עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by nik55,

מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?

3. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. אני קונה HD4870 512MB? מה החברה הטובה ביותר?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  6. תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?

7. Started by q,

הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MentalisT,

לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by totah,

תודה.

11. Started by Exzate,

הם טובים? שמעתי שיש בעיות איתם זה נכון?

12. שלום אנשים! אני מביט בשני כרטיסי מסך של EVGA. האחד - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N975-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family השני - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N976-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family המפרט שלהם, לפי הכתוב באתר החברה(לא פתחתי את ה-PDF, הסתפקתי במה שכתוב באתר עצמו), זהה לחלוטין מלבד העובדה שהאחד מומהר והשני לא. גם בתמונה הם נראים לי זהים. עכשיו נשאלת השאלה - מה ההבדל בין הגרסא המומהרת לבין הגרסא הלא מומהרת אם אני בעצמי, בתור משתמש קצה, אמהיר אותה לאחר שאתקין את התוכנה המתאימה מהדיסק? תודה לעונים המבינים!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Adielion,

כי יש לי עדיין מחשב עם הפלטפורמה הזאת בבית, אולי יש לה עוד סיכוי לקום לתחייה?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by alexbmw,

מה עדיף מהם למחשב ישן עם amd athlon 3000+ ? ומה דרישות הספק שלהם ?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי , יש לי כרטיס מסך של nvidia וקראתי פה בפורום שכשאני מתקין דרייבר חדש עדיף להסיר את הקודם עם תוכנה שנועדה לכך ולא להתקין עליו.. אפשר בבקשה המלצה לתוכנה כזאת ? ד"א הכרטיס שלי זה nvidia 7600gt

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by SenDeR,

אני צריך כרטיס מסך חצי גובה למחשב נייח לרוחב. צריך שיהיה כרטיס בינוני למשחקים איזה דגמים יש ? תודה.

19. Started by theNomad,

היי, אני שובר את הראש כבר זמן מה בבחירת כרטיס מסך. יש לי מפרט מוכן למחשב ונשארה לי רק בחירת הכרטיס לקנייתו. המפרט הולך ככה: לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד - Intel® Core 2 Quad Q-9550 2.8GHz 12MB 1333MHz מאוורר למעבד - Thermaltake Big Typhoon 120 זיכרון - A-Data 2 x 2Gb DDR II 800MHz דיסק קשיח - 500GB 7200rpm SATA II 32M מארז - Raidmax Sagitta II ספק כוח - Huntkey 500W מסך - Samsung 19" T190 התקציב שלי לכרטיס הוא בסביבות ה1500 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות מ2 החברות (nVidia וATI) חבר'ה, תודה מראש

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by elyaz,

שלום אתמול קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=21748 כל הכרטיסים הרגילים שאני רואה בתמונות באינטרנט הם עם פלסטיק אדום כזה בצד המאוור. הכרטיס שלי הגיע בלי הפלסטיק הזה, עם מאוורר בצבע שונה, ועל העטיפה רשום "own design". מה ההבדל בין זה לבין האחרים? האם זה משהו שאני צריך להצטער שקניתי אותו או לא? תודה

21. ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?

22. ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by m_g,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??

24. Started by d0s,

שלום, אני הסתכלתי בשוק היום וראיתי שיש הבדל של מאתיים ש"ח בין ה 4870 של פאליט לבין ה 4870 של גיג'ה ביט. באמת יש כזה הבדל בביצועים של אותו כרטיס רק ע"י חברות שונות? האם שווה לי לקנות את זה של ג'יגה ביט? אני יכול להתלבט רק בין שתי אלו אז בבקשהלאלתת לי הצעות של חברות אחרות. תודה.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by sasmimo,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1455 אני רוצה כרטיס עד 1000ש"ח בביצועים טובים -------------------------------------------------------------- מעבד: 800X4 .3.2 Intel Core 2 Quad Q6600 לוח:ASUS P5KC זיכרון:OCZ 3GB מסך :22"ACER ספק: Corsair CMPSU-550VXEU 550W 1680X1050 תודה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים