עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by laviii,

שלום נדפק לי ה HD4850 רציתי להשתדרג וראיתי ש hd6770 זקוק ל 450W ספק ושה hd6850 צורך 550W השאלה האם ספק 420W של seasonic יצליח להחזיק אותם? מעבד E7200 4G RAM 1 HDD דרך אגב האם יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים עליו בתג מחיר של 400-700 שהוא פחות או יותר אותה הרמה כמו הכרטיס הישן שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bn,

שלום חברה , יש ברשותי לוח אם P57N-VM שיש עליו כרטיס מסך NVIDIA 9300 עם תמיכה ב HYBRID SLI רציתי יעוץ איזה כרטיס מסך הכי משתלם לשלב איתו או כדאי לנצל אותו רק בתור מנוע PHYSX אשמח ליעוץ במידה וצריך תקציב גג עד 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nadavshefer,

שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by itsik1231995,

המפרט בצד הכרטיס מסך לא נפתח / נעשה עליו מוד או משהוא הציון הזה תקין ?

6. שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו. תודה לעוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ההתלבטות היא כמו בכותרת. יש שני דברים להתחשב בהם: - כנראה שה- Fermi משתחרר במרץ, במקרה הטוב - פברואר\סוף ינואר. אני מתגייס במרץ, ואם אני אקנה אז כבר לא ישאר לי הרבה זמן להנות מהכרטיס. - אני כרגע משתמש בכרטיס מסך זמני ושאול שאני מוכרח להחזיר as soon as possible. השימושים הם: משחקים, גם כבדים מאוד, מכל הסוגים, כולל Crysis. אני משחק על Dell 2408WFP, רזולוציה 1920x1200 בהגדרות גבוהות - לכן חשוב כרטיס מסך כמה שיותר חזק. שאר המפרט: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by huber,

שלום אנשים נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא? לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל... מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Pop3Sail,

תודה וזה לא משנה איפה בארץ העיקר שיהיה אפשר להזמין דרך האינטרנט

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by djelectric,

בביקורת זאת נבדוק האם לכרטיס המסך עם הקירור הפאסיבי של Sapphire יש מקום בשוק, או שמא ביצועים תמיד מחייבים רעש לכתבה: http://hwzone.co.il/r7-250-ultimate-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי R9800P של TUL /PWORCOLOR מחר ב11 בערך אני שולח את הכרטיס לתכנאי עכשיו הוא אמר לי להביא לו את הקופסא של הכרטיס מסך אבל שקניתי מחשב חדש קיבלתי את החותים של הלוח של הכרטיס מסך של הכול .. אני לא יודע איזה חותים הם של PWORCOLOR? יש איזה אתר שרשום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eliau21071981,

האם הכרטיס תומך DirectX 10.1 8800GTS G80 320MB

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yirmi_opp,

שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני בונה מפרט למחשב לאחותי בת ה8, ואני מתלבטת בקשר לכרטיס מסך. בתור התחלה היא תריץ משחקי SIMS. יש סיכוי טוב שהיא תשתמש במחשב למשך 5 שנים פלוס, ושכרטיס המסך לא יוחלף בכלל אז אני יודעת שהדרישות של SIMS לא גבוהות, אבל אני מעדיפה לרכוש כרטיס שיתאים גם לדרישות קצת יותר גבוהות, ליתר ביטחון.. אז מבחינת Nvidia האפשרויות שחשבתי עליהן הן :Geforce 9400, 9500 GT או 9600 עם חריגה מהתקציב לגבי ATI לפי מה שהבנתי מהאינטרנט האפשרויות הן: Radeon HD 4350, 4550,4650,4670. גם HD4670 חורג מהתקציב אז אין לי מושג איזה כרטיס עדיף. כמה שיותר זול - יותר טוב, אבל אני מעוניינת גם שהSIMS ירוץ טוב במחשב, לא על LOW QUALITY או משהו כזה אז מה אתם חושבים שעדיף? כמה שאלות נוספות: 1. יש כרטיסי מסך ש…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SiLeNt B0B,

יש ביניהם הבדל של 400 שח בערך אבל זה באמת שווה את זה הXT באמת כזה יותר טוב? מה ההבדל בכלל? ולאיזה GFORCE הוא משתווה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sh0ck3r,

היי, אני צריך עזרה באוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הכרטיס הוא SAPPHIRE HD4870 X2 הקירור הוא Accelero XTREME 4870X2. טמפרטורות באיידל 37-40 ובעומס 48-54. הקלוקים הרגילים לכרטיס הם 750 ל GPU ו 900 ל MEMORY כשאני מנסה להעלות קלוקים דרך ה CATALYST אני מקבל ארקטפיקטים בווינדוס, אני צריך עזרה והכוונה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לעשות אוברקלוק יציב ואולי להעלות קצת מתחים אם צריך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by guylederer0,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ... עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה ה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. NVIDIA משיקה היום רשמית את כרטיס המסך GeForce RTX 3060 Ti - האפשרות הנגישה ביותר במשפחת RTX 30 אשר מכוונת לקהל יעד גדול עם שאיפות גדולות. כל מבחני הביצועים מחכים לכם בפניםלכתבה

21. אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 Radeon 8500LE אני חושב שהוא לא כזה רע... צריך להגיע לרמה של 9000PRO.... או אפילו TI4200... הלא כן? זה כרטיס מעולה ועולה רק 380שקל!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 7900GT או X1800XT מבחינת FPS

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://hwzone.co.il/news/133385 תגובות יתקבלו בברכה. דיון נעים =]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רק יודע שזה קשור לכניסה או יציאה בכרטיס מסך... :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים