עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by e-Pit@m,

אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי וכרגע אני די מלבט בין הרדאון 4850 לאחיו הגדול. אני רוצה לשחק על הטלוויזיה ב-1360 על 766, ושתהיה האפשרות לשחק על מסך המחשב לפעמים ב-1680 על 1050. כמובן ברמת פירוט גבוהה ככל האפשר, עם AA. הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית במי כדאי לבחור, וגם בנושא הספק, אם הוא יסחוב את הגמל. המפרט כדקלמן: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processo…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ras81,

עריכה: בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בחיבור של הכבלים לממיר, אבל בסוף גיליתי שאין בכלל זיהוי של הכרטיס במחשב, הדרייבר שלו לא בסדר, ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא: This device cannot start. (Code 10) מישהו יודע מה לעשות או מה הבעיה? הורדתי כבר את הדרייבר החדש וזה לא עזר וגם שיניתי מיקום בסלוט!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by redti,

יש לי TI 4200 של GAINWARD 128DDR . קיבלתי בלי OC 6444. PIII 933 256 SDRAM. אם זה לא הגיוני אז תתנו לי דרכים לשפר את התוצאה. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה

5. איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Koby,

תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eyalo,

יש לי תקציב של 600-650 שקל איזה כרטיס מסך עדיף לקנות gf3 ti-200 של suma או radeon 9000 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אז אני רגע לפני קניית כרטיס מסך ורציתי התייעץ איתכם לגבי הרכישה. התקציב שלי לכרטיס הוא 1400-1500 שקל, ויש מחשבה על הוספת כסף לכרטיס נוסף באותו סכום למערך CF או SLI לא בטוח שבזמן הקרוב אבל חושב על זה. בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא איזה כרטיס הכי חזק אני יכול להשיג בסכום הזה? הצרכים שלי הם כמובן משחקים כמו BF3 CRYSIS COD וכל שאר המשחקים. אני עם מסך יחיד כרגע 24 אינצ' המפרט הנוכחי שלי הוא (אם צריך): Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ עם OC 4.6 Asrock Extreme4 Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB של כרוסיאר אחד 120 אחד 60 מארז NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX היו לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 עם כרטיס פיזיקה 460GTX שנמכרו. הה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Ran B,

היי חברים יש לי בבית מחשב ישן עם : פנטיום D 2GB זיכרון ולוח אם של גיגהבייט PA-945P-S3 עם אפיק PCI-E 16 אני מחפש כ.מסך זול מאוד בתקציב של עד 200 ש"ח.. אולי טיפה מעבר אם זה שווה את זה. הכי חשוב כמובן יציאת HDMI. המחשב ישב בסלון ויהיה מדיה סנטר. תמיכה ברזולוציה 1080P חובה! עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA (לא יודע למה, אישית אני מעדיף אותם על ATI) אני חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=16796 מה דעתכם? וחשוב גם שהוא יהיה קטן, כי אני רוצה להכניס את כל המפרט למארז קטן תודה! רן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by King Of Action,

אם אתם יכולים לכתוב מה שווה לקנות מבין הכרטיסים הבאים : 1. מבחינת הביצועים 2. מבחינת ביצועים/מחיר HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 570 ש"ח ATI Radeon 8500LE 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 530 ש"ח ATI Radeon 8500LE 128MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 795 ש"ח ATI Radeon 9100 64MB DDR + TVOUT + DVI 643 ועוד שאלה קטנה, בכרטיס האחרון( ATI Radeon 9100 )האם הכוונה היא ל-8500 delux ?

11. Started by ravid,

עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Spootnik,

אני מטלבט לבין ה 7800GT לבין 7900 איזה מומלץ הכי עד 1900 ש"ח תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by K0sTa,

מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה זה נותן לי במישחקים ? ואם זה שווה בכלל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by AvigdOr.GT,

התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חברים אני צריך עזרה בבחירה בין 2 כרטיסי מסך שלהם כמעט אותו המחיר. 1. מאיץ גרפי ATI® Radeon X600 Pro 256-bit 3D VPU: 400MHz טכנולוגית עיבוד 0.13u זיכרון: 128-bit DDR PCI Express תאימות מלאה ל PCI Express x16 spec 1.0a 2.מאיץ גרפי ATI® Radeon 900XT 128-bit 3D VPU: 500MHz טכנולוגית עיבוד 0.13u זיכרון: 256MB DDR הכרטיס מיועדים למשחקים בלבד. המלצות יתקבלו בברכה.

17. Started by Moooshe,

כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Dr. n00b,

שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by liav12,

מה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בחלק מהביקורות שאני רואה 95 עובר ובחלק 96 אז מה יותר טוב/משתלם ? ואני מדבר בלי OC וכל החרטא תודה למגיבים

22. Started by Delux,

VOODOO 16MB או RIVA TNT2 32MB?

23. Started by guy877,

שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים

24. אני יודע שזהו סכום זעום, אך זהו הסכום שיש. מחפש את הכרטיס הכי מומלץ במחיר הזה. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כאמור קניתי היום כרטיס מסך Sapphire מKSP ראשון לציון , בעלות של 840 בערך. והבנתי כבר שהגעתי הביתה שיש איזה מבצע לAMD לסדרת כרטיסי מסך האלה שהם מקבלים משחקים מתנה לא ? ראיתי שקוראים לזה Never settle. האם הייתי אמור לקבל משהו ? או שזה לא תופס בארץ ? המוכר לא הזכיר שום דבר על זה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים