עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shay999,

יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by King Of Action,

אם אתם יכולים לכתוב מה שווה לקנות מבין הכרטיסים הבאים : 1. מבחינת הביצועים 2. מבחינת ביצועים/מחיר HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 570 ש"ח ATI Radeon 8500LE 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 530 ש"ח ATI Radeon 8500LE 128MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 795 ש"ח ATI Radeon 9100 64MB DDR + TVOUT + DVI 643 ועוד שאלה קטנה, בכרטיס האחרון( ATI Radeon 9100 )האם הכוונה היא ל-8500 delux ?

3. איזה מהכרטיסים הבאים יהיה העדיף ביותר ובעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? השימוש של המחשב - בעיקר עבודה משרדית, ומדיי פעם משחקים וסרטים (לא תכני HD - לא סרטים בהפרדה גבוהה). Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤219 Palit Radeon 2400Pro Sonic 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤204 HIS Radeon 2400Pro 128MB (To to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Sapphire HD 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤222 *וגם.. למשל בכרטיס השני כתוב "HDMI", איך זה מתבטא בחיבורים של הכרטיס? אני יודע שיש DVI, VGA, S-VIDEO . אז בנוסף יש חיבור HDMI? כי התמונה של המוצר לא מראה ככה. *האם ה"SONIC" בכרטיס של פא…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפי פה הכרטיסי המסך של הדור הנוכחי DX10 פשוט גרועים!!! http://www.legionhardware.com/document.php?id=646&p=4 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lo_toda,

איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ranyr,

קניתי כרטיס חדש לפני פחות מחודש והוא עבד במקסימום 43 מעלות ועכשיו פתאום הוא מגיע עד חמישים ושתים מה קורה פה???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חברים אני צריך עזרה בבחירה בין 2 כרטיסי מסך שלהם כמעט אותו המחיר. 1. מאיץ גרפי ATI® Radeon X600 Pro 256-bit 3D VPU: 400MHz טכנולוגית עיבוד 0.13u זיכרון: 128-bit DDR PCI Express תאימות מלאה ל PCI Express x16 spec 1.0a 2.מאיץ גרפי ATI® Radeon 900XT 128-bit 3D VPU: 500MHz טכנולוגית עיבוד 0.13u זיכרון: 256MB DDR הכרטיס מיועדים למשחקים בלבד. המלצות יתקבלו בברכה.

8. Started by tomer_et,

על איזה כרטיס לעריכת וידאו הייתם ממליצים - בתקציב של 1000 ש"ח +-

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בחלק מהביקורות שאני רואה 95 עובר ובחלק 96 אז מה יותר טוב/משתלם ? ואני מדבר בלי OC וכל החרטא תודה למגיבים

10. Started by D135,

עזבו אתכם ממשתלם/יחס מחיר עלות או כל דבר אחר. אני שואל בשביל לדעת על הביצועים נטו. איזה מהם עדיף בשביל מערך SLI? פרטים על ה8800GT HeatPipe: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=214 פרטים על ה9600XT Edition: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=223 תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Stranger,

אין מה להוסיף. מדובר ביצרן HERCULES. מי עדיף לדעתכם?? (תחשבו כאילו היה הכרטיס מסך הבא שלכם).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

הכרטיס שלי הלך לבדיקת אחריות ואי אפשר לתקנו.הוצע לי לשדרג אותו.למה כדאי לי לשדרג עם תוספת של עד 1000ש"ח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nVIDIA70,

שלום. לאור יצאת ה-DX10 וכל ה-SM 4.0 התחלתי קצת לחקור וללהתעניין ב-DX9. בקיצור כתבתי הסבר קצר שעונה על השאלה מה זה Pixel Shaders, שאני מקווה שהוא נכון . אם הוא לא נכון אתם מוזמנים לתקן אותי פשוט העניינתי בנושא ולא מצאתי עליו חומר באתר. אז הנה: שאלה: מה הם מצללי קודקודים? תשובה: חפצים בסביבה תלת-ממדית לרוב מורכבים ממשולשים שלמעשה מוגדרים ע"י הודקודים שלהם. מצלל קודקוד הוא פונקציית עיבוד גראפית המשמשת ליצירת אפקטים על חפצים בסביבה תלת-מדית ע"י ביצוע חישובים מתמטיים על החפץ המסוים. לפני יצאת ה-DX8 אפקטי הצללה היו כל כך מסובכיםלעשייה עד כדי כך שהם יכלו להתבצע רק ע"י שימוש בפריימים מרונדרים. כיום מפתחי המשחקים משתמשים במצלללי פיקסלים על מנת להפיח רוח ואישיות בדמויות ובסביב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. רכשתי לפני כמה ימים כרטיס HD7770 ולהפתעתי אני לא מצליח לחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה. מסך המחשב שלי מחובר בחיבור DVI, את הטלוויזיה (32LE220E SHARP ) אני מנסה לחבר דרך כבל HDMI. המחשב בכלל לא מזהה את הטלוויזיה בכלל וכמובן שאין תמונה בהתאם. חברתי את המחשב הנייד שלי למסך הטלוויזיה דרך כבל HDMI וזה עבד בלי שום בעיות. מזה אני מבין שהבעיה היא בהגדרה של המחשב. לצערי לא מצאתי פתרון. מישהו יכול לסייע לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

Gigabyte GeForce FX6600LE 128 MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2851 הדבר היחידי שמצאתי עליו זה שיש לו 4 צינורות עיבוד... אין לי שמץ של מושג על המהירויות שלו... חפשתי בגוגל ובאתר הבית של ג'יגהבייט בכול מקרה האם כדאי לקנות אותו?

17. Started by GuGuSH,

שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הכרטיס מתאים ללוח שלי (gak8ns 939) ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני תוהה לגבי זה, כשאני משחק בבאטלפילד אז כיידוע ה-FPS יורד מתי שיש פיצוץ או עשן, האם OC של הזיכרון או ה-GPU יתמודדו עם זה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Salwaby,

איך הוא ? ה 91.47 החדש יחסית שיצא ב 1 לספטמבר כדאי להוריד אותו ? או שהוא גם גרוע כמו שאר הדרייברים בסדרת ה 91 .. ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yair23,

שלום לכם, עד לפני כמה ימים היה לי בחדר את הPC עם כרטיס 7600GT .. חיברתי את ה7600GT לטלויזיית LCD שלי עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך וכבל קומפוננט .. עכשיו יש לי בחדר רק את הנייד שלי ויש לו כרטיס 7600GO ויש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO.. חיברתי את הכבל שקיבלתי עם ה7600GT והקומפוננט ליציאה הזאת והתמונה שקיבלתי בטלויזיה הייתה סגולה\אפורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? אני גם לא מוצא דרייברים שאני יכול להתקין על המחשב הנייד HP PAVILION 8371EA.. כשחיברתי את הכבל בדקתי בהגדרות של הכרטיס מסך וראיתי שיש לי רק אופציות של COMPOSITE ושל S-VIDEO .. כלומר לא היה של COMPONENT .... ובאתר של NVIDIA רשום ש7600GO תומך בHDTV .. אז איך זה שאני לא מצליח לראות בטלויזיה נורמלי עם הקומפוננט ? יכול להיו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by moshe_91,

מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, מפרט המחשב הוא מאוד בסיסי: i3 2120 4GB Ram רזולוציית מסך - 1600x900 (אבל יש סיכוי לשדרוג עתידי ל- 1920x1080) ובינתיים יש כרטיס מסך מובנה של HD2000. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך ורק בשביל דיאבלו 3 אבל אני רוצה שירוץ על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-FPS גבוה. ואני מתאר לעצמי שזאת לא דרישה גבוהה מאחר ודיאבלו זה משחק לא כבד בכלל. ה"בעיה" היא שהספק כוח הוא לא בשמיים, מדובר ב- Antec Basiq 400W אז אני די מוגבל במשהו חזק. יותר מזה, אני גם מוגבל בתקציב. ככה שאני רוצה את הכרטיס מסך הכי זול שאפשר, שיריץ את דיאבלו 3 הכי טוב שאפשר ושיתאים לספק כוח. אני רואה ב-KSP יש את R7 240 OC ב-350 שקל. האם זה חלש מדי או שזה יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה!

24. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שמצאתי, בתקציב של עד 400שקלים, זהו הכרטיס השולט- ומתוך כל החברות שהיו, מצאתי שרק לאלו (ספארקל וגיינווארד) תמיכה בAGP8X מה שמאפשר רוחב פס זיכרון של 6.4GBps, מה שטוב יותר מ5.3GBps אצל הMX440 הרגיל, עם הAGP4X. בכל אופן, אני בא ושואל כאן מהם ההבדלים בין השניים ומה גורם לאחד להיות שווה יותר לקניה מהשני? אני בקרוב קונה מחשב חדש וממש אין קשר לכרטיס הזה, אני שואל בשביל ידע כללי. אני אודה מאוד למנמקים והמפרטים יותר. בתודה מראש, נייקי. *מצדיע*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bar2133,

שלום לכולם לאחר שנעלו לי את האשכול הקודם בגלל ריבים מיותרים לא יצאתי עם תושבה ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545770.0 זה האשכול הקודם האם משהו יכול להמליץ לי על ספק וכרטיס מסך .... ד"א : איך זה לקחת את : http://www.tms.co.il/product/10569 עם ספק : http://www.tms.co.il/product/6846 אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים