עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 987 צפיות
  2. שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  3. שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא עם חיבור PCIE בעל 32 או 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by simonsix,

הורדה מכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כל המידע על הדרייבר החדש כאן: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_81_release_notes.html הורדתי עידכנתי ולא ראיתי שום שינוי הנראה לעין שיהיה.

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  5. שלום אני זקוק לעזרתכם בנוגע לקנייה שלי... אז ככה... או לוח P45 + שני 4850 וספק 600W או לוח X48 + כרטיס 4870 אחד + ספק 650W לCF (של עוד 4870 או כרטיס יותר חזק) בעתיד. P45 - עולה 680 ש"ח X48 - עולה 1000 ש"ח שני 4850 - עולים 1800 ש"ח 4870 - עולה 1400 ש"ח ספק 600W - כ-450 ש"ח ספק 650W - כ-550 ש"ח עזרו לי להגיע להחלטה הטובה ביותר! תודה רבה לכל העונים! :yelclap:

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  6. עם ארבע ליבות עיבוד וכרטיס עיבוד גראפי ייעודי במעטפת של אולטרבוק, ה-Nitro 5 Spin החדש של החברה הטאיוואנית הוא מוצר מסקרן בהחלט לכתבה

7. אני בדיוק עמדתי לקנות לעצמי 1900XTX אמרתי בוא נקפוץ ל-TOMSHARDWARE כדי לראות את המתחרה ...ואני רואה הבדל של 300 נק !!!?!?? אני מדבר על רזולוציה של 1024X768 כי מה לעשות זאת הרזולוציה שאני משחק בה . האם אני טועה ? יש פה משהו שאני מפספס ??? כולם אמרו לי וואי איזה טוב ה-1900 כדאי לך לקנות אותו ...מה אנשים נהיו מפגרים ? מי בכלל יסתכל על החתיכת פלסטיק הזאת בהשוואה ל-7900 ?

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by RayZ,

קיבלתי את הציון הזה ב 3dmark 2003, כרטיס המסך: nVIDIA GeForce 6600 256MB איך הציון?

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by SiLeNt B0B,

יש ביניהם הבדל של 400 שח בערך אבל זה באמת שווה את זה הXT באמת כזה יותר טוב? מה ההבדל בכלל? ולאיזה GFORCE הוא משתווה

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by Culandur,

תקציב עד 650 ש"ח (אולי אוכל למתוח עוד קצת אבל רק אם ממש ישתלם) חשובה לי איכות ה 2D ואם אפשר TVOUT חזק גם כן אני לא צריך שיריץ DOOM III על 120FPS שיהיה סביר ל9חודשים עד שנה (קניה של מחשב חדש כנראה) תודה מקרב לב איגור

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by eyal00,

הGTO שיש בLOGIC הוא GTO2 או FIREBLADE? כי רשום עליו גם GTO2 וגם FIREBLADE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by EyalRDT,

שלום לכולם בעקבות הביקורת שפורסמה באתר לגבי כרטיס המסך GTS250 חשבתי על לבנות מערך SLI של שני כרטיסים כאלו אצלי במחשב, השאלה שלי היא אילו שינוים אני אצטרך לבצע במערכת שלי על מנת לבצע את הקניה(תתעלמו מתקציב נכון לעכשיו) תודה אייל

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by ariel7766,

איך אני בודק את ה- FPS במשחקים יש תוכנה או משהו ?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by Placebo,

שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Burned,

להפעיל משחקים על איכות טובה תודה

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  17. יש לי RADEON 9100 128 MB והוא מציג ביצועים ירודים במשחקים . בגלל שזו לא יכולה להיות המערכת (מעבד פנטיום 4 2.4 , 512 DDR ) חשבתי שיכול להיות שזה המסך אשר בעצם "תוקע" את הכרטיס מסך . יש לי מסך ממש ישן , יש לי אותו משהו כמו כבר 5 שנים . דגם MAG INNOVISION DJ530 או משהו כזה . מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by havlin,

שלום האם Enermax LIBERTY 500w יספיק ל-8800gtx ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by Phungshok,

שלום לכולם, ברשותי הכרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ברצוני להחליף אותו למשהו חזק יותר למשחקים של היום, אשמח להצעות של כרטיסי מסך עד 2000₪ חריגה של 100₪ לא יותר מזה. עדיף כרטיס מסך עם קירור טוב (חם אצלי בבית) לא צריך שיהיה שקט אני בימלא עם אוזניות ולא שומע כלום. חשבתי על הכרטיס מסך הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 תגידו מה אתם חושבים. תודה.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…

22. Started by The_Byter,

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by iSolt,

אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?

24. Started by gtx980sli,

כאשר אני מנקה את הכרטיס צריך לפרק את כול גוץ הקרור? צריך לשים משחה טרמית על הפלטה שמעבירה חום מהליבה? (ראיתי משהוא שעושה את זה והזדעזעתי. בחיים לא ידעתי שעושים את זה) מה הדרך הכי יעילה לנקות את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  25. Started by shaymor26,

כעקרון התקציב היה 1000 עד 1200 לכרטיס. הלכתי על ה560 TI ואז גיליתי את אותו אחד עם 448 ליבות ואחרי זה אמרו לי שאולי ב1500 שקל עדיף להוסיף עוד טיפה ולקחת 570 GTX חשוב לי FPS למשחקים רשת בעיקר ואני הולך לשחק על משחק 37 ברזולוציית FHD מה גם שאני עורך סרטים (חובבן) ופוטושופ (מקצועי) וגם קצת קיובס (אין קשר לכאן בקיצור אני מתלבט בין כמה כרטיסים ואשמח לקבל קישורים לכרטיסים שיתאימו לי (_מוכן להתגמש בתקציב עד 1800 השאלה היא עד כמה זה יתן לי שיפור) ומה ההבדל בין 570 רגיל לבין הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~gwgtx570Phantom~8~0.htm תודה

• 13 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.