כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst כמה נקודות שחשוב לציין *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. הגרסה הרשמית העדכנית ביותר: 11.2 כרטיסים נתמכים רשמית: סדרת HD2400 ומעלה, סדרת X1000 אינה נתמכת. תאריך שחרור:16.2.2011 מערכות הפעלה נתמכות: Windows 7 32-bit version Windows 7 64-bit version Windows Vista 32-bit version Windows Vista 64-bit version Windows XP Professional Windows XP Home Edition Windows…
-
- 2.4k תגובות
- 357.9k צפיות
-
-
ואני חייב לנקות אותו איכשהוא...אבל אסור לגעת בו אז איך מנקים אותו בלי לגרום נזק? מרוב ליכלוך התמונה כבר פחות חדה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בגרמנית , אבל אפשר להבין מהגרפים http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=245&p=1 בקיצור לא נראה מרשים בעיקר שיש את ה-X1800XT במחיר שפוי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה. בכל אופן, יש לי שאלה: האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה? אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס מסך ב 2000 שח שיהיה להרבה זמן ו טוב! תודה רבה רבה לעוזרים זה בשביל חבר שיל ו הוא עומד לקנות את המחשב רק בעיה ב כרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה HD3870X2 יום שלישי אקבל את השני בנתיים אני מתקיןCRYSIS COD4 3DMARK06 GOW WIC תיכף אני יעלה תוצאות
-
- 102 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
המחשב שלי קצת ישן עם מעבד 2.4 .. עם שיטת הAPG 4X .. לפי מה שהבנתי.. אני רוצה להביא כרטיס מסך .. נורמלי (יש לי כרגע גי'פורס MX 440) אני רוצה שמשחקים יעבדו לי .. (באטל פילד 2 ... סתם לדוגמא) אין לי צורך בHD.. אם כבר אז שיהיה חיבור טוב לטלוזיה שיראו כמו במסך מחשב .. אבל זה לא חובה מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו) עדכון: מדובר בחלונות 98 הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור). במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך. מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו. זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי GTX 980 TI של EVGA כשאני בשולחן עבודה או סתם גולש באינטרנט לא משחק הGPU CLOCK נמצא רוב הזמן על 1101MHZ לפעמים הוא יורד ל135 לשני שניות ואז שוב עולה. לפי מה שידוע לי בזמן מנוחה התדר לא אמור להיות על 1101MHZ אלא הדרייבר אמור להוריד אותו למינימום כי אין מאמץ. אשמח אם מישהו יסביר לי למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
? ASUS V9520 VS 128MB זה או Leadtek ti4200 128ddr agp8x ? או שיש משהו טוב יותר עד760 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-