כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן! חיברתי את הLCD שלי(22' השבוע או שבוע הבא תבוא 37') למחשב בעזרת כבל HDMI-HDMI ומתאים DVI-HDMI. עכשיו בדריבר יש לי שתי אפשריות שני המסכים יראו אותו דבר, בנוסף אותה רזולוציה. כל מסך יראה משהו שונה. ויהיו המשך אחד של השני. אז האפשרות השניה טובה. הבעיה זה שגם שאני מעביר ביציאות של הטלוויזיה של S-VIDEO(הממיר מחובר אליו) עדיין יש המשך לטלוויזיה. וגם שאני מכבה אותה. יש אפשרות לעשות שכל אחת תראה אותו דבר? ולהגדיר רזולוציות שונות? וברגע שאני מכבה את הטלוויזיה, שרק המסך של המחשב יחשב כדסקטופ. ואני מחפש משהו שקוראים לו nview desktop של NVIDIA שאפשר לנהל איתו את הדסקטופ. היה לי את זה בדריבר הקודם(182) והתקנתי היום את ה190 וזה נעלם. הצלחתי. עוד שאלה: הטלווזיה תומכת עד 1680X1050.…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש לאחר שהנוכחי הלך לעולמו. אני כבר סגור על שני דגמים שמבניהם אני צריך עזרה לבחור איזה עדיף. האופציות: 1) Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB GDDR3 לינק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8214#detailed 2) ג. GAINWARD 9500GT 256MB DDR3 לינק: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3751 השאלה היא בעיקר מהבחינות של חברה (משהו אמין כי אני לא רוצה לאבד עוד כרטיס מסך עוד חצי שנה), ביצועים וכל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליהם.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך אני רואה בטלויזיה את המחשב אני מתכוון רק לוידיו בלי קול קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך צהוב כזה שתי הצדדים זכרים זה זה? וקיבלתי כבל לכרטיס מסך בצד הראשון יש שחור שמתחבר לכרטיס מסך ובצד השני יש שלוש תקעים נקבות אדום כחול ירוק הצבוה יכול להתחבר לאחד הנקבות של הכבל השני
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני יודע שמסכי שפורפרת עדיפים על LCD בנושא זה אבל האם בכלל זה אפשרי לשחק בצורה סבירה על מסך כזה עם זמן תגובה של 25MS
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם הדגם הזה טוב? TOXIC אומר משהו? הוא שקט? והאם ספק של 520 יחזיק אותו? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7743 Sapphire ATI Radeon HD 4870, TOXIC, 1024Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני לא צריך משהוא קטלני, רק משהו שיחזיק שנה וחצי-שנתיים(אני נמצא כרגע באמצע י"א, גג שאני אשאר לפני הצבא זה י"ג אז אין טעם למשהו שיחזיק הרבה זמן. ד.א. י"ג היא שנה לא מלאה...). במחיר הכי זול שאפשר.... תודה מראש- שגיא.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם זה מתאים יותר לפורום אחר אבקש שיעבירו. ולעניין : יש לי כרטיס מסך RADEON 8500LE של הרקולס שעבד עם דרייבר בלתי רשמי של אומגה כיוון שהתברר שהוא המוצלח ביותר מכל האפשרויות. בינתיים ניסיתי להריץ אתו NEED4SPEED והתגלו בעיות. מצאתי דרייבר מעודכן יותר וניסיתי להוריד. התקנתי את הגירסה ששמה wxp-omegaplutonium_x1102_rr2.exe ועדיין יש באגים קטנים. ישנה גירסה יותר מעודכנת בשם wxp-omegaplutonium_xk1107_rr3.rar שמשום מה התחילה לרדת והפסיקה באמצע. מאז אני חורש את הרשת בחיפוש אחריה, ללא הועיל. להיכן שהיא שאמורה להיות http://www.omegacorner.com/ati.htm לא ניתן להיכנס. אם מישהו יוכל לאתר מקום אחר להורדה אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
סימתי לבנות מחשב ומה שנשאר לי זה כ.מסך ,התקציב עד 750 הדילמה 7600GT LEADTEK או 7600GT PALIT SONIC או שיש משהו יותר טוב ..אשמח להצעות נוספות אגב החיסרון של PALIT זה שנה אחריות כידועה.. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי... מה אני רוצה? לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560.. מעל 2GB זכרון ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה.. מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה) החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות.. מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט.. תקציב: 1500 שח האם אתם חושבים ששווה לי …
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את דעץכם בנושא: אני משדרג מחשב וקונה 2600K ומתלבט אם לקנות לוח Z68 בעל יציאות גראפיות ולהשתמש בIGP ולמכור את ה HD5670 שלי או לקנות לח P67 ולהתשמש בHD5670 הזה? ברצוני לציין שאני לא גיימר מטורף ואני צמשחק במשחקים כמו STARCRAFT2 ופה ושם FPS. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו
-
- 16 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ברשותי 9800gx2 ,מעבד 8400 ומסך 17" כשאני משחק ב COD5 אני רואה את כל העשן מהבהב מרחוק.. ואני מריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות,והוא לא עושה לי שום בעיות. יש פתרון ? סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=b2mgf1CVlGE תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכם. יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה. יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה. אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל. חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק) אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת לי אודה לכם מאוד שיהיה לכם סופ"ש נעים.
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי גם כדי לגלוש לפעמים אם יפול האינטרנט...... ואיזה כרטיס מסך יותר חזק? כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪552 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5670 Silent 1024MB DDR5 PCIe ₪529 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S5671GD5UH סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1081 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il זה המפרט מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BOXDH67GDB3 Gardendale ₪488 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BOXDH67GDB3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Blue WD10E…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב. הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ. מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר. הדרייברים הכי מעודכנים שיש, א…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-