כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וברשותי כ-500 שקלים. אני צריך שזה יתפוס רק סלוט אחד. אני משחק ברזולוציה של 1600x1200. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין עכשיו בקניית כרטיס מסך חדש למחשב הישן שלי, עכשיו יש לו לוח אם עם חיבור PCE-Express1 עכשיו, זה אומר שאין אפשרות לנצל את הכרטיס? ומה לדעתכם יהיה הכרטיס הכי טוב למכיר של כ 400 ש"ח? מה עמדתכם בקשר ליד שניה? מפרט עכשוי: הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך לטובת משחקים כבדים ותוכנות עריכת וידאו כגון פרימר פינקל וכו' על מפרט מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q DELUXE זיכרונות CORSAIR DUAL KIT DDR2 4GB 800MHz XMS2 DHX תודה ! סליחה ! התקציב 1500 +/-
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עדיין מתלבט בשדרוג כרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות דרך חבר במחירים זולים. את ה HD4850 Sapphire הגרסא הרגילה במחיר של 700 ש"ח את ה Gigabyte HD4850 עם קירור של ZALMAN ב 720 ש"ח או את ה +SPARKLE 9800GTX במחיר של 780 ש"ח כרגע יש לי צג 17" אבל אני מתכנן לשחק על טלוויזיה 32" , השאלה היא איזה מבין הכרטיסים הכי מומלץ והאם המעבד שלי לא יגביל את אחד מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי: מעבד כפול של אינטל דגם 6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 2 ג'יגה זיכרוןו ספק כוח של אנרמקס ליברטי 400 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ATI דגם 4850 בעל זכרון 512 האם יתאים למפרט שלי(ספק כוח)? ראיתי שיש מלא חברות יש חברה עדיפה לקניית הכרטיס מסך? כמה ביט צריך להיות לכרטיס שאקנה? תודה רבה ליאור
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין מספר כרטיסי מסך geforce 260gtx,geforce280gtx,radeon hd4870x2 קודם אני רוצה לדעת איך זה יעבוד עם המערכת מחשב שלי כרגע מבחינת מעבד זכרון ולוח אם שלא יגבילו את הכרטיס ומבחינת זה שהכרטיס יכנס לי למארז ) זה המפרט של המחשב שלי מעבד intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד zalman cnps9700 led לוח אם gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך palit geforce 8800gt super 1giga מארז antec nine hundred הארד דיסק western digital 160 giga ספק כוח sweex pure 650WATT תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 הייתי רוצה לדעת את דעתכם עליה או שיש 1 יותר טובה באותו מחיר (אולי של חברה אחרת רק אותו מוצר ) . אני יודע שהמעבד יגביל לי אותו אבל החלטי לפצל את הקניה ולחכות כמה חודשים לCI7 ולוח אם . (יש לי ספק כוח 400)
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כרגע GF6800GS שמריץ כמעט כל משחק שקיים. אך אני רואה את הסוף מתקרב. אני לא רוצה כרטיס מסך פיצוצי וגרפיקה מפוצצת עיינים אני רק רוצה להריץ משחקי מחשב חדשים ב 1280*1024 ולקבל FPS שיאפשר לי לשחק בצורה חלקה. איזה כרטיס כמה שיותר זול(עד 400 ש"ח מקסימום עליון ומוחלט!) יספק את צרכי לכמה שיותר זמן? מה יש ב TRADEZONE ? או ב YAD2? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=70&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם להחליף אותו לדגמים של 4670 יהווה שוויון ? אני לא מחפש משהו יותר מתקדם פשוט אחד שלא יעשה רעש ובעיות כמו זה. האופציות הן : Gigabyte Geforce 9500GT 512 mb DDR3 DUAL DVI Retail PCI-E Sapphire ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail Gigabyte ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail זה כל כרטיס מהנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4_40 יש שם גם של NVIDIA ... תמליצו לי בבקשה על אחד בסביבות ה500 מהחנות הזאת . תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-