עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, ראיתי שב- KSP מוכרים את הכרטיס HD 5870 ב- 1150 ש"ח, וכיום יש לי אחד כזה, כדאי לי להוסיף עוד אחד כמוהו למחשב ? המפרט שלי הוא כזה: אז מה אתם אומרים? בסופו של דבר אני אצטרך לקנות עוד כרטיס, אז מה כדאי עכשיו לעשות לקנות אותו או לחכות עוד כמה חודשים ואולי המחיר שלו ירד ? או שבכלל לא מומלץ לקנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  3. חבר יכול להביא לי בסוף החודש מניו יורק את : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 יוצא 700 ש"ח (חיסכון של 300 ש"ח) או לוותר ופשוט לחכות ל 4850 ולקנותו בארץ שיגיע (מה שבטח יעלה מעל 1000 ש"ח..) השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר . מה אתם אומרים ? תעזרו לי להתלבט :s05: :-\ דיי דחוף !..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עם יציאה לשתי מסכים[אך שלא יראו אותה תמונה] .. הכוונה כאילו לשני מסכים נפרדים איפה אני יוכל להשיג ובכמה כסף ? תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by Dutchy,

אני כבר מתחרפן, כל אשכול שאני נכנס יש שאלות, מה יותר טוב MSI או ATI? א MSI או SAPPHIRE והנה התשובה ב9800 פרו MSI הוא הכרטיס הכי משתלם מכל השאר!!! והנה הסיבות: * קירור יותר מתקדם משאר הקירורים הסטנדרטיים * ליבת R360 שמאפשר צריבת ביוס בלי בעיות בניגוד לR350 באחרים * באנדל מצויין בניגוד לאיזה 2 דיסקים באחרים * 3 שנים אחריות בנעה ובCOMP IL (זהירות! הכרטיס נמכר עם שנה אחריות בפנדה ובKSP) מחירים: נעה : 1500 שקל COMP IL : 1370 KSP : 1330 פנדה : 1380 בקיצור, הוא הכרטיס הכי משתלם מבין ה9800 פרוים. אז תפסיקו לשאול שאלות סרק.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. התקלקל לי הכרטיס מסך!! קניתי מחשבר שלי אחד חדש!! ועכשיו התחילו הבעיות!! AGP 2 4 DDR SDRAM כל אלה משגעים אותי!!! אז אילו הדברים שמצאתי להם תשובה: AGP - לא משנה מה אני לוקח.. אם הלוח אם מתאים ל 4 ואי קונה 8 אז זה יעבוד כ 4. עכשיו הבעיה שלי היא אם איזה זיכרון אני צריך לקנות DDR או SDRAM הלכתי לחנות איפה שקניתי והם אמרו לי שאם הלוח אם שלי תומך ב RDRAM אז צריך RDRAM. הלכתי וחיפשתי שעות ולא מצאתי כרטיס מסך כזה בכלל עם זיכרון RDRAM!!!!!!!!! אז מה לעזזל אני צריך לשים?! זה הלוח אם שלי D850GB http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/ זה דיי דחוף כי אני יכול להשיג את הכרטיס בזול ואם זה ככה ימשיך אז תיהיה בעיה!! ואני יצתרך להוסיך עוד איזה 75 שקל בשביל הכרטיס הזה!!…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. הנידון: מסך מחשב 19 אינטש דגם ViewSonic VX924 המחיר: בזאפ החל מ-2930 שקל התקשרתי לברר וב-KSP רוצים 2500 שקל. ואם מזמינים מראש ונותנים 200 שקל על החשבון, אז המחיר יהיה 2400 שקל כי זה באונייה יגיע בערך עוד שבוע. האם הפער הזה לא חשוד? מה דעתכם על הדיל הזה? ללכת על זה או להתרחק? תנקס :-*

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  9. סגורה התחייבויות : הצטרפות אינה התחייבות לקניה. נא לשלוח אימייל ל ancient1" the sign : at" gmail "nekuda" com עם : לשם ליצירת קשר ישיר : אימייל (ICQ SKYPE), טלפון, איזה כרטיס/ים והערות עם יש. מתי מתוכננת/ רצויה הקניה. לוודא שאימיילים שלי לא מגיעים ל SPAM אני גם ב ICQ 1709840 עם קבלת הפרטים אני שולח הסבר מפורט , שלא מאושר לפרסום גלוי . ========== * החלטתי להוסיף את ה4870X2 לתת-קבוצה/קבוצה חדשה. באם יהיו מספיק אנשים כמובן. מבחינת התזמון, נראה לי שניתן יהיה לנסות להשיג מחיר מיד ו/או שהמתנה של שבועיים תהיה הגיונית . ========== * CF : למרות שזה שני כרטיסים נפרדים זה עדיין כפול , ויש מצב שניתן להשיג יותר הנחה. שוב, תלוי במספר האנשים. ========== לגבי ההצעה הקיימת (ישנה) : …

• 38 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by FatherBoard,

יש איזשהי דרך לדלג על הביוס-סקאן של הכרטיס מסך שלי? (ג'4 טי4200) יענו, שכשמפעילים את המחשב זה יתחיל ישר מהביוס-סקאן של הלוח-אם ולא של הכרטיס מסך. זה מעצבן - זה משהה לי את הרצת המחשב באיזה 10 שניות (נשמע טפשי אבל זה רציני).

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by ezizamir,

מחשב חזק כרטיס gtx 295 מתחיל לשחק בכל משחק בסדר בדקות ראשונות ומתחיל דיליי המשחק זז בקיטועים מבקש עזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by VolTAge,

אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע.. המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים. CPU: PIII 1000 Motherboard: Lucky Star 6VA693A Memory : 256 SDRAM Generic Video Card: G-Force 2 MX 200 עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש.. תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ran07,

אהלן חברה תגידו מה מאמת אין ממש הבדל משמעותי בין GTS ל GT ושתיהם G92 כמו שקראתי במפרט באתר ועוד הרבה שבחים על פריצת הדרך עם GT שמאים על הGTS ההפרש הוא הוא בערך 500 שקל (מעוניין גם OC ) בכל מקרה תראו באתר הזה יש השוואת ביצועים ביו שני הכרטיסים http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=3 כפי שרואים אין הבדל משמעותי אבל לתווך הארוך שיצאו משחקים יותר חזקים יכול להיות שיהיה הבדל גדול ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by giliboy,

מה כדי לקנות Geforce 4 Ti 4600 128Mb של Leadtek ב- 1690 ש"ח או Gigabye ATi Radeon 9700 PRO ב- 2,245 מבחינת הכסף אני פשוט לא יודע אם כדי להשקיע עוד 550 ש"ח בערך .... או שעדיף שיגיע Radeon 9700 של חברות אחרות (אתם יודעים כמה אפשר לחכות...) וגם שמעתי Radeon 9700 יש כל מיני באגים זה נכון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מתלבט בין 1. SAPPHIRE RADEON HD3870 ULTIMATE SILENT HEATPIPE 512MB 2. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB 3. SAPPHIRE Radeon Toxic HD3870 512MB (כולם DDR4) ההתלבטות היא מה מבניהם הוא הכי איכותי? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by avishaiar17,

אוקי אז ככה.. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב היה 8800 GT INNO 3D ICHIIL היתה לו בעיה אז רצו להזמין לי אחר בסוף החלטתי ללכת על ה- CALIBRE של SPARKLE לפני שבוע הודיע לי על בעיה במשלוח / חברה בקיצור בוטל. אצלי יש כרטיס זמני של LEADTEK 8800 GT יש לי אופציה להחזיר אותו ולקבל 1300 ש"ח זיכוי , הסכום ששילמתי על ה-GT INNO 3D ICHIIL . לכן אני מלתבט בין שני אופציות, או לקחת את ה-1300 ולקנות את ה- BFG 8800 GTS OC ולהוסיף 100 ש"ח או לחכות כשבוע ולקחת את ה- 9800 GTX החדש של טווינטק (את שני הכרטיסים הנ"ל אני מעוניין לרכוש ב - FOXPC ) אני אשמח שתביעו דעה ותסבירו מה ההבדלים ביניהם , לפי מה שאני ראיתי אין הבדל משמעותי ???

• 56 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by or_17d,

או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by animal,

שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה

21. Started by mDs,

הביאו לי היום כרטיס מסך (דרך חבר) : GeForce fx 5200 120 מגה ויש לי כרגע: GeForce 2 mx 400 64 מגה ורציתי לדעת אם באמת יש הבדל משמעותי.. והאם כדי בכלל להחליף בניהם (חלק מהאנשים אמרו לי שממש אין הבדל ואולי שמה שיש לי עכשיו יותר טוב..) תודה!!

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום רב! קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר. כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות... האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות, השאלה הכי חשובה.... מה כדי twintech/ CLUB 3D ?????? תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. Started by F430,

אז ככה אני יכול לארשות לעצמי לקנות כרטיס בצ'ייקים ואני ממממש רוצה את ה5850 עכשיו חנות שמוכרת את הכרטיס לא רחוקמהבית שלי זאת אייבורי אבל במחיר לא שפוי של 1640 מה אתם מציעים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים