עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by elior021,

‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by אבשה,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך מטורף ב2100שח' אז אם אתם יכולים לתת פה את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 2.1K ד"א יש לו מסך כזה http://skypc.co.il/pl_product~VX2835wm~9~0.htm

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by yacovmateo,

שבת שלום קודם כל בקרוב אני קונה מאיזה בן אדם מחשב יד2 והמיפרט שמתוכנן יהיה זה cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm זה מחשב יד2 מב…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. בהתחלה חשבתי על Sapphire Toxic אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו נורא רועש כי הוא פועל במהירות קבועה [גם בIDLE כשאין צורך] ובגלל זה עכשיו אני בהתלבטות, האם בכל זאת ללכת על הטוקסיק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290 או על HIS ICEQ 4 COOLING [דרך אגב, זאת הגרסא TurboX שמישהו דיבר על כך שאי אפשר להשיג אותה בארץ?] : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 או על Palit Sonic: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 הפאליט טיפה יותר זול, אבל זה לא משנה יותר מידי חשוב לי שהכרטיס יביא ביצועים טובים, ובאותו זמן יהיה כמה שיותר קריר ושקט בכולם יש OC מהמפעל ואני מניח שהוא דיי דומה [אם לא זהה], אז השאלה היא אצל מי המאוורר מקרר טוב יותר ובשקט יותר? עריכ…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by acoca_net,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by k22,

לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך

8. Started by zglazer,

ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה

9. Started by acoca_net,

שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת כמה שווה בימנו מחשב ישן שרכיביו הם: Intel Penttium III EB 866MHz (המאוורר של המעבד הרוס) SDRAM 320 MBytes Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter Quantum Fireball lct10 15GB (הרוס) inno3D (הרוס) אני לי יודע מהו סוג לוח-האם אבל ה - Motherboard ID הוא: 05/20/2002-694-686B-6A66LJPRDC-00 Compact Disk DVD - Rom FSP Group fsp235-60Gi (המאוורר של ספק-הכוח תקוע, אך הספק עובד) Floppy תודה מראש אורי. חשוב לציין כי תיקנתי את המחשב והוא עובד כרגע אבל אני מבקש לדעת כמה הוא עלה לפני התיקון. אני פשוט רוצה לסגור עם מישהו שאני קונה את זה ממנו מחיר.

10. Started by israelnba,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ניתן לראות את המפרט בצד והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר - 8.10. התקנתי עליו Medal Of Honor - Airborne וכבר בהתחלת המשחק המסך נכבה וצריך לכבות את המחשב בשביל להמשיך. חשבתי אולי זו בעייה חד פעמית במשחק הנ"ל, התקנתי את Crysis Warhead כדי לבחון את הכרטיס באמת, ושוב כבר בהתחלת המשחק המסך נכבה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש הרבה מקרים של אנשים שיש להם מצב דומה לשלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by bezadon,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by g15,

יום ראשון אני הולך לקנות את ה- HD 4670 512MB GDDR3 של MSI יש לי ספק כוח 300W של HEC ומעבד E6600 ולוח אם DQ965GF של אינטל רציתי לדעת האם הכרטיס מסך יסתדר ויעבוד טוב עם המפרט הזה?

13. Started by simon_hr,

יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  14. אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה

15. Started by puki,

התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by Chelsea_FAN,

אוקיי שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה קשה אם הכרטיס המסך.הכרטיס יחובר למסך samsung t220 22" והשאלה העיקרית היא איזה כרטיס לקחת. 1- hd 4870 2- 9800GX2 1GB עכשיו בהתחלה חשבתי לקחת ללא ספק בכלל את ה-4870.אבל לאחר הרבה בעיות שהכרטיס הזה מביא איתו כגון מסכים ירוקים. ובעיות עידכון לביוס (שאין לי מושג בכלל מזה ואני ממש לא רוצה להתעסק אם זה).החלטתי להוסיף עוד 200 ש"ח ולהיות אם ראש שקט. עכשיו מפה באה הבעייה אם ה-9800 GX2 ,שמעתי שאת הכרטיס הזה לא מייצרים יותר וכל מה שנשאר לחנויות זה כרטיסים בודדים שנשארו במלאי. זה נכון בכלל.? אם כן,מה קורה לאחריות.אם אני יצטרך מסיבות כאלה ואחרות להחליפו יש פה בעייה לא? בבקשה תעזור אני ממש מבולבל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכרטיס אמור להיות למשחקים, חשוב שיהיה עם זיכרון DDR3. תודה.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Omer DA,

יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך עזרה בשביל חבר יש לו מחשב p4 עם כרטיס ati radeon 9600 pro שנהרס החיבור הוא agp הודה לכל מי שיעזור תודה.

20. Started by aviad28,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד של HP, מסדרת PAVILION עם כרטיס מסך geforce 6150, האם ישנה אפשרות להחליף\לשנות את הכרטיס מסך? פשוט ראיתי למכירה בפורום כרטיס מסך לנייד: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9175/cat/34 תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. היי יש לי כרטיס מסך של redeonX1950 pro הבעיה שהוא הלך לי כנראה בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע ומציג בעיה וכל מני שטויות כאלה הוא לא מעלה סרטים וגם שהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים וכאילו פיקסים מתים כנראה שהבעיה בכרטיס מסך עכשיו אתם נכנסים לתמונה אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by O.G.D 2k5,

יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by aviad28,

שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by OnlyOne,

שלום לכולם ברצוני לדעת האם יגרם צוואר בקבוק בשילוב המעבד : Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM והכרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה ויום טוב

25. Started by amd@ati,

שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש

דיונים חדשים בפורומים