כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום (סוף סוף ) את הכרטיס ATI HD4670 של Sapphire ממה ששמתי לב בינתיים יש שיפור רציני ב COD4 מהכרטיס הקודם שהיה לי במחשב (היה Geforce 6600) שמתי לב שסרטי 1080P עדיין דיי מגמגמים... ממה שהבנתי הכרטיס הזה מכיל מאיץ וידאו שאמור לשפר משמעותית את הצגת סרטי ה HD. המפרט של המחשב הוא: P4 3000MHZ Prescott 512MB X 2 Dual channel DDR2 לוח אם ASUS P5LD2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 האם אני צריך להפעיל פיזית את האצת החומרה של הכרטיס על מנת שהוא יעזור למעבד בהצגת הסרטים הללו? אם כן, איך אני עושה את זה? ניסיתי בתוכנות BSPLAYER וב Media Player של וינדוס... יש לי על המחשב את חבילת המקודדים CCCP וגם את CoreAVC Pr…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי 8800GT עם דריבר 177.89 כולל PhysX יש גרסה יותר חדשה? ואם כן היכן אני מוצא תמיד עדכונים לדריבר מסוג זה באתר של NVIDIA.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הכרטיס מסך HD4850 או 9800GTX+?! יש את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365524.0 9800GTX+ ניצח אבל שהראתי את זה בפורום אחר (אני לא יזכיר שמות) אמרו לי משהו שאני לא יודע אם זה נכון! זהו עכשיו בבקשה תסבירו לי מה יותר טוב ולמה איך ומה מי מו כי בילבלו לי את השכל ונראה לי שהם סתם פאן בויס של ATI. אני צריך תגובה נורמאלית אני חושב שפה אתם יכולים לענות לי תשובה חד משמעית בבקשה תקראו את כל הציטוטים זה חושב לי... אני מחכה לתשובה P:
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים הגעתי לפורום הזה דרך חבר טוב שהמליץ לי להירשם ולשאול כאן יש לי מעבד בן שנתיים כמעט E6300 1.8MHZ ויש לי כרטיס מסך מסוג ג'פורס 7600 הרגיל... הכרטיס בקושי מריץ משחקים והגיע הזמן לשדרג. אפילו בפיפא מקרטע חחח התקציב שלי הוא בסביבות ה900 שקל בלי חריגות אז החלטתי שאני אלך על אחד מהכרטיסים האלו HD4850 http://tms.co.il/product/5701 http://tms.co.il/product/5674 השאלה שלי היא כזאת: בכמה המעבד שלי יגביל והאם יהיה "צוואר בקבוק" גדול ? האם כדאי ללכת על מוצר זול יותר כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? ואיזה משני הכרטיסים שהזכרתי עדיף ? שניהם באותו מחיר אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אני לא רוצה להתעסק בזה יש לי 2GB זכרונות ולוח אם של GIGABYTE ו500W ספק כ…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה א': בכמה הכרטיס 9800GTX+ יותר חזק מהכרטיס 9600GT (באחוזים) שאלה ב': מה עדיף לעשות לקנות עוד כרטיס 9600GT ולחבר אותם ב - SLI או לקנות 9800GTX+ תודה לכל העונים :~}
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
או שחבל על ה550 ש"ח שזה יעלה? המחשב שעליו מדובר הוא מחשב עם 5GB 667 RAM ומעבד A64 3.8Ghz. ספק כח יוחלף אםפ יהיה צורך.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם שידרגתי לפני מס' ימים את הHD4870 וישי לי גם HD3870 ורציתי לדעת אם אפשר לבצע CF בין שניהם ואם כן ואם אתם אומרים שךא אז רציתי לדעת אם אני יעשה CF בין שניהם אז אם זה יעשה בעיות ועוד מס' שאלות: הוא די מרעיש וגם לפעמים הוא הוא מפעיל את המעברר על מהירות מקסימלית ורציתי לדעת אם זה בסדר תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2600PRO של SAPPHIRE עם 256MB GDDR2. כמה אני ארגיש את השדרוג ל4670 החדש גם של SAPPHIRE עם 512MB GDDR3? שאר המפרט נמצא ב"מפרט" זה (המחשב העליון). המסך שלי הוא X95F של SONY גודל: 19" רזולוציה 1024X1280, והוא לא צפוי להתחלף. כלומר זו הרזולוציה שאני משחק עליה. השאיפה לשדרוג היא בגלל שה2600 לא סוחב. גם בC&C הנוכחי ברגע שיש יותר מדי יחידות על המסך המשחק מקרטע בהגדרות גבוהות, אני לא חושב שאפשר להאשים משהו אחר במפרט שלי מלבד הכרטיס. אני ארצה לשחק RED ALERT 3 כשיצא את DIABLO 3 ואת CRYSIS בצורה חלקה (ה2600 מריץ אותו די חלק ב1024X768 כשהכל על מדיום אבל אני שואף ליותר מזה). אני לא רוצה להשקיע את ה200 ש"ח הנוספים ל9600GT. אגב, אני מתכנן לשים לכרטיס תוך כמה חודשים קירור …
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח 965P-DS3 של ג'יגהביית עם מעבד E4300 ו2GB זיכרון של קינגסטון עם כרטיס מסך HD2600PRO אני משחק על רזולוציה 1280*768 (מסך 720P) ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק על הגדרות מקסימליות ברזולוציה זו (משחקי FPS ברשת בעיקר). עכשיו אני מתלבט בין ה9600GSO הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713288 ל8800GT הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680767 או אם יש לכם הצעה יותר טובה בטווח ה 650 ש"ח אני אשמח מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי שאלה למבינים כאן... מה הוא לפי דעתכם המחיר ההוגן למכור 7600gt ביחד עם Zalman VF900-Cu?? אני חשבתי בסביבות ה250 זה מחיר טוב... בכמה אתם הייתם מוכרים את זה (יותר/פחות)?? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני יקבל כנראה מסך T240 שיתווסף לבנתיים למפרט שיש לי שרשום כאן... השאלה אם אפילו בנתיים עד שאני ישדרג את המערכת אני יוציא את המקסימום מהמסך הזה או שלמשל הכרטיס מסך לא יצליח להקרין HD כמו שצריך? תודה..
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
לאור יציאת משחקי מחשב חדשים רבים הדורשים כרטיסי מסך חדישים על מנת להריצם ברזולוציה הגבוהה ביותר, אני מעוניין לרענן את כרטיס המסך שלי. אני נמצא כרגע בארצות הברית על כן יש לי נגישות לכלל כרטיסי המסך במחירים טובים בהרבה מאלו בארץ. לאור זאת, אבקש עצה ברענון כרטיס המסך בהתאם למפרט המחשב שלי הנמצא בצד ימין תחת התמונה בפרופיל. אמנם ציינתי כי התקציב אינו מוגבל אך יחד עם זאת אבקש לתת הצעות שנותנות תמורה למחיר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9250 והדרייבר שלי הוא גירסא 8.231.0.0 ויש גירסא חדשה 8.252.0.0 יש עניין לעדכן? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אשמח לקצת עזרה. יש לי מחשב ישן יחסית, בן שנתיים. זהו המפרט, פחות או יותר: AMD 3600 2G ram 7600GT ספק כוח 470W מסך 22", של סמסונג, רזולוציה 1650X1050 Windows XP לאחרונה החלטתי לשדרג אותו קצת, בלי להגזים. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד כשנה וחצי, ואני רוצה משהו שיחזיק עד אז. אני כן מתכוון לשחק במשחקים חדשים שיוצאים, ובינתיים מסתדר לא רע על הגדרות בינוניות. יש לי תקציב של כ800 שקל. עכשיו אני שואל אתכם - יש טעם להחליף כרטיס? חשבתי על 9800GT. הבנתי שהוא הכי משתלם בתחום שלו. או שיווצר צוואר בקבוק עם המעבד? אולי בכלל כדאי להחליף מעבד ולהשאיר את הכרטיס הקיים? תודה מראש, רועי.
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני משחק יש לי פס עולה ויורד לאורך המסך שקורע את התמונה....(חשבתי שזה קורה רק בcrt) נדמה לי שהבעיה בכרטיס מסך כי אפילו בסרטון פתיח של grid זה קורה לי וזה קורה גם כשמשחקים על 40fps..... מה עושים?הכרטיס תקולל?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
על הגדרות MAX 1050-1600 עם AA X4 בלא פחות מ 30 FPS? אני נוטה לכיוון ה 4870 X2 אבל רציתי לדעת אם יש אופציה יותר זלה של SLI (שתעלה פחות כולל לוח אם!) לגבי לוח אם: שי לי כרגע intel pearl creek עם PCI-E, האם הוא יהיה צוור בקבוק כי הוא לא 2.0? עוד שאלה, שהיא קצת ספקולטיבית: נראה לכם ש CRYSIS הוא סטנדרט חדש מבחינת דרישות גרפיקה או שהוא אפיזודה חולפת של טירוף? ז"א האם שווה להשקיע בכרטיס שיסחוב אותו כי זה שווה לעוד משחקים שיצאו, או שעד שיצא עוד משחק כל כך תובעני כבר יהיו כרטיסים הרבה יותר חזקים?
-
- 64 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש כל מיני מאמרים והמלצות בקשר לכרטיסים הבאים: HD4870 HD4850 כדי לשים את הדגם 4870 אני צריך להחליף ספק, אני מעוניין לקבל המלצות בקשר לבחירה שלי. מאוד חשוב לי. K.S.P הציעה ככה: hd4870 512 gddr5 sapphire vx 550w active pfc 12 cm fan (יש אולי אפשרות גם לרדת בספק?כי הוא חזק) שתי אלה יעלו 1745 לעומת זאת, hd4850 אותה חברה הכל, ואותו ספק יעלה לי 1359 השאלה אם שווה לי להוסיף את ההפרש ביניהם ולקחת את ה4870 (האם ההפרש שווה את הביצועים שאני אקבל) הכרטיסים למערכת הבאה: Q6600 EP35C-DS3R 2 GIGA זיכרון 320 הארד דיסק (אני כרגע עם 9600GT) כל המערכת חדשה 3 חודשים ספק EZCOOL 500W REAL
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-