כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Intel P4 3.2 Intel 915P 1.5G Ram ATI X700 Pro ספק 300W אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזמני כי בקרוב אני מסיים את הלימודים ולא שווה לי לקנות מחשב חדש וגם כרגע הכסף הולך לשיעורי נהיגה. כשבדקתי בEVEREST היה כתוב לי ליד הכטיס מסך PCIE 1.0@X16 רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים כגון : 3850/4670 יוכלו לעבוד לי במחשב/האם קיימת לי יציאה של כרטיס מסך כמו שהכרטיסים האלה צריכים? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מלפני 4 שנים כמעט ויש בו את הכרטיס ATI Radeon X1300pro הציאו לי את הכרטיס ASUS - HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 במחיר של 330 שקל.. שווה לקנות? השימוש העיקרי הוא משחקים..
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס 7300LE ועכשיו אני קונה כרטיס מסך גיפורס 7800GT של לאדהטאק יש לי ספק כוח 350W לוח אם אסוס P5B ומעבד E4300 האם המחשב יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך מטורף ב2100שח' אז אם אתם יכולים לתת פה את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 2.1K ד"א יש לו מסך כזה http://skypc.co.il/pl_product~VX2835wm~9~0.htm
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את הדרייברים שלי.. מה אני בוחר מהרשימה.? יש לי 4850 יש שם כל מיני אפשרויות ati, aticcc, ati wonder
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת כמה שווה בימנו מחשב ישן שרכיביו הם: Intel Penttium III EB 866MHz (המאוורר של המעבד הרוס) SDRAM 320 MBytes Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter Quantum Fireball lct10 15GB (הרוס) inno3D (הרוס) אני לי יודע מהו סוג לוח-האם אבל ה - Motherboard ID הוא: 05/20/2002-694-686B-6A66LJPRDC-00 Compact Disk DVD - Rom FSP Group fsp235-60Gi (המאוורר של ספק-הכוח תקוע, אך הספק עובד) Floppy תודה מראש אורי. חשוב לציין כי תיקנתי את המחשב והוא עובד כרגע אבל אני מבקש לדעת כמה הוא עלה לפני התיקון. אני פשוט רוצה לסגור עם מישהו שאני קונה את זה ממנו מחיר.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ניתן לראות את המפרט בצד והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר - 8.10. התקנתי עליו Medal Of Honor - Airborne וכבר בהתחלת המשחק המסך נכבה וצריך לכבות את המחשב בשביל להמשיך. חשבתי אולי זו בעייה חד פעמית במשחק הנ"ל, התקנתי את Crysis Warhead כדי לבחון את הכרטיס באמת, ושוב כבר בהתחלת המשחק המסך נכבה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש הרבה מקרים של אנשים שיש להם מצב דומה לשלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את ATI Radeon HD4850. כרגע אני שוקל איזה גירסה לקנות, כשהמטרה הכללית היא: בלי OC בכלל, ושקט מאוד! בלי להתעסק עם עוצמת המאוורר, כלומר שיתאים את עצמו לבד כשCrysis רץ וכשהמחשב במנוחה. אז מה עדיף? SAPPHIRE, PALIT, GIGABYTE?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לקנות את ה- HD 4670 512MB GDDR3 של MSI יש לי ספק כוח 300W של HEC ומעבד E6600 ולוח אם DQ965GF של אינטל רציתי לדעת האם הכרטיס מסך יסתדר ויעבוד טוב עם המפרט הזה?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת אם יש צפי לכרטיסים של אנוידיה שתומכים בצורה מלאה בדרקס 10 ו\או 11 בזמן הקרוב, לשוק הביניים (טווח מחירים של 800 ש"ח...) ועד כמה כרטיסים של ATI שתומכים בדרקס 10.1, בטווח מחירים של 600~800 ש"ח מסוגלים להריץ משחקים שתומכים בדרקס 10.1? הם באמת מנצלים את כל האופציות בFPS סביר או שהם מקרטעים? תודה
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד של HP, מסדרת PAVILION עם כרטיס מסך geforce 6150, האם ישנה אפשרות להחליף\לשנות את הכרטיס מסך? פשוט ראיתי למכירה בפורום כרטיס מסך לנייד: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9175/cat/34 תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה קשה אם הכרטיס המסך.הכרטיס יחובר למסך samsung t220 22" והשאלה העיקרית היא איזה כרטיס לקחת. 1- hd 4870 2- 9800GX2 1GB עכשיו בהתחלה חשבתי לקחת ללא ספק בכלל את ה-4870.אבל לאחר הרבה בעיות שהכרטיס הזה מביא איתו כגון מסכים ירוקים. ובעיות עידכון לביוס (שאין לי מושג בכלל מזה ואני ממש לא רוצה להתעסק אם זה).החלטתי להוסיף עוד 200 ש"ח ולהיות אם ראש שקט. עכשיו מפה באה הבעייה אם ה-9800 GX2 ,שמעתי שאת הכרטיס הזה לא מייצרים יותר וכל מה שנשאר לחנויות זה כרטיסים בודדים שנשארו במלאי. זה נכון בכלל.? אם כן,מה קורה לאחריות.אם אני יצטרך מסיבות כאלה ואחרות להחליפו יש פה בעייה לא? בבקשה תעזור אני ממש מבולבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס אמור להיות למשחקים, חשוב שיהיה עם זיכרון DDR3. תודה.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-