עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilil,

מה כרטיס המסך PCIe המשתלם היום (עלות/ביצועים) באיזור המחיר? של איזה יצרן? לא מתוכנן להריץ גרפיקה כבדה, אך נדרשת יכולת הפעלת משחקים ברזולוציה סבירה (היום ובעתיד הלא רחוק) והפעלת ממשק Aero. אופציה לביצוע OC. בתודה, ilil

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  2. שלום, יש לנו עכשיו הוצאות רבות ואבא שלי לא יכול בנתיים להרשות לעצמו לקנות מחשב חדש ב 5000+ ש"ח. בנתיים אני תקוע עם מחשב בכלל לא משהו (כמו שאתם יודעים) :'(. ניתן לראות את המפרט (אם יש צורך) במפרט שלי. הייתי רוצה לשחק בכמה משחקים נחמדים כמו GTA3 אבל אני לא יכול עם המחשב הזה, וזאת מהסיבה שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 32MB (אפילו GTA3 רץ מקורטע)... :'( אז חשבתי שאולי עד שאבא שלי יקנה מחשב חדש אני אקנה כרטיס מסך נורמלי בלא יותר מ 359ש"ח כי זה די זמני... חשבתי האמת על GF4 MX 440 64MB אבל אני לא יודע של איזה חברה :-\. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים? ואם זה יהיה טוב אז איזה אחד הייתם מציעים. בכל מקרה גם רציתי לקנות משקפי תלת מימד שיצאו לא מזמן בארץ אבל הייתי רו…

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by roma,

שלום רב! מאוד מעניין אותי לדעת איך יהיה הכרטיס המסך שלי(שיגיע אלי בערך עוד שבוע) אם אני לא אצליח להפעיל עליו אומגה. חיפשתי השוואת בגוגל ולא יודע למה אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי(מצאתי רק השוואות של הכטיס עם 128BIT) אם מישהו יכול שיכוון אותי לכמ השוואות ל הכרטיס. מודה מראש!

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

הורדתי את הדריברים לWIN2000 בשביל ה9700 שלי. היה רשום שם שSMARTGART CONTROL PANEL לא כלול בגרסא הזאת. האם אני צריך להוריד את הקונטרול פאנל שנמצא באותו עמוד מתחת לדריברים? פשוט, כאשר אני מפעיל את המחשב, לא מופיע לי הלוגו של ATI. כמו כן, חיפשתי באתר של LG, ולא מצאתי דריברים למסך LG FLATRON 795FT+. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי ולתת לי לינק. תודה.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. Started by NIR-T,

אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by JohnClark,

היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by iyehuda,

מה ההבדל בין ATI RADEON 9000 PRO לבין ATI RADEON 9000?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by guyyug,

אני יודע שמסכי שפורפרת עדיפים על LCD בנושא זה אבל האם בכלל זה אפשרי לשחק בצורה סבירה על מסך כזה עם זמן תגובה של 25MS

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' והתקציב שלי נע בין 1200-1600 הייתי מעדיף כמה שיותר נמוך יש לי פה שני מסכים שהייתי רוצה שתגידו לי מה יותר טוב מביניהם: מסך "19 שטוח של PC2GO דגם: DX997 מסך שטוח "19 רזולוציה: 1792x1344 dpi גודל נקודה 0.25 תדר רענון אופקי 30-98KHz תדר רענון אנכי 50-160Hz גודל פיקסל 150MHz TCO TCO95/99,UL,CUL,MPR מיוצר על ידי חברת PROVIEW במיוחד עבור Pc2go והשני תוצרת חברת PURE FLAT AOC ENVISION האמריקאית הדגם המתקדם ביותר גודל נקודה (V)0.25 0.21(H) רזולוציה 1600X1200 תדר סריקה 95Khz כולל כפתור JAG המסך מקצועי מעולה ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר כולל תקן TCO99 ו-ENERGY STAR לקרינה הנמוכה ביותר עכשיו יש גם מסך של סמסונג 19" Samsung 955DF Monitor…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by Protoeus,

תודה מראש. :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by giladbigel,

שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אותכם שיצאה גרסא חדשה לדריברים של ATI לצערי, לגרסת ה XP64 BIT אין גרסא חדשה... (ויש לי קצת בעיות) www.ati.com צד שמאל, למטה... תהנו יניב

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by Chevy,

חשבתי על: Leadtek - Geforce 6600td 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL זה הכי טוב בתקציב הנ"ל ? אל תציעו להעלות תקציב או להוריד תקציב, בדיוק ב-800 ש"ח. בשביל ידידה שלי

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא בארה"ב תכרטיס הזה ב1800 שקל!!! הוא קנה, והיום או מחר שולח אותו לארץ, יענו עוד 5-4 ימים הוא מגיע עכשיו איך אני יודע איך להסתדר עם זה? להתקין את זה רגיל כמו כל כרטיס אחר? או שצריך פה משהו מיוחד? אולי הספק שלי חלש מידי? ה3 מאוורים שעליו כבר מחזיקים יותר מידי? הלוח תואם ? יש לי לוח של ASUS P4S533-MX-UAZY תואם AGP 4X ירוץ ?

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by Saikodan,

התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיציג בצורה טובה, משחקים חדשים עטירי גפריקה. לדוגמא MaxPayne 3 כשיצא או FarCry 3 כשיצא. האם אפשר למצוא, בסביבות ה 1000 ש"ח, כרטיס כזה? מההבנה המוגבלת שלי, חשבתי על דגם ‎GV-N560OC-1GI‎. אבל אני גם תוהה, אם הפרש הביצועים בינו לבין ‎‎GV-N550D5-1GI‎ או GV-N550WF2-1GI‎, מהווה הצדקה להפרש העלות. דבר נוסף ואחרון, אני לא מבין למה ‎‎GV-N550D5-1GI‎ קצת יקר יותר מ GV-N550WF2-1GI‎, כשדווקא השני עם נתוני תדרים יותר גבוהים. תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by pringles,

יש לי 4850 וספק 430 של סיסוניק שאר מפרט אפשר לראות בצד ובזמן אחרון במשחקים התחילו להיות לי בעיות שהמסך נהיה שחור ויוצא מהמשחק וחוזר או לפעמים לא חוזר. DIRT2 COD:MW2 NFS: SHIFT ולא ידעתי מה לעשות חשבתי ספק לא טוב או כרטיס דפוק ואולי זה כן ככה אני לא יודע אבל מה שמצחיק עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.1 העלתי FSB מ333 ל 395 וזה כולל את הזכרונות )667( בלי העלאת מתחים, ועכשיו פתאום הכל עובד חלק ואפילו יותר טוב וגם יותר חלק ועשיתי איזה 4 שעות של בדיקות מאמץ למעבד עם S&M PRIME 3mark וממש אין זכר לבעיות שהיו לי איך אתם מסבירים את זה?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by MOFRA,

נכון להיום יש לי GFORCE 9500GT עם קרור פאסיבי. מחפש לשדרג למשהו יותר טוב דגשים: חיבור 1.1 PCI-E קרור פאסיבי מומלץ(בכל מקרה שיהיה שקט- חובה) זול(עד 300 שקל) מפרט: לוח אם של GIGABYTE GAG31M-S2C מעבד E5200 4GB זכרון כרטיס מסך נוכחי 9500GT עם 1GB זכרון ספק כוח של 400W גנרי המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  21. היי רציתי לדעת אם יש סיכוי שהכרטיס שהיה במארז ללא מאוורר קידמי +אחורי , ניזוק ורמת הביצועים שלו ירדה? איך ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס? רוני

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by cyberX,

לא חושב שצריך לפרט יותר מהכותרת, חח.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  23. המתאם החדש שמציעה חברת Eurocom יאפשר לכם לחבר כרטיסי MXM בהתבסס על חריץ PCI-Express 3.0 X16 סטנדרטי, ובכך ליצור מערך קומפקטי מאוד ועוצמתי משלכם לכתבה

24. חברת Sonnet נכנסת אל שוק עמדות ה-Thunderbolt 3 החיצוניות עם צמד דגמים מוכנים לשימוש במימדים צנועים עד מאוד לכתבה

25. הדרייברים האחרונים שלי היו מינואר, עשיתי עכשיו עדכון אופציונלי והעכבר התחיל לקפץ. כמובן שאחרי שעשיתי Rollback הכול חזר לקדמותו. זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים