כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9250 שאותו אני מעוניין לחבר לטלוויזית LCD. מסיבות טכניות התאפשר לי לחבר בין כרטיס המסך לטלוויזיה רק באמצעות כבל S-VIDEO. מסך הטלוויזיה עובד ומציג את המחשב אבל בכל מקום שבו יש צבע בתמונה, רואים על המסך "גלים" כאלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס (Catalyst) ושום דבר לא עזר. שמתי לב שהתוכנה מציגה את החיבור כ-Composite ולא כ-S-video, אך אין אפשרות לשנות את זה (בכל מקרה אני לא יודע אם זה מקור הבעיה). האם מישהו יודע איך מסדרים את התמונה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הבא ... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 המוכר קצת הדאיג אותי כששאלתי אותו עם ספק של 400 וואט יספיק הוא אמר כן אבל בהיסוס ... ברצוני לשמוע עוד כמה עמדות , עם הספק FSP400W GLN ... הספק כבר בן שנתיים ומה יכול לקרות למערכת במידה והספק לא יספיק
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עקב הביקוש הרב והסקרנות, תרמתי את מערכת הבחינות של הזון לסדרת ניסויים בין שני כרטיסי המסך על מנת לענות על שאלה מתבקשת של הרבה מאוד שאפתנים: מהו הפרש הביצועים בין HD 7970 \ R9 280X לבין HD 7950 כאשר הם פועלים באותם תדרים? השאלה מגיעה בעיקר מהפן הכלכלי. היום על R9 280X שהוא HD 7970 מומהר מחודש תשלמו בין 1490 ל-1550 שקלים על HD 7950 מומהר תשלמו קצת פחות, כ-1320-1380 שקלים ובקרוב צפויה ירידת מחירים עקב ההשקות המחודשות. לצורך כך לקחתי את Sapphire HD 7950 ואת AMD HD 7970 רפרנס שברשותי וניגשתי לבחינות. Intel i7 4770K 4200MHz Asus Maximus VI Extreme Patriot 16GB 1866Mhz DDR3 תוכנה: Windows 7 Ultimate 64Bit Catalyst 13.11 Beta4 Radeon HD 7970 \ R9 280X \ HD 7950 תדר …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ATI HD 4850 [של sapphire] ולאחרונה החלפתי לוח אם, שיש בו תמיכה ל CF. השאלה האם שווה בימינו להשקיע על עוד כרטיס לעומת הביצועים? כי הבנתי שכרטיס אחד ברמה גבוה יותר יהיה יותר חזק משניים נמוכים בCF [למשל 4870 יהיה יותר חזק משני 4850] זה נכון? ואם בכלל אפשר לשלב 4870 או אפילו 4890 עם הכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי! במחשב הנייד שלי מותקן הכרטיס הבא: 8400M GS של אנוידיה. אני מנסה למצוא לו דרייורים, אבל למרבית הפלא באתר של אנוידיה אין - לא שאני מצאתי, ובאתר של היצרן הם פשוט לא מעודכנים. מישהוא מכיר אתר שמרכז דרייורים כאלו או מקום בו אוכל להוריד דרייורים עדכניים?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82134 האוברקלוקר Sampsa הרכיב מערכת CF שכוללת זוג X1800XT ומעבד FX57, וכרגע התוצאות בסטוק נראות טוב מאוד. תוצאות אוברקלוק יפורסמו בקרוב.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אשמח להתייחסותכם לשאלה שלעיל: מה ההבדל בין שני הצגים ואיזה מהם עדיף, לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום התקנתי משחק מסויים והוא כתב לי שבלה בלה בלה הוא צריך כרטיס מסך עם לפחות 32 MB והכרטיס שלי 64MB (GFORCE MX440+8X אז נכנסתי לאתר של MSI כי זה כרטיס של MSI והורדתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי , התקנתי ,עשיתי איתחול למחשב ואז כאשר הוינדאוס אמור לעלות המסך מתכבה ואני לא יכול לעשות כלום , אז חזרתי לדרייברים הישנים והכל בסדר רק שאני רוצה לעדכן את הדרייברים ואני זקוק להסבר או אולי הכון כי אני לא יודע האם מה שאני עושה הוא נכון .
-
- 14 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail או BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail ואם אפשר הסבר. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-