כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג לו את הכ.מסך. הכרטיס שיש עכשיו במחשב הוא - MSI Radeon X600 PRO, הוא יוכל להפעיל משחקים כמו: Red Alert 3 NFS החדש Call of duty 4 (נראה לי שכאן כבר הגזמתי =) אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שיוכל להפעיל את המשחקים שציינתי למעלה בצורה שיהיה אפשר לשחק בהם. יש במחשב זיכרון של 512MB, כמה זיכרון כדאי לי להוסיף לו? צירפתי תמונה מהאוורסט: תודה =]
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום..אני משתמש בנייד של טושיבה עם כרטיס geforce go 7300 פרמטתי תמחשב והתקנתי דרייבר (לכרטיס) מהאתר של טושיבה ההתקנה הלכה בסדר..וב"מאפיניים" "תצוגה" המחשב באמת מזהה את הכרטיס למרות זאת אני לא מרגיש הבדל בפיקסליים ודבר מוזר שקורה זה שהשעון בצד ימין למטה משום מה עולה על 2 שורות אחת שעה ואחת תאריך מן הסתם הסמלים שם נראים גדולים ומכוערים ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה יותר אבל שאני משנה אז המסך נמתח ואני לא רואה את החלק התחתון (רק אחרי שאני גורר לשם את העכבר רואים אותו) ניסיתי גם להחליף דריברים ולר עזר תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תמונה : http://img145.imageshack.us/my.php?image=wtfig2.jpg יש לי HD 4870 512M DDR5 GIGABYTE. שימו לב למהירות השעונים שלי..הMemory Clock בסדר וה - GPU CLOCK עומד על 500MHZ במקום 750(שימו לב למטע מראה את מהירות השעון הנוכחית.. ולמלה זה מה שהיה אמור להיות..) oO ורשום לי במאפיינים ובדרייברים שהכרטיס הוא RADEON HD 4800 SERIES למה זה ככה? כרטיס פגום ? או שככה זה אצל כולם, ומשו מה הDX 10 לא עובד לי... והביצועים של הכרטיס הם לא מה שציפיתי... משהו מוזר... אני משחק על 1680X1050 על הגדרות הכי גבוהות ב FC2 על DX9. אם אני שם DX10 המשחק זז מעל 40 FPS אבל הוא כזה משנה מהירות כל כמה שניות... אמממ... כאילו הוא טוען משהו כל כמה שניות...oO ואם אני שם במשחק פילטרים אז הכל ניהיה מרובע מוזר …
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן. שלשלום קניתי את הHD4850 גרסאת הTOXIC של SAPPHIRE...עלה לי 1070.. עכשיו יש לי ספק LED 12CMF 400W REAL EZCOOL.. אני לפעמים משחק CRYSIS וFARCRY 2 ברזולוציה והכל גבוה עד הסוף...עכשיו אני למשל משחק 5 דקות אז פתאום הכרטיס קורס יעני פתאום על הכרטיס מסך במארז יש נורה אדומה שנדלקת ואני צריך לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. יש איזה פתרון שאפשר לעשות בלי לפגוע ברזולוציה ובגראפיקה עצמה כדי שהכרטיס לא יקרוס...ואני לא רוצה להחליף ספק...יש איזה פתרון או משהו?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי וויכוח די ילדותי עם חבר שלי בכל מקרה אשמח אם תוכלו להכריע... דרגו את הכרטיסים הבאים מן הטוב לפחות טוב: ati readon x1950gt super (יש לו 512mb זיכרון) ati 2600hd pro nvidia geforce 8400
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מהם הכרטיסי מסך הכי טובים שאני יכול לקנות ולא יעשה לי צוואר בקבוק? 1. מעבד CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 2. ספק micro ATX 300W (אני יודע שהוא חלש) 3. לוח אם Motherboard Name Intel Luxemburg D915GUX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי היכן אני מוריד את הדריבר הנכון שהתוכנה PhysX_FluidMark_v1.0.0 תעבוד? זה נותן לי את מה שיש בתמונה... אני כרגע עם כרטיס מסך 88GT OC ודריבר 178.24 הוא כולל PhysX? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המפרט שאני הולך לקנות הינו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 חשבתי לכיוון הכרטיסים הבאים: HD4850, HD4870 ו 9600GTX+ הכוונה היא לשחק במשחקים דוגמת Cryiss וכל SHOOTER מעניין. כרגע …
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול להביא את ה9800GTX+ של ASUS במחיר של 1000 שקל יד שניה במצב חדש לגמרי או להביא את ה8800GTX עם ה700 מגה, גם ב1000 יד שניה אבל נקנה לפני שנה וקצת. מה יותר משתלם? ואם יש לכם עוד איזה כרטיס בקטגוריה של 800-1000 שקל שהוא יותר כדאי מאלה אז שתפו אותי. תודה
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מחר אני כנראה נזמין את כרטיס HD4870 וכרגע זה נראה שזה הולך להיות הכרטיס הבא: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=28310&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 השאלה שעדיין מנקרת בראש היא - האם PALIT היא חברה טובה שממנה ניתן לרכוש כרטיס? האם הגירסה הזו של הכרטיס טובה (לפי ביקורות באתרים בעולם אז כן)? והאם עדיף גירסה אחרת של חברה ידועה יותר כמו GIGABYTE? http://tms.co.il/product/5707 תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שאפשר להקליט דרכו קלטות וידיאו למחשב. כמובן שיהיה בעל יכולת קידוד איכותית.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי במסך בצד שמאל (מסך רגיל לא לסידי) מין פס (מלמעלה למטה) שבו יש מין מריחה של המסך\טישטוש\כמו נמלים כאלה שהולכים לכיוון אחד... איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך? מסך סמסונג 793df כרטיס ati 4850 תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים נטו, אבל המסך שלי הוא 19" ובגלל זה אני לא חשוב שאני אעבור באף משחק את ה1280X1024. אז, איזה כרטיס לקנות? אני מחפש משהו שיוכל להריץ משחקים גם עוד שנה-שנתיים, ואז אשדרג שוב - המסך הולך להישאר תמיד 19" בגלל מגבלות פיזיות.. תודה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-