עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם ... הייתי רוצה ייעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך חדש הנה פחות או יותר הרשימה של הדברים שאני חושב שיעזרו לכם לעזור לי בבחירת כרטיס מתאים http://img128.imageshack.us/img128/3643/111jc5.jpg http://img214.imageshack.us/img214/4047/222lu0.jpg http://img505.imageshack.us/img505/5469/333ji0.jpg Power supply = 500w max המחיר שאני מוכן לשלם הוא בסביבת 700 ש"ח רק אם אפשר לעזור לי בהקדם האפשרי בעקרון אני צריך כרטיס טוב ... בוא נגיד טוב למשחקים אהה ורוצה אותו PCI-E תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

Gigabyte GeForce FX6600LE 128 MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2851 הדבר היחידי שמצאתי עליו זה שיש לו 4 צינורות עיבוד... אין לי שמץ של מושג על המהירויות שלו... חפשתי בגוגל ובאתר הבית של ג'יגהבייט בכול מקרה האם כדאי לקנות אותו?

3. Started by almog1226,

אז ככה זה המפרט שלי כרטיס מסך GT220 מאבד INTEL I5 650 ספק ישן מאוד ממחשב ישן (הספק בן 10 שנים אבל עובד ) 8 ג'יגה זיכרון RAM עכשיו המליצו לי על GTX 750 TI אני מחפש משהו יותר זול שיתן לי לפחות 2 ג'יגה זיכרון יש לכם המלצות?

4. Started by lf10,

היה לי במחשב הנייך כרטיס מסך GeForce 9500 512MB, הייתה בעיה בכרטיס מסך (קצר או משהו כזה) והלכתי לחברה שסיפקה לי את המארז והרכיבים (אייבורי) והיא החליפה לי את הכרטיס לכרטיס ATI Radeon HD 5450 1GB שהוא כביכול כרטיס מדור חדיש יותר. (חשוב להדגיש כי ההחלפה היא חלק מהשרות והיא הייתה בחינם) כאשר התקנתי את הדרייברים והסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם הרצתי את ה-MW2 MP וזה הריץ לי אותו ב 50-80 פריימים לשנייה כאשר לפני זה הג'יפורס הריץ לי על 70-90 פריימים לשנייה באופן די יציב בלי נפילות פריימים בניגוד לראדון. עוד דוגמא לבעיות זה המשחק NBA 2K, שנאלצתי לשנות אותו למסך חלון כי לא הייתה אפשרות לשחק במשחק ב-20 פריימים לשנייה (גם באיכות של מדיום). השאלות שלי הם: האם יש אפשרות לשפר את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by roma,

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)? איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KnO3,

לפני חודש התקלקל לי ה4770 ונאלצתי לממש עליו אחריות. קניתי אותו בחנות מאוד ממולצת כאן בפורום, ולמרות זאת (ואולי באשמת היבואן) נאלצתי להמתין חודש עד שהגיע כרטיס חלופי. לטובת החנות יאמר שסופק לי כרטיס זמני, NVIDIA 6200 TC. בגלל שהכרטיס המקורי כבר לא מיוצר נאמר לי שהHD6670 הוא התחליף. הוא זהה בביצועים לכרטיס הקודם שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eyal00,

הGTO שיש בLOGIC הוא GTO2 או FIREBLADE? כי רשום עליו גם GTO2 וגם FIREBLADE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Myt0s,

יש לי R9800P של סאפייר....(דרך אגב)... בCONTROL PANEL החדש אין לי אשפרות לאוברקלוק......אני לא יודע למה... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ORrrr,

דריברים של דטונטור בגרסא מעל 23.11 מורידים את ביצועיו של הכרטיס (אומנם לא בהרבה אבל עדיין) אמנם יש לו גרסא 32 מגה אבל שלי עובד (לא יודע למה) רק על 2X ושלו על 4X ויש לו הרבה יותר זכרון פנימי ומעבד יותר חזק. ד"א - גרסאת הדריברים היא 4 הספרות האחרונות ב Driver Version. ואתם גם יכולים לראות את ביצועיו הירודים מקרוב ;/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני צריך כרטיס ב300 שקל שטוב למשחקים יענו היקר שיפעל...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by darkangle,

אני בונה מחשב מחלקים והגיע הזמן לקנות כרטיס מסך למישהו יש איזה עצה? המגבלה שלי עומדת על סיבות ה450-500 ני"ז אם מישהו מבין טוב בכרטיסי מסך והוא יודע אם radeon 7500 הוא כרטיס טוב? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, פירסמתי פוסט דומה בפורום ספקים ומארזים ולצערי ניתקלתי שם בחוסר היענות (למעט נשמה טובה אחת)... לכן אני שואל גם פה. אני רוצה לקנות HD4850 שילך עם intel E7200... האם הספק SeaSonic 400 ET יספיק למערכת הנ"ל או שיש צורך ב- SS500ET? בנוסף, כדאי לקחת 4850 או 4770? ההבדלים ביניהם גדולים? ובכלל איזה שילוב ספק וכרטיס מסך לקחת? מקווה לתשובה מהירה... תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by avi2014,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=523

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by fenix5545,

שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין לדעת אם הרקולס היא חברה טובה ואמינה . אני מתכנן לקנות את הכרטיס HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) ב-570 ש"ח . האם זו השקעה כדאית ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by oriel0018,

שלום יש לי מעבד AMD X2 64 3800 זיכרון 2 ג'יגה HD 160G לוח אם M2N-TVM ספק 470 TT מסך 24 אינץ FULL HD איזה כרטיס אתם ממליצים לי שהמעבד לא יגביל ... בעיקרון אני צריך את הכרטיס למשחקים מינמלים מאוד .. תודה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Armageddon26,

היי, אחרי כ-6 שנים הלך לי ה-8800GT. אני רוצה לקנות HD 7730 במקום. במפרט של הכרטיס רשום שהוא PCI Express 3.0 x16 bus interface. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35-DS3 ורשום שיש לו PCI Express x16 slot ולדעתי זאת גרסא 2 ולא 3. האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם שלי? תודה רבה לעונים!

21. Started by A.S.A.P,

רכשתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך radeon 9600 pro. התקנתי את המחשב, את כל הדרייברים והכל עבד. שיחקתי מעט עם riva tuner וקבעתי מהירויות חדשות עבור הכרטיס. כחצי יום לאחר מכן כשעשיתי ריסט, המחשב עולה בלי דרייבר לכרטיס המסך וכל התקנה מחדש של דרייבר לא עוזרת ולא פותרת שום דבר בהפעלת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה The ATI Control Pnel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit. **פורמט לא עזר!** אני צריך עזרה דחוף :\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Mayan_S,

שלום לכולם אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי, הוא עובד סבבה אבל כבר לא מריץ משחקים חדשים במלא המרץ רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס ספציפי והאם הוא יבוא לידי ביטוי עם המסך הנוכחי שלי והאם הספק הנוכחי יסחוב אותו. המסך שלי הוא dell 2209wa הכרטיס מסך הנוכחי הוא GTX260 הספק כוח Enermax 430 אני חושב על ה GTX 660 כתחליף האם לדעתכם הוא עומד בקריטריונים שהצבתי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ולגבי ה GTX280 ה OC שלו נותן הבדל משמעותי??..(כמובן הOC של BFG)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jacobra19,

יש לי לוח אם עם חיבור PCI E 2.0 בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות ואני מעוניין לשדרג אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך בPCI E 3.0 או 2.1, העסק יעבוד? או שהכרטיס והלוח אם חייבים להיות תואמים בגירסה הPCI E?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dbziz,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מסך 24' ונראה כי כרטיס המסך הישן כבר לא מסתדר כל כך טוב עם הרזולוציה הגבוהה של 1920X1200 במשחקים. כרטיס המסך שברשותי הוא Nvidia 8600GT של GIGABYTE דגם: GV-NX86T256D לינק לכרטיס: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2515 לוח אם: DG33BU של INTEL מעבד: INTEL E6550 ספק כוח: HEC 300W, דגם: HEC-300AR-TF מארז: HEC COMPUCASE 6A19 קירור: STOCK למעבד, SILENT-PIPE 2 לכרטיס מסך, קדמי ואחורי 120MM למארז. עריכה: תקציב: עלות/תועלת הכי טובה, סביבות ה800 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים