כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, מפרט המחשב שלי כיום כדלהלן ונראה לי שבשלב זה אשדרג רק את הכרטיס מסך. במידה ושדרוג נרחב עשוי להשפיע על ההמלצה, אז אשקול שדרוג נרחב כבר כעת. אני מכוון למשחקי פעולה עתירי גרפיקה כגון "Call of Duty Modern Warfare" (2019) וכדו' מבחינת תקציב, אם עוד איזו השקעה קטנה, תהיה משמעותית גם עתידית, אני יכול לחרוג. כמו כן, אם יש איזה כרטיס שאמור לצאת ושווה המתנה, אוכל לחיות עם זה. לוח אם GA-H81M--S2H מעבד Intel Core i5 4690 זיכרון 2X4 DDR3 כרטיס מסך Sapphire Nitro+ Radeon RX580 4G GDDR5 ספק כוח ( Antec HCG -620 (80 Plus bronze
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בשביל להשתמש לעריכה ולמשחקים כבדים עם רמת גרפיקה גבוהה מאוד. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני יכול להתגמש קצת כלפי מעלה). המפרט שלי כולל: מעבד: Intel® CoreTM i7-4770 3.4GHz Haswell לוח אם: Z87M-G43 Haswell 1150 MSI זכרון: Kingston 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHz ספק: Corsair 550W VS550 מסך Full HD תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מדובר על לוח האם ASUS P5KPL-CM יציאת PCI-E ישנה אפשרות לחבר את המסך הן בדיגיטלי והן בחיבור הרגיל הישן. אין לי שום דרישות גרפיות, העיקר שיחזיק מעמד, וכמה שיותר. אגב, מה דעתכם על הדגם של MSI Radeon HD 2600PRO 512MB ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המחשב הבא: CompuCase 6K31 Black + Hec-400VN, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1067 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G Chipset , http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף כדי להריץ את NBA 2k13 והאם נדרש שידרוג כלשהו אחר בחומרה בשביל זה? התקציב לעניין זה הוא עד 700 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מחשב עם המפרט שלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ל GTA V וכדו' כמו שכתבתי בנושא, בהגבלת מחיר סביב ה 1000 כשהעדפה להוציא אפילו קצת פחות. אם כרטיס קרוב יותר ל 1000 או קצת יותר, יהיה יתרון משמעותי אז אפשרי. בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך מחשב תוצרת LG, בגודל 17" הפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024 אם זה רלוונטי, הדגם המדוייק הוא FLATRON L1730S שאר המפרט לא אמור להוות בעיה, הספק יחזיק הכל, המעבד יהיה בהתאם וכו'.. רציתי לשאול, איזה כ.מסך מינימלי יניב תוצאות מקסימליות בהגדרות הגבוהות ביותר בכל המשחקים? אני מניח שלמסך כזה, אין צורך בכ.מסך דוגמאת HD4850 ואחד חלש יותר יניב תוצאות דומות ולכן אני כאן, לנסות לחסוך כסף תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך GTX650 Ti Boost 2GB GDDR5 ואני מחפש שווה ערך יותר בזול או יתר בצועים 15% בתוספת 100 ש"ח וכמו כן איזה מעבד וזיכרון ימצו איתו את הפונטציאל
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ? פשוט קראתי פעם ועכשיו אנלא מוצא ומישהו יכול להביא לי השוואה שלו ושל HD4850 ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מקבל תמונה שחורה אבל יש אודיו , אך אין וידאו האם הסיבה היא הכרטיס מסך onboard ? אם אני מנסה מספר פעמים להגדיל ולהקטין לבסוף אני מצליח , אני לא מבין מה הסיבה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-