עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  2. היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!

3. Started by K0sTa,

מישהו יכול למצוע לי את הביצועים של הכרטיס mx 440 64 רצוי בפחות בילבולי שכל תודה!

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by wArezm0n,

עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  5. 1. איך אני פותח קובץ 3dr? אני עושה Open with ואז 3DMARK וזה לא מראה לי את התוצאות (אני משתמש בגרסת בייסיק...) 2.האם כאשר אני לוחץ על אסקייפ זה מדלג על בדיקה? (זה סיוט לעבור בדיקת CPU עם המעבד שלי...) אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר את זה לפורום הנכון (תצוגה וגרפיקה?? תוכנה??)

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  6. הרכבתי מחשב לאחי הצעיר ובסוף יצא שיש שם מפרט סביר יחסית, רק ללא כרטיס מסך. AMD Phenom לתושבת AM2+ (לא זוכר את הדגם) לוח אם Gigabyte MA790FX-DS5 יש ספק כוח של HEC 450TD-TF לא חדש 2GB DDR2 כעיקרון המחשב לא למשחקים אלא הוא עובד עליו בלימודים. אולי יהיה צורך באוטוקאד קל שנה הבאה, אני לא יודע עד כמה זה כבד בגרפיקה. לראות סרטים ברזולוציה טובה גם יחסית חשוב, אבל נראה לי כל כרטיס היום עושה את זה בקלות. צריך כרטיס של PCI-Express ורצוי כמה שיותר לחסוך בתקציב. האם הכרטיסי מסך ב200-300 שקלים מהחנויות יספיקו לדרישות כאלה? האם עדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי בשביל לחסוך מהספק בהתאמצות? אולי עדיף לחפש דגם ספיציפ בלוחות של יד שנייה? אם כן, איזה דגמים?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by gjook,

שלום לכולם , המחשב שלי כרגע הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (יציאת agp) בכל מקרה כרגע התקציב שלי הוא : 1100 ש"ח... השאלה מה ממולץ לי לעשות , אני יכול לשדרג כך: x800 gto agp http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14168 ב740 ש"ח.... (לא כולל משלוח) 512 ram http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=665 ב306 ש"ח (אגב שידרוג טוב , או שיש משהו אחר שכדאי שאני יעשה..?...) או שכדאי לי לחכות בערך עוד חצי שנה , ואז לקנות מחשב חדש ...? הבעיה בזה שאני חושב שזה יהיה בערך כשהוויסטה תצא , והכרטיסים החדשים יצאו לdx 10 . ואז אני יקנה את זה די ביוקר , אולי עדיף לי כרגע לשדרג ולהישאר עם המערכת הישנה , ורק בעוד שנה וחצי…

8. אורח gonzila

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by Component,

הוא הוצע לי במחיר של 1400 שקל. אני יודע שרובכם תגידו מייד: פרוויו?!? איכס!!. אבל בכל זאת, תנסו לתת דעה אובייקטיבית על המסך. המסך יחליף DJ707AV בן שלוש וחצי שנים, לא שטוח, והוא ישמש את אמא שלי (הגרפיקאית). היא דיי מרוצה מהמסך הנוכחי, אבל כנראה אין לה (וגם לי) מספיק ניסיון עם מסכים אחרים. איך איכות התמונה שלו (בייחס למחיר, שנמוך ממחיר של 17" נורמלי)? איך השירות שלו בארץ, ואיך האמינות שלו? רוב הסיכויים שאני לא נוכל לרכוש מסך 19" איכותי ממש (CTX PR960F לדוגמא), אז השיקול הוא המסך הזה או 17" של CTX או LG. בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מה עדיף, proview DX-997N, CTX PL9, או CTX EX950F (תוך כדי התחשבות במחיר)? ד"א, קצב ריענון של 85 הרץ ב- 1280 על 1024 יספיק בהחלט.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. Started by danielzy,

שלום לכולם, קמתי היום בבוקר והמאוורר של ה HD5850 החליט שהוא מתחיל להרעיש... גם במהירויות אפסיות יש רעש, ממש כאילו תקוע לו משהו שמרעיש בכל סיבוב. הכרטיס פועל כרגיל, גם הטמפ' תקינות בינתיים... אבל הרעש ממש מוציא אותי מדעתי. הכרטיס נרכש ב SkyPC, ולכן זו פרוצדורה להחליף אותו. האם בעיה שכזו מצדיקה ניצול אחריות ? כמו כן ניסיתי לפתוח את הכרטיס לשם העפת מבט על אזור המאוורר אבל נתקלתי בבורג שחוק שלא הצלחתי לפתוח.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  12. עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה

13. Started by Aner,

?

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by srami,

מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  15. Started by Lenya,

שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.

• 17 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by P III 800 MHZ,

זה דחוף מה לקנות?! ממש ממש סופר דחוף לחבר שלי תודה יש רק את שתי החברות האלה

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by Doron404,

עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by roeiw,

שלום התקנתי דום 3 הוא עובד מצויין רק יש לי בעיה והיא שהמסך שלי קצת ישן ודפוק ובמשחקים וקבצי וידאו רואים הכל חשוך אז כדי לתקן את זה שיניתי בדרייבר של הכרטיס מסך שלי (חתימה) שבתצוגת תלת מימד הבהירות תהיה יותר מהרגיל (80%+) וככה המשחקים לא יהיו חשוכים, זה עובד בכל המשחקים אפילו בחדשים כמו אנדרגראונד 2 אבל בדום זה לא עוזר ועדיין הכל חשוך גם אחרי ששניתי את הבהירות למקסימום במשחק עצמו. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות???

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by devek,

שלום אחרי התייעצות פה בפורום רכשתי היום את ה HD5850 . אני צריך בבקשה עזרה בהתקנה החומרית שלו. עד היום ,את כל הכרטיסים שלי התקנתי לבד. אבל זה משום מה אחרי ההתקנה קורס לי ובכלל אני מקבל את הרושם שעשיתי משהו ממש לא כמו שצריך אני אשמח אם לחברה פה שיש את הכרטיס יעברו איתי ככה על השלבים של ההתקנה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by Blah,

מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by X - DreaM,

האם אפשר לחבר מסך LCD MAG LS500C ל VOODOOO 3 3000 ע"י איזשהו מתאם ? כי על ה-VOODOO אין יציאתDVI ושאלה נוספת היא אם המסך הזה יהיה טוב למשחקים או שעדיף להשתמש בו רק במחשב לאינטרנט וכו'

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  22. הכרטיס מסך החליט שהוא מתאבד לי (בעקבות הפעלה של משחק רב משאבים - ZUMA ) . הכרטיס הישן היה 8800 GTS . אני מחפש כרטיס חליפי (איכותי) בעלות של עד 1200 ש"ח (אין לי בעיה גם יד שנייה , הכרטיס הישן היה יד שנייה) . בעיקר למשחקים , לא מחפש כרטיס מסך שיריץ הכל על ULTRA וב 50FPS אלא כרטיס שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו . תודה

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by shemiraz,

איזה כרטיס עדיף?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  24. http://www.gamespot.com/features/6145814/index.html http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=15&CIID=24212 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/QuadSLI

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  25. אני יודע שה9800GT טוב יותר מ 4830 ברזולוציה כזותי.הם זה ככה גם כשמפעלים פילטרים?זה גם ככה ב4850? ש9800GT טוב יותר מ 4850 ב 1280*1024?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.