עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראו תמונה. לינק לשגיאה: http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  2. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברה, אז ככה ..נכון לעכשיו יש לי מחשב פנטיום 3 866 מגה הרץ ו512 מיגה בייט זכרון .. בנוסף יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5600 FX ולהגיד לכם את האמת אני קצת מאוכזב מהביצועים של הכרטיס .. בדקתי אותו אצל חבר שיש לו A-XP2500 וגם שם הכרטיס מראה ביצועים לא טובים . אבל את זה נעזוב לעכשיו ! עכשיו לעניין: חבר שלי יכול להשיג לי ראדיון 9700P עם 256 ביט ו128 MB זכרון .. וכל זה במחיר של 500 שקל ! אני יודע שזה שווה אבל יש לי שאלה חשובה .. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה רמה הכרטיס הזה עומד היום (למשל:האם הכרטיס יותר טוב מX600XT?)?, בנוסף אני לא מבין גדול בתחום אבל אני יודע שלDX9 מתווספים כל הזמן שיידרים חדשים או משהו כזה ואני יודע שהראדיון 9700P הוא2 דורות אחורה מהכרטיסים החדשים( עוד מעט דור 3)…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ricoh,

יש לי פנטיום3 733 והכרטיס וודו 3 וברצוני לשדרג את הכרטיס אני מתבלבט על כרטיס שיתאים למערכת שלי בטווח מחירים שלא יעלה על ה700-800 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by yossikishik,

שלום יש לי שאלההה איזה כרטיס מסך יותר טוב וישלו ביצועים יותר טובים geforce7300gt או geforce 8400gs תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  7. Started by DXM,

כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by דניאלאב,

היי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה:GIGABYTE R9 280X יש לי ספק 600W של ZALMAN המפרט שלי:מעבד:2.8 760 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:4RAM כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb אני מוסיף עוד 4RAM

9. Started by hwforcer,

בדריור החדש מתקן מספר חסרונות מהקודם. ומוסיף תמיכה רכשמית ב WHQL www.nvidia.com

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. ובכן כאן אין לי בעיה תקציבית ואני יכול להזמין את הכרטיס מסך הטוב ביותר - אך לא היקר ביותר.... יש שני תנאים לבחירת הכרטיס: שזה יהיה מחברת ATI תמיכה חומרתית: DirectX ו- OpenGL

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]

14. Started by orengore2,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך חדש (כרגע יש את 9500gt עם ג'יגה זיכרון של פליט) מתלבט באמת בין ה4850 ל9800gt/x. מערכת: E8500 לוח אם Gigabyte (צ'יפס p43) לא זוכר את הדגם המדויק אבל כולם כמעט אותו הדבר. ספק 500W - לא יודע מה הסוג חוץ מזה הבנתי שלא כל כך קשור לכרטיס מסך חוץ ממסך אז.. מסך Samsung t190p - 19 אינץ' רזולוציה 1600x1050 השאלה היא אם 9800 gt יספיק לי למסך שלי ולרזולוציה. מכיוון שהוא זול יותר. התכנון גם ככה לקנות כרטיס חדש עוד שנה שנתיים משחקים: cod5 crysis ועוד משחקי יריות למיניהם בנוסף: שיהיה טוב לסרטים (hd וsd) דבר אחרון חשוב נורא. אני מאמין כי המארז שלי קצת קטן בפנים ולכן אני צריך כרטיס קטן (כמו שראיתי שיש לפליט למשל) תודה רבה על העזרה

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  15. שלום השבוע אני קונה מחשב HTPC שיתחבר ישירות לLCD שלי בחדר התקציב לכרטיס מסך הוא 400 שקלים המפרט: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700Price list updated 15-12-2011אינטל מעבדי Price Units TotalCore i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945Gigabyte Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטלZ68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290מסך כרטיסי ASUS - NVIDIA Price Units TotalGT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיםTP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Ad…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by cold,

התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by shay27,

שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, למישהו יש כבר 7900GT? אם כן,הייתי רוצה לדעת לגבי הרעש המאורר שלו מפיץ,לפי שמועות וכמה ביקורות הוא מפיץ רעש לא מובטל ולפעמים מחריש אוזניים בגלל מאורר ה60 שעליו הייתי רוצה לוודע את זה לפני שאני קונה. ואם מישהו יודע אם הVF700 של זלמן עולה עליו זה יהיה נחמד לדעת.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. קוד המקור לא משקר: הדלפות חדשות ומסמכים טכניים חושפים את תוכניותיה של ענקית השבבים להשיק כרטיס מסך עוצמתי ב-CES 2026, אך האם צריכת החשמל הגבוהה תעיב על החגיגה?לכתבה

21. שלום אנשים ! לפני כחודש קניתי רדאון 9800PRO של חברת POWERCOLOR. היו בעיות ונאלצתי להחזיר אותו לחנות. עכשיו אני רוצה לקנות את ה-6600GT (היה פה דיון על זה), עכשיו השאלה היא - אם המפרט של הכרטיס זהה, האם יש עדיפות לכרטיס של LEADTEK על POINTOFVIEW ? שאלה ממש דחופה ובבקשה - להגיד את האמת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by RAN-ELY12,

שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by Phlip_dE-SuSsa,

כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.