כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני שואל זאת מכיוון שהרצתי עכשיו את המשחק הנסיך הפרסי האחרון והוא אמר לי שהגיפורס 2 שלי לא מתאים!!!!!!! והמחירים הם הפרש של 50 ש"ח! תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס הכי טוב למחיר הזה הספק שלי זה HEC 400 ומסך 19 ומעבד AMD 6000 כרגע יש לי 8600GTS רצוי מחנות זיגזג מחשבים
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי החלטתי לפתוח דיון חדש בגלל הרלונטיות של השאלה... אז ככה יש לי מחשב דיי טוב עם כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 שבגדול אני דיי מרוצה ממנו... (מפרט 1 בצד ימין) אני משחק ברוזולוציה של 720P שזה 1280 - 720 וחשבתי על שידרוג "קל" לG280 האם היה הבדל רציני?? האם הוא חזק ממנו בהרבה? ועד כמה? אשמח לקבל טבלאת של תוצואת בנצמרקים עם השוואות! ;D (מעצבן אותי שאני לא יכול להריץ את קריסיס ברמה דיי גבוה )
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חשבתי בהשקעה מינימלית לשדרג את המסך הישן שלי ל CRT חדש 600 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4412 מה אתם אומרים עליו ?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום ... קניתי מחשב חדש (מזל טוב לי ... תודה) הטמפרטורה של הכרטיס מסך במנוחה מגיעה ל- 50 מעלות , זה לא יותר מידיי ??? ה - VAPOR X לא אמור להיות קר יותר??? התקנתי את הדרייבר 10.4 , המאוורר של הכרטיס מסך עובד על 30% רזולוצית מסך 1920X1200 מארז ANTEC P182 תודה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות את GTX 770 אבל המחיר שלו מאוד יקר לי . האם יש משהו שרכש כרטיסים בחול? מתמצא במחירים? עד כמה כדאי לי לשלם בכדי להביא את אותו הכרטיס מאירופה ? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתנצל על האנגלית, פשוט לוקח לי שעות למצוא את האותיות בעברית: I am so so pleased that I bought the VP171 screen that I felt compelled to write and share this review. Initially, I wanted to buy the conventional CRT monitor being a hardcore gamer this seemed to be the only right option. I read loads of reviews and articles, and decided to buy the Iiyama PRO 454 (19). Luckily for me, the one I bought was faulty: the screen kept shifting every time I turned the screen on. I couldnt quite straighten the boarder lines as hard as I tried. And most important: the picture wasnt as clear or uniform as I expected it to be. Would you believe it, but my Mom told me: Why buy this…
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חבר שלי קנה רדאון 8500LE של החברה הזאת ושאל אותי אם יצא לו משתלם, הוא קנה מאיזה חנות בחולון וזה עלה לו 850 בקירוב... איך הפירטרים שלהם? הכרטיסים מתאימים לOC? תודה. (חיפוש לא עזר!) עריכה: למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים שלהם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שמתי עין על HD4830 שפה מוכרים אותו ב413 שח http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2145&CatCode=53 אבל אין פרטים ואין כלום וקצת חשוד לי שהוא נמכר בכזה מחיר. המחיר הממוצע בחנויות אחרות נע מעל 500 בנוסף, מוכרים באותה חנות את הכרטיס מהיוצר shappire במחיר כמעט כפול. אפשרות אחרת שחשבתי היא 9600GT על סמך התרד של הכרטיסים הממולצים. מה אתם אומרים ללכת על הHD4830 שפירסמתי?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה יותר משתלם מכל הבחינות כמו כן לטווח הרחוק גם 9800GTX 8800GTS 8800GT בשלושתם מדובר על SLI אחד אני יקנה עכשיו ואחד בעתיד אם אפשר גם לתת מידע על צריכת החשמל של הכרטיסים ככה בקצרה מי לוקח וכמה?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ זה בעיה?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בכמה ה1950 פרו יותר טוב מה- 7800גי טי <?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) אם תוספת של 1G RAM תעזור, אני אשמח לקנות מחר. תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום אבל לא בנושא אני לא מתפשר אל דברים בקטע של מחשבים וחשבתי לקנות 88GTX נוסף כדי לעלות את הרזולוציה במשחקים למקסימום ולהישאר עם FPS גבוהה. משחקים כמו FEAR BF2 BF2124 ומחכה לקריסיס. כלכלית זו לא בעיה בשבילי אני רק שואל אם כדי לקנות או להישאר איתו עד שיצא משהו יותר חזק?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את ה7300gt שלי שדי מת (יש לי את בעיית הloop של nv4_disp.dll ואני די בטוח שהכרטיס אשם וגם ככה הוא עגלה אז אני מחליף אותו) המפרט שלי: e6400 2gb ram 600 watt ספק של Thermaltake p5b deluxe התקציב שלי הוא 750 והכרטיס יחובר למסך 20 של סמסונג וlcd 32 ברזולציה של 1366*768- צריך 2Xdvi- המטרות הן משחקים וסרטים. אודה לעזרתכם
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אותכם שיצאה גרסא חדשה לדריברים של ATI לצערי, לגרסת ה XP64 BIT אין גרסא חדשה... (ויש לי קצת בעיות) www.ati.com צד שמאל, למטה... תהנו יניב
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-