כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לאחי מחשב ישן מבוסס I5 2500 Z68 PCIE2 והוא לחוץ על שידרוג כדי לשחק בסנייפר עלית 5 הכרטיס מסך 1650 GTX יעשה לו צוואר בקבוק ? יש לי אפשרות לקנות לוח H470/510 + מעבד I3 10105F ולשדרג אותו ב 620 שקל , בדקתי ביוטיוב במשחקים ה 10105F וה R5 3600 יש להם כמעט אותם ביצועים ה 3600 בטיפה יותר טוב ... עושה את הקניה היום ! תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בAGP. אתמול הלכתי לראות כרטיסי מסך והציעו לי את ה7600GS ב425 לדגם של Inno3d ו475 לדגם של MSI. בנוסף הוא הציע לי את ה7600GT החרישי של MSI ב600 מזומן/650 עם 3 תשלומים, וסה"כ קרץ לי, הצעה טובה, כרטיס עם תוספת ביצועים גדולה ל7600GS. התלבטתי בין ב7600GS לX1650PRO לHD 2600PRO, והיה לי קשה מאוד להסיק מי יותר חזק, באתר של TOM's הHD 2600PRO מוביל בפער ניכר על השניים האחרים, אבל מדובר שם על גירסת הPCI-E בעלת 1400MHZ זכרון, בעוד הAGP הוא רק 800MHZ, ככה שנראה לי שיהיה הבדל ביצועים גדול ביניהם, ומאוד יתכן שהHD יפגר אחרי השניים האחרים. בכל מקרה, אני מעוניין ב7600GT, רק שאני ממש לא יודע אם המערכת שלי תחזיק את הכרטיס הנ"ל. יש לי ספק FSP 300W שקיבלתי עם המארז, לא מהדגמים החדשים שנמכ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שמשני הצדדים הוא חיבור S-VIDEO אבל רואים בטלויזיה שחור לבן ואני לא מצליח לתקן את זה יש לי כרטיס מסך GE FORCE 4 MX 4000 בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שחום לכולם יש ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים??? ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להזמין בנעה מחשבים מחשב עם כרטיס מסך Sapphir ATI Radeon X800XL 256 mb והם אמרו לי שחסר אצל היבואן(שאין בארץ), הם מזמינים את הכרטיס במיוחד בשבילי ושהם יקבלו אותו בערך תוך שלושה\ארבעה ימים. שמעתי על החנות הרבה המלצות טובות שהם אמינים, אבל זה לא ניראה לי שכרטיס מסך יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל תוך שלושה ימים בלבד. לי נראה שזה יכול לכחת שבועות. יכול להיות שהם רק אומרים לי את זה כדי שאני אזמין את המחשב וארך כך אני אצתרך לחכות כמה שבועות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של אזה חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס מסך READON HD7970 : (למשחקים בעיקר) : של אסוס או ג'יגהבייט : בשני האתרים הפרסומות לכרטיסים כאלה מפוצצות שזה ממש מבלבל להחליט .. אין מפרט בינתיים - שאלה עקרונית . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל בין הכרטיס הזה Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL לבין הכרטיס הזה Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB או ששניהם זה אותו הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ביניהם הבדל של 400 שח בערך אבל זה באמת שווה את זה הXT באמת כזה יותר טוב? מה ההבדל בכלל? ולאיזה GFORCE הוא משתווה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1355 ש"ח Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1433 ש"ח מה ההבדלים בין הדגמים (קירור / באנדל / משהו ?) או שסתם יש את ההפרש בין המחירים ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק? ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה תיאורטית. אם יש בידי לוח אם התומך ב-SLI, ושתי כרטיסים כפולי ליבה, כמו ה-6600GT הזה, האם אוכל לחבר את שתיהם ב-SLI וכך אני אהנה מכוח עיבוד בלתי נתפס של 4 ליבות 6600GT?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אמרו לי באחד הפורומים שהספק ליברטי 400 יספיק לכרטיס RADOEN X1950P אבל עכשיו כשאני מסתכל באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 אני רואה שהם דורשים 450 וואט... מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6950 ואני מחליף ל7950, צריך להסיר את הדרייבר של 6950 עם driversweeper ואז להתקין את הדרייבר של 7950? ועוד שאלה קטנה, על ה6950 יש לי היטסינקים קטנים על מייצבי המתח (אם אני לא טועה), איך אפשר להוריד אותם? (הם הודבקו עם משחה התרמית שבאה עם קירור צד שלישי)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800.(הרגיל-לא ULTRA או GT) מספר שאלות: 1)על איזו חברה אתם ממליצים? 2)יש חנות באזור ת"א שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? תודה שי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, טוב אני יודע שטווח המחירים גדול יחסית ובהתאם גם מספר הכרטיסים הרלוונטי. אני אומר לכם בכנות, אני כבר לא כזה גיימר רציני. פשוט יש לי יום הולדת בקרוב ועשיתי שדרוג למחשב לפני כמה חודשים. כרגע המפרט שלי הוא כזה: i5 3330 8gb ram amd radeon 6870 בתקופה ששדרגתי את השילוש אז היה לי עוד 5770 אבל קיבלתי את ה-6870 במתנה. בכנות למה שאני משחק היום המחשב מספיק לי. אבל חשבתי אולי לרכוש את Titanfall ואת Watch Dogs שיוצא בסוף החודש הבא ואני מתלבט האם יש כרטיס כיום בשוק שיתן לי שדרוג משמעותי. (גם PVZ Garden Warfare מעניין אותי אבל אני לא יודע כמה הדרישות שלו באמת גבוהות) אני מעדיף לא להשקיע את כל התקציב, כי כאמור אני כבר לא כזה גיימר כבד ואולי אני אשקיע חלק מהכסף ב- SSD או …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שחיברתי נכון אבל המישב לא מזהה את הטלוויזיה מה לעשות? מישהו יכול להגיד לי את השלבים לחיבור טלוויזיה? ניסיתי הכל... יש לי את ה RCA
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות אם יש לך 2 מסכים מחוברים אל מחשב אחד חוץ מזה שזה נראה טוב בעיין? יש משחקים שתומכים צפיה על 2 מסכים שאחד משלים את השני?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט בצד הכרטיס מסך לא נפתח / נעשה עליו מוד או משהוא הציון הזה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-