כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג. כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר p2400,768 ram אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג תודה ושבת שלום
-
- 22 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הנה לפניכם המפרט: SAPPHIRE to launch new ULTIMATE graphics solution HD 2600 and HD 2400 series include special editions SAPPHIRE Technology has just announced that in addition to the new HD 2600 and HD 2400 series of graphics accelerators scheduled for release in July, the range will include the new completely passively cooled SAPPHIRE HD 2600 XT ULTIMATE Edition. SAPPHIRE’s ULTIMATE Editions are renowned for the key features of overclocking for enhanced performance and silent running. The low power consumption of this new generation of GPU’s allows a totally passive cooling solution to be used whilst achieving top levels of performance in it class. The SAPPHIRE HD…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז ככה כמו שמצויין בכותרת איזה עדיף מסידרת ה8800 עד 1350 שקל...
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם הATI HD3690 כבר יצא ?? והם כן מתי הוא יהיה בחנויות בישראל??? תןדה לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רכשתי לפני 4 שבועות מחשב חדש וחזק עם כ.המסך GTX 285. אני מרוצה מהכרטיס ומהביצועים שלו בכל המשחקים.כל המשחקים טסים חלק על הכי גבוה. היום התקנתי את CRYSIS בפעם הראשונה ואיך שהפעלתי אותו התחלתי לשמוע רעש מוזר שבקע מתוך המארז,הרעש נמשך במשך דקה ואז נעלם,אח"כ שיחקתי את המשחק סבבה. חשבתי שמשהו דפוק במחשב ואז הפעלתי שוב את CRYSIS ושוב הרעש חזר למשך דקה. מניין נובע הרעש הזה? האם הוא בא מהכרטיס מסך? אם כן אז אם אשחק את CRYSIS הכרטיס מסך עלול להינזק? האם זה קרה לעוד אנשים? אחרי ששיחקתי במשחק בדקתי טמפ' וראיתי 73 מעלות בכרטיס מסך,לפי מה שקראתי הטמפ' סבירה לGTX 285 בעת מאמץ. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם. אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי. אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד). המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה …
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe מיועד לעריכת וידאו
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
עקב המבצע של TMS אני שוקל לקנות את ה5850. רציתי לדעת מה הצריכת הספק שלו והאם הספק שלי יסחוב אותו (Corsair VX450). תודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מתחנן מחשב מבוסס I5 ואני רוצה לקנות מערך SLI של GTX 460, מה היתרון של מערך המבוסס על הגירסא של ה-1G, על ה-768M? האם יש למה להשקיע עוד 200 שקל על כל כרטיס בשביל ה-1G, או שעדיף לקנות את ה-768M? תודה לעוזרים! נ.ב. אני מתחנן לקנות את הגירסא של Gigabyte עם שתי המאווררים.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדל בין GTX560Ti ל GTX560? האם יש פער ביצועים משמעותי? הבדלים אחרים? האם לדעתכם שווה להשקיע את הכסף ל Ti ? פער שיכול להגיע גם ל 200 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
אם ברשותי מחשב עם מעבד 3700x פלוס מסך 32 אינץ' 2K 144hz, איזה כרטיס מסך יספק אותי? 2070 super יספק? לחויית משחק אמיתית, כלומר כדי להוציא את המיטב. או אולי 2080 או 2080 super ישנו לי את החוויה משמעותית? מה עדיף.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני גרפיקאית ואני מחפשת כרטיס מסך טוב וביצועים לאורך זמן למחשב נייד.לבנתיים הנותנים שיודעים לי על המחשב הם:מעבד intel core i7 -64 bitRAM- 8GBאת שאר הנתונים אני כנראה אבחר ע"פ כרטיס המסך.תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, טוב אני יודע שטווח המחירים גדול יחסית ובהתאם גם מספר הכרטיסים הרלוונטי. אני אומר לכם בכנות, אני כבר לא כזה גיימר רציני. פשוט יש לי יום הולדת בקרוב ועשיתי שדרוג למחשב לפני כמה חודשים. כרגע המפרט שלי הוא כזה: i5 3330 8gb ram amd radeon 6870 בתקופה ששדרגתי את השילוש אז היה לי עוד 5770 אבל קיבלתי את ה-6870 במתנה. בכנות למה שאני משחק היום המחשב מספיק לי. אבל חשבתי אולי לרכוש את Titanfall ואת Watch Dogs שיוצא בסוף החודש הבא ואני מתלבט האם יש כרטיס כיום בשוק שיתן לי שדרוג משמעותי. (גם PVZ Garden Warfare מעניין אותי אבל אני לא יודע כמה הדרישות שלו באמת גבוהות) אני מעדיף לא להשקיע את כל התקציב, כי כאמור אני כבר לא כזה גיימר כבד ואולי אני אשקיע חלק מהכסף ב- SSD או …
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-