עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ras81,

עריכה: בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בחיבור של הכבלים לממיר, אבל בסוף גיליתי שאין בכלל זיהוי של הכרטיס במחשב, הדרייבר שלו לא בסדר, ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא: This device cannot start. (Code 10) מישהו יודע מה לעשות או מה הבעיה? הורדתי כבר את הדרייבר החדש וזה לא עזר וגם שיניתי מיקום בסלוט!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 00Amir,

התחלתי לשחק ב COD:BO2 , על המחשב שלי (מפרט בצד) , עם GTX460 1G , המשחק עובד באיכות EXTRA ב60FPS! המסך שלי לא FHD אבל 1680X1050... המשחק ברמה גראפית הרבה יותר איכותית ממשחקי הסדרה הקודמים, להפתעתי המשחק יותר "קל" ברמה הגראפית ממשחקים קודמים. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אבל אני רואה שממש אין צורך... השלב הבא זה לראות אם אפשר לשחק אותו עם הנייד שלי וה GT525 1G , (אני מצליח להריץ בטלפילד3 )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך כדי לחבר מסך ברזולוציה של 2K האם כרטיס המסך הזה מתאים ? כרטיס המסך: Sapphire Radeon RX 550 PULSE 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCIE מפרט המחשב שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-H77-DS3H (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 mSATA, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Panther Point H77, Intel Sandy Bridge CPU Type QuadCore Intel Core i5-2500, 3600 MHz (36 x 100) System Memory 8077 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Video Adapter Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) כח : Seasonic psu 620w active pfc 80+ …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. הרגע הורדתי אותו מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מה מהכרטיסים עדיף? אני מנחש שמבחינת קירור זה בעיקר ההבדלים ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ‏Zotac‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail אני מתכנן לעשות OC, באיזה מהם זה הכי משתלם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cyron,

יש לי מחשב xp1800, הכרטיס מסך GeForce3 TI200 נהרס ואני מחפש תחליף, צריך שיכולול TV Out, אני לא משחק במחשב אבל אני עדיין צקיך משהו איכותי שיתן תמונה ברורה גם ברזולוציה של 1280X10024, תקציב בערך 400 שקל תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shoonra,

יש מספר דגמים ששונים במעט בקירור בעיקר, אני לא גיימר רציני ולא מתכוון לעשות אובקלוקינג לכרטיס. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 אולי דגם אחר שתוכלו להמליץ לי בטווח המחירים של עד 600-650~

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Doctor XL,

היי חברה צריך עזרה לגבי בחירה של כרטיס 7300GT לאחר שקניתי את המחשב (e6300/intel946) גיליתי שהמוכר נתן לי 7300LE מתוצרת (LEADTEK) (וזאת לאחר שסוכם על GT) לאחר שגיליתי ודרשתי שיחליף לי הוא שם לי כרטיס של inno3d 7300 GT.(כנראה יותר זול) מהSPEC שמצויין באתר היצרן לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין החברות. מה לדעתכם עדיף של LEADTEK או של inno3d? ראיתי בפורום הרבה בעיות עם inno3d תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ולגבי ה GTX280 ה OC שלו נותן הבדל משמעותי??..(כמובן הOC של BFG)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dr. n00b,

שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של Nvidia. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RDS,

טוב אז לפני כמה זמן פרסמתי כאן אשכול על בעיית קירור בכרטיס, וקריסה במשחקים לאחר כמה שניות... לאחר כמה בדיקות גיליתי שזה הכרטיס, ושיערתי שזאת בעיית קירור. החנות שמננה קניתי נתנה לי כרטיס קירור, שעומד ליד הכרטיס ובעל שני מאווררים. הטמפרטורה ירדה בכ-10 מעלות. ניסיתי לשחק בקרייסיס, והצלחתי לשחק בערך 5 דקות עד הקריסה. השוואה ב-ATITOOL SCAN FOR ARTIFACT: לפני: קריסה לאחר 10 שניות בטמפ' של 70 מעלות אחרי: קריסה שהפעלתי את הסריקה 2 דקות, וכשעשיתי ABORT זה הראה לי ממשק 3D, ושם הייתה הקריסה בכ-70 מעלות. האם הבעיה היא אכן בעיית קירור? האם הפתרון שקיבלתי לא באמת הולם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by PROx,

בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by wta,

מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עם ארבע ליבות עיבוד וכרטיס עיבוד גראפי ייעודי במעטפת של אולטרבוק, ה-Nitro 5 Spin החדש של החברה הטאיוואנית הוא מוצר מסקרן בהחלט לכתבה

17. Started by Bessmertniy,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2278&p=1 http://www.hardocp.com/article.html?art=NjkyLDE= כן ATI מנצחת בגדולים x800xt נגד ה ultra (בדרך כלל כאשר הפילטרים מופעלים *) ,אבל לא תמיד x800pro ו GT התוצאות מאוד קורובות ולרוב הGT מנצח (באחוזים קטנים) ההבדלים מאוד קטנים . ה 6600GT מאוד מפתיע! מה שזה אומר שלא משנה מה שיש לכם 6600GT x700 x800pro\xt 6800\gt\ultra ואפילו 9800פרו המשחק הזה ירוץ מעולה! ציטוטים מ hardocp It looks as though anyone that has purchased any of the latest generation hardware from ATI or NVIDIA is likely to have an incredible gaming experience playing Half Life 2. We highly suggest you experience Half Life 2 for yourself, as Ha…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shilok,

שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני צריך כרטיס ב300 שקל שטוב למשחקים יענו היקר שיפעל...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1.האם יש אופציה להפעיל 4-3 מסכים שונים עם תוכן שונה בצורה כזו? 2.האם יש כרטיס מסך שאפשר להפעיל דרכו 3 מסכים במקביל ביציאות של DVI, DVI, HDMI ו/או DVI,HDMI,VGA ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822 WTF ??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pk1,

בדקתי בכל החנויות (חוץ מKSP כי אני רוצה לפחות שנתיים אחריות) בקשר לכרטיס ואין לאף אחת? כולם אומרים שאזל אצל היצרן (albatron, gigabyte) ואני חושב שמחיר של 1500 בנועה ובפנדה זה דיי יקר לכרטיס הזה למישהו יש המלצות איפה אפשר להשיג כרטיס של חברה טובה במחיר נורמלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by galCool,

אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים