עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?

2. Started by wwekingwwe,

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זה הלוח אם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך האלה? (תגידו מה כן ומה לא) 8800GT 8800GTS 9800GT 98000GT Super 9800GTX 9800GTX+ תודה מראש, רועי!!

3. Started by oryosef1,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חג סוכות שמח לכולם ! אני עומד לפני רכישת מחשב חדש : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-EP43-DS3L ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU (כבר קיים) 4GB קשיח 320GB נותר לי רק להחליט על הכרטיס מסך כשהשקט והטמפרטורה בחשיבות עליונה (ללא OC) לאחר קריאה בפורום צמצמתי את האפשרויות לכרטיסים הבאים : POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB Twin Turbo PCIe Twintech NVIDIA® GeForce 9800GTX + 512MB DDR3 PCI-Express מי לדעתכם יהיה השקט השקט מכולם? (ללא התחשבות בביצועים)

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by TAMIRRR013,

יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח

6. רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. ראיתי את הכרטיס Radeon 4870 OC 1GB של חברת Connect3d. הוא גם מומהר וגם בעל זיכרון מוגדל של 1 GB ויש לו מחיר מצוין של 1480 ש"ח. אני לא מכיר את החברה הזאת. אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

תגידו שמעתי שבכרטיס Hd4870 מומלץ מאוד לעדכן ביוס לכרטיס כי שמעתי שיש בעיות עם ה 4870 אז השאלה שלי עם גם ה 4850 עושה בעיות וצריך לעשות לו עידכון בביוס?

9. Started by jrockman,

יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?

10. Started by E-R-P,

אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

12. Started by lader,

שלום לכולם אני מתכוון להזמין מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. הייתי סגור על ה 4870 אבל הציעו לי בחנות מחשבים את ה9800GTX בטענה שאם אני מתכוון ללכת על משחקים חזקים כדאי לי לקחת NVIDIA. צריך את עזרתכם כדי להחליט, תודה מראש.

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by DakloN,

האם הכרטיס הנ"ל, שהבנתי שהוא הכי חזק כיום יספיק להריץ לי את כל המשחקים על 1920X1200 עם כל הפילטרים והאפקטים? המסך המיועד הולך להיות DELL 2709W... ועוד שאלה.. כדאי לקנות לו קירור שונה ממה שהוא מגיע איתו? אני הולך לשחק דיי הרבה.. ואם כן, איזה קירור הכי מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by ron533,

הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. האמת שאני לא בטוח מה הבעיה. המפרט שלי: ספק 600W טרמלטק http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499 מעבד Q6600 זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט לוח אם: P5K-SE כ.מסך: 8800GT OC2 BFG בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות. בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך. לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט. מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים. המחשב בן 6 חודשים. הספק בן 3 חודשים. הכרטיס בן 9 חודשים. כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין. ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות. קנ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arkadur,

יש ברשותי כרטיס בודד של 4850, אני מתכוון לרכוש עוד אחד בנוסף כדי ליצור מערך CF, השאלה היא כזאת: 1. האם ניתן לשלב במקום ה4850, את האח הגדול יותר, 4870? (אני זוכר שכן) 2.מבחינת ביצועים, האם ה4850 יצור נטל ומעמסה על ה4870 (צוואר בקבוק)? פשוט, ההפרש בין הכרטיסים כבר לא כמו שהיה בהתחלה.. ואולי יהיה שווה לזרוק עוד כמה שקלים על משהו שיניב ביצועים טובים יותר.. דעתכם בעניין? (לוח DFI X48 ) ספק 1KW, קורסייר (ירכש יחד עם הכרטיס הנוסף)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by OMRI2010,

אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה..... אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד! תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם קניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש. עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה. ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה. היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by artyom,

אני מתלבט בין 4850 לGF9800GTX+XT של XFX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 איזה מבין השניים עדיף מבחינת ביצועים? (אין לי בעיה להוסיף את ה100 שקל הנוספים) המפרט שלי בצד מתוכנן OC למעבד והספק יהיה 500W של סיסוניק

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by eladh16,

למה בסרטים ה fps עומד על 24-30 והסרט מוצג באופן חלק, ולעומת זאת במשחק כבד מסוים 24-30 fps המשחק עובד דיי איטי?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by EladEk,

קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. היי. התקנתי את הכרטיס מסך עם ה-DRIVER שלו ואני רואה אותו מופיע בתור: ATI RADEON HD 4800 SERIES הכל טוב ויפה. אבל המערכת שלי מזהה בנוסף עכשיו חומרה חדשה כלשהי ומבקשת דרייבר כלשהו ואין לי מושג מה זה. הוא מופיע כרגע כ- Unknown Device. זה קשור לכרטיס מסך? אם כן מה זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by tzr84,

שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי, כבר מתיישן... חשבתי על - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 יש לי ספק ג'נרי די חזק ויציב 500W התקציב 900 ש"ח המפרט בצד ימין. האם המערכת שלי תחזיק כזה כרטיס או שהייתם הולכים על משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by vourt,

הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!

25. Started by RealTime,

שלום. הציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה- Gigabyte 9800GT. איך הכרטיס מישהו מכיר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.