עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ScreameR,

אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  2. Started by Elrond,

מישהו נתקל בבעיה שכשמתקינים את הדריבר החדש - Detonator 40 אז אין תמיכה בVIVO? פשוט הורידו את התמיכה?! מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? ???

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by imac,

חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by zolder,

יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by domuzy,

הפכתי פורומים וקראתי השוואות ישנות עוד לפני שה-R9800PRO יצא (אני מדבר על ה128MB בשניהם) ואז הכל היה השערות וניחושים. האם אפשר לדעת כיום מה עדיף למשחקים כמו פאר קריי, ספלינטר סל ודומיהם? האם המנצח יחזיק גם לHALF LIFE2 ? ההבדל במחיר הוא משמעותי (כ400ש"ח) ולכן הדילמה. זה מיועד למחשב AMD חדש שעיקרו יהיה למשחקים, ולכן זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by B0o!,

קניתי לא מזמן מחשב חדש, שעובד די טוב, אבל עם חרא של כרטיס מסך. אז עכשיו8 אני יכול כבר להחליף אותו [ יש תקציב ^.^ ] זהו המפרט של המחשב: AMD 64bit 3000+ VeinceCore Gigabyte K8NF 512 RAM - 256*2 DualCahnnel WestarnDigital SATA 80GB GeForce 6200 TC 256MB HEC 400wat עכשיו אני רוצה לחסוך ולקנות - GeForce 7800 עם קירור של ZALMAN עכשיו השאלה אם הכרטיס יעבוד חלק עם המערכת ולא ייתקע אותה ? או שיש פשוט כרטיס אחר שהוא גם מעולה וכדי לקנות אותו למערכת שלי מאשר את ה7800? אם כן, מהו, לקנות אותו עם קירור? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים ועריכה גרפית. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by s.os,

אני קונה בימים הקרובים כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אם זה באמת חשוב איזו חברה אתה לוקח? כי ראיתי שכרטיסי מסך של LEADTEK הם לא ממש יקרים ויש אחריות להרבה זמן (3 שנים) אז חשבתי אולי שווה יותר לקחת אותם והשאלה השנייה שלי היא האם הדגם הבא זהה לדגם השני: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL או: שאר ה 7900GT של החברות למשל ASUS תודה מראש

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by chubaka,

??

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by emmanuel,

שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by Dj_CooL,

קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...

12. קיים כרטיס עם יציאה של hdmi ישירות ? בעזרת כבל hdmi כמו ב ps3 , וכדומה . כי אני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם hdmi וכדומה ..., אבל בהסתכלות על הכרטיס עצמו אני רואה יציאה רק של vga מוזהב מקבלים ממיר כל שהוא ? ביחד עם הכרטיס , כי אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שתומכת ב full hd מבלי יותר מידיי התפשרות על תמונה . והעם הכרטיס הנל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=25532&PHPSESSID=c5535510 זה הכרטיס שמוזכר כאן http://hwzone.co.il/news/1242766381/18811/ תודה רבה .

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by bronco,

האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג בהתאם למערכת שלי(שאני יודע שהיא לא משהו). כרגע יש לי ATI X700 SE של ספייר. מעבד: DualCore Intel Pentium D, 3000 MHz לוח אם: Intel Sorento D945GNT ספק כוח: ATX 400 ואם אני לא טועה זה כל מה שמשנה לגבי כרטיס מסך. חשבתי על 4670 אבל אשמח להצעות משתלמות יותר.

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by any1,

אהלןן אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB--695 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600SGO 768MB Sonic--650 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB Sonic --745 ש"ח-- איזה לפי דעתכם הכי משתלם מבחינה תכנית ומבחינה של כסף אם יש לכם עוד הצעות לכרטיסי מסך 9600 אחרים אשמח לשמוע תודה רבהה... http://www.foxpc.co.il/Compare.aspx?productID=1175&catCode=255

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by Keman,

בעבר, לפני כמה ימים פתחתי ת'רד על הנושא, אבל דניס סגר לי אותו, ואני נאלץ לפתוח אותו שוב, ולפי בקשת דניס, עם דברים יותר מוצקים. כתבתי על הכרטיס שבכותרת, ואכן צדקתי. מדובר במפלצת של טראפלופס אחד עם 512 ביט אפיק הזכרון, רק שזה הושג לא על שבב בודד, אלא כמו במקרה של GEFORCE 7950X2. הכוונה לשילוב, מין SLI LIVE של שני כרטיסים חזקים מבוססי G92. ולפי מה שידוע : 1. הכרטיס יחליף את 8800ULTRA ככרטיס מוביל בפברואר - מרץ 2. כתחלופה ל8800GTX באותם חודשים צפוי להגיע 9800GTX שיוכל לעבוד ב 3-Way SLI 3. במרץ - אפריל יצא 9800GT שאין עדיין מידע לגביו. 4. 8800GS יצא כמהדורה מוגבלת, לא יותר מ100000 יחידות לכל העולם. 5. 9600GT יחליף בערך באפריל את 8600GTS ויציג ביצועים עד פי שתיים מאחיו הקודם, ו…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. 1 או 2? 1: http://www.tms.co.il/product/12328 2: http://www.tms.co.il/product/12832

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  18. היי, המחשב עם כרטיס מסך HD 5770 מחובר לטלוויזיה עם HDMI,התמונה מוצגת במלואה אך יש שני פסים שחורים בצידי המסך. לאחר בדיקה של ה-Scaling Options בדרייבר ובדיקה של ההגדרות מסך בטלוויזה זה לא מסתדר... או שכל התמונה במרכז הטלוויזיה או שהתמונה עם פסים בצדי המסך או שהתמונה מוצגת בצורה תקינה מבחינת הגובה אך מבחינת הרוחב היא גולשת ולא מוצג צידי התמונה(שזה סמל ההתחל וכל מה שמעליו,השעון וכל מה שמעליו) איך אפשר לסדר זאת שהתמונה המוצגת במסך מחשב,תוצג כראוי בטלוויזה? יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226BW 1680x1050p הטלווזיה היא סוני 32W4000 1920x1080p תודה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by TheDiesel,

שלום חלק מהמפרט Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K מעבד זה המפרט החלקי מבקש המלצות לכרטיס מסך תקציב 1000-2500 שח' מיועד למחשב גייימינג אפשרויות שראיתי GeForce RTX 2070 Super החל מ 2300 שח Nvidia GeForce GTX 1660 החל מ 1090 שח Nvidia GTX 1050 Ti החל מ-628 שקלים

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by nec_000,

מרוב התלהבות ודיבורים בלי הפסקה, כאלו שטיפוסית מלווים אותנו בכל השקה של דור חדש של מאיצים גראפיים, ובמיוחד כאשר מדובר על השקה מלאה שמהווה קפיצה משולבת (גם) בליטוגרפיה של השבבים, מה שנקרא קפיצת דור אמיתית ומלאה, שכחנו איפה שהוא אי שם במגירות האחוריות, את הדיבורים השוטפים על הלחם והחמאה היום יומיים. אז מנצל ההזדמנות כי כמעט ושכחתי כבר, לשתף בדבר ההצטיידות האחרונה שלי (ממאי האחרון) ב- R9-390 MSI Gaming שרכשתי בלוחות משומש (במצב חדש) ממוכר שנפטר מהכרטיס שלו תוך פחות מחצי שנה מרגע שרכש אותו ב- KSP. לא אכנס לנושא הכספי, זה פחות מעניין, וגם עלול להרגיז חלק מהגורמים פה (למדתי לקח ממקרי עבר) ולכן שכל אחד יעשה את השקולים שלו. רק אציין שקב…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by afikg,

קלטות הוידאו מתיישנות ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר אותן למחשב או לדיוידי דרך חיבור הוידאו לכרטיס מסך מדגם כלשהו או בעצם, איך עושים את זה..? שמעתי שיש מתאם שמחבר בין הוידאו למחשב בUSB שבא עם תוכנה שמאפשרת להעביר את הוידאו למחשב ??? מישהו פעם עשה את זה?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. יש לי מחשב מדיה סנטר עם HD4850 VAPOR-X. קניתי אותו לפני שנה ומשהו והוא כרטיס מסך מצויין אבל אני רוצה לשדרג אותו. המעבד שיש כרגע הוא phenom X3 8650 אבל אני מחליף אותו עם המחשב של אח שלי כנראה לQX9770 של INTEL. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן ביצועים הכי טובים במחיר של 1500 שקל בערך. ואגב יש לי עוד שאלה: אבא שלי נוסע בקרוב לשוויץ. האם כדאי לקנות משם כרטיס מסך? האם המחירים שם זולים יותר?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by yoni30900,

שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  24. בכל אתר ניתן להעלות שאלה או לבחון באג עם תומך טכני בכיר ב-NVIDIA לא מצאתי מייל שאליו פונים ואני לא מדבר על פורום

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  25. שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים