כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אז אני רגע לפני קניית כרטיס מסך ורציתי התייעץ איתכם לגבי הרכישה. התקציב שלי לכרטיס הוא 1400-1500 שקל, ויש מחשבה על הוספת כסף לכרטיס נוסף באותו סכום למערך CF או SLI לא בטוח שבזמן הקרוב אבל חושב על זה. בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא איזה כרטיס הכי חזק אני יכול להשיג בסכום הזה? הצרכים שלי הם כמובן משחקים כמו BF3 CRYSIS COD וכל שאר המשחקים. אני עם מסך יחיד כרגע 24 אינצ' המפרט הנוכחי שלי הוא (אם צריך): Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ עם OC 4.6 Asrock Extreme4 Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB של כרוסיאר אחד 120 אחד 60 מארז NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX היו לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 עם כרטיס פיזיקה 460GTX שנמכרו. הה…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום הרכבתי הרד דיסק חדש במחשב, ולהפתעתי כשחיברתי את המחשב מחדש שמתי לב שהכרטיס מסך ממש (!) רועש. אני מניח שכשהזזתי את המחשב, משהו זז בתוך הכרטיס מסך (גוש אבק אולי) שגורם לרעש. הכרטיס מסך אמנם בן פחות משנה וחצי... אבל קניתי אותו מ-TMS קריות בזמנו, ואין לי מושג מה קורה עם האחריות... בכל מקרה לא בא לי להיסחב עד המרכז בשביל זה אלא אם כן ממש חייב. לפתוח את החיפוי פלסטיק של הקירור ולנקות שם קצת זה רעיון טוב? במידה וכן... יש למישהו מדריך מפורט איך לפתוח את החיפוי פלסטיק? זה מבטל אחריות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אחרי כ-6 שנים הלך לי ה-8800GT. אני רוצה לקנות HD 7730 במקום. במפרט של הכרטיס רשום שהוא PCI Express 3.0 x16 bus interface. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35-DS3 ורשום שיש לו PCI Express x16 slot ולדעתי זאת גרסא 2 ולא 3. האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם שלי? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כותרת. אני רוצה לקנות תמסך הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10793 הבעיה שהכרטיס הוא HD5750 עם זכרון 512MB. האם זה אפשרי? או שאני יתחיל לחפש מסכים ברזולוציות יותר נמוכות?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה בבחירה בין 2 כרטיסי מסך שלהם כמעט אותו המחיר. 1. מאיץ גרפי ATI® Radeon X600 Pro 256-bit 3D VPU: 400MHz טכנולוגית עיבוד 0.13u זיכרון: 128-bit DDR PCI Express תאימות מלאה ל PCI Express x16 spec 1.0a 2.מאיץ גרפי ATI® Radeon 900XT 128-bit 3D VPU: 500MHz טכנולוגית עיבוד 0.13u זיכרון: 256MB DDR הכרטיס מיועדים למשחקים בלבד. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב אז את המחשב אני קונה מ -TMS אני מתלבט בין Giada GTX 560 Ti שעולה 900 ש"ח לבין Sapphire 6950 2GB שעולה 1125 ש"ח. השאלה הראשונה שלי היא האם בפתיחה של ה6950 ל6970 קיים סיכון גדול או סיכון דיי קטן.. הייתי שמח לשמוע מכאלה שעשו את זה.. נניח והסיכון הוא קטן ואני עושה את הפתיחה הזו, באיזה מקרה אני אקבל יחס ביצועים / מחיר טוב יותר.. בקניית ה560 TI או בקניית ה6950? אני פשוט רוצה לדעת אם ההשקעה הזו של עוד 200 שקל תהיה שווה לי בסופו של דבר.. תודה רבה! :>
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן חברים , הכרטיס מסך שלי התקלקל (9800GX2 1GB) והודיעו לי שאין כבר אספקה של הכרטיס הזה ואני צריך לבחור בין שתי אפשרויות: ATI 4870X2 או 285GTX. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הוא הטוב מבין השניים (המפרט למטה). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא : סלרון 1200 הרדיסק 80 גיגה - 8מגה - ווסטרן דיגיטל זיכרון : 384 אס.די.ראם (133) כרטיס מסך : ג'יפרוס 2 - 400 אמ.אקס - 64 אס.די.ראם אני רוצה להוסיף 128 אס.די.ראם (קטן אבל זה מה יש.. התחילו לרוקן את הזכרונות האלה) ככה שיהיה לי 512 אס די ראם (133) ולהחליף את ה Geforce 2 - 400mx - 64 sdram ב: Geforce 4 - 440mx - 128 ddr כמה זה כבר יכול לעזור לי ואם אני יראה תוצאות משמעותיות והאם כרטיס מסך די.די.אר יעבוד טוב על מחשב שעובד עם אס.די.ראם
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
של אזה חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס מסך READON HD7970 : (למשחקים בעיקר) : של אסוס או ג'יגהבייט : בשני האתרים הפרסומות לכרטיסים כאלה מפוצצות שזה ממש מבלבל להחליט .. אין מפרט בינתיים - שאלה עקרונית . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) (למיטב הבנתי ישם גם הגבלת מבחינת ספק הכח..שעדיין לא בדקתי את הספקו אך אני חושב שההספק הינו 400W
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…
-
- 15 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם המחיר המוגזם לפי דעתי של הG70 שעולה כיום 3800 שקל ירד והאם הכרטיס ATI יוציאו יהיה באותו טווח מחיר של ה G70 לפי דעתי מוגזם לקנות כרטיס בסביבות ה4000 שקל
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, בנתי מפרט למחשב ונשאר לי לבחור רק כרטיס מסך ונורא הסתבכתי עם זה. אז ככה, יש לי ספק seasonic 500W ומסך 17" ברזולוציה 1024X768 אני מעדיף כרטיס מסך של ATI. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי R9800P של סאפייר....(דרך אגב)... בCONTROL PANEL החדש אין לי אשפרות לאוברקלוק......אני לא יודע למה... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה !
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק? ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-