עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arikam,

מהביקורות שיש ברשת נראה שהצריכה המכסימלית שלו היא 59W , אז יש מצב להסתדר עם ספק 300W לא?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by pitter,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 2500 שח למפרט הנ"ל: לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 מעבד: Intel C2D E6420 2.13Ghz אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by coorva,

יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by ac1240,

רשום שצריך לפחות 500W ספק כח אז איך יכול להיות שהרבה לוקחים ספק של 450 עם זה ? אולי זו שאלה דפוקה אבל אני רוצה להבין תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Omer DA,

אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by EladEk,

מי עדיף ולמה! והאם ה9600GT יעבוד עם ספק של רק 400W? לוח האם של המחשב שלי P35 neo של MSI מעבד 6750 זיכרון 3G 800MHz ספק 400W כרטיס מסך נוכחי 8500GT 1GIGA

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by RealTime,

אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ פיפא 09 ופרו 09 על ההגדרות הכי גבוהות. ואני מוסיף לו גם ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2. תקציב לכרטיס 500 שקל. זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי ‏GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. המפרט של המחשב מימין.. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ולהוציא את המיץ מהמחשב הזה עד הסוף. אם זה בכלל יתן לי שיפור בביצועים, על איזה כרטיס כדאי ללכת? חשוב להדגיש שהזיכרון שלי הוא 2GB ולא כמו שכתוב במפרט. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  10. שלום לכולם כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 עם PCIE 1.0 כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870 1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ? 3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW הודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by redti,

אני מתלבט בין gainward ל power color + pcs ? או שאתם חושבים על אחד שהוא טוב יותר בכלל..אבל שלא יחרוג הרבה במחיר כמו הTOXIC של SAPPHIRE .

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by danbenyo,

קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by kapelnik,

אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה

15. Started by vale,

היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. רציתי לשאול את דעתכם... האם זה הגיוני שאני אמתין לכרטיס מסך שהוזמן עם מחשב חדש מתחילת חודש יולי. הכרטיס הוא: GTX 260 XXX (הכרטיס החלופי שקיבלתי עם המחשב הוא 8800GT) יש לציין שכבר שילמתי על ההזמנה ביום שלקחתי את המחשב, את כל הסכום 8000 ש"ח, כולל את העלות שהכרטיס שעדיין לא קיבלתי, עלות הכרטיס היא 1500 ש"ח, אבל קיבלתי כרטיס חלופי ב- 500 ש"ח. מה אתם ממליצים לי לעשות? :s05:

17. שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by DJ_Yaniv,

מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by FastJack,

שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by gania23,

הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...

22. אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by Oztriker,

היי אנשים, היום הייתי בחנות כדי להחליף את כרטיס המסך כי הוא נהרס. הציעו לי את התחלופות הבאות. האם שווה? ואיזה מהם כדאי יותר? 1950PRO או 1950 XT

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by izhark,

אני מחפש כרטיס לHTPC - יתחבר לטלוויזית LCD ,ולא בדיוק מבין את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. הכרטיס לא נועד לגרפיקה (משחקים) אלא רק לצרכי ווידאו HD, וכדי שיהיו יציאות מתאימות הכרטיס צריך להיות עם קרור פסיבי בשביל השקט. אני לא בטוח אם הוא צריך להיות LP או לא - הוא צריך להיכנס ל ANTEC NSK2480 כרגע אני מתכנן לקחת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3145 ומחפש אם יש משהו יותר זול שיתאים לי מה שמצאתי זה: http://zap.co.il/model.aspx?model_id=697609 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686069 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=710119 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686070 מישהו יכול להסביר מה בדיק ההבדלים בין הכרטיסים ואיזה הכי כדאי? ביחוד ההבדל בי היציאות השונ…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.