עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל... אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..? אני משתמש בדרייברים 5.5 אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה... תודה מראש :-[

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by shevah,

היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

שלום יש לי את הכרטיס מסך שבכותרת, ויש לי איתו בעיה, אני מנסה לפצל את ה DESKTOP ל2 מסכים שיש לי ככה שאני אוכל לשים אותם אחד ליד השני ולראות חצי מסך על כל אחד מהם. התקנתי CATALYST אחרון, וה הATI Catalyst Control Center לא עולה, אי אפשר להיכנס אליו, כשאני מנסה להיכנס ל WIZARD הוא גם רושם לי שהוא נכשל. מה אני עושה? ניסיתי גרסאות יותר ישנות של ה CATALYST אבל שם אין תמיכה באפשרות עם ה2 מסכים כמו שהסברתי.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by 8-Ball,

יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by RayZ,

היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי בעיות ממש חמורות של התחממות עם ה- Connect3D Radeon X1800XT שלי. אפילו בעבודה בווינדוס הוא על 90 מעלות לפי הקונטרול-פאנל. במשחקים (Assassin Creed וגם RainbowSix החדש) המעלות מגיעות ל- 110 במצבים לא עמוסים בסתם מקומות ואני מאמין שהטמפ' מגיעה ל 120+ בקטעים עמוסים. לרוב קופצת לי הודעה http://img361.imageshack.us/img361/335/dasgf1.jpg ניקיתי את המארז די יסודי שבוע שעבר והשתמשתי גם בספריי אוויר. המארז הוא sunbeam transformer. איך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי ש 100+ מעלות זה כבר מסוכן לכרטיס לא? -המאוורר עובד -ניקיתי את המארז ממש שבוע שעבר די יסודי...

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by Hydr0,

מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה

9. Started by cheat-it,

יש לי כרטיס מסך 8800GT של ASUS עם מאוורר סטוק ושמתי לב שהוא ממש מתחמם כשאני מריץ משחקים, הכרטיס עובר את ה 100 מעלות... ניסיתי להוריד את RIVATUNER ובעזרתו להגביר את מהירות המאוורר שלו אבל זה לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by stanly123,

שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

14. קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by boss,

אני צריך לשנות הגדרות Catalyst Control Center 11.8 של 6970 בשביל טלויזיה LG תלת מימד חדש. אני רוצה לצפות סרט עם P1080/720 ללא תלת מימד. אבל סרט אמצע יש רעידות מאוד מעט ולא איכות גובהה (מסכי מחשב לא בעיה) איך עושים לשנות הגדרות נכון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  16. הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by nivezrati,

אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה

18. Started by JohnClark,

שלום! לחבר טוב שלי יש Radeon 9800Pro והוא הזעיק אותי לעזרה כשהוא התחיל לעשות קצת בעיות. כדי לוודא שזו לא בעיה כלשהי במחשב שלו העברתי את הכרטיס למחשב שלי והבעיות ממשיכות. מה שקורה זה שלפעמים הכרטיס פשוט משנה צבעים של הרבה פיקסלים, למשל מופיעים פיקסלים ירוקים בתבנית מסוימת על כל המסך. כשהמסך מראה דברים בפורמט כמו של DOS הוא משנה את הרקע ואת הצבעים של האותיות. הקטע הוא שלפעמים פתאום הכל נראה נורמלי. אני משער שרוב הסיכויים הם שהכרטיס פשוט נדפק, אבל חשבתי שאולי זו בעיית התחממות. אני לא יודע בדיוק למה גורמת התחממות בכרטיס מסך, לכן אני שואל פה אם יש סיכוי שזו הבעיה. כשאני נוגע בכרטיס אחרי שאני מכבה את המחשב הוא די לוהט. אז זהו תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by Shocko,

אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר ובעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by SuB,

הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by levimadman,

יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  24. שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by GamerFreak,

מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים