כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://www.guru3d.com/comments.php?category=1&id=1053&PHPSESSID=e7340e85b9510edac260c830b59cc57e נניח שהבדיקות האלה אמיתיות האם לדעתכם יש סיכוי ל-FX
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 650 ש"ח (אולי אוכל למתוח עוד קצת אבל רק אם ממש ישתלם) חשובה לי איכות ה 2D ואם אפשר TVOUT חזק גם כן אני לא צריך שיריץ DOOM III על 120FPS שיהיה סביר ל9חודשים עד שנה (קניה של מחשב חדש כנראה) תודה מקרב לב איגור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי giabyte חסמה את האפשרות לקרוא את הטמפ' בכרטיס הזה, ושמעתי שיש דרך לפתוח שוב את החישן (שנמצא בליבה אם אני לא טועה) יודעים איך אפשר לפתוח את החיישן? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיברתי LCD עם מתאם של DVI ל DVI ו CRT ל אנולוגי. אז האיכות במשחקים וסרטים תרד? ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1355 ש"ח Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1433 ש"ח מה ההבדלים בין הדגמים (קירור / באנדל / משהו ?) או שסתם יש את ההפרש בין המחירים ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.
-
אז ככה. בניתי מפרט למחשב חדש שהזמנתי היום, ובמפרט היה כרטיס HD4850 של Club3D שקיבל ביקורות מעולות, בגירסת הOC שלו. בזמן שהזמנתי, נציג המכירות אמר שבמקרה יש לו כרטיס 9800GTX של אותה חברה, באותו מחיר, גם עם OC, ושהוא ממליץ עליו יותר, כי הוא עולה על הרדאון בFPS. אמרתי לו שבסדר. עכשיו, הרדאון מקבל ביקורות מעולות מכל מקום, אבל ל9800GTX יש מהירויות שעון גבוהות יותר. אני נוטה לרדאון, ואני רוצה להודיע לחנות כבר מחר. המסך שלי הוא 19", אני לא מתכוון להחליף אותו, ומתכנן לשחק על 1280X1024. אז - מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכרטיס 9800 PLUS חזק יותר מה- 4850 ובכמה? והאם הוא תומך DX 10.1?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפכתי פורומים וקראתי השוואות ישנות עוד לפני שה-R9800PRO יצא (אני מדבר על ה128MB בשניהם) ואז הכל היה השערות וניחושים. האם אפשר לדעת כיום מה עדיף למשחקים כמו פאר קריי, ספלינטר סל ודומיהם? האם המנצח יחזיק גם לHALF LIFE2 ? ההבדל במחיר הוא משמעותי (כ400ש"ח) ולכן הדילמה. זה מיועד למחשב AMD חדש שעיקרו יהיה למשחקים, ולכן זה חשוב.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי 2 כרטיסי RADEON 4850,אשר הפסקתי להשתמש בהם גם כקרוספייר וגם כבודדים, לאחר שבשימוש בהם המחשב היה קורס. גיליתי באמצעות OCCT שהטמפ' מגיעה בהם 120 מעלות (ואז המשב קורס). אני מניח שקיבלתי אותם לאחר שמישהו ניסה לעשות להם OC (לא הודה בזה). האם החלפת קרור תפתור את בעית החום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצים לוודא שאתם מוכנים להגעתו של כותר הפעולה החדש Prey? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להיכנס לאתר יצרנית הליבה הגאפית שבמערכת שלכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה כי לא מצאתי חלק ייעודי למכירות בפורום, אם טעיתי מצטער. בכל מקרה, מעוניין למכור את ה GTX260 שלי, הכרטיס במצב חדש ובשימוש בערך חודש, כולל אריזה מקורית ואחריות לשנה, נרכש מ www.iqpc.co.il אני מעוניין למכור אותו עקב רצון לשדרג ל GTX295, המחיר המבוקש הוא 1000 ש"ח, המחיר המקורי הוא 1700. אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בפרטי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשבי הגב שמיועדים למציאות מדומה חוזרים לסיבוב שני וצבעוני - תודות ל-Zotac לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4032 אני לא צריך אותו בשביל OC
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נסגר? כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?! איך הם הגיעו לזה מ9800XT ? וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI... GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם... פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר. אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-