כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני כבר שעה מנסה להתקין דרייבר של ה-AMD שלי, זה גירסה של 13.1.. הוא פשוט תקוע באמצע התקנה המון זמן בחלק של Catalyst Control Center. מה עושים? :-\
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
במחשב החדש הולך להיות לי 7600GT.. עכשיו, במחשב הנוכחי יש לי gForce 4000 MX 128MB... האם יהיה שווה לחבר אותם ביחד? יהיה הבדל בביצועים? יכול להיות איזה שהוא נזק? תודה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהכרטיס X800GT משתווה ואפילו יותר טוב מה 6600GT עכשיו איפה הX800GT עומד מבחינת ביצועים ודרך אגב כמה עולה? האם יש כרטיס כזה גם לAGP? אני עומד לפני רכישת כרטיס מה הכי כדאי וכמה עולה בערך כל אחד: 1)RADEON 9800PRO 256BIT 2)NVIDIA 6600GT 3)X800GT בבקשה לפרט מה הכי כדאי ולמה. תודה רבה לכל המגיבים!!
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD "19 ושני המסכים הנ"ל הם המועמדים העיקריים. לפי מה שהבנתי המסך האולטימטיבי הוא ה-Viewsonic, אבל חוסר הזמינות שלו במלאי והבלבול בין דגם ה-8MS ודגם ה-16MS וכו' ממש מקשים על הקניה שלו. ה-LG הרבה יותר זמין, והמחיר שלו פחות או יותר אותו דבר, קצת יותר זול. הוא גם כן 8MS עם DVI. מישהו מכיר את ה-1980Q ויכול להגיד לי איך הוא? האם כדאי לגמור עניין ולקנות אותו ולוותר על ה-Viewsonic הבעייתי?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני לא ידוע מה לקח אז אני צריך את עזרה שלכם בין שני כרטיסים 1. ASUS HD 7750 2.SAPPHIRE HD7750 ULTIMATE אז מה לקחת? תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הכרטיס מסך צריך להיות pci ולא AGP. הוא צריך להפעיל על med-low את COD4, זו המטרה העיקרית שלו. אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים שוב חזרתי לפורום והנה מתנה בלעדית לכל החברים באתר... תמונות ראשונות מהכרטיס החדש שהגיע לארץ, הכרטיס המשתלם ביותר ל AGP לפני 6800GS ... תמונות של הבאנדל... http://www.morextech.com/produits/img1272.html תמונה של הכרטיס בגדול... http://www.morextech.com/media/images/2/1465.jpg ותמונה בלעדית ביותר לאתר עם כל הפרטים של הכרטיס מהתוכנה אוורסט 2006 (בתמונה למטה או בקישור...) http://i5.photobucket.com/albums/y152/Assaf-Nabaty/Leadtek6800XTAGP.jpg בנוסף הוספתי תמונה עם הטבלה של כל הכרטיסים של NVIDIA והפרטים שלהם איך שזה נראה כמו שאמר הבחור למטה הכרטיס הוא מעיין 6800LE בגירסה של ה AGP חדשה עם השם 6800XT והנה קישור לכרטיס הקודם http://www.sybaritic.co.za/s…
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן! למען חיבורי המערכת של ושיקולים נוספים. רציתי לשאול; כרגע יש לי מסך טלויזיה Sharp 32" שמחוברת לכרטיס readon 1950pro בחיבור DVI to VGA אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס עם יציאת HDMI. לכן רציתי בכלל לדעת האם קיימים הבדלים באיכות התמונה בין החיבורים למעט העברת הסאונד אשר קיימת ב - HDMI ....?? שאלה נוספת היא האם ריאלי להריץ משחקים עם המסך הנ"ל (רזולוציה 1360X768) באופן נקי ...?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה שמתי 10 שקל בטופס משוגע של ווינר ולקחתי 5322 שקל אז החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ושמתי עין על הכרטיס הזה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי איך הכרטיס הזה נחשב או המלצות על אחרים ואם תוכלו לשים לי בבקשה גם השוואות..... תודה חולה עליכם אחים שלי
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2l הארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי, מעוניין בכ.מסך 1060 6GB או 1070 (ואפילו 1080 אם זה יד 2 במחיר טוב) מסך שלי הוא TV 100HZ ברזולוציה 1K (1080...) ראיתי בפורום ביד 2: Gigabyte GTX1080 Founders Edition ב ₪1,500 GeForce 1070 G1 במחיר גמיש ₪1,425 GeForce 1070 במחיר גמיש ₪1,525 כדאי לקיות יד 2? מישהו מכיר את המוכרים? (המחיר של כרטיסי ה 1070 גמיש) יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום).
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעים של ה-3dmark 2003 אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני רוצה לחבר את מצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב שתשמש כ - WEBCAM איך אני עושה את זה? האם זה אפשרי? (מצלמת SONY , דגם TRV-18E)
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם לידטק nforce2 עם כרטיס מסך mx4 onboard. כשאני צופה בסרטים יש הפרעות לבנות, קצת שלג על המסך. יש למישהו מושג ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שאלה, מה זה אומר IceQ3 על כ.מסך עד כמה זה חשוב, ואיך זה משפיע על העלות שלו?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני לא ממש מכיר את החברה ואני רוצה לקנות GTX 660 3GB של החברה יש עליה המלצות ובכלל על הכרטיס ? זה הדף קניה http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-192-Bit-Graphics-03G-P4-2664-KR/dp/B00CBB5D0S
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם HD4850 VAPOR-X. קניתי אותו לפני שנה ומשהו והוא כרטיס מסך מצויין אבל אני רוצה לשדרג אותו. המעבד שיש כרגע הוא phenom X3 8650 אבל אני מחליף אותו עם המחשב של אח שלי כנראה לQX9770 של INTEL. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן ביצועים הכי טובים במחיר של 1500 שקל בערך. ואגב יש לי עוד שאלה: אבא שלי נוסע בקרוב לשוויץ. האם כדאי לקנות משם כרטיס מסך? האם המחירים שם זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-