עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by daniel_18,

אהלן, אני מתכוון לקנות השבוע את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם הוא כרטיס מומלץ ומשתלם (ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו), וגם שמעתי שהיו כל מיני בעיות עם הדגם הזה נכון? איך הכרטיס הזה ביחס לחברות אחרות מבחינת איכות? איך הכרטיס הזה בהשוואה ל6850 של SAPPHIRE? זה הכרטיס: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2048 מחיפוש קצרצר בגוגל: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המפרט: E8300 Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHz 1333FSB 6MB Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz CL5 X 2 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail תוצאות: לא יכול לבדוק ב 3DMark Vantage אין לי ויסטה ולא יהיה אף פעם אשמח לתגובות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כרטיסי מסך שמבוססים על הארכיטקטורה החדשה ביותר מבית AMD ומציעים מעגל מודפס ומראה ייחודיים נמצאים ממש מעבר לפינה? לכתבה

4. הרכבתי מחשב לאחי הצעיר ובסוף יצא שיש שם מפרט סביר יחסית, רק ללא כרטיס מסך. AMD Phenom לתושבת AM2+ (לא זוכר את הדגם) לוח אם Gigabyte MA790FX-DS5 יש ספק כוח של HEC 450TD-TF לא חדש 2GB DDR2 כעיקרון המחשב לא למשחקים אלא הוא עובד עליו בלימודים. אולי יהיה צורך באוטוקאד קל שנה הבאה, אני לא יודע עד כמה זה כבד בגרפיקה. לראות סרטים ברזולוציה טובה גם יחסית חשוב, אבל נראה לי כל כרטיס היום עושה את זה בקלות. צריך כרטיס של PCI-Express ורצוי כמה שיותר לחסוך בתקציב. האם הכרטיסי מסך ב200-300 שקלים מהחנויות יספיקו לדרישות כאלה? האם עדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי בשביל לחסוך מהספק בהתאמצות? אולי עדיף לחפש דגם ספיציפ בלוחות של יד שנייה? אם כן, איזה דגמים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Tzach_n,

ששון ושמחה פתחתי את ה-6950 שלי ל-6970, השתמשתי בפתיחה שכוללת פאץ' לביוס הקיים של ה-6950 ולא צרבתי ביוס של 6970 כדי שאוכל לשנות מתחים. השיידרים נפתחו ל-1536 אבל כמובן מהירויות השעון נשארו על סטוק. אני רוצה לעשות אוברקלוק עם Afterburner אבל יש 2 בעיות: 1. מהירויות השעון מוגבלות ל-840\1325 אני לא יכול להגיע איתה למהירות של 6970 סטוק 2. אני לא יכול לשנות את המתח, האפשרות לא קיימת, נכנסתי לקובץ קונפיג ושיניתי את enableunofficialoverclocking ל-1 זה לא עזר... יש תוכנה אחרת? או פתרון לזה? או שפשוט לצרוב ביוס של 6970 ולגמור סיפור? אבל אז הבעיה היא שמהירויות השעון ישתנו אבל המתח של הכרטיס לא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Kfir2,

שאני מפעיל על המחשב סרט באיכות HD זה נהיה די מטושטש (הרבה פיקסלים נראים לעיין במקום תמונה חלקה) ואף איטי באיכות 1080p. האם זה קשור לכרטיס מסך? הכרטיס מסך שלי 6600GT.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

אני לא מחפש את ההכי טוב, אין לי תקציב מוגבל, מה שאני רוצה זה משהו שיריץ הכל, חלק, על הגדרות גבוהות על מסך ה19" אינץ' שלי ברזולוצית 1440X900 במחיר הזול ביותר, עם יציאת 6850 וכו' שקלתי כבר ברצינות לשדרג כי ה4870 שלי כבר לא ממש סוחב כמו פעם המפרט שלי בצד והספק הוא OCZ 500W SXS לפי מה שהבנתי אם הוא מחזיק 4870 אז הוא יחזיק אפילו 5870 (לפי מה שאמרו לי ולפי הצריכה שלו) בנוסף אם הכרטיס שתמליצו לי יהווה צוואר בקבוק (E8400 על סטוק נכון לעכשיו) תגידו לי מה הוא הOC המינימלי שאני צריך למעבד בשביל למנוע צוואר בקבוק ואולי בכלל כדאי להביא ספק + 4870 נוסף (בלוח יש תמיכה בCF של 16*16)? לא אכפת לי מרעש, טמפרטורה כל עוד זה עובד ולא מזיק לעצמו בגלל עודף חום. ואם כדאי עוד 4870 איזה ספק מינימלי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by babu,

9800 GX2 SLI איזה ספק יחזיק? וגם ה 9800 GX2 תומך ב TRI SLI ? יענו אפשר לשים 3 כאלה על לוח אם 3 יציאות PCI ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by asdzxc16,

צריך המלצה של כרטיס מסך לסרטים עם חיבור HDMI וכמה זיכרון צריך שיהיה בכרטיס עם זה יתחבר לLCD 32 אינץ'? שחכתי להוסיף תקציב לכרטיס 400 שקל תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mpdxd1,

שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ledan1991,

יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ran1992,

מהרשימה הבאה: (לכולם אותו מחיר) http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048+1069633099+106792627+1067940678&name=Radeon+HD+4870

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שאפשר להריץ בו משחקים חדישים על מסך 22" ברזולוציה גבוהה. GDDR3 Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.0 support with full Shader Model 4.0 תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Boes,

האם הכרטיס מסך יתאים ללוח האם שלי?? זהו הקישור לכרטיס http://gpuboss.com/graphics-card/MSI-GeForce-GTX-770 וזה הלוח אם: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-IS6XM-MATX-LGA1155-Q67-motherboard-Mainboard-for-ThinkCentre-/300854286285#shpCntId קישור נוסף ללוח האם: http://www.rackmountnet.com/lga1155-q67-atx-motherboard-dual-gbe-raid-iamt-tpm-p-4754.html תודה. מפרט נוכחי מכיל מעבד i7-2600, 16gb ddr3 1333mgz ואין כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בס"ד בוקר טוב וחג שמח.. בקרוב מאוד בע"ה אני מקבל פלאזמה 50" FHD של LG :-) אשר תשב לי בסלון.. אך ליפני יש לי כמה שאלות! אז ככה הTV תחובר למחשב לכל השימושים כולל גימינג. 1.במחשב שיחובר אליו (מפרט 1 בצד) יש 8800GTS 512 ואני לא ממש בטוח שהוא יספיק לגימינג על 1080. 2.ואם לא מה היתים ממלצים לי? והאם המחשב הנל בכלל מספיק טוב לגימינג? חשבתי על GTX 470 ב 1450 שח האם הוא מספיק טוב ל רזולוציות בסדר גודל כזה? תודה לעונים דניאל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

אם יש לי ATI אני יכול לשים בנוסף כרטיס לפיזייק של NV ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אסיWOW,

האם הכרטיס הנ"ל מחזיק היום מסך 24 על הגדרות מקסימליות את כל המשחקים? המפרט core i7 920 gigabyte UD5 3gb 1600 אני שוקל בינו לבין ה X2...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by HydroIT,

אני מתלבט מה טוב יותר - הכרטיסים החזקים מסדרת ה-7 של NVIDIA, או החלשים מסדרת ה-8. אפשר דיעות?

22. Started by DJO,

אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by flesh2,

חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.

24. Started by TempesTo,

התקציב הוא עד 1000 ש"ח המפרט שלי : Intel Pentium 4 CPU 2.60GHz GB 1 RAM זיכרון הכרטיס שברשותי כיום הוא FX 5200 128bit והוא לא סוחב בכלל איזה כרטיס מומלץ לי לקנות בנתונים אלה ? תודה TempesTo

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Fire_Trooper,

כמה הכרטיס הזה עולה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים