כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים זהים בעלי אותם כרטיסי מסך, אך כרטיס המסך באחד מהם מסוג הTwintech 9600GT XT מפיק רעש אלקטרוני צורם. הצלחתי להקליט את אותו רעש דרך מיקרופון, יש לציין שהוא יותר ברור וחד במציאות: http://rapidshare.com/files/255698768/9600_Prob.wma במחשב השני אין כלל זכר לרעש הזה, ואם תרשמו BUZZ+9600GT תוכלו למצוא מספר אנשים החווים את אותה הבעייה. גם כשהדלת סגורה ואני יושב במרחק מטר וחצי ממחשבי, עדיין ניתן לשמוע את הרעש. כמו שתואר בפורומים, הרעש מתרחש כאשר יש איזושהי פעילות על המסך (כגון הזזת עכבר) או כאשר אני מפעיל משחק. בחנות שממנה רכשתי את מחשבי טוענים שלא שומעים כלום, אך כל משפחתי שומעת את אותו רעש מעיק ואני במיוחד. ממה נובע הרעש הזה? והאם ניתן לתקן\להחליף את כ…
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את ה7300gt שלי שדי מת (יש לי את בעיית הloop של nv4_disp.dll ואני די בטוח שהכרטיס אשם וגם ככה הוא עגלה אז אני מחליף אותו) המפרט שלי: e6400 2gb ram 600 watt ספק של Thermaltake p5b deluxe התקציב שלי הוא 750 והכרטיס יחובר למסך 20 של סמסונג וlcd 32 ברזולציה של 1366*768- צריך 2Xdvi- המטרות הן משחקים וסרטים. אודה לעזרתכם
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כי כל מה שאני רואה סביב CRYSIS זה איזה עשן שמתנפנף ברוח, שמסתבר שגם קיים בDX9...מה הקטע כאילו?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32
-
- 16 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני משחק על הגדרות אולטרה ב-gta 5 בתוך העיר ובכל מיני מקומות עם צמחייה אני מקבל 60FPS ויש מקומות עם צמחייה שאני מקבל פחות מ-60FPS למה זה ככה? בגלל ששמה יש הרבה אובייקטים אז קשה לכרטיס מסך והמעבד? ובכללי יש לי מחשב חזק?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM תקציב: עד 600 ש"ח (אם יש משהו מומלץ מאוד שיעלה קצת יותר זה גם בסדר) אם ישנם עוד נתונים שיסרים אנא שאלו אותי תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אנשים, ביקשתי את עזרת פורום המפרטים בהרכבת מחשב חדש. המליצו לי ללכת על HD5850 אבל שקט די חשוב לי. רציתי לדעת האם הקירור של ה-Sapphire HD5850 vaporX נחשב שקט או שקירור הסטוק מספיק שקט? הכרטיס נמכר ב-TMS ב-1560 ש"ח. זה משתלם? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי רדאון 8500 ומאז שקניתי אותו היית לו בעיה במשחק דספרדוס... כל חמש דקות משחק זה התחיל כזה לקפוץ ואז זה יוצא בפיתאומיות... עכשיו יצא רובין הוד, גם כן משחק ענק! כמו קודמו, הוא גם כן כל חמש דקות יצא בחזרה לוינדוס והשאיר אותי מזיל ריר לסיים את המשחק המהנה... והינה מגיע המושיע... דריוורים חדשים מATI והכל מסודר... (חשוב לציין שהיו לי לפני זה הדריוורים של קטליטיס 2.3... והם לא חידשו שום דבר מ2.2...) ובדריוורים יש טכנוליגיה די טובה בשביל גרפיקה יותר יפה... אופצית הTRUFORM... ואפשרות לבחור על איזה AGP יעבוד הכרטיס... (אצלי הלוח תומך בX4...) 8) אין מאושר ממני...
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה שלי (סמסונג HD 40) בחיבור HDMI במקביל למסך מחשב, במטרה לראות סרטים בטלוויזיה, אבל סרטי 720P לא ניתן לראות (קפיצות עיוותים) במידה ואני עושה מסך מלא, האם זה הגיוני? מעבד i5 2500k וכרטיס מסך GTX560TI של גיגהבייט.
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס עדיף? לא מצאתי תשובה נחרצת בפורם.... powercolor X800GT או saphire X800GT ??? מבחינת ביצועים, OC עתידי, ושקט.... תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB GeForce 4 Ti 4600 300Mhz core/650Mhz memory 128MB DDR אני יודע שהוא לא הכי "חדש" אבל עדיין אני מעוניין לדעת איך הוא? *כאן יש יותר פרטים עליו... דרך אגב יש לו מהירויות שעון יותר טובות משל RADEON 9700 ! http://www.asus.com/vga/agpv8460/overview.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
hd4850 512MB vs hd4850 1GB עד כמה ההבדל משמעותי הרבה?
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נהרס לי כנראה ה1950PRO המצויין שהיה לי,לא יודע מה קורה איתו הוא פשוט לא עובד, אז במקרה שהוא הלך לעולמו אני צריך כרטיס ב500 ש"ח בערך הבנתי שבאמת ה8800GT הכי משתלם,גם ראיתי איך הוא מריץ משחקים מדהים אצל חבר שלי, הבעיה היא שיש לי ספק דיי ג'נרי של חברה בשם SPIRE 400W וזה באלגן עכשיו לקנות גם ספק, זה נפל עליי פתאום הבעיה הזאת ואני ממש לא בקטע של להוציא מלא כסף אז יש מצב שהכרטיס יסתדר עם ספק כזה? יהיו הבדלים משמעותיים? ומאיפה הכי כדאי לקנות את הכרטיס? אני גר בקריות,ראיתי שיש אותו בנועה ב500 שקל בדיוק,אחלה מחיר לא?
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איך זה שכתוב שהכרטיס מסך של הPS3 הנה המפרט: GPU RSX @ 550MHz --1.8 TFLOPS floating point Performance --Full HD (up to 1080p) x 2 channels --Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines --Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing) 550MHz ??? יש בכרטיסים של היום (כרטיסים למחשב ) יש יותר או שאני טועה ויש פחות (עם כן כמה יש היום ?) ועוד משהו : MEMORY 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s VRAM--22.4GB/s RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read) SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read) פה כתוב 256MB GDDR3 VRAM @700MHz אני כבר לא מבין משהו יכול להסביר לי בבקשה את כל העינין של המעבד הגרפי פה ?
-
- 17 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בדקתי היום בCCC של ATI וגם שם זה מראה לי את הכרטיס כ (0x9440). כמו שהבנתי זה פשוט שם הליבה של הכרטיס וזאת בעיה שהיא באה ישר מ ATI...האם זה נכון? ומה בקשר לביצועים....המחשב בזמן הרצת משחקים מזהה שזה 4870 ומריץ אותו מכו שצריך ומשתמש בכל התכונות שלו? ואולי יש פיתרון שמסדר את זה? תודה.!
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם היצרנית הירוקה תוריד את מחירי כרטיס הדגל שלה, כצעד נגד ה-Radeon Fury X שהושק במחיר זהה? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-gtx-980-ti/
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש 3060 משומש ביד 2 והייתי שמח לדעת מה מצב הכרטיס לפני שאני רוכש אותו. יש הבדל בין כרטיס מלפני חצי שנה שעבד 24/7 בכרייה לבין כרטיס בין שנתיים+ ששימש מידי פעם למשחקים בסופ"ש. אני מחפש משהו כמו ה crystal disk info (קוראת את נתוני ה SMART של הדיסק) שיכול לקרוא את הנתונים של עומס וזמן עבודה מהכרטיס מסך 3060.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מתלבט בין כמה דגמים של ATI HD4850 אני אישית חשבתי על SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 שעולה 589 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3259&products_id=24698 בחנות אחת הציעו לי לקחת PowerColor ATI RADEON 4850 512MB שעולה 575 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26416 ובחנות האחרונה הציעו לי FORCE3D Radeon HD4850 שעולה 520 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6119 הכי חשוב לי: 1. שיחזיק prototype, קול אוף דוטי האחרון, GTA, NFS וכו'... 2. שיהיה שקט בגלל הקלטות שאני מבצע ושהמאוורר יהיה איכותי. לצערי במחשב הנוכחי שהולך ומתרסק לו, כבר נשרפו שני כרטיסי מסך בגלל החום. אשמח שתעזרו לי מה לב…
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך (המאוור הפסיק לעבוד והמחשב מתחיל להתחמם). האם תוכלו לעזור לי בהמלצה לכרטיס מסך שמתאים ללוח האם בהתאם למפרט שיש לי (כמובן שאני מודע לזה שצריך לשדרג את כל המחשב - אבל נכון להיום מעוניין לחסוף בעלויות) יש לי : מעבד - I5-760 לוח אם P55-UD3L של ג'יגבייט. סוקט LGA1156 וכרטיס מסך GTX - 470 מודה מראש למייעצים. תומר.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עד עכשיו לא יצא לי להתקין כרטיס מסך או משהו בסיגנון.. אני יודע לחבר אותו ללוח אם אבל לא יודע מה האלה... יש איזה מדריך בעברית? זה אמור להיות משהו קשה \ ארוך? עריכה: עוד שאלה ששכחתי לשאול, אמורה להיות איזה בעיה עם המפרט הזה i5 750 gigabyte P55A-UD3 Enermax Modu82+ 625W 4GB 1333mhz
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-