עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ran B,

היי חברים יש לי בבית מחשב ישן עם : פנטיום D 2GB זיכרון ולוח אם של גיגהבייט PA-945P-S3 עם אפיק PCI-E 16 אני מחפש כ.מסך זול מאוד בתקציב של עד 200 ש"ח.. אולי טיפה מעבר אם זה שווה את זה. הכי חשוב כמובן יציאת HDMI. המחשב ישב בסלון ויהיה מדיה סנטר. תמיכה ברזולוציה 1080P חובה! עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA (לא יודע למה, אישית אני מעדיף אותם על ATI) אני חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=16796 מה דעתכם? וחשוב גם שהוא יהיה קטן, כי אני רוצה להכניס את כל המפרט למארז קטן תודה! רן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. החלפתי היום למסך LCD ומאז נעלמה לי האופצייה של ה Crossfire בקטליסט, איך אני מחזיר את זה? ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב ולא עובד... תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ilanb0,

יש לי מסך דק חדש של BENQ. המסך ביצע התאמה אוטומטית כשהופעל בפעם הראשונה. עם זאת, כל פעם שאני מפעיל את נמחשב, מופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה המשמעות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by THE FOX,

מתלבט בין Palit FX6800GS 256MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1577 לבין GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 איזה כרטיס יביא לתוצאות ופריימים גבוהיים יותר ב OC ומודים שיעשו לכרטיס? המוד לפתיחת 6800GS מצליח בפאליט? התקציב הוא בסביבות ה800. אם יש משהו אחר יותר טוב שמח לשמוע. [מתוכנן OC]

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by phil,

שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ilay22,

אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Moooshe,

כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. טוב אז את המחשב אני קונה מ -TMS אני מתלבט בין Giada GTX 560 Ti שעולה 900 ש"ח לבין Sapphire 6950 2GB שעולה 1125 ש"ח. השאלה הראשונה שלי היא האם בפתיחה של ה6950 ל6970 קיים סיכון גדול או סיכון דיי קטן.. הייתי שמח לשמוע מכאלה שעשו את זה.. נניח והסיכון הוא קטן ואני עושה את הפתיחה הזו, באיזה מקרה אני אקבל יחס ביצועים / מחיר טוב יותר.. בקניית ה560 TI או בקניית ה6950? אני פשוט רוצה לדעת אם ההשקעה הזו של עוד 200 שקל תהיה שווה לי בסופו של דבר.. תודה רבה! :>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by X - DreaM,

האם אפשר לחבר מסך LCD MAG LS500C ל VOODOOO 3 3000 ע"י איזשהו מתאם ? כי על ה-VOODOO אין יציאתDVI ושאלה נוספת היא אם המסך הזה יהיה טוב למשחקים או שעדיף להשתמש בו רק במחשב לאינטרנט וכו'

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by llime,

היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שלומות, חבר שלי מחפש כרטיס מסך זול(עד 250 ש"ח) בחיבור AGP כחלופה לFX 5200 הזבל שלו(הגיע הזמן, לא?). מחיפוש קצר בKSP מצאתי את הדגמים הבאים: Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP 8X ב220 ש"ח Sapphire Radeon 9250 128Bit 256MB ב210 ש"ח Sapphire HD 2400 Pro 256MB GDDR 2 DX 10 HDTV DVI AGP ב270 ש"ח השאלה היא - האם הם באמת טובים יותר מה5200, או שפשוט מדובר בכרטיסים החלשים ביותר בסדרות החדשות, כך שההבדל קטן?(כמו ההבדל בין הFX 5200 לMX 440) או שמא הם שווים את ההשקעה? המטרה היא משחקים קלים יחסית(PES, פיפ"א וכד') ופשוט... לשדרג מהFX 5200 הזוועתי. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Loki,

אילו חברות עובדות עם Radeon9700 הרגיל, לא Pro? והאם ייתכן שתהיה חברה שהכרטיס שלה חלש במיוחד לעומת החברות האחרות?

15. Started by life5252,

קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by QQQ,

איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים? הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#) הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm# אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר... תודה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יאלה חברים אני החלטתי סופית שאני רוצה כרטיס מסך טוב אני רוצה משהו שיפעיל לי משחקים על פילטרים תודה לכל העוזרים אלי

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by AngelofDeath,

אני לא בטוח אם זה קשור לכאן, אבל הנחתי שזה המקום המתאים בגלל שנעשה שימוש ב MSI afterburner. תסתכלו על זה: הגרף כבר בצבע צהוב ואני לא מבין את המשמעות של זה. זה בזמן מאמץ, אני משחק ב Watch dogs. עריכה: המשחק נהיה ממש איטי, יכול להיות שזה קשור להגדרה שביצעתי בגלל ה-SSD שלי? אני זוכר שהגדרתי משהו עם ה-HDD בקשר ל-pagefile.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אני קונה מחשב חדש, יש ברשותי כבר לוח ומעבד, i5 750, ואני מחפש כ.מסך טוב בתקציב עד 900 ש"ח, עם קירור שקט לא חשוב לי שהוא יהיה overclocker טוב במיוחד אשמח ללינקים מחנויות (אמינות) אני בעיקר מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: 5770 מול 4890 ב-KSP ראיתי את ה-5770 של גיגהבייט עם קירור שקט ב-830 ש"ח ב-RSM ראיתי את ה-4890 של powercolor ב-710 ש"ח, אבל עם קירור רפרנס רועש במיוחד אם למישהו יש המלצה מה לעשות אני אשמח לשמוע תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש איזו תוכנה או פקודה? תודה רבה mz155

21. Started by Lahash,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD. כרגע המפרט הוא: Intel D945GCNL DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz 2GB RAM ATX-480 Power Supply אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק. מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על: Radeon HD 6750 1024MB GDDR5 או Radeon HD 6670 1024MB GDDR5 אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by darkangle,

אני בונה מחשב מחלקים והגיע הזמן לקנות כרטיס מסך למישהו יש איזה עצה? המגבלה שלי עומדת על סיבות ה450-500 ני"ז אם מישהו מבין טוב בכרטיסי מסך והוא יודע אם radeon 7500 הוא כרטיס טוב? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, מעיון בפורום נראה שכמה אנשים עם 8800GT נשרף להם הכרטיס לאחרונה, צירוף מקרים!!! טוב, אז ה88GT שלי הלך לעולמו. המערכת: Intel Core 2 Duo E6600 - OC3.0GHz 4GB RAM DDR2 Enermax Modu 82+ 525 Watt 80Plus Bronze SCREEN LG 1920X1200 אני משחק מעת לעת, בעיקר משחקי RPG ו ADEVENTURE, בינתיים אני משחק SKYRIM אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 6850 - נראה עם יחס מחיר \ ביצועים הכי טוב. 7770 - יותר חלש מ 6850 ברוב המשחקים חוץ מ SKYRIM !!!!! עולה קצת יותר ויותר חסכוני בחשמל 6770 - האם הוא יסחוב את SKYRIM ברזלוציה שלי אני פתוח לעוד הצעות אבל לשים לב שהמעבד של יחסית ישן ואני רוצה למזער את צוור הבקבוק (בוודאי שזה תלוי במשחק עצמו וכולה וכולה...) משהו אחרון, האם יש צפיה לירידת מחירים של הכרטי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של YES. מהו הכרטיס הכי מומלץ(מבחינת איכות) עד 250 שקל(עדיף כמה שפחות)? ועוד שאלה, האם אני יכול דרך התוכנה נגיד להשאיר את הכרטיס להקליט איזושהי תוכנית ואחר כך שיחליף ערוץ ויקליט תוכנית אחרת בלי שאני אעביר ערוץ? כמו כן, האם אני אוכל להקליט ישר לXVID במחשב שלי(על מנת לנגן בXBMC אחר כך)? יש לי אתלון XP 2200+ 512MB ודיסק קשיח מספיק גדול להכיל את הקבצים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by coch,

אהלן וסופ"ש נעים לכולם. פתחתי את הדיון במטרה לקבל ממכם קצת מידע ודברים שאולי לא חשבתי עליהם \ לשתף אתכם במה אני חושב עד עכשיו בכל הנושא הזה של AMD \ Nvidia בהשקה הנוכחית, ומה יהיה לנו הלאה. אני יתחיל בכמה דברים שעולים לי ככה לראש. כבר דיברנו בדיונים נפרדים על Vulkan, על DX12, על כרטיסי Titan ועד כמה אם בכלל הם שווים השקעה לגיימינג.. אז בואו נוסיף עוד דברים. מצטער מראש על פסקאות, שגיאות או כל דבר שמפריע לעין - אני די מתאמץ לכתוב בעברית ( אמיתי ) אז בגלל זה המרווחים. כרגע המצב הוא כזה ( מבחינתי אז אני משתף ). ההשקה של 480 הביאה מבחינת מחיר-ביצועים-בעיות הרבה תגובות של Wow והרבה תגובות של WTF. עד איזור אוגוסט אמורים להצטרף לחגיגה ( חנוי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים