כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין ה-HD4870 ל-9800 GTX+. ברור שהראשון הרבה יותר מהיר, אבל ניתן להשיג את השני במחיר משמעותית יותר זול. מה שמדאיג אותי בנוגע לשני הוא חוסר התמיכה ב-DX-10.1. האם זה משנה? האם זה ישנה בעתיד? האם זה ישתנה בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שלוש שנים, ה7800GT שלי שירת אותי נאמנה, וכעת הוא די גרוטאה ויש צורך להתחדש ;D אני לא מתכוון להוציא 2000+ על כרטיס מסך, בטח לא עם מערכת כשלי שתהווה צוואר בקבוק רציני. השאלה היא האם הכרטיסים הנ"ל, אשר מחירים נעים סביב ה700 ש"ח ינוצלו במערכת שלי? אני לא מבקש גם ניצול מלא, אבל שיהיה שיפור רציני שכן בCOD האחרון שיצא המערכת שלי החזיקה בקושי 15fps ואני חושש שזה בגלל כרטיס המסך בעיקר. הערה: הוזמנו 2x1GB של OCZ כך שמהבחינה הזו אני מכוסה. המעבד הוא אכן בעייתי שכן קשה עד בלתי אפשרי להשיג מעבד [כפול ליבה] לסוקט שלי - S939. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש אחד מהכרטיסים הללו בכדי לשפר את חווית המשחק, או שמא המערכת מהווה צוואר בקבוק רציני מדי ושדרוג הזיכרון לא י…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז החלטתי שאני רוצה לעדכן את הדרייבר של הכ"מ לכבוד הגרסה החדשה ולכבוד FALLOUT3 (לראות אם יש שיפור) עשיתי כמו שהיה רשום בפוסט, עשיתי הסרה אח"ך SAFE MODE ועם הדריבר סויפר הורדתי את השאריות והתקנתי את הגרסה החדשה, שידרגתי מ 8.7 ל8.11 ועכשיו הוא לא נותן לי להפעיל את ה CCC וכשאני מנסה להכנס הוא נותן לי את ההודעה הבאה (מצורף למטה). וכשאני מנבה להכנס לADVANCED MODE התוכנה לא מגיבה בנוסף ניסיתי לחזור לגרסאות קודמות של הדרייבר כמו 8.7/8.8/8.9/8.10 וכל אותה שגיאה וגם באחת מהפעמים שהתקנתי את 8.11 המסכים שלי הפכו לאחד וורוד ולאחד ירוק בהיר (משהו נחמד ופסטלי אבל לא לטעמי) עצות רעיונות מישו ...... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים,כרגע יש לי מסך LG 1970 ואני לא מתכוון להחליף אותו לפחות בשנתיים הבאות.אני עובד על 1280*1024 אני יודע שאני אקנה מעבד INTEL 8400,לוח אם עם ציפסט P43/45 ,זכרון 4GB אבל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע מה לקחת.....הבנתי מפוסטים קודמים שרזולוציה שלי-היא לא גבוהה ואז אפשר לקחת כרטיס מסך לא הכי הכי. אני מבקש המלצה מפורטת,מה יתן לי ביצועים טובים ביותר ברוזולוציה 1280*1024.כמובן שאני כמו כולם רוצה את תמורה מלאה לכסף,אבל מצד שני אני לא רוצה לחסוך היום ובעוד חצי שנה -שנה לרוץ לקנות כרטיס חדש.חבוש לי גם שיהיה שקט,מאוד חשוב.אם אתם חושבים גם שניתן להוריד במעבד-אשמך אם תגידו מילה,אני יודע שזה לא המקום......תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ראיתי פעם פה שיש איזה תוכנה שמוחקים דרכה אבל אני לא מוצא אותה שוב חיפשתי ולא מצאתי תודה מראש! אגב הכרטיס הוא 4870
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עד 700 ש"ח בבקשה שיוכל להריץ משחקים חדשים. אני מעדיף שהוא יהיה מ fox pc
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שפה זה 'ה' -מקום לשאול את השאלה שמטרידה אותי כבר זמן מה... יש לי מחשב סבבה שלאחרונה כבר מתקשה להחזיק משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. לוח אם : gigabyte 965p ds3 מעבד: intel core 2 due E6600 @ 2.4GHz זיכרונות: 2x DDR2 1G 333MHz כרטיס גרפי: Geforce 7950 GT התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח ואפשר גם יותר בהנחה שיש לזה טעם: ה"בעיה" היא שאמרו לי שלמסך 19 אינצ' אין מה לקנות את ה GTX 260 כי יהיה צוואר בקבוק במקום אחר... :-| האם כדאי? האם ראוי? או שלא יהיה הבדל רציני לעומת HD4850. כדאי אולי לקנות עוד זיכרונות, או שיש מספיק...? או שבכלל כל המפרט עתיק מידי ? בעיקרון אני גיימר חובבן והמטרה היא לשחק גם על הטלוויזיה 32 אינצ' LCD ב HDMI... תודה מראש !!
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אני עדיין מתלבט בשדרוג כרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות דרך חבר במחירים זולים. את ה HD4850 Sapphire הגרסא הרגילה במחיר של 700 ש"ח את ה Gigabyte HD4850 עם קירור של ZALMAN ב 720 ש"ח או את ה +SPARKLE 9800GTX במחיר של 780 ש"ח כרגע יש לי צג 17" אבל אני מתכנן לשחק על טלוויזיה 32" , השאלה היא איזה מבין הכרטיסים הכי מומלץ והאם המעבד שלי לא יגביל את אחד מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך לטובת משחקים כבדים ותוכנות עריכת וידאו כגון פרימר פינקל וכו' על מפרט מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q DELUXE זיכרונות CORSAIR DUAL KIT DDR2 4GB 800MHz XMS2 DHX תודה ! סליחה ! התקציב 1500 +/-
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב די מעפן: מעבד 3GHz אינטל לוח אם ASUS P4C800 זיכרון 1GB Dual Channel OCZ ספק כוח חלש 380W של חברה לא מוכרת... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. החיבור שלי הוא AGP. מצאתי שלושה כרטיסים שיכולים לעשות את העבודה (אני חושב) ל-3 שנים הקרובות: 1. Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 עולה 353 ש"ח http://tms.co.il/product/3648 2. SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 עולה 395 ש"ח (ב KSP לא בלינק הזה) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4126 הבעיה שנגמר להם במלאי ולא יודע מתי יהיה להם אותו, חוץ מזה שאני ממש לא בטוח שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. 3. AGP GeForce 7600 GS 512 Mb DDRII מצאתי יד שניה עולה 350 ש"ח. התקציב הוא עד 400 ש"ח (גג!!!) אם יש לכם כרטיסים יותר טובים ל…
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
DRIVERS נמצאים באתר הרשמי שלהם. הDRIVERS שם WHQL (כלומר מורשי מיקרוסופט לחלונות) יש לכל הגרסאות, כולל 64 ביט ו32. שיפור מאוד נחמד שהוסיפו, שאפשר לבחור למטה באייקון של ATI, שהוא יציג שימוש בCROSS FIRE ואז שאתה מריץ משחק, אתה רואה למעלה מימין (אייקון ענקי למדי) שהוא תומך בCF. נחמד שמריצים משחק חדש ורוצים לדעת אם הוא תומך, ואז אח"כ לכבות את זה (סתם מציק לראות את האייקון כל הזמן) מקווה שאנשים פה יורידו וגם יתנו קצת מבחני ביצועים ;D URL=http://imageshack.us] windows XP - בעיות שפתרנו: *הרצת אפליקציות OGPENGL מסויימות שעלולות לגרום למערכת להפסיק להגיב *סיבוב מסך שלא עבד טוב בXP *ניתוק פעל של תצוגת CLONE עלולה לגרום לאי יציבות ושיבוש *חבילת תיקונים של WINDVD בעיות ש…
-
- 54 תגובות
- 5.7k צפיות
-