עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במחירים של 2000-2500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

יש לי מחשב ישן עם לוח ישן של אינטל http://www.intel.com/design/motherbd/bv/index.htm אני יודע שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל אני צריך אחר (לא מובנה) היה עליו MX4000 והוא התקלקל אני צריך אחד הכי זול שיש מצאתי אחד דומה לזה שהתקלקל MX4000 זה מה שכתוב שפירוט שלו Product Specification : Graphics Controller : NVIDIA GeForce MX 4000 Interface : AGP8x or PCI bus Memory Configuration : 128 MB DDR Product Overview : *Please refer to the product sticker to select your desirable product item Powered by GeForce MX 4000 GPU 256-bit graphics core and 128-bit memory interface AGP 8X (2.1 GB/s bandwidth) NvidiaR Lightspeed Memory Architecture II NvidiaR Accuview Antialisaing technolo…

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by yosizach,

מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ani,

יש לי מסך של פיליפס לא דק ולא שטוח. בזמן האחרון הוא מציג מאוד חשוך (למרות שבהגדרות הוא על מקסימום בהירות). בגלישה זה לא כ"כ נורא כי הרקע לבן אבל במשחקים כמעט בלתי אפשרי לשחק למרות שאני סוגר את האור בחדר ואת החלון (וזה קצת עוזר אבל לא כ"כ). האם הבעיה היא ב"נורת מסך" או שגם יכולה להיות בעיה אחרת? האם אפשר ומשתלם לתקן? תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. הגיע הזמן לקרוא לילד בשמו. כראוי לאתר טכנולוגי מוביל, החלטתי שהגיע הזמן לפתוח נושא על העתיד לבוא, הו . . .ואיזה עתיד זה יהיה ! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ המשחקים כיום בנויים על עקרון הפוליגונים(מצולעים אשר מהם מורכבת סצינה תלת מימדית). רעיון מקורי שהולך וצובר תאוצה הוא RAY RACING. ה Ray Tracing לא מחליף שיטות רינדור נוכחיות המבוססות פולגונים. שיטת הRay Tracing משמשת לחישובי תאורה, החזרי אור - ובעצם הצבע של כל נקודה על המסך. היא מופעלת על סצנה שבנוייה מפוליגונים, שמשמשים לבניית הגאמוטריה (הצורות/האובייקטים התלת מימדיים,השחקנים והנופים). הפוליגונים לא הולכים להעלם בעתיד הנראה לעין. אינטל מבססת את כל קו כרטיסי המסך החדשים …

• 436 תגובות
    • 91.1k צפיות
  10. Started by nore0,

אני תמיד שומע את המושג הזה מה זה אומר ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Vortex,

יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by tidan31,

שלום! האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין gtx860m 4gb ל-gtx960m 4gb ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב על…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם רצוי לעדכן פעם בכמה זמן את העידכונים ש שnVIDIA מוצאה? זה לא יכול לגרום לבעיות

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. Started by akro,

מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512). עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים). אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  16. יש לכם כרטיס מסך מאחד משני הדורות העדכניים של AMD? כלי חדש יתן לכם את כל המידע שאי פעם רציתם לדעת עליו, ואולי אפילו צ\'אנס לפתוח בו יכולות חומרתיות נעולות לכתבה: http://hwzone.co.il/כלי-חדש-עשוי-לפתוח-ליבות-עיבוד-נוספות-ב/

17. Started by guyz6471,

שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by simonsix,

מישהו יודע אם קיימת אפשרות לקחת כרטיס מסך 1950XTX ואיכשהו לחבר אותו למחשב נייד חדש ? חיבור חיצוני אני מתכוון באמצעות איזה מתאם אם קיים. ואם כן צריך גם ספק כח חיצוני שיתן לו מתח? תודה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. התקנתי את הדרייבר הנ"ל ולמרות כל מה,שעשיתי/ניסיתי,לאחר הפעלה מחדש של המחשב - אין תצוגה התופסת/מופיעה על כל גודל המסך - מה עושים,עוד מישהו נתקל בבעיה זו,ישנו איזשהו פיתרון לכך?! תודה רבה מאוד מראש .

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by dsane,

מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by guy_pr,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות את הכרטיס radeon 9100 העם הכרטיס הזה טוב ? והעם הוא יפעיל יפה את כול המישחקים החדשים ? גיא .

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by lalush33,

שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by borgol,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך באיזור ה- 550 ש"ח (אם אפשר פחות אז מה טוב), למשחקים לא כבדים במיוחד כמו פיפא 16 והירוס 7 החדש אבל שירוצו על הגדרות גרפיקה גבוהות (לא חייב מקסימליות) ברזולוצית FHD (ולא צריך מעבר לזה). המפרט שלי הוא: מעבד - Intel i5 4460 3.2Ghz לוח אם - Asus h81m-plus זיכרון G.skill 8GB DDR3 ספק - Antec basic 400W חשוב לי שהכרטיס יהיה GDDR5 (ממה שהבנתי משמעותית טוב יותר מאשר DDR3). ראיתי שני כרטיסים שנראים לי מתאימים: Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E EVGA GTX750 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E איזה מבין השניים הללו אתם ממליצים? אני מתכוון לקנות כרטיס חדש מהחנות ולא ממישהו שמוכר אז אם לדעתכם אפשר יהיה להסתפק בכרטיס פחו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by devzz,

הנה תמונתו: http://pink.serv.co.il/~dev/vc.jpg אם אפשר את הפרטים הבאים: כמה מגה מהראם הוא לוקח, מהו שמו, אני מתכון וודו אולי וכו'. פרטים אלו יכולים לעזור, תודה

25. Started by ktbnus,

הגיעה הזמן לשדרג כרטיס מסך......הנוכחי שיש לי. 9200 כבר נמעס. אי לא מחפש משהו high end אלה משהו יותר בעזור הבינוני +. יש לי מעבד AMD Athlon XP 2800+ וממה שקראתי כרטיס קטלני לא יעזור הרברה כי המעבר יצור צבר בקבוק..... בכל מקרה אין עדיפות לחברה מסוימת...אפיק AGP.... הרכישה מיועדת לקראת GTA SA אם המשחק עובד יותר טוב אם חברה מסויימת - עדיפות לחברה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.