כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהנושא נטחן פה בפורומים, ושרב האנשים כבר לא עונים על שאלות כאלה, ואפילו עשיתי חיפוש וגם מצאתי המון ת'רדים בנושא אבל שום הצעה שם לא עזרה לי. הבעיה, היא, שאני רואה שחור לבן עם יציאת S-VIDEO. אני מחבר כבל SVIDEO ל-RCA, מחבר לטלוויזיה, ו, שחור לבן. ניסיתי החלפת כבל, לא עזר. החלפת שיטת שידור מ-NTSC ל-PAL A B C D E גם לא עזר, עדיין שחור לבן. כרטיס במסך הוא של אינטל (מדובר במחשב נישא של LG). כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהמחשב מאפשר לי רק 8 סיביות צבע, וכשאני מנסה לשנות ל-32 BIT זה לא אפשרי. מישהו יכול לנסות לעזור? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברת Hynix החלה בייצור סדרתי של שבבי זכרון מהירים במיוחד, אשר ניתן לערום אותם אחד על השני בתצורה תלת מימדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-gddr5-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-8ghz-%d7%9e-hynix/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה לדוגמא חברה מוכרת אך לא ממש ידועה בביצועים או איכות גבוהים מוציאה כרטיס שניראה כמו מטיל זהב עם 2 מאווררים, דווקא מאוד נחמד אם תשאלו אותי (הם אפילו נחמדים ויספקו מברשת לנקות את הכרטיס- כאילו שאין מספיק דאגות ועכשיו נצטרך לנקות כרטיסי מסך כל שבוע). הכוונה ל CHINATECH .... אה, וגם יש לו תאורה פנימית (סתם כדי להתלהב לפני החברים)
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
היי אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב חדש (i7 860, 6GB RAM), והדבר היחיד שאני לא סגור עליו כרגע הוא הכרטיס מסך. אני לא גיימר, אבל אני כן רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים פה ושם, בנוסף - המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים, ככה שחשוב גם שיהיה TVOUT (כרגע לטלויזיית CRT, אבל בקרוב אני אצטרך יציאת HDMI לטלוויזיה קצת יותר רצינית). המחשב הולך להירכש מKSP, ככה שרצוי מאד שהכרטיס ימכר על ידם, ניסיתי לבודד את הכרטיסים שעומדים בטווח מחירים שהקצבתי - אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך, וכאן אני צריך את עזרתכם, באיזה מהם לבחור? אין לי בעיה לנצל את מלוא התקציב ולהגיע לכרטיס היקר ביותר - אבל אין לי שמץ של מושג אם אני באמת צריך אותו. להלן רשימת הכרטיסים הרלוונטיים: Gigabyte HD 4650 OC 1GB GDDR2…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצאתי לשוטט ברשת לחפש דגמים חדשים של כרטיסי מסך ונזכרתי בחברת-PALIT..בכניסה לאתר הכל נראה אותו דבר סקרן אותי לראות איך נראים סידרת-ATI החדשה של פליט. אין כזה דבר רק NVIDIA שנראים לא רע. כל כרטיסי-ATI עברו לקטגורית-DISCONTINUED PRODUCTS http://www.palit.biz/main/vgapc_discontiuned.php?pcid=4 נראה כי גם חברת-PALIT נכנעה לכח של-NVIDIA העם ככה יראה העולם החדש של כרטיסי המסך ? יהיו חברות שיעבדו רק עם-ATI וחברות שיעבדו רק עם-NVIDIA ??????????
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הרדאון 8500 שלי ,הוא היה מצוין ושווה... אבל אם כבר קונים חדש אז אני רוצה משהו יותר טוב, מהדור החדש עם DIRECT X 9 ,עד 1200 שקל בערך תמליצו לי על כרטיסים טובים !! תודה חברה .
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת כרטיס מסך בתקציב של עד כ-900 ש"ח.... הכרטיס הוא חלק ממפרט מבוסס E8400 ו-4G זכרון..... (ללא OC וגם לכרטיס המסך לא מתוכנן OC) למשחקים (CRYSIS ,WORLD OF WARCRAFT) ברזולוציות גבוהות (מסך 22) על HIGH.... לפני כמה ימים המליצו לי על Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe אבל אין אותו ב- SKYPC ששם אני רוצה לקנות את כל המפרט.... האם יש אלטרנטיבה טובה בSKYPC או שעדיף שאקנה בנפרד? (אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך בינוני או פחות טוב) תודה רבה! נ.ב. שחשוב שהוא יהיה שקט ומאוורר טוב!.... ושיהיו לו 2XDVI ו-HDMI....
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב אותו אני מעוניין לדעת יש הבדל בין ה Connecte3D או Sappihre ? בקשר לפתיחת צינוריות עיבוד + יש הצדקה לקנות לא לקנות BULK ? האם הקרור שלו שקט? והאם הוא יותר מושלם מה 7900GT תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך אני עושה לעצמי חתימה אני רוצה שתהיה לי אחת מה אני צריך לעשות תודה :Q
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.
-
יוצא לי להתקל הרבה פעמים בחוסר תמיכה עצום בכרטיסים של AMD בתוכנות כמו Blender, 3ds Max וכו'. סביבת הפיתוח הרבה יותר איכותית ונוחה בצד של הירוקים. ו-CUDA זה באמת מונופול. שימו את התוכנות האלו בצד, ותתקלו בעוד תקריות כאלו במנועים: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?20643-Official-Hardware-Performance-Survey דפדוף קצר בבנצ'ים שהמשתמשים פה העלו, מראה עד כמה הפער עצום.. ואלו כרטיסים בעלי פחות או יותר אותם ביצועים בהפרשים של 60FPS במנוע הזה.. דבר שיכול להיות מוסק מה"ידידות הצמודה" של nvidia ו-epic.. ויש סיכוי של-gameworks יש יד בדבר. המצב העגום כרגע הוא.. שאם יש לך כרטיס של AMD אתה יורה לעצמך ברגל בכל הנוגע לפיתוח.. והכרטיס שאני אקנה בקרוב, כנראה יהיה של הירוקים.. מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
האלן. יש לי ספק כוח 300 ואט. פנטיום 4 בתושבת 478 צורב וסדי וסאונד בלאסטר לייב עם פאנל קידמי. יש סיכוי שהספק כוח שלי יהיה מספיק חזק בשביל להתמודד עם X1600 PRO )256( ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ההתלבטות בין כמה כרטיסים: 1. 1637 ש"ח- ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL 2. 2680 ש"ח ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL 3. 2221 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 4. 1782 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 5. 2251 ש"ח -LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV - BOX אני סטודנט לאדריכלות והשימוש העיקרי יהיה בהדמיות שרטוטים קצת פוטושופ ועריכת וידאו (מחשב חדש מבוסס intel 6400 ) וכשממש מצ'עמם אז קצת משחקים... אבל…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המתיישן שלי במשהו שמתאים קצת יותר לזמננו. השימושים הם להחזיק שני מסכים בFHD (אחד של טלוויזיה), סרטים, משחקים קלילים אבל דרוש FPS גבוה. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס הכי טוב שבאמת יהיה יעיל עם מעבד כמו שלי. חובה חיבור HDMI ושקט בעדיפות גבוהה. הספק מספיק חזק (520W סיסוניק) והמעבד הואAMD Athlon 64*2 Dual core processor 4200+ 2.2Ghz. לא מתוכנן OC אז לקחת את זה בחשבון. אין לי בעיה עם משומש ואני גם מחפש בלוח אז אם תוכלו להכווין אותי מה הכי ישתלם אני אשמח. תודה מראש לעוזרים! זאב.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתיעץ לפני שאני הולך על זה, אני משתמש בשני מסכים, אחד 24" השני 19" וכרגע משתמש בכרטיס 8800gts. רזולוציה 1200X1920 במסך 22" ו-1024X1280 אני הולך לשדרג למחשב חדש, אבל המסכים נשארים אתו הדבר. השאלה: מה יתן ביצועים טובים יותר בהתחשב ברזולוציה הגבוהה? כרטיס אחד של: GTX280 עם 1GB DDR3 ו- 512bit או שני כרטיסי: 9800GTX+ כל אחד עם 1GB DDR3 ו 256bit או כרטיס אחד של: 4870x2 עם 2GB-GDDR5 ו 512bit בגדול זה המפרט שאני הולך עליו, ככל הנראה אאלץ לקצץ קצת בכרטיס המסך, רציתי לתקצב 2000, בפועל כנראה שאני צריך כרטיס בסביבות 1400 ש"ח. מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB 1490 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1080 ש"…
-
- 13 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בתקציב של 400 שקל שיורכב על לוח אם מסוג GA-H55M-S2 המטרות הם משחקים בעיקר לדיאבלו 3, ותוכנות גרפיקה - פוטושופ, ילוסטריאטור וכו' יציאות גם hd וגם DVI תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני יורד לאילת בקרוב וראיתי באתר של KSP שהם מוכרים את ה GTX680 של ZOTAC ב 2319 שקל איך החברה הזאת? והאם שווה להשקיע עוד 100 שקל לכרטיס של GIGABYTE? או שבכלל לקנות 7970 ב 2311? אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד!!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בעל המפרט הבא (נקנה לפני כשנתיים וחצי): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor AM2 4800+ BOX לוח אם: ASUS M2A-VM זיכרון: OCZ2P800R22GK OCZ PC2-6400 R2 1024MB PLAT XTC*2 כרגע אני משתמש בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ש: 1.יתאים למחשב הזה (כלומר ללוח אם). 2.יאפשר לי להריץ את Modern warfare 2 על ההגדרות הגראפיות הכי טובות. מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול לקנות שיענה על שתי הדרישות הנ"ל? לחבר שלי יש מחשב זהה, רק שהוא הוסיף בזמנו כרטיס מסך radeon 4850hd, שאכן מקיים את שני התנאים שרשמתי. הבעיה היא שהבנתי שלא מוכרים אותו יותר, ובכל מקרה, אם יש משהו יותר זול שעונה לדרישות שלי אז זה עדיף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-