עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 1stcowgirl,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הבא יכנס למארז שלי? http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2O2GD5/#specifications אורכו של הכרטיס הוא 30סמ' והנה המפרט שלי: לוחאם ATX - של GIGABYTE - GA-Z68P-DS3 מארז - SHARKOON REBEL 9 ALUMINIUM אנא מיכם , אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור אני אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום, איזה כרטיס יותר חזק למשחקים על מסך 19', זה- http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=694 או זה- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2102 אריאל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם חיבור DVI חשוב?האם יש חיבור דיגיטלי שהוא לא DVI? יש הבדל בין 12 MS ל-8 MS? ודגם מסויים מומלץ למשחקים..........................

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by itayalter,

מתלבט לגבי כרטיס מסך לגרפיקה ושירטוט אך גם לסרטים ושימוש רגיל . המפרט שלי מתאים לשני הכרטיסים ואני משתמש בשני מסכים - 19 ו 22. אני עובד על פוטושופ , אוטוקד ותוכנות תלת מימד כמו 3DMAX , מאיה וחברותיה . תקציב פחות קריטי, אני מניח עד 1000 . מה אתם אומרים ? אני רואה גם סרטים במחשב אולי יש עוד אפשרויות ?

5. Started by Marcoman,

אהלן חברים, בהמשך לדיון שלי: הייתי שמח להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך שיתאים למסך 4K. אני לא גיימר ורוב עבודתי היא מול תוכנות עריכת קוד, ולעיתים תכופות גם פוטושופ בעזרתו אני ממיר קבצי PSD לאתרים. נכון להיום אני עם שתי מסכים ועם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7700, הכל רץ נהדר. בדיון שאותו ציינתי לעיל, ייעצו לי לברר כאן האם 2GB RAM בכרטיס המסך יספיקו לעבודה במסך 4K? הסתכלתי לדוגמה על מחשב הMac שגם לו מסך 4K וגם הוא בעל כרטיס מסך 2GB, אבל אני מניח שכמו שאר המכישירם של אפל, אין מקום להשוות בין הדברים. התקציב הוא כ-600 ש"ח, ניתן גם עד 700 ש"ח לכל היותר.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by eranmor,

לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by zeke,

שלום לכולם המפרט שלי: i5 3550 16GB RAM(corsair vengence) GTX 570 ספק כוח 750W hdd רגיל SSD : ocz vertex 4 256GB מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל לשחק במשחקים האחרונים(ארקהם נייט/ just cause/ witcher 3 וכו')-העניין הוא שחסר לי VRAM,יש לי 1.5 בזמן שרוב המשחקים דורשים לפחות 2. חשבתי או על הGTX 960 בגרסת ה4GB או על הGTX 970. האם השדרוג יספיק? האם המעבד מספיק חזק?(מבדיקה שעשיתי לא משתלם לשדרג רק מעבד וככל הנראה צריך להחליף גם בורד) תודה מראש לעוזרים

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by dogday,

אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by Zod,

שלום, לאחרונה קניתי תמפרט הזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| ובלחץ המפרט לא עובד את ה 50 FPS ב 3DMARK05 אני מקבל 4.9K. מה זה יכול ליהות? תודה :s05:

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, כמו רבים אחרים "נתקעתי" עם כרטיס ה 8600 העגלה. ביאס אותי לאללה, כן כן לאללה. קיצר אני לא יודע מה לעשות, אני רוצה כעקרון 8800 של EVGA OC אבל אז לא יהיה מה לעשות עם ה 8600 וזה די מבאס. ואז חשבתי פשוט לקנות עוד...ופשוט לעשות SLI (שיש לי מושג רק בתיאוריה מה זה). אשמח לדעת אם למישהו יש את ה SETUP שאני מדבר עליו ואם כן האם זה מומלץ. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח לשמוע עליהם, אני פשוט התבאסתי סופית אחרי שהתקנתי משחק ( DIRT) שזקוק למחשב + כרטיס חזק ( שחשבתי שיש לי) -לינק למפרט - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267586.0 אבל המשחק לא זז :s05: קיצר, תודה מראש לעוזרים שי

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by ilanZx,

אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by 123445,

אני פתחתי כבר אשוכל בנושא הזה עם הפרט של המחשב הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546480.msg4661907#msg4661907 אמרו לי שעם אני רוצה להביא GTX 660 אני צריך להחליף ספק כוח ל-500W ואני שואל עם הספק הזה אכן יספיק הדגם שלו הוא P-4 500W atx12v(dr-b500e) של חברת Tzag-Elita העם הספק הזה יתאים לכרטיס המסך GTX 660 בנוסף למפרט של מחשב שלי? זה המפרט של הכרטיס מסך ( אני חושב ) http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660/specifications תהיה איזה בעיה עם המחשב שלי להריץ את הכרטיס מסך הזה?

• 22 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. Started by es88,

מפרט לוח - GA-G31M-S2L Gigabyte מעבד - Intel E7300 2.66 זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ ספק -AB POWER P4-500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT, אני מחפש לשדרג את הכרטיס. אני יוסיף עוד 2GB זיכרון, ואני מחפש כרטיס בסביבות ה-500\600 ש"ח, על מה הייתם ממליצים הכי הרבה היום בשוק? אני יודע שהמחשב לא הכי חדש, אבל בכל זאת אני מעוניין להישאר איתו.

15. אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בעיה גרפית... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה לעשות אולי אתם יודעים או אולי זה קרה למישהו ממכם תמונה: …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בדיוק מסתכל באתר הזה ולפי הבדיקות שהם עשו פה ניראה כאילו שה6800GT עוקף את ה850 XT... איך זה יכול להיות?? ההבדל במחיר בינהם הוא עצום!! http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-7800_3.html אני מתכנן ליקנות את ה850 XT אבל לפי מה שאני רואה פה אני לא חושב שאני ישאר עם ההחלטה הזאת

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by udilbaz,

שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  18. היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by CraZyStyLe,

רכשתי קבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וקבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. אורח אני רק שאלה

שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. טוב אז כמו רבים פה שבטח נתקלו בבעיה בדרייבר של ATI, במחשב נייד/נייח, הנה הפתרון הסופי : להתקין את גירסא 12.6 לבעלי WINDOWS 8 -64 BIT (כמוני): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/12/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=12.6 ובגירסא הבאה שצריכה לצאת (12.11) אני מקווה שיסדרו את הבעיה של הדרייבר הזה. קצת מיהרתי אז מקוה שיצא ברור.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by galh_5,

מעבד amd 4200+ x2 1 giga ram ספק 500ת400 אמיתי ג'נרי תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by liortaib,

יש לי בעיה ענקית בבחירת כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail שני כרטיסים כאלה אני שואל איזה כרטיס מסך עדיף והיעד של המחשב הוא משחקים כבדים יש לי עוד שאלה האם הלוחות p5q pro ו ASUS P5K PRO יתמכו ב cf וב SLI בצורה הטובה ביותר... אם לא אז איזה לוחות כן יתמכו בצורה הטובה ביותר?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. זכיתי במכרז במסך Hyundai L90D+ במחיר של 2190 שקל... איזה כייף... אני משתוקק לקבל אותו כדי לפרסם ביקורת ..

• 9 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.