כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
לפי כל הכתבות האחרונות באתר נראה שמי שקנה את ה Gigabyte RADEON 9700 נדפק כי הולך לצאת כרטיס אחד עם 256 מגה ונראה גם שהכרטיס לא יפעיל את המשחק דום 3 על האיכות הכי גבוהה בלי בעיות זה נכון כל זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השחרור הרשמי כבר יצא של ויסטה ועדיין נוידיה הוציאו רק ל 8800 אני חושב שזאת חוצפה לשחרר רק למוצרים חדשים וכל השאר שיחכו במיוחד לאחר שהם מציינים שכל הכרטיסים כן מתאימים לויסטה יש לי 7600 gt ואני כבר מחכה חודש לדרייבר נורמלי...שיעבוד עם טלויזיה lcd
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי 1. https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01KVZBNY0?ref_=Oct_DLandingS_PC_9385d1dd_NA&smid=ATVPDKIKX0DER 2. https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-1070-Gaming-GV-N107TGAMING-8GD/dp/B077P9HX2V?tag=h0dab-20& לטובת VR עדיף את הTI או שהרגיל מספיק דיי והותר ? סליחה שאני לא ידע קודם , פשוט עכשיו זה מבצע ,ואני רוצה לנצל את זה . תודה רבה , מקבל לקבל תשובה מהר כדי שאוכל להספיק לחטוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חג שמח אוקיי, אז ככה, רכשתי radeon 9100 לא מזמן, אחלה כרטיס, ובמחיר מציאה של 150 ש"ח. (לפני כשלושה חודשים). המשחק העיקרי שלי הוא sof2 והוא פועל נהדר. בזמן האחרון התחלתי לשחק גם command and conquer - Generals אני משחק על רזולוציה של 1024*768 באיכות הגבוהה ביותר. המשחק באיזשהו שלב של מאמץ ממושך של הכרטיס מסך, כביכול... אולי זה משהו אחר.. נתקע. ואז אני חייב לעשות restart למחשב. הבעיה אף החמירה שהתקנתי דרייברים של אומגה... אני חושב. מה שרציתי לדעת.. זה האם זו בעיה של הכרטיס מסך, כפי שאני משער.. או שזו יכולה להיות בעיה אחרת. אודה לכם על כל תגובה. חג שמח, דן שכחתי לציין בנוסף שהוא נתקע לי גם מספר פעמים מאוד מאוד אחדות …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, התקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia. מישהו מכיר איזשהו fix שפותר את זה? אני כבר לא יודע אם קיבלתי כרטיס מסך לא תקין, או שזו באמת בעי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אני רוצה לעדכן תדרייבר של כרטיס המסך לעדכון החדש 11.5 יש לי 6950 שפתוח ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת .. איך אני מתקין אותו מוחק את מה שיש ומתקין או שאני מתקין עליו? או שיש דרך יותר טובה? כי כל פעם למחוק ולהתקין זה לא נראה לי טוב כל כך תקנו אותי אם אני טועה! ועוד משהו כמו שאמרתי יש לי 6950 שפתוח ל 6970 איך אני מגדיר ב GAMING בהגדרות הדרייבר תהגדרות הכי טובות ואיכותיות ? ואם אני מוחק תדרייבר הישן ומתקין תחדש האם ההגדרות שהיו לי ימחקו בעת התקנת דרייבר חדש ? אולי השאלות שלי קצת דביליות אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל שיהיה...(קשרו את זה לזה שאני משתמש ב TVOUT אם אתם מחפשים תירוץ) שמתי רמקול לא ממוגן מגנטית על הטלויזיה וכל הצבעים למעלה נהיו ירוקים או סגולים! עכשיו אם אני שם אותו עוד פעם שם זה מסתדר אבל כשנאי מוציא זה חוזר ואפילו מתחזק... איך אפשר לסדר את זה? אולי לשים את הרמקול מלמטה (הכוון הנגדי) יש לכם רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לקנות את GIGABYTE GEFORCE FX6600 256 MB/DVI ב673.85 ש''ח ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבי קנה מסך "23 חדש למחשב שלו (samsung p2350), אבל הכרטיס הגרפי הוא און-בורד ולא תומך ברזולוציה. אשמח להמלצה על כ. מסך AGPx8 עם יציאת DVI שתומך ברזולוציה 1920x1080. מגבלת התקציב - הכי זול שיש ולא יותר מ-300 ש"ח. השימושים: אינטרנט וסרטים (בעתיד גם סרטי HD, כך שאם יש מקודד 264 על הכרטיס זה מצוין) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בדיוק עמדתי לקנות לעצמי 1900XTX אמרתי בוא נקפוץ ל-TOMSHARDWARE כדי לראות את המתחרה ...ואני רואה הבדל של 300 נק !!!?!?? אני מדבר על רזולוציה של 1024X768 כי מה לעשות זאת הרזולוציה שאני משחק בה . האם אני טועה ? יש פה משהו שאני מפספס ??? כולם אמרו לי וואי איזה טוב ה-1900 כדאי לך לקנות אותו ...מה אנשים נהיו מפגרים ? מי בכלל יסתכל על החתיכת פלסטיק הזאת בהשוואה ל-7900 ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי כל כך מבולבל מכל המידע לפני הרכישה שפשוט ישבתי על המקלדת ולחצתי ורכשתי את ה450 התלבטתי קשות בין הרבה כרטיסים ובמיוחד רציתי את ה 460 אעפי שאין לי ממש צורך בו אני משחק קבוע באמריקן ארמי ולמשחק זה כמעט כל כרטיס יתאים כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לסמסונג 40 C530 ורציתי להיות מוכן לתלת מימד כשאקנה מסך מחשב תומך רכשתי את הכרטיס של MSI CYCLONE ואני מקוה מאוד שלא עשיתי טעות הוא עלה לי 112 יורו פלוס משלוח 18 יורו וכבל HD 3 מטר 7 יורו אקבל אותו בעוד כמה ימים אכתוב לכם רשמים וכמו כן אני מתכוון לכתוב על המחירים באירופה בה אני נמצא ולעשות סדר לכל הישראלים שחושבים שהם משלמים יותר מדי זאת כמובן אם תהיו מעוניינים בייי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2 כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ? האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ? המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024 מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם בברכה ארז
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב והכרטיס מסך יהיה PowerColor X1900GT. השאלה שלי היא, האם יש כאן מישהו שקנה בעצמו? אני חייב לדעת ולקבל חווד של מישהו שקנה ולא רק של Benchmark מאתר כזה ואחר. בחנות המליצו לי לא לקנות אותו...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלומר למשחקים חדשים אבל לא על רזולוציות גבוהות? או שעדיף בכלל את 2600 תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות צג LCD (כי אין לי מקום לצג CRT), ומאוד חשוב לי לקבל הכוונה וטיפים, בקיצור, תגידו לי מה אתם חושבים. אני די מתעקש על זה שיהיה חיבור DVI (למרות שאני לא כל כך בטוח שאני ארגיש בהבדל כל כך...). הוא צריך להיות מסוגל להראות משחקים וסרטים בצורה יפה (בלי מריחות וקישקושים, זה צג של הרבה כסף אחרי הכל...) בכל מקרה, הצגים שחשבתי עליהם הם: IIYAMA LCD 17" E431S - זה צג ממש ממש טוב, אבל מה, הוא רק 16ms. עולה בערך 1,900 ש"ח (שזה ממש זול בשביל iiyama). LG 17" L1730B FLATRON LCD DVI 12ms - זה LG שהם סבבה (אבל הם עדיין לא iiyama), ויש לו יתרון שהוא 12ms - (אין לי מושג עד כמה זה קריטי בכלל). הוא עולה בסביבות ה- 2000 וקצת (אני רוצה לקנות בחנות נורמלית ולא במקום הכי זול בשביל שאם …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , כנראה שאיאלץ לוותר על קניית 6600GT וללכת על כרטיס אחר. השאלה - איך ה-6600 הרגיל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזו תוכנה או פקודה? תודה רבה mz155
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. ככתוב בהודעה, החבר ישחק רק בזה. תקציב-עד 400 שקל, אם לדעתכם אפשר בפחות , אז זה יכול לעזור. יחובר לספק איכותי 380W של אנטק\סיסוניק. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי ישן וכנראה במצב רע. כבר קרה לי כמה פעמים שהמחשב עולה עם קווים אופקיים בצבע אפור/ורוד על המסך, מה שהופך את השימוש במחשב לבלתי אפשרי. ניסיתי כבר את כל הפתרונות שמצאתי ברשת: הסרה מוחלטת והתקנה מחדש של הדרייברים, בדיקת כרטיסי זיכרון עם memtest, נקיונות תכופים של החומרה וכ'ו. אז המסקנה שלי היא שאין ברירה אלא להחליף לכרטיס חדש. הכרטיס הנוכחי שלי הוא Geforce 460GTX. הוא משמש למשחקים לא ממש כבדים (L4D2, The Old Republic וכדומה) ולעבודות של עריכת וידאו (אביד, אפטר אפקטס). אני לא זוכר את החומרה של המחשב שלי והוא כרגע לא עולה אז אין לי גישה ל-Device Manager, אבל אני כן זוכר שלוח האם שלי הוא Gigabyte P55 או משהו כזה. אני אעדכן את ההודעה עם המפרט המלא כשיתאפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז דבר ראשון, כרגע אני עובד עם כרטיס של ATI, HD4830. הוא עושה לי כל מיני בעיות של OUTPUT שנעלם לפעמים מי שרוצה יכול להבין על מה מדובר בפוסטים קודמים שלי באתר. בכל מקרה אחרי שקראתי את הסקירה של ה GTS450, ואת הנושא פה בפורום של כרטיסי מסך מומלצים, וגם כמה הודעות של אנשים כמוני, אני בדילמה... אני די סגור על GTS450, למרות שגם HD5750 נראה טוב, אבל אני רק מחפש משהו שיחליף את הכרטיס הקיים שלי, וחיסכון בכסף זה ערך חשוב בכל מקרה אני עם: מעבד ארבע ליבות Q6600 4GB זיכרון (3.5 בפועל) WIN7-32bit מסך ברזולוציה של 900 * 1440 השימושים העיקריים שלי הם וורלד אוף וורקראפט, עריכת וידאו קלילה (בווינדוס מובי מייקר, לסרטי WOW), סרטים ויצירת מוזיקה על CUBASE. מבחינת כרטיס מסך הכי הרב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. איך אני פותח קובץ 3dr? אני עושה Open with ואז 3DMARK וזה לא מראה לי את התוצאות (אני משתמש בגרסת בייסיק...) 2.האם כאשר אני לוחץ על אסקייפ זה מדלג על בדיקה? (זה סיוט לעבור בדיקת CPU עם המעבד שלי...) אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר את זה לפורום הנכון (תצוגה וגרפיקה?? תוכנה??)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם לגביי הכרטיס הזה, האם יש כרטיס של NVIDIA במחיר זהה שיכול להתחרות בו? (כי תמיד העדפתי NVIDIA ) ואף פעם לא עבדתי עם כרטיסים של ATI. ואם כן ATI - אז מה ההבדל בין החברות השונות שמוכרות אותו למשל : / asus / sapphire / Gigabyte ? למה המחירים שונים ועם אותו שם? אשמח לתשובה בנושא זה תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ככל הנראה כרטיס המסך הוותיק והטוב שלי, נתן את נשמתו לבורא היום בערב. :'( :'( :'( אשמח להמלצה על כרטיס לא יקר, שיתמוך בהאצת חומרה, ויוכל להוציא את הפורמטים המתקדמים, וכמובן שיהיה באותה רמה של ה6800GS אחרי OC של 20%. אריאל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-