עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by life5252,

קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  2. לאחר פורמט נתקלתי שוב בדילמה של איזה דריבר להתקין על ה88GT שמשמש לביצועי Physx. ישנה האפשרות של 257.15 אבל השאלה היא אם קיים משו עדכני יותר בגירסא של התקן ושכח, בלי התעסקויות מיותרות בREGISTERY או שינויי קבצים ידניים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by singera,

אני מעוניין ברכישת כרטי DUAL HEAD שיהיה ברמה יותר גבוהה מה GE2TI ושיכלול יצאת TV צריך המלצות.... והאם כל כרטיס בעל יצאת DVI + VGA הוא DUALHEAD???

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  4. טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by black T.I,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות באלף שקל?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

ראשית, נודה שלא ידעתי איפה לכתוב את השאלה הזאת, כאן או בפורום לוחות אם. אז תשבצו אותה איפה שיבאו למנהלים לשים שנית קארתי שיש תקן חדש לכרטיסי מסך: pci-express, אז כדי לעשות קצת סדר בבלאגן בראש שלי מי מוכן לעזור לי להבין את ההבדלים מבחינת מהירות ורוחב פס? pci, aisa, agp...

7. Started by bigdady,

אני מתלבט בין אם לקנות geforce fx 5200 לבין radeon 9200 , שניהם בעלי 128 מגה. שאלה נוספת היא, מה משמעות התוספת se ומה זה אומר על הכרטיס? ואם כבר לקנות אז איזו חברות עדיפות בשני המוצרים? ואצל איזו חברה יציאת ה-tv-out יותר טובה?

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by Hender75,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה INTEL GRAPHICS HD 4400, אני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך ברמה גבוהה יותר, השאלה שלי היא האם אפשרי ברמה העקרונית להתקין כרטיס מסך חדש במקום אחד מובנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by psycho_dady,

אני צריך בבקשה שתעזרו לי במשהו... אני רוצה לקנות כרטיס מסך של radeon ואני לא מבין בזה כל כך.. אבל אני רוצה את הדעה שלכם... כדאי עכשיו לקנות radeon 8500 128 MB או לחכות ל R300 או ל NV30 תגידו לי בבקשה מה עדיף לי...ושיהיה תלוי גם במחיר..

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  10. אז ככה רשמתי לכם את הסוגים של כרטיסי המסך שהרבה אנשים בפורום מחפשים תשובות עדיין... הם המחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט (אשמח לקבל עוד אתרים שאפילו יותר זולים). עוד שאלה מה הבדל בין GT ל- GS ???????? אשמח לקבל תגובות.... Palit Radeon X800GTO DDR3 256MB - 800.00¤ SAPPHIRE ATI X800GTO 256MB DDR3 256mb - 1045.00¤ ========================================= ¤Palit nVidia FX6800GS DDR3 256MB - 1070.00 INNOVISION GFORCE 6800GT DDR3 256MB - 1047.00¤ ========================================= ¤EVGA e-Geforce 7600GS DDR2 256MB - 990.00 בנוסף ל- 7600GS : ¤GIGABYTE GeForce 7600 GS DDR2 256MB - 880.00 BFG OC 7600 GS DDR2 512MB- 1000.00¤ ===============================…

11. Started by oran87,

ואם בכרטיס מסך GF2 MX 400 32 אפשר להשתמש בזה?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  12. Started by or0126,

הכותרת

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  13. לצד דיווחים על כך שכרטיסי ה-Vega 20 של AMD יתמכו בממשק החיבור של הדור הבא - אנו מקבלים אישור רשמי לכך ש-NVIDIA כבר תומכת בו במסגרת ערכת הפיתוח החדשנית שלה לכתבה

14. Started by MINIME,

אתם יכולים לבדוק בשבילי מה התוצאה שלכם ב3DMARK עם הכרטיס RADEON 8500LE תרשמו איזה מעבד יש לכם. כמובן רק אם ישלכם את כרטיס זה.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  15. אז ככה. בניתי מפרט למחשב חדש שהזמנתי היום, ובמפרט היה כרטיס HD4850 של Club3D שקיבל ביקורות מעולות, בגירסת הOC שלו. בזמן שהזמנתי, נציג המכירות אמר שבמקרה יש לו כרטיס 9800GTX של אותה חברה, באותו מחיר, גם עם OC, ושהוא ממליץ עליו יותר, כי הוא עולה על הרדאון בFPS. אמרתי לו שבסדר. עכשיו, הרדאון מקבל ביקורות מעולות מכל מקום, אבל ל9800GTX יש מהירויות שעון גבוהות יותר. אני נוטה לרדאון, ואני רוצה להודיע לחנות כבר מחר. המסך שלי הוא 19", אני לא מתכוון להחליף אותו, ומתכנן לשחק על 1280X1024. אז - מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by Noam0101,

היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שיוכל להריץ משחקים פה ושם. מה שחשוב לי קודם כל זה שיהיה כרטיס ללא מאוורר. ראיתי שיש שלושה דגמים בולטים שנמכרים היום בחו"ל ללא מאוורר - R7 250,‏ 7750 ו-GT 640. מה שכן, לא הצלחתי למצוא אף דגם כזה שנמכר בארץ, ואני גם לא בטוח מה מביניהם עדיף. תוכלו לעזור לי להחליט מה לקנות? ואם אפשר, להפנות אותי לחנות שמוכרת כרטיס כזה, ועדיף באזור רמת גן\תל אביב. נועם

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by amnesia,

.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  18. דגם ה-Founder's Edition של מוצר הדגל החדש מבית NVIDIA יהיה גדול משמעותית מאלו שבאו לפניו לכתבה

19. אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  20. אוקי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. כי יש לי כרגע 6200 זקן. שמעתי הצעה במרדנית על 8600GT PCI-E שאלתי אותו לאיזה לוח אם (חשבתי שצריך לוח אם מתאים, טעיתי?) בקיצור סבבה שאלתי כמה זכרון אני לא זוכר מה הוא ענה אבל או 512 או 256.. אני צריך לקנות ממקום באזור חיפה מבקש שתסתכלו באתרים של KSP, נעה חשבים,מרדנית,אייבורי כי אלו מהאזור. אממ הסכום הכי גבוה זה 750. לא יותר. כן פחות. אני מפחד שיהיה לי צואר בקבוק ואני רוצה שהכרטיס יפיק את מרב היכולת אז הבאתי פה נתונים חשובים על המחשב שלי..: CPU Type Intel Pentium 4 640, 3215 MHz 16 x 201 Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboC…

21. Started by gggilad13,

מישהו יכול להביא לי כמה קישורים להשוואות בין הכרטיסים הבאים: X800/X800XL/6600GT/6800NU/6800GT איזה מבינהם הכי מתשתלם המבינת ביצועים/מחיר?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  22. שלום, ברשותי 2 כרטיסי RADEON 4850,אשר הפסקתי להשתמש בהם גם כקרוספייר וגם כבודדים, לאחר שבשימוש בהם המחשב היה קורס. גיליתי באמצעות OCCT שהטמפ' מגיעה בהם 120 מעלות (ואז המשב קורס). אני מניח שקיבלתי אותם לאחר שמישהו ניסה לעשות להם OC (לא הודה בזה). האם החלפת קרור תפתור את בעית החום? תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  23. רוצים לוודא שאתם מוכנים להגעתו של כותר הפעולה החדש Prey? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להיכנס לאתר יצרנית הליבה הגאפית שבמערכת שלכם לכתבה

24. Started by shy_thebar,

שלום. החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800.(הרגיל-לא ULTRA או GT) מספר שאלות: 1)על איזו חברה אתם ממליצים? 2)יש חנות באזור ת"א שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? תודה שי

• 12 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.