עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal_il50,

תודה.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  2. יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by OR007,

קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by crazy_wow,

אני צריך לקנות כבל מאריך למסך (כבל רגיל, VGA) באורך של 1.5-2 מטר. האם באורך כזה צריך לקנות כבל מסוכך, או שכבל רגיל יספיק וישמור על איכות תמונה טובה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

רציתי לדעת מה זה הכרטיסים האלה מבית 3D Labs וIntergraph/ Intense3D/ Newtek שהם יקרים כל כך... במה הם טובים ומה הם יכולים לעשות שה9700 לא?

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם הוצאתי את הכרטיס מסך של כדי לנקות אותו מאווק ואז החרתי אותו כרגיל ופתאום הכול משובש הכול נקודות וצבאים מוזרים מזה חברה אני צריך עזרה

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by zolder,

עד כמה יש הבדל בביצועים בין הרדאון 9500 פרו לבין הרדאון 9600 פרו? האם אני ארגיש בזה ואיך בדיוק עושים OC לכרטיס מסך?

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  8. היי 1. https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01KVZBNY0?ref_=Oct_DLandingS_PC_9385d1dd_NA&smid=ATVPDKIKX0DER 2. https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-1070-Gaming-GV-N107TGAMING-8GD/dp/B077P9HX2V?tag=h0dab-20& לטובת VR עדיף את הTI או שהרגיל מספיק דיי והותר ? סליחה שאני לא ידע קודם , פשוט עכשיו זה מבצע ,ואני רוצה לנצל את זה . תודה רבה , מקבל לקבל תשובה מהר כדי שאוכל להספיק לחטוף

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by ronen874,

שלום יש לי בבית מחשב ישן שהסערה אתמול שרפה לו את הכרטיס מסך יש לו לוח אם m2n mx עם pci express אחד אני רוצה כרטיס מסך באיזה 300 שח למחשב ההזה שיתאים ללוח אם הישן הזה (או מחיר אחר העיקר עלות- תועלת) אם אפשר משהו שיש בחנויות כמו באג או איוירי כי אני לא מזמין דברים באינטרנט עקב מחסור קל בכרטיס אשראי תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. יש לי לוח אם: asus P5N32-E 680i nForce SLI וכרטיס מסך: 8800GT ASUS TOP ורציתי לדעת האם הייתם ממליצים לי לקנות כ.פיזיקה ואיזה? זאת אומרת, האם יש כ.פיזיקה מובנה בתוך הכ.מסך כבר? גם מה המחיר פחות או יותר לכרטיס פיזיקה? בין כמה לכמה הם נעים?

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  11. 8800GTS G92 512 ב1790 שקל שלוש שנים אחריות !!!!!!!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  12. היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Sapinho,

שלום חברים אני צריך עזרה ממכם בלמצוא כרטיס בתקציב עד 500 ש"ח .. אני אולי יכול לתהגמש טיפה בלשלם ממש טיפה יותר בשביל להיות עם ראש שקט .. קראתי טיפה פה בסקרים ואנשים ממליצים על כרטיסים GTS450 .. שהוא במחיר גם סביר : ... האם זאת התשובה האחרונה או שיש עוד הצעות לגבי כרטיסים אחרים שיכולים לעמוד גם בביצועים של ה 9800GTX .. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  14. שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  15. שלום, המחשב בן 4 שנים עם כרטיס GF 8500 GT. אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיצליח לעבוד עם המעבד והלוח הקיים וישפר את חווית המשחק לעומת ה- 8500 GT? האם כדאי? האם קיים כזה היום בשוק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by piniman,

שלום חברים רציתי לשאול משהו לגביי gtx460 האם הוא חזק בהרבה 9800gtx+ כי אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש והבנתי פה בפורום שהוא כרטיס משתלם וחזק אז רציתי לדעת בכמה הוא יותר חזק מה9800gtx והאם שווה להשקיע בו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by MasterDK,

אני פשוט לא מצליח לצאת מהבית לקנות >.< בכל מקרה יש לי שאלות אחרונות שבתקווה אני אלך מחר ואקנה. אני מעוניין לקנות Gigabyte GTX460 1GB (אני יודע שיש גם 768MB אבל ההבדל במחיר הוא משו כמו 70ש"ח) בגרסאת ה OC שלו כנראה מ RSM. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2154 מומלץ? דבר שני אני הולך לקנות ספק SeaSonic 620W אני מבין שזה מעל ומעבר ל 460 נכון? ושאלה אחרונה: הלוח ברשותי הוא Gigabyte GA-H55M-S2H לא יהיו בעיות תאינות בין הלוח לכרטיס וכדומה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  18. יש לי shapphire radeon 5870 vaper x oc 1ddr האם הוא שונה בהרבה מהרגילים של 5870? ואיך הוא נחשב בשוק היום, חזק? תודה...........

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by XCG120,

למה הכוונה של הדברים הללו בכרטיסים שלהם..........ומה המקביל לזה בכרטיסים של ATI CUDA 3, 3DVISION מה הכוונה ומה המקביל של זה לכרטיס של ATI?? תודה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  20. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  21. היי אני כרגע בונה מחשב חדש שיבוסס על מעבד i7 920 או Q9550 , מסך 22' של סמסונג T220P. רציתי שתייעצו לי על כרטיס מסך מבין השלושה , כמובן שהמחשב יהיה מיועד למטרות גיימינג קודם כל!! אז בבקשה שתפו אותי במחשבות שלכם. תודה רז.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  22. מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף

• 15 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by hichcock,

http://ultrapro.co.il/products/114779 אם מחבר את הכבל הזה למחשב -> משם לממיר של יס, זה יתן תמונה וסאונד? רק תמונה? למישהו יש מושג? תודה מראש.

24. הכרטיס מסך צריך להיות pci ולא AGP. הוא צריך להפעיל על med-low את COD4, זו המטרה העיקרית שלו. אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by er0101,

יש לי מישהו שכנראה יוכל להביא לי XFX 8800 GT מארה"ב. כמה התלבטויות: 1. איך הקירור שלו? לא נראה לי שאעשה לו OC רציני, מה הטמפ' הצפויות לIdle וLoad. 2. האם יכנס לי במארז? מדדתי 27/28 ס"מ אורך מקצה המארז ועד לכלוב הרדיסקים (האמת שאני לא זוכר אם זה כולל הכלוב, נראה לי שעד לכלוב) מדובר בAntec SLK3800B 3. האם הספק כח יתאים- Antec SmartPower 2.0 400w? יש לי 2GB DDR 800 RAM, מעבד E4400 ב20% OC (לא אכפת לי לוותר על הOC) ואני רוצה אופציה לאיזה 1-2GB RAM נוספים. אני רוצה לדעת אם יתאים עם ובלי זכרון נוסף. 4. האם יש תאימות בין חיבור PCIE בספק לPCIE בכרטיס מסך מבחינת פינים? 5. הלוח שלי הוא Asus P5N-E SLI, בSLI אני זוכר שהלוח עובר למצב X8 במקום X16, מה זה אומר מבחינת מביצועים במידה ואנ…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים