עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  3. שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב. במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל. רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850. האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו? משחקים שהמחשב הולך להריץ: Le…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by guy877,

שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים

5. היי, למחשב Pentium 4 3.00 Ghz עם זכרונות הבאים (אתם תגידו לי מה זה אומר) וזה הלוח אם אני מעוניין בכ.מסך טוב יותר. המחשב קצת איטי ובתצוגה של סרטים / משחקים הוא איטי מאוד. הוא ישאר לשימוש פרטי לגלישה באינטרנט בעיקר, אז נא לא להמליץ על שדרוג. ראיתי בKSP את ה PowerColor x1600 Pro - הוא יעבוד בסדר במחשב ? דרך אגב, אם יש צורך בשיפור הזכרון תמליצו לי על מה (בתקציב של 100-120 ש"ח). כרגע כל מה שאני יודע שיש לי ddr2 בשני סטיקים של 512 אין בעיה שהחלקים יהיו משומשים / מתצוגה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by RayZ,

איך המסכים (ה CRT) של AOC? כדאי ומשתלם לקנות?

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by sayroni,

היי החלטתי ללכת על הכרטיס מסך הנ"ל 980 gtx ti הבעיה היא במגוון חברות שזה כל כך מבלבל אותי. המטרה שלי פשוט שהכרטיס מסך יהיה שקט ועם איוורור טוב. אם כך, כדאי לי ללכת על ה- MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning ? הבנתי שהוא ממש שקט. לצורך העניין יש גם את של חברת EVGA שזה יוצא יותר זול וגם את של gigabyte. מישהו יכול לעשות לי סדר מה ההבדלים בין כל החברות ומה אני צריך לבחור?? תודה..

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  8. טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nivster,

אני רוצה לקנות Radeon 9800, אבל הלוח שלי תומך רק ב-AGPX4, (ראו מפרט). האם זה יעבוד או שאני חייב להחליף לוח?

10. x800gto2, בינתיים עובד עם 16 צינורות פתוחים ומהירות 540 על 590 ( = X850XTPE) כבר איזה 8 חודשים בלי בעיות... (עם סיילנסר אגב) מחזיק כל משחק קיים על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מופעלים בלי הרבה בעיות (חוץ מF.E.A.R למיטב זכרוני שלא שיחקתי בו על הכי גבוה אבל בהחלט ברמה גבוהה) בכל מקרה, יש איזה משחקים באופק שאמורים לגרום לו להתחיל להראות חולשה ולסחוב אותם לא על הרמה הכי גבוהה ?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by TS130,

הי יש לי כרגע כרטיס מסך 970 ואני רוצה לשדרג או לעשות SLI 2 כרטיסים של 970 סהייכ או לקנות 980 מה עדיף??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by amitos80,

שלום אנשים אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך(PCI-E).אני עובד בפוטושופ וחוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים. שמעתי שיש כרטיסים שעובדים 128BIT ו256BIT זה ישנה לי במשהו? חשוב לי גם שיוכלו להריץ את הממשק הגרפי החדש של ויסטה. תודה מראש amitos80

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  13. חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.

14. Started by Atlon-Xp,

8800GT 512DDR3 Q6600 4 ג'יגה זכרון DDR2.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7363&Itemid=1

• 84 תגובות
    • 6k צפיות
  16. קראתי בפורם אחר שזה נכון והמחירים ירדו לכול סדרת 1900 של ATI... זה נכון?

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by Pc_freak,

האם זו הבעיה של הקרור או שהכרטיס עצמו ככה יש לי HD4850 של ספיר והוא איזה 70 מעלות במנוחה http://techreport.com/r.x/radeon-hd-4850/4850-card.jpg לפניו היה אותו כרטיס רק של GIGABYTE עם קרור של ZALMAN הוא היה 38 במנוחה http://static.pcinpact.com/images/bd/news/61502-gigabyte-hd-4850.jpg

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. לאחר שרכשתי כרטיס מסך כולל VIVO.. ולא קיבלתי איתו כבל מתאים להקלטת שידורי טלויזיה חשבתי לרכוש כרטיס טלוזיה זול שאיתו אני יוכל להקליט שידורים.. אני צריך את עזרתכם בנושא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: Leadtek WinFastTV2000 XP RM נמכר בבאג: יש שם גם מפרט מלא שלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=608&scat=256&tcat= האם אני יוכל בעזרתו לחבר את הכבלים ללא ממיר וללא וידיאו ישירות לכרטיס ואז להקליט ?, האם זה מגיע עם הכבלים המתאימים להקלטה ? ואם יש לכם עוד דברים לציין עליו לטוב או לרע אני אשמח לשמוע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. היי יש לי כרטיס מסך של ג'יגבייט GTX 560 Ti OC יש לי עם המחשב מסך 24 אינץ' וטלוויזיה גדולה יותר אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל נתקלתי בבעיה לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה במחשב התצוגה נראית חתוכה וכשאני נכנס ללוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא נותן לי אופציה לסדר את זה אבל לא מופיעה שום הגדרה כל שהיא אבל הוא כן מזהה את השני המסכים. גם כשמחשב מחובר רק לטלוויזיה זה אותו דבר למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? עוד משהו קטן זה שמהרגע שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מגדיר את הטלוויזיה כמסך עיקרי (מס' 1) ואת המסך של המחשב כמסך משני (מס' 2) איך אני מגדיר את הפוך?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by daniel_99,

יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. Started by nec_000,

מרוב התלהבות ודיבורים בלי הפסקה, כאלו שטיפוסית מלווים אותנו בכל השקה של דור חדש של מאיצים גראפיים, ובמיוחד כאשר מדובר על השקה מלאה שמהווה קפיצה משולבת (גם) בליטוגרפיה של השבבים, מה שנקרא קפיצת דור אמיתית ומלאה, שכחנו איפה שהוא אי שם במגירות האחוריות, את הדיבורים השוטפים על הלחם והחמאה היום יומיים. אז מנצל ההזדמנות כי כמעט ושכחתי כבר, לשתף בדבר ההצטיידות האחרונה שלי (ממאי האחרון) ב- R9-390 MSI Gaming שרכשתי בלוחות משומש (במצב חדש) ממוכר שנפטר מהכרטיס שלו תוך פחות מחצי שנה מרגע שרכש אותו ב- KSP. לא אכנס לנושא הכספי, זה פחות מעניין, וגם עלול להרגיז חלק מהגורמים פה (למדתי לקח ממקרי עבר) ולכן שכל אחד יעשה את השקולים שלו. רק אציין שקב…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  23. יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.