עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תעזרו לי, אני כאן כי אני לא מבין בזה... תודה locke

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ABCD,

רציתי להזמין בנעה מחשבים מחשב עם כרטיס מסך Sapphir ATI Radeon X800XL 256 mb והם אמרו לי שחסר אצל היבואן(שאין בארץ), הם מזמינים את הכרטיס במיוחד בשבילי ושהם יקבלו אותו בערך תוך שלושה\ארבעה ימים. שמעתי על החנות הרבה המלצות טובות שהם אמינים, אבל זה לא ניראה לי שכרטיס מסך יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל תוך שלושה ימים בלבד. לי נראה שזה יכול לכחת שבועות. יכול להיות שהם רק אומרים לי את זה כדי שאני אזמין את המחשב וארך כך אני אצתרך לחכות כמה שבועות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, חנות מסוימת {וגדולה} התחילה למכור היום בארץ כרטיסי Radeon מבית Connect3D, אני יודע שבחו"ל הם חברה מאוד מוכרת, השאלה האם היא מוכרת בגלל הביצועים או בגלל משהו אחר. תודה מראש. מתן.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לציין שהמשחק קורס אחרי חצי שעה בערך של משחק, אני שם תמאוורר על 100 אחוז. יש לי תדרייברים האחרונים למה המשחק קרוס לי ככה? לפעמים הוא נותן לי את אופציית ה vpu recover ולפעמים קורס לגמרי.. מה אני צריך לעשות? האם זה בעיה בכרטיס? למרות לא ניראלי שזה מהכרטיס.. מקווה לעזרה.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by hezi508,

אני עומד לקנות 5750 ATI מסיבה של תמיכה בריבוי מסכים לאחר בירורים רבים התברר לי שאת המסך שלישי אני צריך לחבר דרך הDP ושאין אפשרות מבחינת חומרה לתמוך ביותר משני מסכים ללא DP מישהו יכול להסביר לי למה זה? ממה שאני יודע DP זהה לHDMI רק לא צריך לשלם על הפטנט והשאלה החשובה יותר איפה ניתן להשיג כבל או מתאם מ DP ל DVI חיפשתי בבאג ואופיס דיפו אין להם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by alidanon,

אין לי בעיה לחרוג ב100 שקל. אני מתלבט בין ה- GTX460 768mb. לבין ה HD5830 1GB. הייתי קונה את ה- GTX460 1GB אבל לפי מה שראיתי בחניות הוא יקר לי קצת.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם אפשר למצוא כרטיסי מסך מדור מתקדם בעלי סלוט אחד ולא כפול?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ybe,

לפני מספר ימים רכשתי כרטיס מסך 256M radon9600 pro תוצרת SAPPHIRE.ברשותי מסך MAG 810 FD ולוח אם gigabyte GA-7VAX.התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר מבית ATI 4.11. הבעיה: הדרייברים לא מאפשרים לי לעבור קצב refresh rate מעל 60HZ (ברזולוציה 768*1024 ) למרות שהמסך תומך ברזולוציה הזאת עד 120HZ!. כתוצאה מכך התמונה מרצדת וגורמת לכאב עיניים, מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bagetrek,

כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי

12. Started by Baridy,

אני קונה מסך 22 אינץ איזה כרטיס מסך יותר טוב וכדאי לקנות : GTX 260 או ATI 4870 1GB??? מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤485 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 ספקי כח SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איזה כרטיס מסך במחיר מינימלי אני יכול לקנות בשביל מקס' איכות למשחק GTA 4 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by iSolt,

אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?

15. Started by mistaarvim,

איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by adamginz,

בהתיחס למפרט שלי...

17. Started by shy_thebar,

שלום. החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800.(הרגיל-לא ULTRA או GT) מספר שאלות: 1)על איזו חברה אתם ממליצים? 2)יש חנות באזור ת"א שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? תודה שי

18. שלום אנשים, היום הרכבתי הרד דיסק חדש במחשב, ולהפתעתי כשחיברתי את המחשב מחדש שמתי לב שהכרטיס מסך ממש (!) רועש. אני מניח שכשהזזתי את המחשב, משהו זז בתוך הכרטיס מסך (גוש אבק אולי) שגורם לרעש. הכרטיס מסך אמנם בן פחות משנה וחצי... אבל קניתי אותו מ-TMS קריות בזמנו, ואין לי מושג מה קורה עם האחריות... בכל מקרה לא בא לי להיסחב עד המרכז בשביל זה אלא אם כן ממש חייב. לפתוח את החיפוי פלסטיק של הקירור ולנקות שם קצת זה רעיון טוב? במידה וכן... יש למישהו מדריך מפורט איך לפתוח את החיפוי פלסטיק? זה מבטל אחריות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DXT,

הי.. אני מתחיל לשקול שדרוג מסויים במחשב שלי (aka gfx card) ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות האלף שקל, אולי 1100 מקסימום. מכיוון שנתברר לי שה- Radeon 9500 Pro כבר אינו זמין אני מחפש אלטרנטיבות. אין לי העדפה nvidia/ati. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ilanb0,

יש לי מסך דק חדש של BENQ. המסך ביצע התאמה אוטומטית כשהופעל בפעם הראשונה. עם זאת, כל פעם שאני מפעיל את נמחשב, מופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה המשמעות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shilok,

שלום רב. לא מזמן קניתי מחשב (ע"פ המלצה של המשתמשים כאן) ללא כרטיס מסך. אז לא הייתי זקוק לכרטיס. כרגע אני רוצה להתאים לו כרטיס מסך למשחקים יחסית כבדים. זה המפרט: עכשיו... אני רוצה כרטיס שיתמוך ברוב סוגי המשחקים. דוגמת - Assassins Creed - Brotherhood. עדיפות גבוהה לכרטיס שקט. כמו שאתם רואים, המפרט ברמה גבוהה מאוד של שקט. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by the kooks,

כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Idan-h,

מדובר בAGP. אתמול הלכתי לראות כרטיסי מסך והציעו לי את ה7600GS ב425 לדגם של Inno3d ו475 לדגם של MSI. בנוסף הוא הציע לי את ה7600GT החרישי של MSI ב600 מזומן/650 עם 3 תשלומים, וסה"כ קרץ לי, הצעה טובה, כרטיס עם תוספת ביצועים גדולה ל7600GS. התלבטתי בין ב7600GS לX1650PRO לHD 2600PRO, והיה לי קשה מאוד להסיק מי יותר חזק, באתר של TOM's הHD 2600PRO מוביל בפער ניכר על השניים האחרים, אבל מדובר שם על גירסת הPCI-E בעלת 1400MHZ זכרון, בעוד הAGP הוא רק 800MHZ, ככה שנראה לי שיהיה הבדל ביצועים גדול ביניהם, ומאוד יתכן שהHD יפגר אחרי השניים האחרים. בכל מקרה, אני מעוניין ב7600GT, רק שאני ממש לא יודע אם המערכת שלי תחזיק את הכרטיס הנ"ל. יש לי ספק FSP 300W שקיבלתי עם המארז, לא מהדגמים החדשים שנמכ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים