עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by doker,

מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אתמול התקנתי VISTA 64BIT כדי להתנסות איתה קצת לפני שאני שולל. לאחר התגברות על כמה דברים מעצבנים כאלה ואחרים נשארתי עם דבר אחד מעצבן שאני לא מצליח לסדר. יש לי שני צגים שמחוברים לכרטיס (HD4850), שניהם LCD, אחד ברזולוציה של 1280X1024 והשני על 1360X768. כאשר אני עובר בין מסך אחד לשני הדרייבר משום מה לא זוכר את הרזולוצייה שקבעתי עבורו קודם והוא קובע רזולוצייה שהוא בוחר. נניח עכשיו הייית על 1360X768 ואני עובר למסך בעל ה 1280X1024 , אז הדרייבר בוחר לו רזולוצייה של 1280X768 ואז אני צריך לפתוח את הדרייבר ולשנות שוב את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית שלו. וככה זה חוזר על עצמו בכל מעבר בין המסכים. השאלה שלי למה זה ככה? ב XP זה לא היה ככה. על ה XP הייתי מחליף בין התצוגות ואטומ…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by EasyPooper,

שלום חברה אה יש לי בעייה... אני הזמנתי מחשב מפוקס פי סי (עוד אחד עכשיו גם אבא ניהיה גיימר ) עם הכרטיס מסך4870 CONNECT 3D... מה שקרה שעוד מעט תחילת הלימודים ולאבא שלי יש קורסים מביטוח לאומי שהוא חייב ללכת אליהם ולא יצא לו לקחת את המחשב אחרי הראשון בספטמבר... אז מה שקרה זה שבחנות אמרו לי שאם בגלל שאין להם את הכרטיס שהזמנתי אני אצטרך לחכות הם ישימו לי 260GTX במקום ואת היתרה הם ישלמו מכסם... אז מה אתם אומרים ללכת או לא??? אני נהנה מכל רגע עם ה4870 שלי ולאבא שלי לא ממש אכפת מPHYSX... והמסך שלו הוא 22 רחב ומשחקים אני הולך לשים לו משחקים כבדים כגון COD4 AC WIC (אבא שלי איש צבא לשעבר בא לו עוד פעם קצת אנדרנלין) אם לא קשה אפשר בלי פאנבויאיזם אוקיי? כי זה דיי לחוץ מי שיכול לתת דעת …

• 79 תגובות
    • 8.9k צפיות
  4. Started by אללא הוא עכבר,

חשוב שיהיה לפחות ברמה של הx1950p‏ ושיהיה עם 512 ראם בשביל רזולוציות גבוהות במשחקים, אני יודע שהתקציב נמוך אבל יספיק כרטיס שלא ירד מה1950 תודה

5. Started by winil,

קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eglon1,

שאלה בכותרת.

7. Started by Lanzar,

שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני קונה בקרוב מחשב ועדיין יש בי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. המחשב ייקנה עם מסך 22 אינץ'- רזולוציה 1680*1050. מהו הכרטיס מסך המומלץ והמשתלם ביותר ביחס של כסף/ביצועים? ברור ש-280GTX יהיה יותר טוב מה-HD4870, השאלה האם זה שווה את תוספת המחיר? אשמח להמלצה בנושא... אני קצת מבולבל מכל כרטיסי המסך האלה... תודה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  9. ^^^ תודה

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  10. ATI Radeon HD4850 512MB זה כרטיס המסך שבחרתי.... איך אדע של איזו חברה לקנות? הרי יש כל כך הרבה יצרנים.... וכולם פחות או יותר באותו מחיר.... חשוב לי ד"א השקט של הכרטיס ושהחברה תהיה מוכרת.... ו2XDVI וגם כמה שיותר יציאות חדישות.... מעודכן: Palit HD4850 Sonic זקוק מאוד לחוות דעת ממי שיצא לו להשתמש או לבדוק את הכרטיס! תודה רבה!

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by dell,

בוקר טוב. קיבלתי מחשב בן שנתיים פחות או יותר, ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך,אני לא יודע איזה לוח אם יש לו. איך אני בודק את זה.? ואיזה כרטיס כדי לי לקנות.? ( גרפיקה תלת מימדית + דו מימדיד ). תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by J S Bach,

יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by liortaib,

לחבר שלי יש כרטיס מסל 9800gtx כשנקנה לפני שלושה חודשים...לאחר ששמעתי שיצא דרריבר שתומך ב Physx אמרתי לו להתקין והוא שאל אותי כמה שאלות..... 1.כשהוא מתקין את הדרייבר 177.92 הוא צריך להתקין גם Physx בנפרד? 2.האם לאחר ההתקנה של ה Physx והדרייבר צריך לעדכן משהו במשחקים? 3.האם יש דרייבר אחר שתומך Physx והוא לא ?beta 4.האם ה Physx מוריד fps? תודה לכול העוזרים....

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום, קודם כל, אני עשיתי חיפוש בנושא... מצאתי מספר דיונים אבל לא קיבלתי תשובה ישירה לשאלה שלי. אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב, בין החלקים הHD4850. בהתחלה חשבתי ישר על ג'יגה בייט, אבל אחרי התבוננות נוספת ראיתי את הכרטיס במחירים נמוכים הרבה יותר, עד 160 שקל פחות (הפליט). מה יש בג'יגה בייט שעשוי להצדיק את מחירו היקר? ואם אין הצדקה, מה המומלץ ביותר מבחינת רעש/קירור/ביצועים (OC)... בסקאיי אין מבחר גדול, אבל משם אני מזמין את המערכת כולה...: http://www.skypc.co.il/search.asp?PNum=1&Qsearch=RADEON%20HD4850%20&QManufact=&OrderBy=3 מה הכי עדיף מבין אלו? ואם יש משהו שיכול להצדיק קניה ממקום אחר?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין בכרטיס מסך, שמתאים למחשב שלי. המחשב שלי, מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה, 2 גיג'ה זיכרון, לוח אם של גיג'ה בייט, אני רוצה להריץ משחקים כמו NBA, ניד פור ספיד פרו סטריט, ועוד משחקי ספורט עכשיו אין לי תקציב גדול, עכשיו הציעו לי 2 כרטיסי מסך מיד שניה 1:חברת ספיר ATI X1950 PRO 512 מגה בייט 256 ביט ודרך אגב הבחור שהתקשרתי אליו אמר שהכרטיס מתחמם וכדאי לשים עוד מאוורר 2:חברת פאוורקולור ATI X1950PRO 256 מגה בייט 256 ביט עם קירור של ארטיק קולינג שנהם DDR3 השאלה שלי מה יותר מתאים למחשב שלי? והאם יש הבדלים גדולים בין 512 ל256? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 931 צפיות
  17. ההתלבטות שלי היא בין 9500GT לבין 8600GTS. הבנתי שהביצועים של ה8600GTS טובים יותר, אבל שמעתי שגירסא 9 טובה יותר מ8. מי מביניהם ? תודה! נ.ב. האם עדיף להוסיף עוד 100-150 שקל ולקנות 9600GT?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. ללא OC מעבד E-8400 לוח אם ASUS P5qe pro ספק כוח CORSAIR VX 450W מסך מחשב 19 מודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. עד כמה האיכות תורגש אם אשים את ההגדרות על X16Q במקום X8 ? חוץ מזה שתהיה ירידה ב- FPS .

20. Started by zombie,

אני מחפש תכרטיס הכי חזק שניתן לקנות!יש לציין שהוא ישומש למשחקים... יש לי סך 24' ואני רוצה שהמשחקים הכי חדשים ירוצו עליו חלק עם כל הפילטרים...... כרגע יש לי 8800GTX והוא לא מספק אותי..... יש לי מעבד Q6600@ 3.2 Ghz אם אני יחליף אותו למשו יותר חזק אני יקבל יותר FPS? תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורך הכרטיס 23CM . קירור Dual Fly Cooling System תהנו Sparkle Score - ספארקל מוכיחה את הביצועים הטובים של גירסאת הקאליבר לעומת ה- 9600 הרגיל : http://img54.imageshack.us/img54/8385/dsc00343dp7.jpg אריזה http://img393.imageshack.us/img393/3787/dsc00344cy0.jpg הקירור מהצד. http://img504.imageshack.us/img504/8903/dsc00349kn2.jpg לוח ה- PCB של הכרטיס מסך . http://img504.imageshack.us/img504/6978/dsc00350vf5.jpg הכרטיס מהצד, תראו כמה שהוא דקיק ! http://img393.imageshack.us/img393/8364/dsc00351fm1.jpg DVI שחור, DVI לבן + TV OUT . http://img504.imageshack.us/img504/1774/dsc00352hg7.jpg אחד הכנפיים במצב "פריסת כנף " , הוא ממריא, הוא מתרסק http://img393.imag…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת 7900GT שלי, הידוע כבעייתי מסתבר, בשלבי גסיסה מתקדמים. הגסיסה מתבטאת בארטיפקטים, נקודות בתצגה, בעיות video layout אקראיות והתחממות יתר ללא שליטה. <----- ניתן לראות את המפרט שלי בצד. מה אתם ממליצים כתחליף אבל שגם לא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי. אני לא מתכוון לשדרג עוד בזמן הקרוב ורוב הסיכויים שהמחשב שלי ילך לאח הקטן שלי בעתיד לכן אין צורך להתחשב ב"אופציות עתידיות". תודה מראש, יבגני

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yousux,

ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by DarkLloth,

http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. וקיבלתי את ההודעה הבאה : אגף יש לי כרטיס מסך PCI EXPRESS X550 [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.