עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lharpaz,

היי, התחדשתי בכרטיס מסך חדש: Twintech 9600GT XT (גרסה עם OC קטן מהמפעל ו-512 מגה זיכרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הורדתי והתקנתי דרייברים מהאתר של nVidia, ומה שהותקן זה NVIDIA control panel (גרסה 175.16), ששונה מהתצורה הרגילה שהכרתי מהדרייברים של לפני שנה-שנתיים. בכל מקרה, אני לא מוצא את המקום בו ניתן לבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך... תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ackohen,

רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by morrtz,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, הוא ישן וכבר הגיע הזמן. המפרט שלי - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪712 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪220 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪191 התקציב לכרטיס מסך - 800 ש"ח. איזה כרטיס יעבוד הכי טוב לסי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. NVIDIA משיקה היום רשמית את כרטיס המסך GeForce RTX 3060 Ti - האפשרות הנגישה ביותר במשפחת RTX 30 אשר מכוונת לקהל יעד גדול עם שאיפות גדולות. כל מבחני הביצועים מחכים לכם בפניםלכתבה

6. שלםו לכולם, אני מניח שהתשובה לשאלה שתשאל היא לא, אך בכול זאת אשמח לדעת זאת בוודאות. הלוח אם שאני מחזיק בו הוא Gigabyte K8NF9 והמעבד הוא AMD 64bit 3000+ 939. עכשיו, אני לא רואה צורך להחליף את לוח האם ואת המעבד הקיים (בינתיים) אבל רואה צורך דחוף בהחלפת הכרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600GT VIVO לאחד מסדרת ה8. לכן, בהנחה שהתשובה היא לא.. אפשר להכניס כרטיסים של 8800GTS\GTX ללוח האם שמצוין לעיל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by redti,

יש לי TI 4200 של GAINWARD 128DDR . קיבלתי בלי OC 6444. PIII 933 256 SDRAM. אם זה לא הגיוני אז תתנו לי דרכים לשפר את התוצאה. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מחנות באיזור חיפה (צפון)... אני כנראה יחליף את ה-X700 PRO שלי... זה משתלם? אני מתכוון לקנות את זה קרוב לפסח... (אחרי ליל הסדר) אז יש לי זמן לחכות... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eliorbb,

היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gggilad13,

אני מכנן לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים יהיו למשחקים (לא גיימר ממש רציני) וגם אני אשתמש הרבה בFLIGHT SIMULATOR 2004, שממה שהבנתי יש לו דרישות דיי גבוהות... אני חשבתי לקנות 6600GT PCIE אבל חשבתי שאולי הוא יהיה חלש מידי ואולי כדאי להשקיע עוד בX800 או X800XL... אז רציתי לשאול האם הX800 יספק לי קפיצה רצינית בביצועים? (בעיקר בFLIGHT SIM) הנוסף רציני לשאול, איזה כרטיס PCIE מגביל כיום בביצועים לR 9800XT 256MB? איך הR9800XT ביחד לX800XL?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Holy,

אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-man,

רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך :gforce4 mx 128 mb

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by draak31,

ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by iliahrom123,

אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Mayan_S,

שלום לכולם אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי, הוא עובד סבבה אבל כבר לא מריץ משחקים חדשים במלא המרץ רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס ספציפי והאם הוא יבוא לידי ביטוי עם המסך הנוכחי שלי והאם הספק הנוכחי יסחוב אותו. המסך שלי הוא dell 2209wa הכרטיס מסך הנוכחי הוא GTX260 הספק כוח Enermax 430 אני חושב על ה GTX 660 כתחליף האם לדעתכם הוא עומד בקריטריונים שהצבתי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kotvana,

יש לי כרטיס HD4670 כבר למעלה משנה. לאחרונה שדרגתי זכרונות וכשהמחשב עולה אני רואה קצת מהתמונה ואז הכל הופך להיות שחור. לפעמים אני מעלה ולא רואה כלום, אבל לפעמים רואים קצת וזהו. זה אפשרי, שכרטיס תקול ככה, או שזה רכיב אחר בעייתי? \

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, לא מצאתי סאב פורום שמתעסק בנושא של שדרוגי מחשב אז הנחתי שצריך לפתוח את הדיון הזה כאן, כי השדרוג נסב סביב הנושא של כרטיסי מסך בעיקר. אז קודם כל זאת המערכת שלי: intel core i5 2400 hd 7950 3gb seasonic 620w Haf 932 קירור של noctua לוח אם מסוג H61M-D2-B3 עכשיו המחשב שלי ממש קריר ואין לי תלונות על הביצועים, אבל אני מרגיש שאני חייב לחדש את המחשב שלי כי יש לי כסף בצד. רציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד 7950 אחד, להוסיף SSD למערכת, לקנות I7 להחליף לוח ועוד 2 גיגה ראם כי יש לי רק 8. מה אתם חושבים חברים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by talhashahar,

יש לי כרגע כרטיס מסך nvidia 430 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק. גודל מסך שלי הוא :22 אינצ' ואני מועניין להריץ משחקים חדשים על איכות ממש גבוה כמו: Unreal 4: Engine Games The Elder Scrolls online Assasin's Creed 4: Black Flag Call of duty החדש Dark Soul 2 וכו יש לי מעבד i5 2400 ו4 gb זיכרון (אם צריך אני יכול לשדרג ל8 GB) אין הגבלת סכום (אבל לא מתכוון להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך) . תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by djelectric,

בביקורת זאת נבדוק האם לכרטיס המסך עם הקירור הפאסיבי של Sapphire יש מקום בשוק, או שמא ביצועים תמיד מחייבים רעש לכתבה: http://hwzone.co.il/r7-250-ultimate-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Arisum,

שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ro,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_Details.aspx?prodid=1297

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי ברשותי כרטיס מסך INNO3D G-FORCE FX 5600 128 MB ואני חייב להליפו לאחד הדגמים של ATI אז חשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI http://www.pch.co.il/docs/pd2115495066.htm רציתי לדעת אם הוא כרטיס טוב שיחזיק י בערך שנתיים-שלוש הוא שתציעו לי משהו אחר בסכום הזה???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הורדתי את ה Detonator 40.72 ואני לא מצליח להתקין אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה כזאת the contents of this file cnnot be unpacked the exeutable you are attemtpting to run has been corrupted please obtain another copy of the file verify its intergrirty and try again אם הבנתי נכון זה לא מצליח לפתוח את הקובץ בגלל תקלה בהורדה הורדתי את הקובץ מהאתר הזה אם זאת הסיבה אז בבקשה תנו לי אתר אחר או המליצו על Detonator 40.72 יותר טוב ל G-force ti 4200

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים