כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת למה יש הבדל משמעותי במחירים של כרטיס HD6850. למה ב KSP SapphireHD 6850 עולה 680 ו ASUS AMD HD 6850 עולה 799 ראיתי בכמה חנויות שלכרטיס הזה יש כמה גרסאות במחירים שונים. מה ההבדלים?? (בדקתי וההבדל הוא לא OC)
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים התעסקתי עם זה אבל היום פחות... למה כל כ. המסך של nvidia מבית Gigabyte מגיעים בKSP בגרסת OC? האם יש בעיות חימום עם הקירור המובנה? אפשר המלצה למשהו עד איזור ה1000 שקל ( כחלק ממחשב בעלות כוללת של 4000 לא כולל SSD )
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed:
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את שני כרטיסי ה470 של INOO3D ולהפתעתי לא קיבלתי איתם גשר SLI. יש לי גשר 3 WAY SLI שקיבלתי עם הלוח אם/ אם אני אשתמש בו בשביל SLI רגיל הוא יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
דריברים של דטונטור בגרסא מעל 23.11 מורידים את ביצועיו של הכרטיס (אומנם לא בהרבה אבל עדיין) אמנם יש לו גרסא 32 מגה אבל שלי עובד (לא יודע למה) רק על 2X ושלו על 4X ויש לו הרבה יותר זכרון פנימי ומעבד יותר חזק. ד"א - גרסאת הדריברים היא 4 הספרות האחרונות ב Driver Version. ואתם גם יכולים לראות את ביצועיו הירודים מקרוב ;/
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ביקרתי עכשיו בעמוד המחירים של ATI http://www.ati.com/shopati/pricespcusa.html ראיתי דבר מוזר והוא שהALL IN WONDER RADEON 9000 PRO עולה כמו RADEON 9600 PRO מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה וגם מה זה "ALL IN WONDER"?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי Leadtek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC של 400 @ 895 ובלי הOC התוצאה הייתה 3440 ועכשיו הפעלתי שוב והתוצאה הייתה 3200 מה פה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נראה לי שפרצתי למסך של עצמי אט נשהט כזה תראו מה קרה נכנסתי להגדרות של המסך (דרך הלחצנים שמופיעים על המסך לא דרך הווינדוס) וסתם לחצתי כמה פעמים אל האפשרות degauss פתאום נכבה לי המסך אני מדליק אותו ואני רואה שיש לי עכשיו מלא אפשרויות חדשות במסך שלא היו לי פעם אין לי מושג מה קרה לי שם בבקשה תעזרו לי לפענך את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT וזה מה שהוא מראה לי באפשרויות של האוברקלוק עכשיו מה שמוזר זה שהיום קנינו לבן דוד שלי מחשב עם כרטיס מסך Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB והוא מראה לו ב-core clock (למעלה) 550 וב-memory clock (למטה) 1.12 בלי אוברקלוק בלי כלום האם זה הגיוני אם כן אז למה זה ככה ומה ההבדל
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב רציתי לשתף אתכם בדבר מפחיד שקרה לי היום בבוקר.. אתמול במקרה מצאתי סרטון ב-youtube שמראה כיצד לבטל את המגבלה של המתחים, מהירות הליבה והזכרונות באפטרברנר. בטוח שרובכם מכירים אבל אני פשוט חשבתי שהכרטיס שלי מוגבל בגלל קירור הסטוק. פעלתי כמו במדריך וניגשתי לביצוע OC כשהמטרה לעלות מעבר לערכי הOC שהגעתי אליהם מתח: 1174 ליבה:1125 זכרונות:1575. ניסיתי לעלות ישר לליבה:1200 זכרונות:1600..ראיתי פתאום שיש מין קפיצות וריצודים אז הסקתי שצריך עוד מתח. מאותו רגע הקפיצות והריצודים לא הפסיקו גם אחרי שלחצתי RESET . גם אחרי שחזרתי שוב לOC שהגעתי אליו זה המשיך לקפוץ והייתי בטוח שחשמלתי יותר מדי את הכרטיס. רק אחרי שהסרתי את האפטרברנר ואתחלתי את המחשב הבעיה הסתדרה . היה מלחיץ העניי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי ליידע על מקרה שקרה לי , הזמנתי לפני כחודש באתר כרטיס מסך חדש מסדרת 8800 לפני כשבוע, מחירו היה 1780 שח , מאז עלה האתר החדש ההזמנה שלי נעלמה ואיתה גם אני ממאגר הלקוחות וכרגע מחירו של הכרטיס עלה ל-1910 שח, לטעמי מהלך ממש לא אתי מה גם שהמחירים שם משתנים כל שעה כמו מניות, חבל!!
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס המסך שהיווה את הסיפתח לקיצוץ המחירים מצד NVIDIA עשוי להציע לצרכנים ליבה גדולה ומשוכללת יותר שפגומה בחלקה - אך בעלת פוטנציאל לביצועים משופרים במתארים מסויימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
ההשקות המיוחלות של גרסאות ייחודיות לכרטיסי ה-Navi של AMD מתקרבות במהירות, ודגם ראשון בעל קירור משולש אפילו מקבל תג מחיר מוקדם בחנות הענק המקוונת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
התצורה השולחנית החמישית של משפחת Ampere תגיע בעוד פחות משבועיים - עם תג מחיר מומלץ גבוה מהמשוער ותהיות מוכרות אודות הזמינות המעשית בחנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסים הבאים, שניהם עם מאוורר של ZALMAN: 1) GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635 2) Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 השני עם vivo והראשון בלי ושניהם באותו המחיר. יש ל-Gigabyte איזשהו יתרון על ה-Ledatek שמכפר על החיסרון של ה-vivo. תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-