עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 3DMARKS: שלי זה ה-SUMA. SUMA GEFORCE 4 TI4200 GFORCE 4 TI4600 GEFORCE 4 TI 4200?(normal)one 9,530 11,023 10,942 1024*768 32bit 7,772 9,613 9,503 1024 *1280 32bit …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. עם I7 920 , 3GB RAM על HIGEST.. תודה חברה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ben_G,

שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Croovit,

טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kobibo,

מלבד הקירור הפסיבי . האם ההפרש כדאי ? 1. Sapphire ATI X800GTO 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1246.39 2. Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk ¤1308.73 לינק לאתר: http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_68&sort=4a&page=2&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ofir667,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by D135,

עזבו אתכם ממשתלם/יחס מחיר עלות או כל דבר אחר. אני שואל בשביל לדעת על הביצועים נטו. איזה מהם עדיף בשביל מערך SLI? פרטים על ה8800GT HeatPipe: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=214 פרטים על ה9600XT Edition: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=223 תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה

10. אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom ‎HD 487…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המפרט שלי: E4500 Duo 2.2 ghz 2 giga ram 500 watt samsung 22" max resolution 1150x1680 Windows 7 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי חבר שעורך ווידאו ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש , והוא ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס מסך טוב. אמרתי לו שלמיטב ידיעתי לכרטיס מסך אין שום קשר לאיכות הוידאו הסופית, מכיון שתפקיד הכרטיס הוא ליצר תמונה "און ליין" כמו במשחקים, אבל בעריכת וידאו, זה בעצם חישוב, וכמו שלא יהיה הבדל אם תדחסו קובץ מסוים בשתי מחשבים שונים עם אותה תוכנה, שתי הקבצים הדחוסים יהיו זהים לגמרי למרות שפעם דחסתם אותו בפנטיום 2 ופעם במעבד 4 ליבות, מכיון שזה פעולה מתמטית מוגדרת מראש וכל ההבדל הוא הזמן שזה לוקח, אבל לא בתוצאה הסופית. אז במשחקים, שהזמן חשוב משקיעים על כרטיס מסך, אבל בעריכת וידאו, למיטב הבנתי: א. איכות הוידאו לא תצא יותר טובה במחשב עם כרטיס מסך רציני, מכיון שמדובר בחישובים מתמטים מוגדרים. ב. דחיס…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ראידון 9700 פרו או 9600 xt עם איזה כרטיס אפשר להגיע ליבצועים טובים יותר ולמה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מפתחת השבבים חצתה רף הכנסות יוקרתי של 3 מיליארד דולר בתוך שלושה חודשים, ונראה כי היד עדיין נטויה ורק השמיים הם הגבול עבורה לכתבה

15. Started by 888,

?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עם ארבע ליבות עיבוד וכרטיס עיבוד גראפי ייעודי במעטפת של אולטרבוק, ה-Nitro 5 Spin החדש של החברה הטאיוואנית הוא מוצר מסקרן בהחלט לכתבה

17. שלום לכולם, לפני שבוע בערך קניתי את הכרטיס.. עד עכשיו אני מרוצה מאד מהביצועים.. אבל משום מה יש לי בעיה מעצבנת עם הדרייבר שלו.. מותקן לי פה ה 8.6 וכל כמה זמן קופץ לי מין חלון מוזר כזה (צרפתי תמונה) והדרייבר פשוט נסגר, אני אמור אחרי זה לפתוח אותו מחדש והכל חוזר למצב הרגיל.. ( עד שאחרי עוד כמה שעות זה שוב קופץ וסוגר לי את הדרייבר..) זה קורה לי כשאני מריץ לדוגמא דברים שלא קשורים בהכרח לכרטיס מסך - כמו התקנה של משחק או כשמשהו אחר פועל.. מישהו יודע מה זה ? זה קרה למישהו כאן ? כל פתרון / הסבר ייתקבל בברכה.. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה.. תודה , שחר.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Salwaby,

איך הוא ? ה 91.47 החדש יחסית שיצא ב 1 לספטמבר כדאי להוריד אותו ? או שהוא גם גרוע כמו שאר הדרייברים בסדרת ה 91 .. ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני עם הכרטיס הזה כבר חודשיים+ ולא קרה שום בעיה איתו היום הפעלתי סתם איזה סירטון אחרי כמה דקות אני רואה נקודות ציבעוניות (ניראה לי ארטיפקטים משהו כזה..) ניסיתי לבדוק אתזה, נכנסתי למשחק crysis ואני רואה יותר גרוע. תמונה: http://www.fileflyer.com/view/3yzBfAR http://up115.siz.co.il/up1/zmumyjwm4z4n.png והכל רץ חלק במשחקים. הטמפרטורה במנוחה עכשיו 48 ובמאמץ 55-60 . ואני רואה את הבעיה רק כשאני מפעיל קבצי ווידאו או משחק.. ולא היתעסקתי עם OC או בהגדרות במחשב הזה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by aviram20,

היי יש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם) אבל משהו אחר מציק לי והוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה.. מזה הכפתור הזה? מה הוא עושה ? למה הוא נועד? מזה הדבר הזה ? (לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר) אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח. אבירם נ.ב מצורפת תמונה של הכפתורים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Hender75,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה INTEL GRAPHICS HD 4400, אני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך ברמה גבוהה יותר, השאלה שלי היא האם אפשרי ברמה העקרונית להתקין כרטיס מסך חדש במקום אחד מובנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by inspire2006,

בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק? ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך בעל תמיכה של שני מסכים, ברזולוציה של 4k, לא מיועד למשחקים תודה שי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בן דודי מתלבט אם לקחת כרטיס ATI. עכשיו חשוב לו הPHYSX - האם יש אפשרות עדיין להריץ PHYSX ובמקביל לעבוד עם הATI ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tronado,

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA הוא משתווה בערך ל7950GX2

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים