כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ובכן, כרטיס המסך שלי, PNY 6800GT AGP, התקלקל, ואני הולך להחליף אותו. רציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס מסך כמה שיותר זול, אך ברמת הביצועים של 6800GT לפחות. אני לא זקוק מעבר לזה כיוון שהכרטיס יהיה במחשב שישומש למשחקים קלים (+) בלבד. חובה שיהיה AGP, ועדיף כמה שיותר שקט - ואפילו כזה שיכול שבא עם קירור פאסיבי. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להוסיף עווד 5850 למפרט שלי: i7 930 noctua u12p gb x58a-ud3r intel x25-m 80gb ss 600ht sapphire 5850 אך ראיתי שהמחיר של ה5850 בכלל לא זז, האם אוכל לשלב איתו 6850 או 6870 לחלופין? (האם בכלל הספק יחזיק?) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של HD6950 של SHAPPIRE.. האם יש איזה הגדרות מומלצות לניצול טוב יותר של הכרטיס בהגדרות של החבילה שבאה עם הכרטיס? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הבעיה היא של חבר ולא שלי(אז אין להתייחס למפרט בצד): "היי, יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני משחק לי להנאתי ואחרי זמן קצר של משחק (משחקים די כבדים סטייל ביושוק 2 ועוד - לא משחקי דפדפן) המסך פשוט נכבה ולא יכול להדלק .. שומעים את המשחק עוד זז קצת אחרי זה ואז הוא גם מפסיק לעבוד. זה ממש מעצבן וגם מדאיג כי הכל די מחדש. יש לי WIN7 64BIT מעבד AMD ATHLON X4 630 מסך LG W2262TQ כ.מ HD5750 וספק 500W של סיסוניק. הדרייבר תמיד מעודכן , כרגע אם אני לא טועה גרסא 10.7 טמפ במנוחה(כשמאוורר על 100%):45-50 מעלות טמפ במאמץ(גם על 100%):55-60? טמפ מעבד במנוחה:45-50+- טמפ מעבד במאמץ:55-62+- טמפ ע"פי PCWIZARD וSPEEDFAN איך אני מטפל בבעיה הזו? "
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי כרטיס מסך hd4770 ב500 ש"ח שכמעט ברמה של ה 8800gtx ששנתיים שלוש לפני עלה 2500 ש"ח כיום שנתיים לאחר הקנייה של ה hd4770 הכרטיס עדיין נשאר במעמדו . אחי קנה שבוע שעבר את ה hd5650 ב500 ש"ח והכרטיס מסך שלו הרבה יותר חלש משלי וגם אם הוא היה הולך על הhd5770 שיותר מומלץ עדיין הביצועים לא מצדיקים לחכות שנתיים בשביל 5% אולי יותר משלי. גם הסדרה 6 של amd וגם סידרה 4 של nvdia עדיים אין כזו משמעות בביצועים. השאלה שלי למה השדרוג של הביצועים זוחל עד כדי כך? לא זכור לי בדורות ישנים שזה היה ככה. אני שואל כי אני אוהב ככה פעם בשנה שנתיים לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח אבל בתקציב הזה הייתי קונה גם היום את הכרטיס מסך שברשותי.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקה של 6 דקות ו-48 שניות בערך עם OCCT וזה מה שיצא: איך המעלות ?, המחשב נרכש ב-5.7.11 והתחיל לעבוד ב-7.7.11 (כי רק באותו יום קיבלתי אותו) דרך RSM. ** חשוב לציין שמדובר ב- PNY GTX570 ** אם יש בעיה - יש לי אחריות אני יכל ללכת אליהם.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אילו חברות עובדות עם Radeon9700 הרגיל, לא Pro? והאם ייתכן שתהיה חברה שהכרטיס שלה חלש במיוחד לעומת החברות האחרות?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי ממש לפני 5 דקות התקנתי את ה900P החדש שלי, אבל עדיין לא התקנתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך. מישהו שיש לו כזה מסך- להתקין תדיסק? אגב, במצב הזה אני לא יכול ללשנות תרזולוציה למעל 85 הרץ :-\
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....
-
- 15 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
יש לי RADEON 9100 128 MB והוא מציג ביצועים ירודים במשחקים . בגלל שזו לא יכולה להיות המערכת (מעבד פנטיום 4 2.4 , 512 DDR ) חשבתי שיכול להיות שזה המסך אשר בעצם "תוקע" את הכרטיס מסך . יש לי מסך ממש ישן , יש לי אותו משהו כמו כבר 5 שנים . דגם MAG INNOVISION DJ530 או משהו כזה . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שוטטתי לי ברשת וראו מה מצאתי - מדריך להפיכת ראדון 9700 פרו ל 9800 תהנו! http://www.icrontic.com/?action=article&id=411&page=1
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
תעזרו לי, אני כאן כי אני לא מבין בזה... תודה locke
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! לא מצאתי את זה באתר הרשמי שלהם \=
-
- 16 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לתקופה של חצי שנה. נמאס לי לחכות לכל הכרטיסים החדשים ואני רוצה כבר לשחק במשחקים החדשים (בעיקר VEGAS) הכרטיס שלי לא תומך Shader Model 3.0 במחיר שלו היום לא נראה לי שאפסיד משהו עד יציאת הכרטיסים (המחיר שלו עומד על 369 ש"ח) אני יוצא מנקודת הנחה ש DX10 יש לו עוד לפחות שנה להכנס למשחקים בצורה חלקה. בעוד חצי שנה התחרות כבר תהיה בשיאה ואוכל למצוא כרטיסי חזקים מאוד במחיר ממש זול. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הכוונה כרטיס לעריכת סרטים כמו התוכנה פרמייר ועריכת תלת מימד כגון התוכנה 3dmax איזה כרטיס הכ טוב לשימושים הנ"ל. שמעתי שיש כרטיס מיוחד לזה ואני רוצה לקנות .השאלה מה השם של הכרטיס ? ,
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , המעבד והלוח אם של המחשב הם: intel core i3 3240 GIGABYTE H61M-S2PV REC 2.2 מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שניתן ב300 שקלים כאשר אפשר לחרוג בקטנה (המטרה כמובן, עבור גיימינג). זה די דחוף אני אודה אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-