עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MisterVB,

יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?

2. שלום קניתי כרטיס מסך ati hd 3650 agp סבבה והכל חיברתי אותו התקנתי דרייבאים כמו שצריך ושאני בא להפעיל משחקים קופץ לי דבר כזה VPU RECOVER ואני רואה מסך שחור אני שומע את המוזיקה אבל אני לא רואה כלום ושלא תגידו שהכרטיס לא טוב כי הלכתי והחלפתי אותו תראו נגעתי קצת בהגדרות של הכרטיס ופתאום התחלתי לראות את המשחק אבל בדפקות כאלה אז בבקשה תביאו לי מדריך שייסדר לי אותו שאני יידע מה לשנות בהגדות ורק שאנשים שמבינים בATI שיענו לי תודה לכל העונים.!!!

3. שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by IdoK21,

אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  6. איזה כרטיס עדיף ומה ההבדלים 9400 GFOURCE או Radeon HD3650 ? למטרת HD וצפיה בסרטים ומשחקים קלילים ובסיסים.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by shai82,

שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mafyoner,

יש הבדלים? או רק בתכולה של המארז שלו? הקירור שונה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  9. היי לא מזמן רכשתי כרטיס מסך מסוג HD 3650 512MB PCIX DDR2 והוא יושב על מפרט של: E2160 1.6GHZ 2GB RAM 667 שאחד מהם הוא של 800 זה משנה? הכרטיס מאד נחמד ומזיז משחקים בינונים יפה מאד.. COD4 וNFS PRO .... רק שפתאום הוא נתקע והמחשב לא מגיב כלל.. אני ללא OC ואני משתמש XP ובדריבר האחרון מהאתר של ATI ולא במה שכיבלתי בדיסק... מה זה יכול להיות ענה עזרו לי... :'(

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by haim6130,

מה יותר טוב? HD3870 X2 או HD4870 1GB ?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by yonifra,

שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. קודם כל אמרו לי שכל הנושא הזה של crossfire/sli הוא בעיה ושבעצם קורה הרבה פעמים שהכרטיס מתפקד כאילו הוא בעל ליבה בודדת בגלל שהמשחקים פשוט לא תומכים בו ובנוסף כל מיני באגים שמצריכים שינוי בפרופילים שונים ! יש אמת בדברים האלו או שאנשים רק רוצים להפחיד אותי ?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. החלטתי ללכת על הכטיס הזה :http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 האם יש משהו בסיבות המחיר הזה שהוא יותר משתלם? המקס' שאני מוכן לשלם זה 1200ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by asafmor,

אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by Epic,

רכשתי HD3650 עם GDDR3 וכעת צילצלו להודיע לי שאין להם והם מציעים לי עם GDDR2. יש הבדל גדול בביצועים? בנוסף הם מציאים לי במקום את ה7600GS של nvidia. שווה משהו? המטרה היא משחקים (יש לי XP אז dirctx10 לא מעניין). לא הכנסתי תקציב כי אני לא מעוניין בהצעות אחרות.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  16. שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה). תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by parsi1,

אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlominavi,

שלום אני רוצה לעדכן את הדרייבר ל8.9 עכשיו מעודכן אצלי 8.8 השאלה שלי היא מה להוריד מהאתר Catalyst Software Suite זה 34MB Display Driver זה 13MB מה להוריד והאם כדיי לעדכן צריך למחוק את הקודם?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by Talker,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  20. שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  21. קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by Discreet,

היי קניתי ביום חמישי מחשב עם pailt 9600GT עכשיו שמתי לב שההבדל בינו לבין ה9800GT הוא 45 ש"ח האם שווה להוסיף את ה45 שקל האלו?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by Pollik,

אני יודע שברטיסים הפחות חדשים, ה-1GB היה סתם גימיק. אבל האם בגלל של-HD4870 יש זיכרון מסוג GDDR5 במקום GDDR3 אולי הוא יוכל לנצל את כל ה-1GB וככה להפוך ליותר חזק? או שפשוט כדאי לקנות HD4870 512MB וזה יהיה מספיק?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sonysony,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ויותר משתלם HD4870 2GB או GTX280 GB1

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by gabriel,

אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים