עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orpa,

אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  2. שלום, חנות מסוימת {וגדולה} התחילה למכור היום בארץ כרטיסי Radeon מבית Connect3D, אני יודע שבחו"ל הם חברה מאוד מוכרת, השאלה האם היא מוכרת בגלל הביצועים או בגלל משהו אחר. תודה מראש. מתן.

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by Aviad6,

אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??

4. שלום השאלה שלי היא כזאת.. יש לי כרגע כרטיס מסך HD5870 של sapphire ויש לי כרגע אפשרות לקנות כרטיס נוסף במחיר (1300ש"ח) שהוא HD5870 אבל של חברת gigabyte השאלה שלי היא האם זה שהכרטיסים זהים במעבד ובזיכרון ולא זהים בחברה שיצרה אותם הם יעבדו טוב בקרוספייר? זה לא יפפגע לי במשהו בגלל שהם יוצרו על ידי חברות שונות?.. או שביכלל עדיף לי למכור את שלי ולקנות ולקנות כרטיס חדש מהסידרה החדשה כמו למשל HD6870 של sapphire תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by irina20,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי הזמנתי מפרט חדש למחשב עם כרטיס מסך-GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe הכרטיס כרגע לא במלאי אז הוצעו לי הכרטיסים הבאים במקום -LeadTek GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe או TripleD Axle GeForce GT220 1GB GDDR3 HDMI PCIe שהם גם בDDR3 ויש גם אופציה של DDR2 XFX GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe או PNY GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe לוח האם הוא Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET אשמח לדעת אם כרטיסי המסך פחות טובים ממה שהזמנתי ומה ההבדל בין DDR2 ל DDR3 ואיזה מהם מתאים ללוח האם יש לציין שאיני משחקת במשחקים לכן כרטיס המסך פשוט תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

שלום לכם, ככל הנראה כרטיס המסך הוותיק והטוב שלי, נתן את נשמתו לבורא היום בערב. :'( :'( :'( אשמח להמלצה על כרטיס לא יקר, שיתמוך בהאצת חומרה, ויוכל להוציא את הפורמטים המתקדמים, וכמובן שיהיה באותה רמה של ה6800GS אחרי OC של 20%. אריאל

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by alidanon,

אין לי בעיה לחרוג ב100 שקל. אני מתלבט בין ה- GTX460 768mb. לבין ה HD5830 1GB. הייתי קונה את ה- GTX460 1GB אבל לפי מה שראיתי בחניות הוא יקר לי קצת.

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by musari,

היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by hatzhaik,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב עם כרטיס מסך ati radeon 4350 יש לי מסך 20" עם רזולוציה של 1600 על 1050 ואין לי את הרזולוציה הזו לבחירה בינתיים אני רואה קצת מטושטש ב 1280 * 1024 זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב עם ATI ואני צריך להכיר את הממשק דרייבר + התוכנה שלו מעודכנים. אפשר קצת עזרה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by babu,

9800 GX2 SLI איזה ספק יחזיק? וגם ה 9800 GX2 תומך ב TRI SLI ? יענו אפשר לשים 3 כאלה על לוח אם 3 יציאות PCI ?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  11. אני חושב שחיברתי נכון אבל המישב לא מזהה את הטלוויזיה מה לעשות? מישהו יכול להגיד לי את השלבים לחיבור טלוויזיה? ניסיתי הכל... יש לי את ה RCA

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by Impreza,

אני קונה כרטיס מסך יד שנייה למחשב ישן של אחים שלי פנטיום 3 500MHZ 256 SRDAM HD 20G ורציתי לדעת אם אני ירגיש איזה שהוא הבדל בין 128M ל 64M והאם G4MX 440 64M שווה 150 שקל יד שנייה?

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by wooda,

היום סוף סוף קיבלתי את ה6800NU + 256twinMOS זיכרונות שלי, שזה יחד עם מעבד ה2.8GHz P4 שלי צריך להוציא ביצועים טובים מאוד, אז מה עשיתי? מיד בדקתי כמה משחקים שלי, קודם כל שיחקתי בBATTLEFRONT על הגרפיקה הכי גבוהה, 1024*768 בלי פילטרים, הוציא לי בערך 35 FPS, זה נראה לי לא משהו אבל בסדר, זה שחיק לחלוטין ונראה נהדר. המשחק הבא ששיחקתי היה Roller Coaster Tycoon, הוא רץ לי על FPS12 על הגרפיקה הכי גבוהה + AA4X + 1024*768 (הורדת הפילטרים בכלל לא עזר) עכשיו זה איטי, איטי מאוד, אבל במשחק כמו זה זה עוד סביל, אבל עדיין, זה היה מאכזב מאוד. המשחק הבא ששיחקתי היה COD:UO, שיחקתי במפה בסיציליה, על הגרפיקה הכי גבוהה על 1024*768 בלי פילטרים, ושוב אכזבה, בסביבות ה20 FPS, והאיטיות הורגשה, היא בהח…

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by patrick,

שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by ilanb0,

יש לי מסך דק חדש של BENQ. המסך ביצע התאמה אוטומטית כשהופעל בפעם הראשונה. עם זאת, כל פעם שאני מפעיל את נמחשב, מופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה המשמעות?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by Ran B,

היי חברים יש לי בבית מחשב ישן עם : פנטיום D 2GB זיכרון ולוח אם של גיגהבייט PA-945P-S3 עם אפיק PCI-E 16 אני מחפש כ.מסך זול מאוד בתקציב של עד 200 ש"ח.. אולי טיפה מעבר אם זה שווה את זה. הכי חשוב כמובן יציאת HDMI. המחשב ישב בסלון ויהיה מדיה סנטר. תמיכה ברזולוציה 1080P חובה! עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA (לא יודע למה, אישית אני מעדיף אותם על ATI) אני חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=16796 מה דעתכם? וחשוב גם שהוא יהיה קטן, כי אני רוצה להכניס את כל המפרט למארז קטן תודה! רן

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

הכירו את הגרסה החדשה של המוצג המצליח מבית אפל - עם מסך גדול יותר, מקלדת מבטיחה והופעת בכורה לכרטיסים גראפיים מדור ה-Navi של AMD לכתבה

19. הרגע הורדתי אותו מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by DivineS,

היי, הזמנתי השבוע מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) הנה המפרט: מעבד: Intel i7-6700K Skylake קירור למעבד: Noctua NH-D14 זכרונות: 16GB DDR4 Kingston HyperX 2400Mhz HX424C15FB/16 לוח אם: Gigabyte GA-Z170X Gaming 3 מארז:NZXT Phantom 630 (Ultra Tower ) ספק כח: ספק כח Seasonic M12II-850 - 850 W עכשיו אני מתלבט מה לעשות בקשר לכרטיס מסך נכון לעכשיו התכנון הוא להשתמש בכרטיס הישן שלי AMD 7950 עד שאני אחליט יש לי כמה אופציות שחשבתי עליהן. אופציה 1: לחכות עד שייצאו כרטיסי PASCAL של NVIDIA וככה בתקווה שיירדו המחירים של 980 מהר יחסית אז אני יקנה 980 (וכל זה בהנחה שהכרטיס שלי כרגע לא ייצור BOTTLENECK כזה רציני) אופציה 2:…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by No-Limits,

אני הולך לקנות מחשב חדש, והגעתי למסקנה שאני הולך לקנות את ה- 7600 GS כי הבנתי שיש עליו ביקורות טובות ולסכום כסף הזה הוא מאוד טוב. בהתחלה חשבתי ללכת על 6800GS אבל אז התברר לי שאני אצטרך לפחות ספק כוח של 400 W. אז הלכתי על COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT ואני רוצה 7600GS. אני קונה מהאתר skypc. עכשיו ראיתי שיש שם שלוש כרטיסים שנושאים את השם 7600GS. אחד מהם במחיר של 800 שזה המחיר של ה- 6800GS ואחד במחיר של 600 ועוד אחד באמצע. הבנתי שההבדל בין ה- POINT OF VIEW לבין ה LEADTEK הוא 512 MB ל 256 MB. אז תמליצו לי לדעתם מה כדאי לי לקחת? אולי כרטיס מסך אחר? המחשב לא מיועד לגיימר רציני, אני רוצה שהמשחקים ירוצו נורמאלי בלי בעיות מיותרות, אבל אני לא צריך מושלמות ואני לא רוצה כרטיס…

22. אני בדיוק עמדתי לקנות לעצמי 1900XTX אמרתי בוא נקפוץ ל-TOMSHARDWARE כדי לראות את המתחרה ...ואני רואה הבדל של 300 נק !!!?!?? אני מדבר על רזולוציה של 1024X768 כי מה לעשות זאת הרזולוציה שאני משחק בה . האם אני טועה ? יש פה משהו שאני מפספס ??? כולם אמרו לי וואי איזה טוב ה-1900 כדאי לך לקנות אותו ...מה אנשים נהיו מפגרים ? מי בכלל יסתכל על החתיכת פלסטיק הזאת בהשוואה ל-7900 ?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  23. מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????

• 18 תגובות
    • 968 צפיות
  24. בעיקרון אני יכול לקנות את ?GV-N66T128D ?GIGABYTE? - ?6600GT 128MB DVI, TV, AGP? כמו ששמתם לך יש ליAGP אני לא מתכנן שדרוג כללי בזמן הקרוב יש לי amd xp 2800+ 512 ddr 9600xt 256 k7-7n400pro2 אני רוצה גם לעשות לו OC (ובכלל לכל המערכת) איך הוא טוב לזה? איך המאורר סטוק שלו?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by אסיאסי,

שלום לכל המומחים. אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה: 1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)? 2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב. 3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק? 4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים ה…

• 18 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים