עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…

2. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …

3. Started by mpdxd1,

שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by frogface,

האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2 כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ? האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ? המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024 מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  5. היי, כפי שכתוב בכותרת הנושא, האם 4850 עדיין נחשב ככרטיס חזק שייתן ביצועים טובים ברזולוציה של 1680X1050? מה המקביל שלו פחות או יותר מכרטיסי הדור החדש?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

7. Started by nadavshefer,

שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by moshe_91,

מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by D-j-d,

אהלן, אתמול הלך לי כרטיס המסך (8800GTS) ולכן אני מחפש כרטיס חדש כדי ללכת לקנות מחר. התקציב הוא עד 500 שקלים בערך כי בעתיד אני מתחנן לקנות מחשב חדש (עוד חצי שנה - מחכה לאייוי ברידג') לוח אם הוא GA-965DS3 ומעבד E6600. גייימינג הוא המטרה העיקרית. תודה לעוזרים ! =]

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  10. שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  11. בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה

• 15 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by desegel,

שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  14. http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=pnyqua4500sdipc&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=273 מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 25000 שקל ?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by GC,

(מקווה שהכותרת בסדר) אני כבר כמה ימים מחפש ולא מוצא שום חנות שיש לה את הכרטיס במלאי.. האם מישהו מכיר חנות שיש לה את הכרטיס במלאי? המחשב שלי: E5300 (מתוכנן OC) Gigabyte P45 DS3R 2x 2gb Corsair xms2 800mhz Arctic Freezer 7 Pro Seagate Barracuda 750gb SEASONIC 400W SS-400ET

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  16. ?ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890?

17. Started by n14charlie,

התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 900 - 1000 שקל, המסך שלי הוא 19 אינצ' אני לא יודע איזה מהכרטיסים לקנות: hd4850 hd4850 toxic 9800 gtx+ כעיקרון רציתי לקנות את ה hd 4850 אבל אני כל הזמן שומע שיש לו בעיות חום וצריך להתחיל לשחק עם פרופילים ודברים כאלה ואני ממש לא מעוניין בזה - אני מעוניין בכרטיס יציב שלא ישרף לי פתאום.. אז חשבתי ללכת על האחד עם הקירור hd4850 toxic - האם זה שווה את האקסטרה כסף? או בכלל ללכת על gtx 9800+ שהוא טיפה יותר יקר בערך אותו דבר (טיפה פחות טוב\טיפה יותר טוב) אבל לא חם כמו ה4850 ועם תמיכה טובה של דרייברים. מחפש עצות ממבינים מצטער שחפרתי

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by yossial,

הכרטיס החדש GTX 280 בעל מעבד GT200 . יהיה מהיר פי 5 בקידוד וידיאו לעומת QUAD CPU 3GHZ של אינטל. CUDA=ניצול כוח ה GPU עבור חישובי מחשב כמו CPU . יש לינק וידיאו http://forums.overclockers.com.au/showpost.php?p=8884935&postcount=254 תהנו http://www.elementaltechnologies.com/how_it_works.php נראה שהולך להיות חם מאוד עם מעבדי GT200.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by RDS,

טוב אז לפני כמה זמן פרסמתי כאן אשכול על בעיית קירור בכרטיס, וקריסה במשחקים לאחר כמה שניות... לאחר כמה בדיקות גיליתי שזה הכרטיס, ושיערתי שזאת בעיית קירור. החנות שמננה קניתי נתנה לי כרטיס קירור, שעומד ליד הכרטיס ובעל שני מאווררים. הטמפרטורה ירדה בכ-10 מעלות. ניסיתי לשחק בקרייסיס, והצלחתי לשחק בערך 5 דקות עד הקריסה. השוואה ב-ATITOOL SCAN FOR ARTIFACT: לפני: קריסה לאחר 10 שניות בטמפ' של 70 מעלות אחרי: קריסה שהפעלתי את הסריקה 2 דקות, וכשעשיתי ABORT זה הראה לי ממשק 3D, ושם הייתה הקריסה בכ-70 מעלות. האם הבעיה היא אכן בעיית קירור? האם הפתרון שקיבלתי לא באמת הולם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by mani007,

כרטיס מסך ב700 ש"ח לא אכפת לי ati nvidia

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  21. אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by BlackTalon,

אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by roma,

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)? איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  25. Started by oblivion,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר סביר למטרת משחקי מחשב התקציב שלי עומד על 500-600 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים