עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שלי: לוח אם: Asus P8H61-M LE/USB3 מעבד: intel core i5 3550 3.3ghz זכרון: DDR3 8GB ספק כח: 450W Golden Tiger PSU מסך: LG FLATRON E2242 אני רוצה שזה יפעיל לי משחקים ברמה של medal of honor וכדו' אולי crysis 2 אני לא יודע איפה אני בטווח אם כדאי להשקיע יותר או לא תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by T-Flash,

החברה הוותיקה S3 Graphics/VIA מייצרת בעיקר צ'יפסטים ללוחות אם תקציביים ומשלבת בהם פתרונות גראפיים. לפני כשנה ראינו את S3 Graphics מנסה להכנס לשוק הכרטיסים הגראפיים התחרותי שבו שולטות שתי הענקיות - ATi ו NVIDIA, אך ללא שום הצלחה. זהוא היה הS3 Crome S27 (סקירה), כרטיס לגיימרים בעל ביצועים בניוניים, שלפי מבחני הביצועים דווקא היה אמור להוות תחרות לא רעה לכרטיסים שהציעו ATi ו NVIDIA לאותה תקופה, אך בכל זאת משהו השתבש והכרטיס לא זכה לשום התייחסות מיוחדת. למרות הכישלון שעברה S3 Graphics, החברה לא מתכוונת להכנע ויוצאת בהכרזה ללין חדש של כרטיסים התומכים ב DX10 ו DX10.1 עד שנת 2008. שתי הליבות הראישונות שיצאו יקבלו את השם XD2 ו D2 (כמו שאפשר לנחש D2 זאת הגרסה המוחלשת). שתיהן יתמכ…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ביום ראשון אני מקבל אותו , אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. קניתי מ IVORY, ובנתיים אני עומד שם על: כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואמרו לי שהוא לא משהו, אז רציתי לדעת בטווח מחירים שלו מה הייתם לוקחים שיאפשר לי ביצועים סבבה במחיר שבסביבות של הכרטיס מסך הנ"ל. תודה רבה לכם ושיהיה לכם שבת שלום. *** אמרו לי שחשוב מאוד שהכרטיס מסך יהיה עם 1G ולא 512 בשביל כל העסק..

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by Chura,

שלום אני מעוניין לקנות 7600GS לא יודע למה גולדטופ העלו את המחיר, מ601 ש"ח ל680 ש"ח וגרם לי להתלבטות... מה נותנת לי גירסאת האקסטרים ? רק OC שבעצם אני יכול לעשות לבד ? או ליבה יותר טובה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13955&catid= http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13956&catid= האם יש כרטיס עד 750 ש"ח יותר טוב ? אני לא שחקן כבד בכלל ומקווה להוציא כמה שפחות על כרטיס מסך תודה

• 15 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' והתקציב שלי נע בין 1200-1600 הייתי מעדיף כמה שיותר נמוך יש לי פה שני מסכים שהייתי רוצה שתגידו לי מה יותר טוב מביניהם: מסך "19 שטוח של PC2GO דגם: DX997 מסך שטוח "19 רזולוציה: 1792x1344 dpi גודל נקודה 0.25 תדר רענון אופקי 30-98KHz תדר רענון אנכי 50-160Hz גודל פיקסל 150MHz TCO TCO95/99,UL,CUL,MPR מיוצר על ידי חברת PROVIEW במיוחד עבור Pc2go והשני תוצרת חברת PURE FLAT AOC ENVISION האמריקאית הדגם המתקדם ביותר גודל נקודה (V)0.25 0.21(H) רזולוציה 1600X1200 תדר סריקה 95Khz כולל כפתור JAG המסך מקצועי מעולה ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר כולל תקן TCO99 ו-ENERGY STAR לקרינה הנמוכה ביותר עכשיו יש גם מסך של סמסונג 19" Samsung 955DF Monitor…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by DrStyle,

הכרטיס מסך גרסת TOXIC ועל 820MHZ לליבה ו1100 לזכרון מריץ 3DMARK בלי בעיה בATITOOL אין ארטיפקטים CRYSIS וGTA IV בלי בעיה במנוחה הוא בערך 44-48 מעלות על 35% מאוורר ובמאמץ במשחק רגיל לא מגיע ל60 בדר"כ עשיתי בדיקה בOCCT בGPU ואחרי 2 דקות הוא הגיע ל65 ואז כתוב DISPLAY DRIVER STOPPED RESPONDING AND HAS RECOVERED פעם כשהמאוורר לא פעל והוא היה על 60 במנוחה הוא הגיע ל75 מעלות בערך במאמץ ולא קרה כלום מה יכולה להיות הסיבה ? =/

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by SiLeNt B0B,

אני רוצה לקנות תכרטיס מסך Gigabyte 9800GT 512MB G92B Zalman cooler והשאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם זה מתאים לי למחשב הזכרון שלי במחשב הוא DDR SDRAM ... לא יודע אם זה קשור הכרטיס מסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6600 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz 1.5 GB OF RAM תודה מראש לכל מי שיעזור וחג שמח!

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by 54321,

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by jossef1959,

קניתי את Zotac ‏9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by idan17,

היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by rockstarr,

http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  13. Started by thegodx,

זה נכון שהוא הולך רק עם 128 ביט??? ואמרו לי שכרטיסים טובים צריכים להיות עם 256 ביט כמו אצל הרדיון 9800 פרו אז איך זה שה6600 יותר טוב ממנו???

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by achiya1,

שבוע טוב רציתי לדעת בבקשה מה זה הקופסאות הכסופות שיש לי על הכרטיס http://www.prolink-usa.com/image/VTV-7200GS256_2_1.jpg משמאל למערכת קירור יש כאלה בתמונה ואצלי באמיתי גיליתי שהם כאילו מפוצצים ויש להם למעלה אבקה יכול להיות שזה מה שתקע לי את המחשב ?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  15. השאלה בכותרת, האם אפשרית לפי טמפרטורה\ על ידי תוכנה חיצונית ?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by eladbu,

.?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  17. האם יש אפשרות לעבור בין הכרטיס מסך שלי לבין הכרטיס מסך המובנה שיש לי בלוח אם? ואיך? הסיבה לכך היא אחת ויחידה - בכרטיס המובנה יש לי חיבור HDMI ובכרטיס מסך אין באופן כללי אני לא מצליח להפעיל בכלל את המובנה. עריכה: כמובן בלי לפרק כל פעם את הכרטיס מסך

18. יש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT ללוח אם יש OC ל 3.40Ghz. עכשיו אח שלי הולך לקנות מחשב חדש וזול לשימוש בסיסי. הוא קנה את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= מאייבורי. כמו שאתם רואים יש שם בקטגוריה של הכרטיס מסך את האופציה לשדרוג כרטיס מסך. עכשיו בעיקרון אפשר גם לשדרג לכרטיסי מסך גם אחרים למה שבא לי. הנקודה היא שמה ש…

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by Radical Dreamer,

כן.... עוד thread על ה-X800GTO2.......... אוקיי, אז השאלה שלי היא כזו. אני מכוון לקנות מעבד Athlon 3200 עם הקירור שמגיע עם המעבד בגלל שאני לא מתכנן לבצע לו OC. עכשיו, אני מתלבט בין ה-X800GTO - שככל הנראה אני לא יבצע לו OC לבין ה- GTO2 שאני חושב לעשות לו OC בגלל היכולות שלו. העניין הוא כזה - מישהו ניסה לבצע OC ל-GTO2 עם הקירור שהוא בא איתו בלבד? זאת אומרת רק עם הקירור האקטיבי של הכרטיס +2 מאווררים במארז. זה לא יגמור על הכרטיס? כי אם אני צריך להשקיע עוד כסף על קירור נראה לי שאני אלך על ה-X800GTO וזהו....

20. אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by Ramsses_II,

לפי ביקורות שהתפרסמו ברחבי הרשת, נראה שמערך CF של שני כרטיסי HD4870X2 לא תורם משמעותית לשיפור החוויה הגראפית של המשחקים השונים. בכל הביקורות שראיתי הבחנתי כי כמות המשחקים בהם ל-CF עליונות ברורה בהשוואה לשאר הכרטיסים היא נמוכה מאוד, ולפעמים כרטיס אחד בודד (2 ליבות) גובר על 2 (4 ליבות). כמובן שבכל ביקורת מערכת הבדיקה הייתה שונה, אך בכולם נראה כי הפוטנציאל המפחיד שקיים ב-4 GPU's אינו מתממש. השאלה שלי למה? צוואר בקבוק? נאמר ב-GURU3D כי ישנו צוואר בקבוק שנוצר (השתמשו ב-E8400). באתרים אחרים השתמשו ב-Q9770, ועדיין לא הורגשה עליונות מטורפת. דרייברים? האם הדרייברים הם אלה שמכשילים את ארבעת הליבות לפרוץ במלאכת חישוב מטורפת? תמיכת המשחקים? אולי המפתחים צריכים לתכנת את המשחק שיידע לה…

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by Lyoko,

שאלה קצרה מאוד... מאוד אודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך שישמש רק בשביל תכני HD כבדים ושיעשה זאת בצורה הטובה ביותר לא רק מבחינת ביצועים אלא גם מבחינת איכות תמונה. חשוב מאוד שתהיה לו תמיכה מלאה ב-CUDA וב-DXVA, וגם שלא ייפול בביצועים שלו מול הכרטיס הנוכחי שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB. מבחינת תקציב אני כרגע עומד על 400ש"ח בשאיפה לפחות תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by jara14,

איזה כרטיס עדיף לדעתכם בשבילי בהתחשב שאני רוצה הגדרות גבוהות ודחיית שדרוג כמה שיותר זמן? http://www.tms.co.il/product/11419 http://www.tms.co.il/product/11883

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. 8800GTS G92 512 ב1790 שקל שלוש שנים אחריות !!!!!!!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 8 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים