כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני צריך המלצה לכרטיס מסך שמשמש גם למשחקים וגם לטלויזייה במסך מחשב 22" הסכום בערך של 1000ש"ח +\- חריץ PCI EX לוח אם GA945PS3 תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בשקל אחד בלבד? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1223 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב? GF8800 GTS 640M או REDON 4850 CF 512 MB
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://img509.imageshack.us/my.php?image=31873593hs2.jpg היום נזכרתי לעדכן את הכרטיס שלי 9800GTX והופיע החלון הזה^^^^ יכול לקרות משהו אם אני אמשיך את ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מצב לירידת מחיר של HD4870 בשבוע שבועיים הקרובים או לקנות עכשיו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס 3650 של ATI. גיליתי שינו סוג עם GDDR2 וסווג נוסף שעולה יותר עם GDDR3. יש הפרש משמעותי בביצועים או שכדאי לקנות את הזול עם הGDDR2? תודה עריכה: 2600xt חזק יותר מה3650? מחשב שכולו גנרי פנטיום 4 3GHZ עם ספק לא ידוע יוכל לסחוב אותו לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כרטיס מסך בסיסי בתקציב של 200-300 שקל לעבודה משרדית על שני מסכים 19 אינץ'. האם כמות הזכרון חשובה כאן? האם יש עדיפות משמעותית ליותר זכרון? שאלה נוספת, האם יש חשיבות לסוג החריץ? המחשב אומנם זול ופשוט אך בעל חריץ PCI-E אחד, האם עדיף לקנות כרטיס שתואם לזה? האם השיפור בעבודה משרדית יהיה משמעותי לעומת PCI רגיל?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היה לי עד לאחרונה R9550 של ראדון והוא התקלקל כנראה אז קניתי את הכרטיס מסך הפשוט הזה בינתיים... אני משחק ב warcraft 3 ומשום מה מאז שקניתי אותו התמונות והתפריטים במשחק זזים קצת מקרטעים ביחס לפעם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (למרות שהכרטיס לא חדש גם המשחק לא חדש- הוא מלפני 5 שנים..)
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, היום שמתי-לב שהחנות FOX עדכנה את האתר שלה, וגם העלו תמונות שלפני זה לא עלו, אבל בפרטים על הכרטיס החדש - 9800GTX+ OC שמו תמונה של 9800GT, כנראה שטעו.. מה שעניין אותי בקשר לכל כרטיסי המסך של Twintech זה שאין לאף אחד מהם כיסוי מגן לכרטיס מסך, האם זה הגיוני? קישור לתמונה של הכרטיס ב-FOX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 תמונה מוגדלת- http://www.twintech3d.com/images_features.asp?num=231 נכנסתי לאתר של Twintech ובאמת לאף אחד מהכרטיסים שלהם אין כיסוי, חוץ מאחד בודד (GTX200). רציתי לדעת אם מקבלים את הכרטיס כמו שרואים אותו בתמונה, כי לדוגמא הכרטיס של ATI HD4850, יש כיסוי רציני ורציתי לדעת אם זה משפיע שלכרטיסים מסויימים אין כיסוי. למרות שהקירור בתמונה…
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי 7900GT ואני חושב להתקדם הלאה, למרות שהביצועים שלו מצויינים אני חושב על: 8800GT 8800GTS 9800GTX יש הבדל לא גדול במחירים ועד כמה שהבנתי ההבדל בביצועים אינו שונה בהרבה ואין שום הבדל מבחינת הראות מה שרציתי לשאול זה למה אי אפשר לראות שום ביקורות בשום מקום!!! על 9800GT לא ב- devhardware / tomshardware etc ...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כרטיסי המסך אללו : http://skypc.co.il/pl_products~8~0~101-758.htm חוץ מהחברה, האם יש הבדל ביניהם? בביצוע וכו'... אני קונה מחשב עוד כמה ימים , ואני החלטתי על 4850, אבל איזה מהם הכי שווה לי לקחת???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של Enermax 400W Liberty או איך שלא אומרים את זה ^^ והכרטיס מסך 8800GT עכשו רציתי לשאול לגבי ה9800GX2 אני עושה 90% Trade in על הכרטיס מסך שלי והספק כוח של 900 שקל בערך הכרטיס 9800GX2 עולה בסביבות ה1600+ רציתי לדעת כמה ספק כוח אני צריך? 600 580? ואיזה חברה טובה אפשר לקנות ולא יקרה כי אין לי ממש כסף לבזבז ^^ ולגבי ה9600GT יש לחבר שלי אבל אחרי 10 דקות זה יוצא לו מcrysis ועושה בעיות במחשב כאילו בעיה של חימום נראה לי זה ממש מכבה את המחשב זה בעיה יש תיקון לזה?.... (בדקתי איתו בEverest כתוב שיש לי 99 מעלות או יותר נכון 96 בערך שהוא בcrysis מה שכן אין לי קרור של מעורר יש לו עם פלטה גדולה כזאת הנה תמונה של הכרטיס: http://www.ixbt.com/video3/images/g94-2/gigabyte-960…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לי במחשב יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ורציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס החדש 9800gtx+ האם כדי לי להחליף את הכרטיס שלי לחדש מה ההבדלים ביניהם האם אפשר מפרטים של שני הכרטיסים
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-