עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו COD4 על HIGH ברזולוציה 1024X768. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיכול לעשות את זה. חשבתי על משהו כמו 8600GT.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש ברשותי כרטיס מסוג PALIT 9600GSO 384MB DDR3 192BIT 8800 שעלה לי לפני שלושה חודשים 452 ש"ח (והיום עולה יותר 500) אני רוצה להחליף את הכרטיס מכיוון שהוא תקול ויתרה מזאת הוא עושה רעש נוראי מהמאוורר שלו. במקום להחליף אותו ולקנות קירור מתאים שיעלה עוד 200 שקל אני מעדיף לקנות אחד אחר שלא עושה רעש (חושב!!!). הבחירה היא מתוך הרשימה הנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4 *אציין שיש ברשותי מחשב חדש וספק SEASONIC 400W שיחזיק כל כרטיס אני מאמין. *אציין בנוסף שאני כמעט ולא נוגע במשחקים (אולי בתכנון עתידי) והשימוש הוא למסך22 ואולי חיבור לטלויזיה הHDMI שיש לי בכרטיס הנוכחי נראה לי שימושי ! תוספת המחיר :200 ש"ח גג

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by tzr84,

בשעה טובה אחרי הרבה התלבטות ותודה גדולה לdj electric הזמנתי היום twintech 9800gt oc xxt (חסכוני בחשמל עם קירור טוב ומהיר) מה הדרך הכי טובה להחליף את הכרטיס הקיים שהוא גם NVIDIA 8600GT הכוונה מה השלבים מבחינת דריברים וכאלה? האם להסיר את הדרייבר הישן ואיך? אז לכבות להחליף את הכרטיס פיזית ואז להתקין דריבר חדש? מה הדרך הכי בטוחה ומומלצת? תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by SenDeR,

יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by MentalisT,

לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אוקקי הבעיה שלי היא כזאת יש לי כרטיס מסך 4850hd ומסך 22 אינץ' של סמסונג וכאשר אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות המשחקים נופלים לי לדוגמא brothers in arms . יש סיבה לכך שזה קורה? אני משתמש בקטליסט האחרון 8.10 .. צריך אולי לחכות לגרסא יותר טובה של דרייבר? שאלה שלא קשורה היא מזה AA שאני רואה שלפעמים מדברים עליו?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by asw3,

שלום רציתי לקבל הסבר על כרטיסי מסך 1. מהו Mhz בכרטיסי המסך? 2. מה הזיכרון שעל הכרטיס עושה 3. מה יגרום צימצום ה- Mhz,MB בביוס?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by Oztriker,

היי אנשים בשעה טובה החליפו לי את ה7900 GT המקולקל שלי לכרטיס הנ''ל. אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של ATI, זאת לאחר שמחקתי את הדרייבר הישן של NVIDIA.

11. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by daniel1saida,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מ7300SE לHD4670 אני לא משדרג יותר כי המערכת שלי חלשה מפרט Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) North Bridge Intel Grantsdale i915P South Bridge : Intel 82801FB ICH6 וזיכרון 1.5 GB DDR וספק MONO MODE , מודל ATX - 480 , הספק: (לפחות מה שרשום 480) אז יש הבדל גדול והאם זה יפעיל לי4 DEVIL MAY CRY על S"HIGH +AA4 ברזולוציה 1200 על 1600 ויהיה צבר בקבוק תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.

15. עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים

16. שלום רציתי לדעת עם הGeforce 9500GT 512 DDR2 טוב למשחקים כמו gta 4 counter fifa pes

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  17. עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…

18. קודם כל הנה המחשב שלי: INTEL C2D E6750 Motherboard Name Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ספק כוח: LED 12CMF 400W REAL EZCOOL כרטיס מסך כרגע: NVIDIA GEFORCE 8500GT אני צריך כרטיס מסך שיחזיק על המחשב שלי בתקציב של 900 גג: 1000 שקל! שימוש:שיפעיל לי את כל המשחקים החדשים על VERY HIGH ואת FAR CRY 2 שיריץ לי על ULTRA HIGH! אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק על המחשב הזה ולא יעשה צאוור בקבוק! מצידי אפשר להביא כרטיס ב850-800 אבל שיריץ את כל המשחקים החדשים כמו שביקשתי! תודה! ד"א דבר חשוב מאוד!!! אני צריך שתבחרו לי את הכרטיס מסך מKSP או FOXPC בלבד!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vaz,

יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by doctor80,

יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.

21. אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by morpheus211,

אני אתחיל מהמפרט שלי: AMD 4400+ GB 2 800 MHZ ASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mb ספק 400W של HEC סלוט פנוי של pci express*16 האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן? אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)? השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקים

23. הראשון הוא http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=7546 עם קירור של זלמן. השני הוא עם קירור רגיל (מקורי). מה כדאי לקחת? (שני הגרסאות עולות כמעט אותו הדבר) כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מתחמם מאוד ואיך הקירור של זלמן שווה משהו?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by ravid,

שלום רב אני עומד לקנות היום כנראה את הכרטיס HD4670. רציתי לדעת איזו חברה כדאי לי לקחת? (ASUS, GIGABYTE, SAPPHIRE וכו'...) מה ההבדלים ביניהם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  25. זיכרון מעל 256 מועיל למסך 22 ? למשל הכרטיס שלי x1950p תומך במסך hd {אני יודע שהוא תמוך hd למשחקים אבל אני לא יודע אם זה קשור למסך}

• 5 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים