עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vourt,

מחפש כרטיס מסך במקום הGTX470, האם מסדרת הכרטיסים החדשים של ATI וNVIDIA ישנו כרטיס המומלץ ביותר ביחס לביצועים / מחיר? אם התקציב הוא לא שיקול האם היתם ממליצים ללכת על הGTX580? תודה!! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  2. שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…

3. Started by yoni30900,

שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by nec_000,

מרוב התלהבות ודיבורים בלי הפסקה, כאלו שטיפוסית מלווים אותנו בכל השקה של דור חדש של מאיצים גראפיים, ובמיוחד כאשר מדובר על השקה מלאה שמהווה קפיצה משולבת (גם) בליטוגרפיה של השבבים, מה שנקרא קפיצת דור אמיתית ומלאה, שכחנו איפה שהוא אי שם במגירות האחוריות, את הדיבורים השוטפים על הלחם והחמאה היום יומיים. אז מנצל ההזדמנות כי כמעט ושכחתי כבר, לשתף בדבר ההצטיידות האחרונה שלי (ממאי האחרון) ב- R9-390 MSI Gaming שרכשתי בלוחות משומש (במצב חדש) ממוכר שנפטר מהכרטיס שלו תוך פחות מחצי שנה מרגע שרכש אותו ב- KSP. לא אכנס לנושא הכספי, זה פחות מעניין, וגם עלול להרגיז חלק מהגורמים פה (למדתי לקח ממקרי עבר) ולכן שכל אחד יעשה את השקולים שלו. רק אציין שקב…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by ShayMagen,

יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by roee7777,

חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  9. יש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT ללוח אם יש OC ל 3.40Ghz. עכשיו אח שלי הולך לקנות מחשב חדש וזול לשימוש בסיסי. הוא קנה את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= מאייבורי. כמו שאתם רואים יש שם בקטגוריה של הכרטיס מסך את האופציה לשדרוג כרטיס מסך. עכשיו בעיקרון אפשר גם לשדרג לכרטיסי מסך גם אחרים למה שבא לי. הנקודה היא שמה ש…

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  10. זה חשוב לי כי יש לי בעיות גאומטריה נוראות במסך

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by GhostCow,

אהלן חברה אני חדש פה... ויש לי שאלה... אני לא כל כך מבין בחיבורים של המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך Saphire Radeon 9500Pro 128MB DDR ולמאדרבורד שלי יש תמיכה בAGP 4X. האם הכרטיס מתאים או שאני צריך 8X כדי להפעיל אותו? אני כרגע משתמש ב GF2 MX 400 והוא עובד מצויין.... שם המאדרבורד שלי הוא Gigabyte P4 Titan series Model Name: GA-8IDX מישהו יכול לעזור לי??

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

הרצתי את התוכנה גירסת 330 וקיבלתי תוצאה של 7200 לפי השוואות שראיתי באתר זה הרבה יחסית למערכת שלי משהו יכול להסביר לי מה קורה פה? ועוד שאלה : אני רוצה להחליף את הכרטיס ל 9700PRO רציתי לדעת עד כמה שיפור יהיה לי בביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by asi11,

zotac gt240 1gb gddr3 dx10.1 dvi hdmi pci e zt 20402 מעבד QUAD 8300

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by Lirans,

שלום חברה רציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: 6800GT ו-6800GS. מהירות מעבד גרפי, צינורות עיבוד וכו'. וגם האם אחד מהכרטיסים כולל תכונה או תמיכה באופציה גרפית כלשהי שאין לכרטיס השני. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by er0101,

יש לי מישהו שכנראה יוכל להביא לי XFX 8800 GT מארה"ב. כמה התלבטויות: 1. איך הקירור שלו? לא נראה לי שאעשה לו OC רציני, מה הטמפ' הצפויות לIdle וLoad. 2. האם יכנס לי במארז? מדדתי 27/28 ס"מ אורך מקצה המארז ועד לכלוב הרדיסקים (האמת שאני לא זוכר אם זה כולל הכלוב, נראה לי שעד לכלוב) מדובר בAntec SLK3800B 3. האם הספק כח יתאים- Antec SmartPower 2.0 400w? יש לי 2GB DDR 800 RAM, מעבד E4400 ב20% OC (לא אכפת לי לוותר על הOC) ואני רוצה אופציה לאיזה 1-2GB RAM נוספים. אני רוצה לדעת אם יתאים עם ובלי זכרון נוסף. 4. האם יש תאימות בין חיבור PCIE בספק לPCIE בכרטיס מסך מבחינת פינים? 5. הלוח שלי הוא Asus P5N-E SLI, בSLI אני זוכר שהלוח עובר למצב X8 במקום X16, מה זה אומר מבחינת מביצועים במידה ואנ…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  16. :'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  17. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by huber,

מהלך מבריק - הרי HAVOK נמצא כמעט בכל משחק כיום. רק מוזר שחברה שבבעלות אינטל משתפת פעולה עם חברה בבעלות AMD http://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37907-135.html

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  19. הדרייברים האחרונים שלי היו מינואר, עשיתי עכשיו עדכון אופציונלי והעכבר התחיל לקפץ. כמובן שאחרי שעשיתי Rollback הכול חזר לקדמותו. זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  20. חבר שלי צריך לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח אבל הוא מתלבט מה הכי כדאי לו... מישהו יכול לעזור אולי מה הכי שווה לקנות בטכנולוגיה Pci-Express, צריך במיוחד למשחקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by Typhonnn,

פתחתי אשכול ב- FXP שימליצו לי על כרטיס מסך שיתאים למערכת הנוכחית שלי, והם הציעו לי את ה- HD6870 1GB, ורציתי לשאול בעוד מקומות כדי להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני קונה. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 700 ש"ח חריגה מקסימלית: 1000 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX \ כרטיס לעריכה \ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? BF3,C2,Skyrim ומשחקים כבדים עתידיים. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). לא. חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS,…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by LiorP23,

1. כמה זמן יש אחריות עליו? 2. כמה הוא עולה באריזת Retail? 3. האם הרצה שלו על AGPx4 פוגעת בביצועים שלו?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  23. קיבלתי לאחרונה את ה 9800GX2 ואם אני מעריך נכון המעבד Q6600 די משמש כצוואר בקבוק לעומת יכולות הכרטיס ב 3DMark06 קיבלתי 12892 כאשר המעבד באוברקלוק כרגע ב 2.7GHZ והזיכרונות על 500MHZ

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  24. שלום לכולם! המפרט הוא כזה: מעבד : Pentium D 2.66GHz ספק: Enermax Modu 425W לוח אם: Asus P5L-MX כרטיס מסך: nVIDIA 7600gs ברשותי מסך 24"(1920X1200) אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך. איזה כרטיס כדאי לי לרכוש בתקציב של עד 1000 שקל במגבלות המעבד והלוח-אם? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by moshe51,

אנשים מה יותר כדי לקנות מבחינה הגרפית שלו והתפקוד שלו בעתיד ועכשיו? Leadtek Winfast GeForce A6200 TD128M 128-bit DVI הינה קישור מאיפו שאני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10220 או ?RADEON 9600XT 256MB? הינה גם קישור מאיפו שאני יקנה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1073 שניהם יש אותו מחיר אני רק לא יודע מה עדיך לקנות ותדה מראש. נ.ב מי שיגיד שאני סתם פתחתי עוד דיון שלא יגיב כי כבר אמרתם זה איציק פתח ולא אני אז זה לא קשור אחד לשניה(מה שאתם אמרתם)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים