כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כמו שאומרת הכותרת, יש לי נייד של DELL ללא שום יציאה. הייתי רוצה להוסיף לו יציאת S-VIDEO ע"מ לחבר לטלוויזיה מישהו מכיר דרך? אולי כרטיס מסך PCMCIA??
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך "חדש" - כנראה Geforce2 במקום Riva TNT שהיה לי. את כרטיס המסך לקחתי ממחשב ישן שהספק שלו נשרף ולא צריך אותו יותר. אני מנסה לפענח איזה כרטיס מסך זה.. את ה-GPU עצמו אני לא יכול לראות (מאחורי מאוורר) אבל מעליו רשום: Geforce 2200 ה-2 אחרי ג'יפורס מעוגל כזה, וה-200 רשום בקטן לידו. חוץ מזה כשהמחשב עולה הדבר הראשון שמופיע (מידע מה-BIOS של הכרטיס אם אני לא טועה) זה: Nvidia Gefore 2200/ MX400/ MX200 version 3.10.00.09.00 32MB אבל, כשאני מפעיל GPUz (גרסה 0.2.3) הוא רושם ב-name: Nvidia Quadro (נראה לי שהשם הזה מגיע מה-driver האוטומטי של windows או משהו). וב-GPU הוא רושם NV10 שזה (לפי ויקיפדיה) Geforce 256. גם שאר הפרטים מתאימים לזה, טכנולוגיה 220mm, …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הזדמנות להביא מארה"ב ASUS GTX1080 ב630$. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס מסך הנ"ל של אסוס מוצלח? האם הביקורות עליו חיוביות? איך הוא בהשוואה לשאר הפירמות. 2.האם לקנות את הכרטיס עכשיו (הכרטיס מיועד למחשב חדש, אך יכול להיות שהמחשב החדש בין חודש לחצי שנה, תלוי במעבר לדירה החדשה)? האם המחירים שלו בארץ ירדו עד אז? האם באמת משתלם להשאיר את הכרטיס בצד במשך כמה חודשים? הייתם מוותרים על כל הבלאגן וקונים GTX1070 כשיגיע הזמן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין הכרטיס ATI Radeon 9800 XT 256MB לבין Geforce 6600 gt ומי מבין השניים יותר טוב נותן ביצועים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 4850 , אני מעוניין לעדכן Driver. עד היום הייתי נכנס לאתר של ATI ומוריד משם את CCC. היום שמתי לב שיש אפשרות להוריד דרייברים גם באתר של MSI, אך ישנים יותר (MSI Graphics Driver 8.723 תאריך 2010-07-23). האם למרות התאריך הישן יותר, עדיף להשתמש בדרייברים של MSI (אולי יהיו מותאמים באופן מושלם לכרטיס?) , או שבכל מקרה עדיף להשתמש בדרייברים של ATI (אשר מעודכנים יותר)? רב תודות, אורן.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס בתקציב של 500 בערך לא יותר מ600 בטוח אז מה הכי כדאי? ואם אתם מכירים גם יותר זול מזאפ אז יהיה גם טוב תנו לי הצעות לכרטיסים עם הסברים אם אפשר ועוד משו אני מוכן לחכות איזה שבועיים שלש מקסימום האם יהיה הורדת מחירים רצינית עקב ההכרזה של החדשים או שעד יהיה הורדמה ממשית במחירים יקח כבר מעל לחודש ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות X800XL שלהם... אני לא אסתבך איתם ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תראו, הסתובבתי קצת ברשת ומצאתי מבחן מאוד מעניין שמראה מה קורה לכל אחד מהאטלונים 64 ביחד עם 7800GTX וביחד עם 6800GT. המסקנה העיקרית לפי דעתי שאפשר לקחת מהמבחן שהAMD 3000 עושה צוואר בקבוק ל7800GTX רק ברזולוציות הגבוהות, למרות שכאילו המעבד צריך פחות להתערב שמשחקים ברזולוציות כאלה, למרות שגם אז ברוב המשחקים אין צוואר בקבוק. עוד מסקנה שאפשר לקחת מהמבחן שה3500 לא עושה צוואר בקבוק בשום מצב (רוב מצבים שגם ה3000 לא עושה), ההפרש בינו לבין ה3000 יותר גדול מהפרש בינו לבין הFX57. אישית ראיתי מהמבחן הזה השילוב של 3000 ו7800GTX זה לא תמיד צוואר בקבוק, אבל לפעמים כן, בכל מקרה גם לכרטיס המפלצתי הזה מספיק 3500 בשביל לנצל את היכולות. כמובן שממש ברוב המשחקים ה3000 לא עושה צוואר בקבוק ל7800GT…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מורכב מ- מעבד- Intel® Core i3 CPU 530@ 2.93GHz, with passive ninja 2 rev.b cooling Intel® HD Graphics צ'יפ גרפי על המעבד. לוח גיגה בייט- H55M-USB3 haupauge tv card Memory: 4096MB RAM enermax eco 80+ 500 w active - ספק כוח . Antec p182 - מארז. כונן קשיח- סמסונג. בכוונתי לשדרג כרטיס מסך. משיקולי עבודה שקטה, עדיפות לכרטיס עם קירור פאסיבי. הכרטיסים המועמדים הם hd 7750, או gtx650 (לא ti). ידוע לי של- 7750 גרסת אולימייט עם גופי קירור פאסיבי. ל- 650 לא ברור לי מה קורה בנושא. (קראתי שלגרסת ti של msi יש קירור סייקלון יחסית שקט, לא ברור מה קיים ב- 650 ה'רגיל'). בלוח 4 סלוטים של pciex. העליון ביותר הוא x16 pciex. 2.0 והתחתון הוא x4. בגלל גודל ה- ninja שיושב …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח ASUS, אין לי מושג איזה (איך מבררים?) והכרטיס מסך עליו. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני? במה זה כרוך? מה ההשלכות מבחינת פינוי משאבים וכו... המחשב הוא סלרון 3 766 מה"צ
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מחר מגיע {חמישי}מעבד 6600 לוח אסוס לא זוכר דגם אבל ידוע לי שהוא הכי יקר שלהם (ספינת הדגל שלהם) עלה לי 2100 רק הלוח, זכרות קורסייאר 6400 ניראה לי זה 800 מה"צ וזוג X1959XTX וכרטיס קול קריאטיב פאטליטי וכו וכו חיפשתי בנצים לקרוס פייר ולא ממש מצא לי תוכלו להעלות לי לינק ותגידו ספק 550 ואט של טרמלטייק יספיק לי?
-
- 150 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 512 G92, לשם המלא תראו את המפרט בקיצור היה לי את הקירור של thermalright HR GT משהו כזה שקניתי עם מאוורר 92MM עליו והמעלות היו 38-45 במאמץ ואז קרה משהו מזמן והייתי צריך להחליף את הכרטיס וחייבים את הקירור המקורי אז החלפתי ושהוצאתי את הTHERMALRIGHT אז כל הקירורים ששמים על הזיכרונות נפלו ואין להם דבק יותר... יש אפשרות שאני יוכל להחזיר איכשהו ? כי המעלות עכשיו עם הקירור המקורי על 58-60 בIDLE ובמאמץ עוברים את ה80 מעלות וזה לפעמים גורם לBSOD. עריכה: המהירות של המאוורר על 100% ושאלה בקשר לאפשרות שראיתי באתר של NVIDIA: בדרייבר יש ב manage 3d settings: אפשרות חדשה בדרייבר החדש שקוראים לו- Ambient Occlusion על מה לשים ? ON או OFF ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTS 640 ורציתי לדעת אם המחיר צריך לרדת בקרוב.... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הרצתי פעמיים וקיבלתי 15700 ו16000 בGPU מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תג מחיר תחרותי ועיצוב שתואם את קו ה-Omen שלה לעולם הגיימינג, ה-Accelerator יוצא לדרך ומקווה להפוך את יישומי הגראפיקה החיצוניים לנפוצים קצת יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיאפשר לי להעתיק סרטים ישנים מקלטות ווידאו למחשב (לטובת צריבה על מדית DVD)ץ מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
האם למשהו יש את הכרטיסים הנ"ל? האם משהו הצליח לפתוח אותם ולכמה OC הוא הגיע? Asus N6200/TD 256MB http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=943 GIL FORSA FX6200 128MB Retail http://www.akr.co.il/details.asp?id=501
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס מסך ישן, בן שנתיים-שנתיים וחצי, ועלי לממש אחריות, כבר לא מוכרים את הכרטיס המדובר יותר. הבנתי שעל החנות (לפי חוק?) לספק לי כרטיס חלופי מקביל. השאלה שלי האם הכרטיס צריך להיות מקביל מבחינת ביצועים או מקביל קטגורית (אותה רמת מחיר)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם...... יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT בהגדרות של הכרטיס אני יכול לבחור או OpenGL או Direct3D אני לא בטוח מה עדיף תוכלו לעזור לי ???? תודה לכוללללם....
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-