עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazy_pr,

כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?

2. ב BIOSHOCK[תמונה מצורפת) וגם ב 3DMARK האחרונים יש לי קצת הייתה לי גם בעיה ב LOST PLANET שלא הצלחתי לפתור שזה מרצד לאללה ואי אפשר לראות כלום. חוץ מזה הכל עובד מצוין.. זה אומר שזה לא תקלה בכרטיס או ..? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by yz101,

משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.

5. קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 15 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mosesgamer,

שלום, לפני חודשיים קניתי מחשב לגיימינג בסיסי עם לוח H81M-K ומעבד אינטל i3 4170, הוספתי כרטיס מסך readeon r5 230 1g asus silent ועכשיו אחרי שגיחחתם קצת אני מבהיר שמדיום מספיק לי במשחקים ואני מתכנן לשדרג חומרה בעתיד. כעת לבעיה, הבנתי שלגיימינג כרטיס מסך טוב חשוב כמעט כמו מעבד טוב ואני אשדרג בעתיד למשהו נורמלי אבל... במחשב שקניתי מאייבורי הגיע ספק של Power-Man 350W active pfc, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יוכל להסתדר בכמויות חשמל נמוכות כאלה....

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Chen_K,

שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by Wormy,

קניתי אתמול כרטיס מסך ATI RADEON HD3450 AGP. יש לי 2 מערכות הפעלה: XP ו-7. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס ב-XP, אין שום בעיה. הכל מותקן כמו שצריך אבל כשאני מתקין את הדרייבר ב-7, ההתקנה אמנם "הסתיימה בהצלחה", אבל ה- Catalyst Control Center (CCC) לא הותקן בכלל. כמו כן, כשאני מפעיל ערכת נושא של AERO, יש כל מיני עיוותים (הכפתור START לא רואים טוב, התמונת DESKTOP לפעמים עם מלא קווים, החלון של מישהו שנכנס למסנג'ר לא נראה טוב, ה- Desktop gadgets לא נראים טוב וכו'). אם אני מחליף לערכת נושא שהיא לא AERO, הכל עובד בסדר. את הדרייבר לוינדוס 7 הורדתי מהאתר של ATI מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. Started by LiranT,

יש לי מסך לפני 8 שנים בערך ואני מקבל אאת המחשב החדש שלי מחר ואמרו לי שיכול להיות שהכ. מסך שלי לא יעבוד טוב על המסך בגלל שהוא לא יתרענן מספיק טוב ועוד איזה כמה שטויות. עכשיו השאלה שלי היא 1. איך אני בודק איזה סוג מסך יש לי והנתונים שלו? 2. איך אני יודע אם הם יהיו תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני? יש לי כ. מסך הנ"ל (במחשב החדש) : gigabyte pci-e 6600 128 mb 128 bit dp

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by Psybration,

אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך bfg gtx295 נכנסתי למשחק מסוים ובזמן שאני משחק נעלמה לי התצוגה ונהיה מסך שחור והוא רושם לי input dvi והתמונה חוזרת ושוב פעם הוא נעלם וחוזר יש לציין שזה קורה לי רק במשחק הזה ובמשחקים אחרים הכל בסדר. ???

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by approx,

יש לי כול מיני ארקריפטים כאלה כמו בתמונה http://img151.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501su7.jpg למה זה קורה הכרטיס מסך חדש אתמול הגיע לי וגם זיכרון חדש היום קניתי 1 GB

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני לא יודע אם זה בוודוו3 או במסך. אתמול ניסיתי להפעיל את RTCW, שבד"כ פועל אצלי ב640X680 על הוודוו3(במסך מלא) על 1024X768. כשהמשחק עלה המסך היה כזה "חתוך", התפריט הוקטן וב4\1 מהמסך היה חצי דגל של ארה"ב מהמשחק. השאלה היא, האם זה בעיה במסך, מכיוון שאני מתכנן להעביר אותו למחשב הבא, או בוודוו??? תודה. ד"א- המסך הוא LG FLATRON 795FT+, מסך 17 אינץ'.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by manbot,

לחבר שלי יש בעיה במשחק: מאז שהוא שינה את הרזולוציה מ1024X768 ל800X600 התמונה שחורה, ורואים רק את האורות של המכוניות והרחוב. גם אחרי שהוא שינה בחזרה ל1024X768 הבעיה נשארה. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. אני משמש בקודקים הכי חדשים שקיימים.. ושאני מפעיל סרט אני מקבל קפיצות של מסך שחור מדי פעם.. לפעמים זה אפילו מכבה את המסך לסטנדביי... ואם זה בקטנה אז זה מעלים לי את הכתוביות... למשהו יש מושג ממה הבעיה ? אני עם דרייברים הכי חדשים גם כן..

17. Started by Alex Kidd,

קניתי מסך חדש LCD BENQ FP93GX "19 בעל חיבור DVI והתצוגה ממשת נוראית יש בעיות בצבעים, כאילו שהוא מוגדר על 8 ביט או משהו למישהו יש עצה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by jeyjey,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה בפאר קריי, האדמה בצבע שחור/אדום/כחול/ירוק הכרטיס מסך שלי הוא GF6800GT ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי גם עם הגירסא המקורית של חבר שלי וזה לא עזר למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום! לפני מספר שעות קיבלתי את האנטק והג'יגה-בייט 6600 החדש שלי. נדמה לי שהקונטרסט קצת חזק מדי עם הכרטיס החדש. העיניים כואבות. ההגדרות זהות, כמובן, רזולוציה 864*1152 ו-75 הרץ (המסך לא נותן יותר). ועדיין, העיניים מתעיפות וכואבות טיפה. ניסיתי להוריד גאמא\קונטרסט ובהירות, אך ללא הועיל. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by navk2,

יש לי 1950XT (של ATI) שפסקה התמיכה בקרייברים שלו לפני כבר כמעט חצי שנה ( ) ואין דרייברים שמתאימים לו שתומכים ב 7 ( לפי מה שהבנתי ), מה אני עושה ? אוכל אותה ? או שאולי הדרייברים הישנים כן תומכים ? למשל 9.3

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  21. שלום, אני עם 285 על מסך 22 (2209 של דל) שהוא גם ככה אוברקיל למסך הזה, האם אני ארגיש שיפור בביצועים אם אני אוסיף 9800GT שיהיה דדיקייטד לפיזיקס במשחקים תומכים כמו באטמן האחרון?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  22. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 הדמואים אמורים לפעול גם עם כרטיסים ישנים יותר. הצלחתי להפעיל את הדמו של העשן על 6200 לא TC אומנם בקושי זז אבל הצלחתי להפעיל ;D

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים