כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 שח בלי חריגות המפרט של המחשב שלי: I5 2400 4gb ram ddr3 120gb ssd c400 Geforce 220gts 1gb שימוש ב2 מסכים (לפעמים) הראשי FHD המשני HD READY השימוש הוא משרדי וגם להריץ קצת משחקים כי ראיתי שהכרטיס הישן שלי ךא תומך ב dx 11
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה קורה... אז ככה.. תראו .. שידרגתי את המחשב.. קניתי HD4850.. לפני זה היה לי 8600GT והיה לי יציאה S-video וחיברתי עם קומפנט וטלויזיה והכל היה סבבה.. עכשיו עם הכרטיס החדש.. יש לי 3 יציאות DVI HDMI ו VGA.. בלי S VIDEO השאלה היא איך אני מחבר ואם זה אפשרי בכלל.. אחד מהחיבורים האלה למתאם של ה S VIDEO בשביל שאני יוכל לראות שוב סרטים בטלויזיה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מדובר בלוח 8ST800 של גיגהבייט עם צ'יפסט 645DX חיפשתי מידע באתר של גיגהבייט אבל החיפושים העלו חרס יש כאן מישהו שהפעיל אחד מהכרטיסים האלה בלוח עם AGP4?? מאוד דחוף לי תודה
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את ה6800NU + 256twinMOS זיכרונות שלי, שזה יחד עם מעבד ה2.8GHz P4 שלי צריך להוציא ביצועים טובים מאוד, אז מה עשיתי? מיד בדקתי כמה משחקים שלי, קודם כל שיחקתי בBATTLEFRONT על הגרפיקה הכי גבוהה, 1024*768 בלי פילטרים, הוציא לי בערך 35 FPS, זה נראה לי לא משהו אבל בסדר, זה שחיק לחלוטין ונראה נהדר. המשחק הבא ששיחקתי היה Roller Coaster Tycoon, הוא רץ לי על FPS12 על הגרפיקה הכי גבוהה + AA4X + 1024*768 (הורדת הפילטרים בכלל לא עזר) עכשיו זה איטי, איטי מאוד, אבל במשחק כמו זה זה עוד סביל, אבל עדיין, זה היה מאכזב מאוד. המשחק הבא ששיחקתי היה COD:UO, שיחקתי במפה בסיציליה, על הגרפיקה הכי גבוהה על 1024*768 בלי פילטרים, ושוב אכזבה, בסביבות ה20 FPS, והאיטיות הורגשה, היא בהח…
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם החברה point of view היא חברה טובה ואמינה? אם כן, האם מומלץ לקנות את הג'יפורס gt 6600 שלהם או לחכות שכרטיסים מסוג זה של חברות אחרות יגיעו לארץ? בתודה לעוזרים, אלי
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ויש לי התלבטות בנוגע לכרטיס מסך . יש לי תקציב של 1500 ש"ח , לכרטיס מסך ראיתי שיש אפשרות במחיר הזה לרכוש GTX 570 או ליצור CROSSFIRE עם HD6870/HD6850. השאלה שלי היא בעצם מלבד רמת הביצועים ביניהם , אם שילוב של שני כרטיסים זה יציב מבחינת המערכת, האם זה גורם ליותר תקלות או חוסר יציבות, בקיצור מה עדיף מבחינת ביצועים ויציבות של המחשב?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שמראה נתונים על הכרטיס מסך הזה? BFG GEFORCE 8800GTS 320MB OC2 בעיקר חשוב לי לראות כמה FPS יש במשחקים וכו'...
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, חנות מסוימת {וגדולה} התחילה למכור היום בארץ כרטיסי Radeon מבית Connect3D, אני יודע שבחו"ל הם חברה מאוד מוכרת, השאלה האם היא מוכרת בגלל הביצועים או בגלל משהו אחר. תודה מראש. מתן.
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי.. תגידו איזה כרטיס מבין השניים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=195 יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר? האם ה7800GT מצדיק בביצועיו את האלפיה הנוספת על הGS ? בקשר ל6800GS, האם הוא טוב יותר מכל הגרסאות של ה6800 בהבדל ניכר ביחס של ביצועים\מחיר ? האם יש כרטיס של ATI או של GEFORCE בסביבות ה1000 שקל עם סטייה של 100-150 שקל לפה ולשם שנותן ביצועים טובים יותר משל ה6800GS ? אתם ממליצים לי לקנות את ה6800GS ? תודה
-
- 23 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ... עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה ה…
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו את ארבעת הצינורות ב6800nu שלי. נכנסתי לשחק ופתאום אני רואה שלא רואים טוב. רואים כל מיני נקודות קטנות שחורות כאלה על המסך. מה לעשות? (במחשב ככלי רואים טוב רק במשחקים לא רואים טוב)
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הי,אני מטלבט אם כדאי לי לקנות את הכרטיס ה8800 GT. האם הוא כבר ישן? איזה עוד כרטיסים כדאי בתקציב של 800-900 שקל? תודה
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר (בבקשה מפורט עד כמה שאפשר) או לינק לאחד כזה. תודה מראש. סליחה מראש אם נפתח כבר כזה דיון (אני דנדש פה) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
evga gtx 670 ftw 4GB כרטיס המסך המושלם בשביל future proofing , אבל לחנויות בארץ הוא כנראה לא יגיע :'( וגם אם יגיע המחיר שלו בחו"ל 500$ אבל החנויות ימכרו אותו ב4000 ש"ח רק בגלל שזה כרטיס "למבינים". דווקא במחירים של כרטיסים רגילים כמו ה-ZOTAC gtx680 המחיר בארץ שפוי יחסית לחו"ל (500$ לעומת 2600 ש"ח) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500238 http://ksp.co.il/?uin=15582 זה כל כך מעצבן שגירסאות מיוחדות של כרטיסי מסך לא מגיעות לארץ ואם כבר מגיעות אז שוחטים אותנו במחיר.
-
יהיה איזה כרטיס מסך מסדרה 9 שמאתים לרזלוציה הזאת? אני לא רוצה לקנות סתם איזה 9800GX2
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני קונה מסך 22 אינץ איזה כרטיס מסך יותר טוב וכדאי לקנות : GTX 260 או ATI 4870 1GB??? מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤485 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 ספקי כח SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך יד שנייה למחשב ישן של אחים שלי פנטיום 3 500MHZ 256 SRDAM HD 20G ורציתי לדעת אם אני ירגיש איזה שהוא הבדל בין 128M ל 64M והאם G4MX 440 64M שווה 150 שקל יד שנייה?
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בעבר היה לי בין האפשרויות את 1440*900. משום מה בזמן האחרון זה נעלם (יכול להיות שמישהו שיחק עם ההגדרות). אני מנסה להוסיף את זה ידנית בתוכנה של NVIDIA אבל זה אף פעם לא נוצר. מה צריך לעשות?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-