כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
טוב, חישפתי גם בפורום עצמו אבל בתגובות שונות רק דיברו על הנושא ולא הציעו דרך כלשהי לבטל אותה. הכרטיס הוא GeforceMX 440, ותפריט הדרייברים באנגלית. המחשב צריך הזרקת FPS, ולכן אני אבטל את ה- Vsync ויבדקו את השינויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הענקית מתכוננת למהפכה עם ייצור המוני של שבבים בנפח כפול ובמהירות עבודה גבוהה מכל מה שהכרנו - כאשר גם SK Hynix נכנסת למירוץ עם שבבי GDDR6 משלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אתמול שבק חיים הכרטיס מסך שלי radoen 9800 אני רוצה להחליף אותו כי עדיין ולבזבז אל הכרטיס החדש כמה שפחות כסף אבל שלא יהיה גם ממש מעפן ויהווה צוור בקבוק למחשב: P4 2.8 800mhz asus p4p800deluxe - MB 1GB ddr 400mhz בבקשה תעזרו לי לבחור כרטיס מתאים וזול . תודה לעוזרים. יוני
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה זה בדריבר של הכרטיס מסך עם קונטרול סנטר ומה זה בלי קונטרול סנטר?????
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מתחנן מחשב מבוסס I5 ואני רוצה לקנות מערך SLI של GTX 460, מה היתרון של מערך המבוסס על הגירסא של ה-1G, על ה-768M? האם יש למה להשקיע עוד 200 שקל על כל כרטיס בשביל ה-1G, או שעדיף לקנות את ה-768M? תודה לעוזרים! נ.ב. אני מתחנן לקנות את הגירסא של Gigabyte עם שתי המאווררים.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 991 צפיות
-
-
רואים את זה ב 454 iiyama ? זה יכול להפריע?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אפשר בקשה קצת פירוט מה זה כל דבר....ובאיזה מישחקים יש את זה.! תודה!
-
- 17 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך החדש שלי 6850 Sapphire הבעיה היא שאני לא מקבל את הרזולוציה הרצויה של המסך שהיא 1920*1200 -לאחר התקנת הדרייברים הוינדוס נותן לי רק רזולוציה של 1600*1200 שלא ממש מתאימה למסך ואני נאלץ לכוון לרזולוציה 1440*900 כי היחס שם יותר נכון למסך... מה שיוצא שאני משחק על רזולוציה נמוכה שלא מנצלת את הכרטיס מסך ואת המחשב שלי בכלל.... עוד בעיה היא שלא הצלחתי לחבר את המסך עם כבל dvi אלה רק עם vga עם מתאם ל dvi -יכול להיות שהכבל dvi שלי דפוק? עם הכבל dvi אני לא מקבל סיגנל בכלל בשני היציאות dvi שיש לי בכרטיס מסך, מה שמוזר הוא שגם עם המתאם dvi לvga אני מקבל סיגנל רק באחת מהיציאות dvi. לגבי הרזולוציה היה לי בעיה כזו גם בכרטיס הקודם אבל לאחר התקנת הדרייבר של…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות אם יש לך 2 מסכים מחוברים אל מחשב אחד חוץ מזה שזה נראה טוב בעיין? יש משחקים שתומכים צפיה על 2 מסכים שאחד משלים את השני?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&i מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הכרטיס המדהים הזה??
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי R9500 PRO P4 2000 512 RAM DDR לוח אם - SIS 645 הרצתי בדיקה ב 3D MARK והתוצאה שלי הייתה מאוד נמוכה-2577 הרצתי את הבדיקה לפני כמה שבועות והתוצאה הייתה 3000 ומשהו, בבקשה אנשים אני חייב לתקן את זה, אני חייב את העזרה שלכם. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מחשב e6300 core 2 duo לוח 945p s3 ו2GB ram 667 יש לי עכשיו 7300gt אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתאים למסך עם רזולוציה של 1980X1200 עם מינימום הוצאות ומקסימום ביצועים למשל שה gta iv החדש ירוץ טוב
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה אתר אני יכול למצוא השוואות של אנשים עם כרטיסי מסך שונים?...כמו פיוצ'רמארק, רק שאני לא מוצא באתר הזה איפה יש את ההשוואות.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי מחשב קצת מבוגר, אמור לעבוד עם פוטושופ לוח ASUS P5VDC-MX יכול להיות AGP או PCI-E x1 האם למישהו יש המלצה לכרטיס מסך בשבילו? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי קצת לקבל מידע על המסך: 19" IIyama Vision Master Pro NEW 454 Flat screen High Brightness Diamondtron U2 Monitor שמעתי שהוא מעולה ויש לו איכות תמונות מעולה מאוד והוא המסך הכי איכותי וטוב שיש למסכי 19"! בחניות ובאתר של החברה כתוב שהמסך תומך ברזולוציה של 1920x1440 וכשאני שואל אנשים שיש להם אתה המסך הזה אז הם אומרים לו שהוא תומך ברזולוציה 2048x1536... אז אם למישהו יש מידע או שיכול להוכיח לי דרך תמונות שהוא תומך עד לרזולוציה 2048x1536 עם 85hz זה יעזור לי מאוד! תודה רבה לכול מי שעזור!
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות את ה- 8800gts 3620mb oc2 של החברה BFG רציתי לדעת אם הוא טוב ומשתלם בגירסת ה OC2 ובכלל למי שיש אותו האם הוא בסדר מבחינת חימום ומבחינת ביצועים תודה
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נראה לי שזה בכרטיסי מסך עשיתי חיפוש ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
מה עדיף HD4870 512MB או 2 *HD4850 512MB מסך 22" , משחקים , ללא OC
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי החלטתי לפתוח דיון חדש בגלל הרלונטיות של השאלה... אז ככה יש לי מחשב דיי טוב עם כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 שבגדול אני דיי מרוצה ממנו... (מפרט 1 בצד ימין) אני משחק ברוזולוציה של 720P שזה 1280 - 720 וחשבתי על שידרוג "קל" לG280 האם היה הבדל רציני?? האם הוא חזק ממנו בהרבה? ועד כמה? אשמח לקבל טבלאת של תוצואת בנצמרקים עם השוואות! ;D (מעצבן אותי שאני לא יכול להריץ את קריסיס ברמה דיי גבוה )
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-