כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
תגידו עד לאיזה מהירות אני יכול לעלות אותו ב Catalyst בלי שיתחמם יותר מידי ולא יקרוס מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב רציתי לדעת איזה כרטיס יהיה הכי טוב בשבילי אני משחק ברזולוציה 1280*1024 אני מחפש כרטיס שיעיף לי את המשחקים בלי בעיה, עד 1400 ש"ח (אפשרי לחרוג אם צריך וכדאי) התלבטתי האמת בין 260GTX לבין HD4870 אם זה משנה, אז הלוח שאני מתכנן לקנות הוא GA-X48T-DQ6 של Gigabyte
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 19" שיאפשר גם לשחק בצורה טובה, עם יציאת DVI ומחיר של 4500 גג. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לנובו מסך 13 אינצ' ווינדוס 10 כרטיס מסך intel hd graphics 520 ברירת מחדל של הרזולוציה 1360x768 כשאני מחבר למסך גדול ב hdmi מגדיר רזולוציה ל 1920x1080 , במסך הגדול הרזולוציה נשארת 1360 , התצוגה גדולה וצריך לגלול עם העכבר בצדדים. מישהו יודע מה הסיבה? ואיך אפשר לסדר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello I do have a GeForce 4 MX 460 , and when i run dxdiag and chack the information i got this error The error is "D3D8 Test Result: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)" I am using Direct X 8.1 and the driver of the Nvidia is the new one 41.09 can someone help me what to do Thanks P.s- I am using a P4 2.0 and 512MB memory ' also its a win XP home edition
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!
-
הכטיס מסך הקודם שלי (HD5850) הפסיק לעבוד (כנראה מOC לא טוב שעשיתי לו) עכשיו אני מחפש לו מחליף בסביבות 1000 שקל אפשר קצת יותר אבל עדיף כמה שפחות. המעבד הוא I5 2500 עם ספק 550W של FSP הכרטיס יהיה מיועד לגיימינג כבד (בעיקר MW3) עדיפות לחנויות בת"א או בסביבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראידון 9700 פרו או 9600 xt עם איזה כרטיס אפשר להגיע ליבצועים טובים יותר ולמה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חנות מסוימת {וגדולה} התחילה למכור היום בארץ כרטיסי Radeon מבית Connect3D, אני יודע שבחו"ל הם חברה מאוד מוכרת, השאלה האם היא מוכרת בגלל הביצועים או בגלל משהו אחר. תודה מראש. מתן.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 650 ש"ח (אולי אוכל למתוח עוד קצת אבל רק אם ממש ישתלם) חשובה לי איכות ה 2D ואם אפשר TVOUT חזק גם כן אני לא צריך שיריץ DOOM III על 120FPS שיהיה סביר ל9חודשים עד שנה (קניה של מחשב חדש כנראה) תודה מקרב לב איגור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך ישן יחסית, GF 6600 (לא GT, כן?). הזמנתי היום GF 8600GT, וכשהתייעצתי עם חבר שמבין בתחום הוא התעקש שלא ארגיש הבדל, כי הביצועים אותם הביצועים, ומה ששונה זה ה-DDR3 והתמיכה ב-DX 10 ולא יותר מזה. זה באמת ככה? משהו כאן לא מסתדר לי האמת... לכן אני שואל כדי ליהיות בטוח. תודה לעונים...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא יריץ את כל המשחקים כולל crysis ו world in conflict על very high ללא תקל אחד בFPS (כמובן ללא AA)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.
-
חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל מי שרוצה לנסות ולשנות למי שלא יודע על מה אני מדבר- חברת ההפצה והיבוא חיון בע"מ היא היבואנית הרשמית של המסכים של סמסונג ששמם במסכי LCD הולך לפנם ואחריות הפיקסלים השרופים שלהם היא החלפת המסך לאחר 20 פיקסלים שרופים וקבוצה של פיקסלים נחשבת כאחד בעוד שבארצות מפותחות האחריות עומדת על התקן של סאמסונג עצמה שעומד על החלפת המסך אחרי 8 פיקסלים שרופים זהו אחד המסכים הטובים פה בארץ (לפחות בטווח מחיר של 1900-2400 שקל) וחבל שצריך להתפשר בגלל האחריות על מסך יותר טוב גם אם זה לא מעניין אתכם אנא עזרו (אם הם יראו שפורומים מתחילים להחרים אותם הם ישנו את המצב) מי שרוצה לעזור תרשמו "מצטרף" ואם יהיה הרבה אנשים אני ישלח להם את זה אם אתם שואלים את עצמכם מה איכפת לי ,אז, זה מעצבן אותי שחברות …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני עומד לקנות מחשב השבוע ואני עומד בהתלבטות גדולה בין הכרטיסי מסך השונים בסכום עד 1000 ש"ח ראיתי את הדיונים בנושא שבלבלו אותי כי בהתחלה חשבתי על Gtx 960 ועכשיו אני כבר לא בטוח. אין לי בעיה גם לשקול לקנות מיד 2, הבעיה היחידה שעומדת בפניי זה האם המארז והספק יתאימו לחלק מכרטיסי המסך שנמכרים שם כגון הr9 280x או הradeon 7970. חשבתי על המארז antec gx500 עם ספק antec של 550W, השאלה האם זה יספיק או שכדאי מראש ללכת על ספק חזק יותר? אני לא ממש מכיר דגמים של מארזים וספקים. בכל מקרה אם ואחליט לקנות בכלל יד ראשונה איזה כרטיס מסך משתלם יותר בתקציב הזה? יש לציין שאני אשתמש במסך 21 אינץ 1080P תודה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם... לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/- עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים... השאלה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מפרט מחשב ב9000 ש"ח, אך אני עדיין לא יודע מה עדיף, האם עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים לכרטיס פיזיקה, ולהתפשר על 8800GTS 640MB? או שבכלל עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים משדרוג מGTS לGTX, ולהוריד את כרטיס הפיזיקה. מה אתם אומרים? ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-