כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
-
עד כמה יש הבדל בביצועים בין הרדאון 9500 פרו לבין הרדאון 9600 פרו? האם אני ארגיש בזה ואיך בדיוק עושים OC לכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך CRT של MAG בגודל "19 וכרטיס מסך ATI X1650 Pro עם דרייברים מעודכנים. לאחרונה אני מרגיש כאבי עיניים וחוסר נוחות לשבת זמן ממושך מול המסך. הרזולוציה במסך היא 1280X1024 וה Refresh Rate הוא 85 מגהרץ. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ע"מ שהתצוגה תהייה נעימה יותר לעין? ובכלל מהן ההגדרות האופטימליות? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בבית מחשב ישן עם : פנטיום D 2GB זיכרון ולוח אם של גיגהבייט PA-945P-S3 עם אפיק PCI-E 16 אני מחפש כ.מסך זול מאוד בתקציב של עד 200 ש"ח.. אולי טיפה מעבר אם זה שווה את זה. הכי חשוב כמובן יציאת HDMI. המחשב ישב בסלון ויהיה מדיה סנטר. תמיכה ברזולוציה 1080P חובה! עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA (לא יודע למה, אישית אני מעדיף אותם על ATI) אני חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=16796 מה דעתכם? וחשוב גם שהוא יהיה קטן, כי אני רוצה להכניס את כל המפרט למארז קטן תודה! רן
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקליט מהמחשב תצוגה (בין אם זה סרטים או כל דבר אחר) --->לוידאו !! אני הצלחתי להעביר תצוגה לטלביזיה, אין עם זה שום בעיה, אבל כשניסיתי לחבר ת'וידאו ישר ליציאןת המחשב ע"י חיבור מפצל 21 פינים לוידאו, ואת 3 הRCAים חברתי למחשב(2AUDIO , 1VIDEO), אבל זה לא עבד, הוידאו לא הקליט תמונה, ולא הקליט קול! יש למישהו עצה????? (עוד לא ניסיתי להעביר תצוגה לטלביזיה, וממנה להקליט לוידאו)(קצת מתעצל בגלל הסרבול בחוטים + חוסר במרווח) תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אם אתם יכולים לכתוב מה שווה לקנות מבין הכרטיסים הבאים : 1. מבחינת הביצועים 2. מבחינת ביצועים/מחיר HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 570 ש"ח ATI Radeon 8500LE 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 530 ש"ח ATI Radeon 8500LE 128MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 795 ש"ח ATI Radeon 9100 64MB DDR + TVOUT + DVI 643 ועוד שאלה קטנה, בכרטיס האחרון( ATI Radeon 9100 )האם הכוונה היא ל-8500 delux ?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברה , יש ברשותי לוח אם P57N-VM שיש עליו כרטיס מסך NVIDIA 9300 עם תמיכה ב HYBRID SLI רציתי יעוץ איזה כרטיס מסך הכי משתלם לשלב איתו או כדאי לנצל אותו רק בתור מנוע PHYSX אשמח ליעוץ במידה וצריך תקציב גג עד 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש...
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כן, אני יודע, חזק זאת לא המילה לתאר את הכרטיסים הללו. בכל מקרה, קצת הרבה לפני שהתחברתי ל-HWzone, היו כרטיסים שכאלו בעולם. אז אני אודה אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר, מה יותר חזק? GF4 MX400 או GF4 MX440SE?
-
- 17 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התפריט שלי : מעבד:2.4GHz Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 800 MHz נפח 2048 יצרן OCZ דיסק קשיח:750GB 7200 RPM 32MB WD Caviar Black מסך: "24 אינץ U2410 DELL רזולוציה 1920X1200 כרטיס מסך:GIGABYTE GT 8600 256MB לוח אם: DDR 2 1600Mhz Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק כוח: Tough Power W0116 750W PFC (24pin) Thermaltake העים הכרטיס מסך 5870 ATI יחזיק את המחשב שלי בלי בעיות ? (מבחינת תאימות מעבד לוח אם ושאר החלקים ) וגם עים הכרטיס מסך ינוצל מקסימלית על ידיי המחשב שלי מבחינת ביצועים מקסימליים למישחקים כבדים (אפשר תגובה מיקצועית ) תודה לעוזרים .....
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=263#b2 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3086&ProductName=GV-N275UD-896H לראשון יש קירור שניראה ממש טוב... על השני קראתי ביקורות טובות אם יש לכם ניסיון עם אחד הכרטיסים אתם מוזמנים לשתף
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חברה בבקשה אני צריך עזרה כמה שיותר מהר אבל רציני אני רוצה לקנות כרטיס אבל לא את ה 7800 החדשים אני מדבר על 6800 אולטרה ככה עכשיו מה הכי כדאי אני מביא מחול אז כסף לא הבעיה רק תגידו לי אתם מה הייתם קונים של איזה חברה gigabyte bfg xfx וכו' או בכלל רדיון לי אמרו ללכת על ג'יפורס טוב בבקשה עזרה כמה שיותר מהררר תודה מראשש !! סליחה עם עברתי על איזה חוק שפתחתי ככה ננושא ולא agp אלא pci ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות את ה bfg.
-
- 21 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet MX400 Dual Display, ניסיתי להתקין לו את הדרייברים של nVidia 23.11 - הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל....... הורדתי דרייברים מ Hercules, אז הוא עובד, אבל במסך של Display properties-> advanecd -> Settings המסכים מופיעים לי עם סימני שאלה?????? איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא כמו בכותרת. יש שני דברים להתחשב בהם: - כנראה שה- Fermi משתחרר במרץ, במקרה הטוב - פברואר\סוף ינואר. אני מתגייס במרץ, ואם אני אקנה אז כבר לא ישאר לי הרבה זמן להנות מהכרטיס. - אני כרגע משתמש בכרטיס מסך זמני ושאול שאני מוכרח להחזיר as soon as possible. השימושים הם: משחקים, גם כבדים מאוד, מכל הסוגים, כולל Crysis. אני משחק על Dell 2408WFP, רזולוציה 1920x1200 בהגדרות גבוהות - לכן חשוב כרטיס מסך כמה שיותר חזק. שאר המפרט: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד 4800X2 וזכרון שני ג'יגה 800mhz של G.skill, ספק נויזטייקר 420. התקציב שלו לכרטיס מסך הוא 1100 שקל, הוא לא מחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים אלא רק לשחק. הצעתי לו לקחת את הLeadtek 8600GTS Extreme מסקאי שעולה 1172. מה אתם אומרים-שווה לקנות?
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן, רק רציתי להגיד לכם שייצאו הדרייברים החדשים בסדרה - 4.1 להורדה: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-97-031212a-013118c.exe אני עוד לא ניסיתי אותם כי לצערי שלשום נשרף לי הכרטיס, ובנתיים אני עם GFMX של nVIDIA. תהנו!
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לקנות את GIGABYTE GEFORCE FX6600 256 MB/DVI ב673.85 ש''ח ?
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-