כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מה מומלץ לגיימר בינוני, לצפייה בסרטים, מסך 26 , מעבד 2200 , 2 גיגה: Asus GeForce EN8800GS 384MB ב- 565 ש"ח או GEFORCE 9600 GSO 384M ב- 460 ש"ח או האם מומלץ משהו אחר לגמרי? (עד 550ש"ח) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין השלושה יתן ביצועים טובים יותר במשחקים? Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 Twintech nVidia GeForce 9500GT XXT OC 256MB DDR3 PCIe Pine - XFX nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe בבקשה תענו אני צריך כמה שיותר דעות אני בדילמה לא יודע מה לקחת.
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל סופ"ש נעים לכולם. ושנית, השאלה שלי היא כזאת: אני רוצה לקנות HD4870, ואני מתכנן לקנות גם Dell 2408WFP, האם אני צריך שני כרטיסי HD4870 ב-CF כדי להריץ על רזו' גדולה עם פיטרים וכדו'?... תודה לעונים!
-
- 79 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
לגבי הורדת דרייבר עדכני לכרטיס מסך מסוג GEFORCE- האם מומלץ להוריד מאתר של יצרן הכרטיס או מאתר של nvidia?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 CF שאני נכנס למשחק GRID אז הוא מראה לי את כל האותיות כאלה בוצרה מגעילה עם קימורים לא טובים...זאת לא בעיית הגדרות משחק רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב השאלה היא פשוטה האם כדאי 4870 או 4850 בסטנדרט המחשב מחובר למסך 22 asus vw222u אבל שאני רואה סרטים שזה לפחות 3 פעמים בשבוע וסרטי fullhd מדי פעם על מסך 32a550 של samsung שהוא fullhd רזולוציית 1080*1920 איזה כרטיס יותר אידאלי גם במחשבה לעתיד לגבי הרצת סרטים ומדי פעם מששחקים על המסך הגדול לגבי שאר המפרט זה משהו בסגנון הזה q9550 4 (2*2048)giga כרטיס מסך בהתלבטות לוח אם גיגה בייט P45 500 gb hard disk *2 vx550 ac 7pro וזהו בערך אלא אם כן יש משהו ששחכתי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב בעיקר יפעיל משחקים (גם כבדים) מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ עם איזה כ"מ המשחקים יפעלו לי על ההגדרות הכי גבוהות בלי לאגים?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST. מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP. החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט). הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS? אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת. נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרכבתי מערכת כזאת q9550 ep43-ds3 4 gb ac 7 pro nzxt tempset 500 gb corsair 550vx לאחר כול הבלאגן וכול הרכבים כולל צורב עכבר ושטויות כאלה הגעתי לתקציב מסוים אני לא בדיוק ממש זוכר כמה בדיוק.... אבל אני יודע שיש לי בערך עוד 2200 שקל לכרטיס מסך...עכשיו השאלה האם שווה לקנות כרטיס מסך ב 2200 שקל (280) או ביכלל ללכת על כרטיס מסך ב 1400 (260,4870)......או שביכלל עדיף 9800gx2 שעולה 2000 שקל.... כעיקרון אני גם רוצה לקנות פאנל שליטה במאוררים שעולה 180 שקל אז עם הפאנל אני בחריגה קטנה של 180 שקל אם אני לוקח רטיס ב 2200 שקל... רציתי לדעת מה אתם אומרים...איזה כרטיס מסך עדיף...אני בהתחלה חשבתי על ה 280 ולאחר מכן ראיתי שהוא לא שווה את ה 800 שקל תוספת..... בוא אנ…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800XL. היום החלטתי להחליף לו משחה טרמית כי הכרטיס היה מתחמם בטירוף. אחרי כל התהליך הרכבתי את הכרטיס במחשב והדלקתי את המחשב. בהתחלה הייתה תמונה ופתאום אחרי הטעינה של הוינדוס נפסקה התמונה. עשיתי ריסטים בלי סוף ובדקתי שכל הדברים במקום ושום דבר לא עוזר, מסך שחור , והמחשב לא מגיע לפוסט בכלל. בדקתי אם הכרטיס ונדלק, וכן, המאוורר שלו עובד. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס 8500GT כדי לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך... אבל מה, גם עם הכרטיס מסך שלו זה אותו הסיפור, הכרטיס עובד אבל אין מסך ואין שום פוסט. מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים... רציתי לדעת אם השילוב של לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס המסך Sapphire Radeon 4850 יהוו שילוב ראוי? ה-PCIe 1 יגביל בצורה כלשהי?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה חברים?.... יש למישהו חוו"ד עליו חיובית או שלילית?... תודה רבה. הנה בכרטיס שקניתי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש (בתקציב מינימלי, בסביבות ה 1500-1800 שקל) כיוון שהמחשב מיועד לשנה המסך שאני אקנה (מחוץ לתקציב) הוא LG 19 9153TR רציתי לדעת אם יש הבדל בין ה 9400GT לבין ה 9500GT כמו כן, רציתי לשאול אם יש הבדל רציני בין גרסאותה DDR2 לבין ה DDR3, ואם כן, מהו (האם זה ישפיע על משחקים קלים). ד"א, כמה וואט כ. מסך כזה דורש?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אנשים... עם הופעת מדור המומלצים המעודכן שמתי לב שבניגוד להמלצת הפורום ב-90 אחוז מהמקרים על ה-4850 במדור המומלצים ממליצים דווקא על 9800GTX+ בהרבה מהמקרים... רציתי לדעת מי מהכרטיסים יותר חזק? מה ההבדלים ביניהם בביצועים? והאם התוספת של ה-100 שקל (בערך) שווה את זה? תודה אנשים
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח ת'רד פה ולשאול איזה כרטיס מסך מומלץ ביותר למחשב כזה. התקציב הוא בערך 400-500 ש"ח אם לא צריך כרטיס ממש ממש חזק. האם הכרטיס הבא מספיק: Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה על העזרה מראש מורן
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI והספק 500W אני צריך שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של 350 ש"ח בלי לחרוג יותר מידי כי באמת אין לי יותר מזה עכשיו. אני חשבתי על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים בבקשה רק מחנויות שבאזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-