כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי בכמה אחוזים חזק ה-780TI מה-290, אז חשבתי לשאול. משתלם לקנות 780TI או 290 יעשה את העבודה? שמעתי שב-OC ה-780TI מגיע ל-30% ביצועים יותר, כמה ריאלי זה? ובגדול, ה-780 TI שווה את ההפרש מ-290/290X ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את ה6800NU + 256twinMOS זיכרונות שלי, שזה יחד עם מעבד ה2.8GHz P4 שלי צריך להוציא ביצועים טובים מאוד, אז מה עשיתי? מיד בדקתי כמה משחקים שלי, קודם כל שיחקתי בBATTLEFRONT על הגרפיקה הכי גבוהה, 1024*768 בלי פילטרים, הוציא לי בערך 35 FPS, זה נראה לי לא משהו אבל בסדר, זה שחיק לחלוטין ונראה נהדר. המשחק הבא ששיחקתי היה Roller Coaster Tycoon, הוא רץ לי על FPS12 על הגרפיקה הכי גבוהה + AA4X + 1024*768 (הורדת הפילטרים בכלל לא עזר) עכשיו זה איטי, איטי מאוד, אבל במשחק כמו זה זה עוד סביל, אבל עדיין, זה היה מאכזב מאוד. המשחק הבא ששיחקתי היה COD:UO, שיחקתי במפה בסיציליה, על הגרפיקה הכי גבוהה על 1024*768 בלי פילטרים, ושוב אכזבה, בסביבות ה20 FPS, והאיטיות הורגשה, היא בהח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם החברה point of view היא חברה טובה ואמינה? אם כן, האם מומלץ לקנות את הג'יפורס gt 6600 שלהם או לחכות שכרטיסים מסוג זה של חברות אחרות יגיעו לארץ? בתודה לעוזרים, אלי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות אחרונה בקשר למפרט ופשוט לא הצלחתי למצוא דעה חד משמעית בקשר למי מהכרטיס מהאלה יותר טוב. בערך כל הגרסאות על הGX2 הן אותו הדבר, אבל ל4870HD יש גרסא מיוחדת של Gainward עם OC וקירור יותר טוב. בכל מקרה, ה4870 -1366 ש"ח וה9800GX2 כ1662 ש"ח. על מי ללכת? מי באמת מבינהם יותר טוב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה תיאורטית. אם יש בידי לוח אם התומך ב-SLI, ושתי כרטיסים כפולי ליבה, כמו ה-6600GT הזה, האם אוכל לחבר את שתיהם ב-SLI וכך אני אהנה מכוח עיבוד בלתי נתפס של 4 ליבות 6600GT?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב הוא כרגע: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD3870 512MB כרגע אני משחק על מסך קטן מאוד. 17 אינץ ברוולוציה של1280X960 כל משחק עובד לי חלק הכי גבוהה ... (DX 10) בקרוב אני קונה מסך 24 אינץ FULL HD 1920X1080 ואני רוצה לשחק משחקים על גראפיקה גבוהה בלי פילטרים מוגזמים או 2AA או 4AA איך שהמחשב שלי יחזיק עם 50FPS לפחות ב DX 11.. אז ככה אני רוצה שיראה לי המחשב: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD6850 1GB כנראה גרסא עם קירור מאוורר רגיל שלShappire (או איך שלא קוראים להם ) אז השאלה היא.. יהיה לי צוואר בקבוק? אני יוכל להריץ משחקים על רוולוציה גבוהה בגראפיקה גבוהה יחסית חלק אני מדגיש שאני ישחק על DX11 מה שיאכל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו מוחק את הדרייבר של nvidia המחשב עושה ריסטרט אני נכנס בsafemode ומשתמש בתוכנת ניקוי דרייברים?אם כן אז איזו תוכנה?יש לי Driversweeper. אחר כך סוגר את המחשב, מוציא תא הכרטיס מסך ומכניס את החדש..המחשב עולה ואני מתקין catalyst 8.10?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם Z87 D3H - מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT יש סיכוי כזה להפעיל את 2 כרטיסי המסך גם את החיצוני וגם את המובנה לטובת צריכה בחשמל ? מה שאני רוצה שיקרה זה שהמאיץ הגרפי של אינטל ה- HD 4600 יעבוד כל הזמן אלא אם כן אני נכנס למשחק ואז ה- 7950 יכנס לפעולה (כמו מה שקורה בניידים) , כמובן שהשאלה היא בהנחה שגם הכרטיס המובנה וגם החיצוני עובדים - כשאני נמצא במערכת ההפעלה ולא כשאני נמצא בביוס .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהמסכים הללו: BLINEA 106080 '19 19 CTX PR960F WEGA TRINITRON 19''VIEWSONIC P95F IIYAMA 19 PRO 454 Samsung 19 959NF בהתחלה התכוונתי ללכת על הiiyama,אבל אז קראתי שיש לו בעיות עיבוי בכתב, אז החלטתי להביא את העניין לדיון בפניכם כדי להגיע להחלטה. (הiiyama עדיין נשקל בתור אפשרות בגלל שלא הצלחתי לגבש דעה בנוגע אליו). ועוד משהו: שלא יהיו אי הבנות, זה לא במקום הEizo שלי אלא למערכת אחרת(של אחי).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הכרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ברצוני להחליף אותו למשהו חזק יותר למשחקים של היום, אשמח להצעות של כרטיסי מסך עד 2000₪ חריגה של 100₪ לא יותר מזה. עדיף כרטיס מסך עם קירור טוב (חם אצלי בבית) לא צריך שיהיה שקט אני בימלא עם אוזניות ולא שומע כלום. חשבתי על הכרטיס מסך הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 תגידו מה אתם חושבים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה כרטיס מסך יד שנייה למחשב ישן של אחים שלי פנטיום 3 500MHZ 256 SRDAM HD 20G ורציתי לדעת אם אני ירגיש איזה שהוא הבדל בין 128M ל 64M והאם G4MX 440 64M שווה 150 שקל יד שנייה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בKSP Abit Geforce ti4200 64mb בממש זול מישהו יודע איזה בדיוק סוג זה? (יש כמה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נדפק לי ה HD4850 רציתי להשתדרג וראיתי ש hd6770 זקוק ל 450W ספק ושה hd6850 צורך 550W השאלה האם ספק 420W של seasonic יצליח להחזיק אותם? מעבד E7200 4G RAM 1 HDD דרך אגב האם יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים עליו בתג מחיר של 400-700 שהוא פחות או יותר אותה הרמה כמו הכרטיס הישן שלי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-