כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
למה הכוונה של הדברים הללו בכרטיסים שלהם..........ומה המקביל לזה בכרטיסים של ATI CUDA 3, 3DVISION מה הכוונה ומה המקביל של זה לכרטיס של ATI?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש לי מה להתלבט עם שני הכרטיסים האלו: ה Radeon http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3971 ה GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4066 בכל מקרה אם אתם מכירים כרטיס אחר שעדיף משני אלה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג בהתאם למערכת שלי(שאני יודע שהיא לא משהו). כרגע יש לי ATI X700 SE של ספייר. מעבד: DualCore Intel Pentium D, 3000 MHz לוח אם: Intel Sorento D945GNT ספק כוח: ATX 400 ואם אני לא טועה זה כל מה שמשנה לגבי כרטיס מסך. חשבתי על 4670 אבל אשמח להצעות משתלמות יותר.
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זו המערכת שיש לי כרגע: אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב-"HD5770" את הכרטיס מסך התקציב שלי הוא 2000 שקל + - , השאלות שלי הן: א. האם יווצר צוואר בקבוק? אם כן, מומלץ להחליף מעבד או לקנות קירור ב-100 שקל ולבצע אוברקלוקינג? ב. הספק כוח שלי מספק 300W זה מספיק בשביל כרטיס המסך? ג. רצוי להוסיף עוד RAM, אם כן, כמה? וזהו ואם הספק כוח לא מספיק תמליצו לי על אחד בבקשה. תודה. אה, ובלי עצות של "תקנה כבר מחשב חדש" אין לי את האפשרות הזו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של הפיכת Radeon 9500 ל-9700 בעזרת softmod. האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם גרסת ה-Pro ? זה בכלל יתן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, המחשב בן 4 שנים עם כרטיס GF 8500 GT. אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיצליח לעבוד עם המעבד והלוח הקיים וישפר את חווית המשחק לעומת ה- 8500 GT? האם כדאי? האם קיים כזה היום בשוק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לצורך שדרוג (לא למורעל מסחקים) מצעים לי להתקין או gigabyte r96128d radon 9600 או asus v9570 tu fx 5700 128 mb (שלוש שנים אחריות) הכרטיסים צרכים לספק גם את המשחקים החדשים לשחקן ממוצע , בהנחה שלא כדאי להשקיע יותר כי החומרה בתחום משתנה ל pci מהיר
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לאחר שלא הבנתי מדוע FRAPS לא מראה לי יותר מ 60FPS במשחקים נכנסים לגוגל וראיתי שצריך לבטל את אופציית VSync של הדרייבר..... עכשיו אני לא ממש מבין מה זה? זה טוב למשחקים או לא? לכבות את זה או להדליק ..... תודה למי שיסביר לי...
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מסך 22" רחב... ניראלכם שהכרטיס GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCle יחזיק את קרייסיס על רזולוציה 1650X1050 על פילטרים 8X?
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הדירקס 11 , האם אפשר להתקין אותו גם על ויסטה קראתי כתבה שכן ואם כן איפה אפשר להשיג הורדה שעה אני מחפש ולא מוצא
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
התקציב עד 3000 עדיף של סמסונג או LG או מאג כי זה החברות שמי שאני קונה ממנו מתעסק תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני בודק את מערכת ההפעלה הנ"ל, בינתיים היא בסדר למעט כמה בעיות. ברשותי הכרטיס מסך שבכותרת וכרגע הוא מספק אותי, הבעיה שלי היא כזאת תחת מערכת ההפעלה חלונות 7 אני מתקין את הדרייבר האחרון שרלוונטי לכרטיס הזה (9.3) כי AMD הפסיקה לתמוך בכל כרטיסי ה DX9, וה CCC לא עולה בכלל, רואים שהוא מותקן אבל הוא לא עובד ובמנהל ההתקנים מותקן הדרייבר של מיקרוסופט, וכמובן שאיני יכול להגדיר את הכרטיס - הגדרות תלת מימד לסוגיהן - AA וכו. האם יש דרייבר צד שלישי שיכול לעזור או איזה פיתרון אחר?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שמות דגם חדשים של כרטיסים גראפיים המבוססים על ליבות ה-Navi 14 עשויים להעיד על תוכניות להשקת דגמי Radeon RX 5300 תקציביים וחסכוניים במיוחד - גם לשוק הנייח וגם לשוק הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אני ציך להגדיר בדריבר של ATI כדי לקבל תצוגה חלקה ? איך אני מתאים את הרזולוציה של הטלויזיה ועל כמה MGH לשים ? אפשר אולי מדריך עם תמונות או משהו בססגנון ? תודה ...
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הכרטיס מסך צריך להיות pci ולא AGP. הוא צריך להפעיל על med-low את COD4, זו המטרה העיקרית שלו. אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים.הכרטיס מסך הוא READON 7970 HDמאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונהhttp://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.pngמה עושים?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איזה מביניהם הכי חזק עם אוברקלוק בינוני-גבוה? כמו כן איזה חברה הכי טובה ל-GTX 275?
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אחרי 20 דקות משחק ב דום 3 המשחק הופך להיות איטי ומייגע מה יכולה להיות הבעיה יש לי ר9800 פרו 256 ביט פנטיום 4 3ג 800 256*2 400 זכרון דואל צאנל אני משחק ברמה אחת לפני הכי גבוהה והמשחק רצ מצוין אחרי 20 25 דקות הוא מתחיל להתקע?
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לצורך העניין אם אני ארצה להריץ את ה4870X2 או את ה4850X2 שיבואו בעתיד או נגיד 9800GX2, כולם ירוצו על הלוח הנוכחי שלי או שרק הכרטיסים של ATI היות והצ'יפסט תומך בCF(הלוח עצמו לא תומך לא בCF ולא בSLI ובעל סלוט PCI-E 16X אחד.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-