עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Or ei,

אני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת שאי אפשר לראות את המעלות בתוכנה למרות שבHELP הוא מראה את החלק הנוסף אי אפשר להציג את החלק הזה מישהו מכיר איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני חיברתי LCD עם מתאם של DVI ל DVI ו CRT ל אנולוגי. אז האיכות במשחקים וסרטים תרד? ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצב …

4. שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך בעל תמיכה של שני מסכים, ברזולוציה של 4k, לא מיועד למשחקים תודה שי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by overload,

מה זה הכרטיס הזה : Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB :-\ -האם הוא יותר טוב מה XT? -האם המחיר 1140 הגיוני? -מה LE אומר? - PixelView זאת חברה מוכרת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לחבר HDMI ממסך, ואז מ-HDMI לחבר למתאם של Display port ולחבר אותו לכרטיס מסך. 1. האם איכות התמונה תשאר כמו שהיא? 2. הסאונד עובר במתאם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by ברק דדון,

לום לכולם, הגיע לי הכרטיס ASUS STRIX 3080 TI בשעה טובה התחלתי להריץ קצת משחקים והGPU TEMP הגיע ל73 מעלות מקסימום וMEMORY TEMP הגיע ל84 מעלות האם זה תקין? האם זה גבוה מדיי? אשמח לעזרה עשיתי גם UNDERVOLT לGPU ל1.0 וולט ועדיין הטמפרטורות גבוהות אני מודאג יותר מהMEMORY TEMP חלק אומרים שאפשר להגיע גם עד 100 מעלות מה המומלץ ל7\24?

8. הבעיה היא של חבר ולא שלי(אז אין להתייחס למפרט בצד): "היי, יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני משחק לי להנאתי ואחרי זמן קצר של משחק (משחקים די כבדים סטייל ביושוק 2 ועוד - לא משחקי דפדפן) המסך פשוט נכבה ולא יכול להדלק .. שומעים את המשחק עוד זז קצת אחרי זה ואז הוא גם מפסיק לעבוד. זה ממש מעצבן וגם מדאיג כי הכל די מחדש. יש לי WIN7 64BIT מעבד AMD ATHLON X4 630 מסך LG W2262TQ כ.מ HD5750 וספק 500W של סיסוניק. הדרייבר תמיד מעודכן , כרגע אם אני לא טועה גרסא 10.7 טמפ במנוחה(כשמאוורר על 100%):45-50 מעלות טמפ במאמץ(גם על 100%):55-60? טמפ מעבד במנוחה:45-50+- טמפ מעבד במאמץ:55-62+- טמפ ע"פי PCWIZARD וSPEEDFAN איך אני מטפל בבעיה הזו? "

9. X800XL 7600GT X800XT 6800GS X800GTO2* *שהכרטיס במצב רגיל ומי יותר טוב 7600GT גרסת האקסטרים או X1800GTO? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אז אני רגע לפני קניית כרטיס מסך ורציתי התייעץ איתכם לגבי הרכישה. התקציב שלי לכרטיס הוא 1400-1500 שקל, ויש מחשבה על הוספת כסף לכרטיס נוסף באותו סכום למערך CF או SLI לא בטוח שבזמן הקרוב אבל חושב על זה. בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא איזה כרטיס הכי חזק אני יכול להשיג בסכום הזה? הצרכים שלי הם כמובן משחקים כמו BF3 CRYSIS COD וכל שאר המשחקים. אני עם מסך יחיד כרגע 24 אינצ' המפרט הנוכחי שלי הוא (אם צריך): Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ עם OC 4.6 Asrock Extreme4 Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB של כרוסיאר אחד 120 אחד 60 מארז NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX היו לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 עם כרטיס פיזיקה 460GTX שנמכרו. הה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רק יודע שזה קשור לכניסה או יציאה בכרטיס מסך... :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

:-X

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ravid,

עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני צריך את זה ממש דחוף, אנחנו מצטיידים לקראת המלחמה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DXT,

הי.. אני מתחיל לשקול שדרוג מסויים במחשב שלי (aka gfx card) ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות האלף שקל, אולי 1100 מקסימום. מכיוון שנתברר לי שה- Radeon 9500 Pro כבר אינו זמין אני מחפש אלטרנטיבות. אין לי העדפה nvidia/ati. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי, המפרט שלי: Q6600 P35 DS3 Seasonic 430W HD4650 512MB 4GB RAM GSKILL 2 segate 500GB חשבתי ללכת על R7 260X : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11739 או ללכת על HD7790 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10511 מה אתם אומרים הספק יכול להחזיק אחד מהשניים הללו? השימושים הם גיימנג קל כלומר FIFA14 PES14 , F1 וCOD 4 . תודה מראש לעוזרים ניתן לחרוג מהתקציב עד 750 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איסור הפרסום של NVIDIA חלף, וכל שותפותיה מתחילות לחשוף את מה שהן הכינו ופיתחו בכדי לסחוט כל טיפת ביצועים מהליבה הגראפית החדשה והמתקדמת שלה הדור החדש של NVIDIA ממשיך לנוע קדימה במלוא המהירות, ומבלי להמתין ל-AMD שעדיין לא הציגה לנו אף מוצר מדור ה-Polaris שלה. הפעם, מדובר בתום מועד אמברגו המידע אודות כרטיסי GeForce GTX 1080 אשר אינם משתייכים אל סדרת ה-Founder's Edition שפותחה בידי NVIDIA – אלא מהווים דגמים ייעודיים וייחודיים, עם מעגלים מודפסים ומערכי קירור שנוצרו ועוצבו על ידי שותפות השיווק של מפתחת השבבים. עשרות דגמים כרטיסים חדשים נחשפו כמעט בו זמנית ברחבי הרשת, ועומס המידע הוא ללא ספק גדול ומבלבל – אך למזלנו האתר הגרמני computerbase החליט לסייע לנו ולעשות קצת סד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. תעזרו לי, אני כאן כי אני לא מבין בזה... תודה locke

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ביררתי אצל הרבה מסכים את זמן התגובה. אני ידע שמסך טוב כדי שיראו בו טלוויזיה ומשחקים טוב צריך קצב טוב. השאלה שלי מהו קצב טוב, זמן עולה או זמן יורד? Response Time 16 או 40 ומעלה? תודה

22. Started by David Ell,

לא מצאתי בכמה אחוזים חזק ה-780TI מה-290, אז חשבתי לשאול. משתלם לקנות 780TI או 290 יעשה את העבודה? שמעתי שב-OC ה-780TI מגיע ל-30% ביצועים יותר, כמה ריאלי זה? ובגדול, ה-780 TI שווה את ההפרש מ-290/290X ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom ‎HD 487…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בס"ד השימושים יהיו בעיקר למשחקים שצוינו לעיל, אך גם משחקים כבדים ככל שיאפשר הכרטיס. מע': core 2 duo 7400 עם 2G DDR2 וספק 350W (בהמשך כנראה ישודרג המעבד ל I3/PHENOMII). תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי ממש לפני 5 דקות התקנתי את ה900P החדש שלי, אבל עדיין לא התקנתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך. מישהו שיש לו כזה מסך- להתקין תדיסק? אגב, במצב הזה אני לא יכול ללשנות תרזולוציה למעל 85 הרץ :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים