כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בהחלטה אם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר. זהו המפרט שיש היום: כרטיס מסך נוכחי: SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card מעבד: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor לוח אם: ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard זכרון: CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) קירור: Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler מארז: Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ספק כוח: 650W של A…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה ששלפתי שאלה מהארכיון (למרות שזה עוד לא וודו2 ). אז בעצם העניין הוא כזה - יש לי שני כרטיסים (אחד מהם ממחשב שמת): האחד: XFX GeForce 6500, 256MB PCI-express השני: ATI Radeon 9600 Pro 128MB DDR AGP על הנייר אפשר לראות שהראשון טוב בהרבה מהשני. רציתי לדעת אם זה אכן המצב או שבעצם יש כאן כרטיס ישן יותר שהוא גם יותר טוב? לא מצאתי השוואת בינם, אז באתי לשאול את המומחים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הכרטיסים מסך החדשים של ג'י פורס, שאמרוים לצאת ב12 לנובמבר. מה אמור להיות סדר גודל המחירים שלהם?
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
:s05: עזרה בבקשה קניתי כרטיס מסך חדש sapphire radeon x1550 512mb שהחליף את ה- 5200 הישן ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מהדיסק התקנה(גירסא 7.4) וגם מהאתר שלהם(גירסא 7.9) אחרי שאני מפעיל תדרייבר מופיעה שגיאה http://www.siz.co.il/up/3gzmnewykot2.bmp עזרה דחוף =( אני כבר מת לשחק XDDDD
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מאז שאני מכיר את האפשרות הזו של כרטיסי המסך (NVIEW), אני לא מפסיק להשתמש בה. למי שלא יודע, NVIEW בין השאר, מאפשר לראות את מסך המחשב על גבי צג הטלויזיה. זו הדרך שאני מכיר לפחות.. לאחרונה, קרה משהו מוזר עם NVIEW. כל פעם שאני מפעיל אותו, אני רואה בטלויזיה מין פס לרוחבה של הטלויזיה שמבצע ריצודים מוזרים (תזוזות). כמובן שזה מפריע לראות ככה אבל הכי מעצבן, זה שאני לא יודע ממה זה נובע. 1. זה לא הכבל כי קניתי חדש וגם בו זה עושה את אותה הבעיה 2. זה כנראה גם לא הדרייבר של NVIDIA כי גם אותו עדכנתי. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT 3. בדקתי שאין שום גורם שיכול להפריע לשידור (פלאפון..) 4. ניסיתי לחבר לטלויזיה אחרת וזה עשה אותו הדבר. זאת אומרת שזה בא מהמחשב... בקיצור, עשיתי א…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום. מסקרן אותי למה בכרטיס כזה טוב, אני מקבל FSP יחסית נמוך במשחקים שאמורים להיות פשוטים בשביל הכרטיס הזה לדוגמא COD ו COD UO הגדרתי למשחקים האלו רזולוצייה של 1920X1080 בכרטיס הקודם 4870 לא היה FPS נמוך. זה קורה בעיקר שיש הרבה אקשן במשחקים האלו. גם DOOM3 ו Q4 נותנים לי יחסית FPS נמוך. נמוך זה מ 60 קבוע כמו שאמור להיות, יורד ל 40 או ל 30 האם זה משהו בהגדרות אולי או שאני מפספס משהו? המפרט שלי: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333 Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R System Memory 8192 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter AMD Radeon HD 6900 Series 2048 MB תודה.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דגם ה-DG1 שנחשף רשמית על הבמה המרכזית כבר נמצא בידיים של מפתחים - בתצורה עבור מחשבים ניידים וגם בתצורה שולחנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
G84 וG86 הם ליבות אשר יהיו לשוק המיד-רנג' עכשיו מתברר שG84 יחליף את סדרה 7300 ,הליבה תהיה G80 מסורס. אבות טיפוס יהיו בפברואר ,INQ מצפה שהוא יושק ב CeBIT time (זה לא אומר שהוא יושק באמת שם,זו השערה) אנוידיה מתקדמת יפה בעוד שAMD עוד לא הוציאה את כרטיס הDX10 הראשון שלה :-\ מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36590
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימוש שלו במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנות וכן בצפיה בסרטי DVD השאלה היא איזה כרטיס מומלץ לקנות למחשב כזה שלא משחקים בו ? ואם יש הבדלים ברמות של כרטיסים זולים כאלה יתרונות כולשהם שלא בתלת מימד כמו יציאות טלויזיה וכו'
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכם. הרשימה שלי עומדת על הכרטיסים הבאים והשאלה שלי היא מי מהם עדיף, גם לאור התמחור הנוכחי שלהם. - ATI X1650PRO: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/4708?osCsid=aea29544e53ef1f19882754cf9fdc7f6 - 7600GS EXT של LEDADTEK במקרה הזה. (לפי נתונים טכניים של תדירויות שעון וזכרון, נראה שהATI מנצח) http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_67/products_id/3773?osCsid=aea29544e53ef1f19882754cf9fdc7f6 ראיתי בחיפוש כאן, דיוני השוואה שונים בין השניים, אבל חלק התייחסו לגרסאות AGP ושאר הדיונים לא היו מעודכנים מול התמחור הנוכחי של הכרטיסים שוודאי יכול להשפיע ולהכריע, לא? אודה לכם על העזרה בבחירה הנכונה ביותר. אני לא גיימר כבד, אבל כן נהנה ממשחקי…
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&affiliate=zap ב916 שקל או את הכרטיס הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10267 ב925 שקל מה עדיף לי?מה יותר טוב? הבנתי שהATI צורך הרבה חשמל וכבר קניתי את הספק הזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12134 האם הוא יספיק לי לATI?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את כרטיס המסך הנ"ל כמו שהכותרת אומרת, אני לא יודע אם לקנות של Asus או של Gigabyte אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם והאם זה שווה את תוספת המחיר (הAsus יקר יותר בכ200 ש"ח)
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-