עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vale,

היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. רציתי לשאול את דעתכם... האם זה הגיוני שאני אמתין לכרטיס מסך שהוזמן עם מחשב חדש מתחילת חודש יולי. הכרטיס הוא: GTX 260 XXX (הכרטיס החלופי שקיבלתי עם המחשב הוא 8800GT) יש לציין שכבר שילמתי על ההזמנה ביום שלקחתי את המחשב, את כל הסכום 8000 ש"ח, כולל את העלות שהכרטיס שעדיין לא קיבלתי, עלות הכרטיס היא 1500 ש"ח, אבל קיבלתי כרטיס חלופי ב- 500 ש"ח. מה אתם ממליצים לי לעשות? :s05:

3. שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by FastJack,

שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by gania23,

הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...

8. אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by Oztriker,

היי אנשים, היום הייתי בחנות כדי להחליף את כרטיס המסך כי הוא נהרס. הציעו לי את התחלופות הבאות. האם שווה? ואיזה מהם כדאי יותר? 1950PRO או 1950 XT

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by izhark,

אני מחפש כרטיס לHTPC - יתחבר לטלוויזית LCD ,ולא בדיוק מבין את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. הכרטיס לא נועד לגרפיקה (משחקים) אלא רק לצרכי ווידאו HD, וכדי שיהיו יציאות מתאימות הכרטיס צריך להיות עם קרור פסיבי בשביל השקט. אני לא בטוח אם הוא צריך להיות LP או לא - הוא צריך להיכנס ל ANTEC NSK2480 כרגע אני מתכנן לקחת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3145 ומחפש אם יש משהו יותר זול שיתאים לי מה שמצאתי זה: http://zap.co.il/model.aspx?model_id=697609 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686069 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=710119 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686070 מישהו יכול להסביר מה בדיק ההבדלים בין הכרטיסים ואיזה הכי כדאי? ביחוד ההבדל בי היציאות השונ…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by elicom,

יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by RealTime,

שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by E-Bear,

פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.

15. שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by TheKiLLEr,

שלום לכולם, החלטתי לקנות כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים ושיחזיק לי לפחות שנתיים.. ברצוני לדעת מה יותר טוב: ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 or ATI Radeon HD3580 512MB DDR3 אני משחק במשחקים כמו CALL OF DUTY וזה,, עכשיו ישלי שאלה, בCOD1 ברשת, הFPS מגיע עד 240-250 עם הכרטיס שיש לי עכשיו, יש מצב שזה ישפר לי מקס' עד 333 עם הכרטיס החדש? תודה מראש :]

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Froze,

היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

20. Started by Enn0L,

היי, יש לי במחשב כרטיס מסך 8800GT עם OVERCLOCK מהמפעל של Inno3D (הדגם המדויק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm) תוכנות שונות שבדקתי איתן את הביצועים שלו מראות: GPU CLOCK: 650 MEMORY: 950 SHADER: 1500 ובאתר של החברה רשום שה-Memory Frequency הוא 1900 ולא 950! אני באמת לא מבין בזה כלום, אבל יש לזה הסבר?

21. Started by tamir6066,

הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. אני מתלבט איזה כרטיס לקנות עם המחשב החדש שלי, המטרה שלי שהוא יוכל להריץ משחקים. לא המשחקים הכי כבדים ומטורפים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. המליצו לי על PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אתם חושבים שהוא יוכל לספק את הדרישות שלי? ואם לא, תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר? ובבקשה תציינו גם את ההבדל במחיר בין ב9500GT לכרטיס שאתם ממליצים. תודה רבה רבה

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  23. בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. מי מבניהם יותר חזק והאם יש הבדל גדול בינהם ? שינהם עולים 400שקל בחנות. אז רציתי לדעתם מי יותר טוב. (זה לחבר שלי)

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים