כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני שנים היתה תוכנה בשם ATITOOL להמהרה של הכרטיס מסך והבנתי שהיא לא קיימת יותר. ניסיתי גם להוריד תוכנה כמו GPU-Z למערכת הפעלה 64 אבל לא עובדת ולא משנה מאיפה הורדתי ובאיזו גרסה. אשמח אם תתנו לי לינק או שם לתוכנות כאלו. כרטיס המסך הוא HD 7970 MSI תודה.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הבא: SAPPHIRE Readon HD4870 TOXIC 512MB 256BIT והייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים האם הוא טוב? המפרט של המחשב שלי כרגע כולל הכרטיס הוא: Asus p5qe intel core 2 duo E8400 ADATA 4GB 800MHZ WD 500GB 16 BUFFER והכרטיס SAPPHIRE Readon HD4870 TOXIC 512MB 256BIT מה אתם אומרים בכללי הכרטיס יריץ משחקים עתידיים כמו GTA IV וכו..?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=10310&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70 מה דעתכם כרטיס טוב או שאני יוכל להשיג טוב יותר במחיר דומה? ומישהו מכיר את החנות הזאת?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי יומלדת בעוד שבוע בדיוק.. עכשיו רציתי לקנות כרטיס מסך חדש למחשב.. המחיר נע בין 700 ל-850 ש"ח מעבד:E4500 ספק:500 wt תודה.
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
geforce 8500gt 1024MB pcie רציתי לדעת אם זה יספק אותי..כי אני אמנם לא משחק במשחקים עם הכי גרפיקה שיש..ז"א אנלא כזה גיימר אבל בכ"ז רציתי לדעת איך הוא
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4830. (כרגע ללא OC) בעת ניגון סרט 1080P (פורמט MKV) בעזרת VLC המערכת מגמגמת מעט. שאלתי היא מה לדעתכם צוואר הבקבוק, ואם כן האם נראה לכם שOC יכול לשפר את המצב. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! ד"א המסך שלי SAMSUNG 930B LCD19 תודה..
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לעבוד וקרא לי שאבוא לבדוק למה כשחיברתי את המסך ללוח אם המחשב עבד והכל היה תקין אך כאשר החלפתי וחיברתי את המסך לכרטיס מסך לא ראו כלום על המסך. פתחתי את המחשב ונגעתי בגוגף קירור של הכרטיס והוא היה חם ובנוסף ניסיתי לאפס את ההגדרות בBIOS אך כל ניסיונותי לא הביאו תוצאות.. האם יכול להיות שהכרטיס נשרף? מדובר על geforce 7300
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שמעו עכשיו יש לי מעבד AMD 955 BE ספק כוח SeSonic 620w וכרטיס 5870.. אני יודע שנכון להיום הכרטיס שלי מצויין (כמובן שלא מושלם) אבל רציתי לשאול איך המעבד שלי יהיה עם כרטיס מסך של נגיד בעוד שנתיים בעלות של 2000 שקל נאמר.. (כמובן שאי אפשר לחזות איזה כרטיסים ומשחקים יהיו אבל בערך) השאלה שלי בעיקרון היא האם יהיה שווה לי בעתיד לשדרג כרטיס מסך? זה לא יצור צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה? ראיתי אותו למכירה בסביבות ה-1600 ש"ח (!). למישהו יש אותו? איך הביצועים? יכולת אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E זיכרון: 4 ג'יגה RAM ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT כרטיס מסך: 9600GT יש לי בעיה ב2 משחקים: Episodes from Liberty City, שרץ על 20 FPS, וBad Company 2 שרץ על FPS דומה ואפילו מקרטע יותר. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר שיאפשר לי להנות עם FPS יציב בלי קרטועים. האם יש כרטיס מסך טוב שיתאים למערכת שלי, או שכדאי כבר לשדרג הכל?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפי האתר DARKCROW יכול להיות שגיגהבייט חזרו ליצר כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות דבר
-
שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקיי אז ערב טוב לכם, נתחיל בזה שהיה חסר כבל בספק 750W מודולרי של TT אז שמתי בינתיים 550W סטנדרטי. הכבלים בסטנדרטי לא מגיעים לכרטיס מסך אז הייתי צריך לחבר לכרטיסי מסך את המפצל שמגיע איתם באריזה ובעצם המפצל הזה מתפצל ל2 כבלים של כמו חיבורי מאוורר(המלבן הלבן הזה) אז קיצר לכל כרטיס יוצא 2 כאלה מהמפצל של הכרטיס אז כאילו צריך 4 חיבורים עכשיו של המלבן הלבן הזה אז בגלל שלספק אין מספיק כי צריך לחבר גם מאווררים ועוד דברים אז חיברתי רק אחד לכל כרטיס ובעצם יש 2 חיבורים.. זה משנה? כי לא נראה לי שהוא צריך 2 חיבורי חשמל, או שכן?? כי הכל עובד..(למרות שאני מאוכזב מהמחשב החדש קצת) ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת שהם עובדים כSLI, ושהמחשב לא רק מזהה שיש 2 כרטיסים(או שאם הוא מזהה את 2 הכרטיסים …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה). עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי. רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?). תודה!
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, קניתי 6600GT AGP של LEADTEK. בחלק של הטמפרטורות כתוב (במצב IDILE) GPU CORE - 48 AMBIENT - 39 האם זה תקין ולמה הכוונה ב- CORE ו- AMBIENT? תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום וערב טוב כולם עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש) אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי- האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו? אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT. -הבהרה קטנה: אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA. אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם) בנ…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-