עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lharpaz,

היי, התחדשתי בכרטיס מסך חדש: Twintech 9600GT XT (גרסה עם OC קטן מהמפעל ו-512 מגה זיכרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הורדתי והתקנתי דרייברים מהאתר של nVidia, ומה שהותקן זה NVIDIA control panel (גרסה 175.16), ששונה מהתצורה הרגילה שהכרתי מהדרייברים של לפני שנה-שנתיים. בכל מקרה, אני לא מוצא את המקום בו ניתן לבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך... תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SyndromE,

אפשר !? Exclusive: Get SLI for Your P45 Motherboard לא באופן רשמי כמובן...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by starline,

אני צריך כרטיס מסך עד 1500 שקל למשחקים כבדים ושיראו על גרפיקה טובה.. איך ה hd5850 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SaXtoR,

החלטתי לעדכן את הכרטיס מסך בעקבות המלצות חוזרות למשחק שלא עובד טוב, נכנסתי לאתר של AMD, אבל אני בשום אופן לא מצליח להתקין את הCATALYST כמו שצריך הורדתי את הגירסה 10.2 שלהם, בחרתי 64 WINDOWS 7, אבל הוא אוטמטית שינה WINDOWS VISTA וגם ראיתי למטה שכתוב: בתצוגה של הDXDIAG כתוב לי WDDM 1.1 הכרטיס מסך HD 4800 Series 1024MB בשום מצב, לא משנה איך ניסיתי, גם אחרי שהוא כתב שהוא מתקין את הCATALYST, חיפשתי ידנית ולא הצלחתי להפעיל אותו. הוא לא קיים. אני מבין כאילו שאין תמיכה ממש... עשיתי התחל, הפעלה, dxdiag ובגירסת directx כתוב DirecX 11 ??? יכול להיות זה משהו שקשור למשחק(COD BLACK OPS) והכרטיס מסך? ז''א הוא רוצה תוכנה של directx יותר חדישה שיש רק בכרטיסים יותר חדשים משלי? אנ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה רשמתי לכם את הסוגים של כרטיסי המסך שהרבה אנשים בפורום מחפשים תשובות עדיין... הם המחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט (אשמח לקבל עוד אתרים שאפילו יותר זולים). עוד שאלה מה הבדל בין GT ל- GS ???????? אשמח לקבל תגובות.... Palit Radeon X800GTO DDR3 256MB - 800.00¤ SAPPHIRE ATI X800GTO 256MB DDR3 256mb - 1045.00¤ ========================================= ¤Palit nVidia FX6800GS DDR3 256MB - 1070.00 INNOVISION GFORCE 6800GT DDR3 256MB - 1047.00¤ ========================================= ¤EVGA e-Geforce 7600GS DDR2 256MB - 990.00 בנוסף ל- 7600GS : ¤GIGABYTE GeForce 7600 GS DDR2 256MB - 880.00 BFG OC 7600 GS DDR2 512MB- 1000.00¤ ===============================…

6. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ORrrr,

אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ydob,

בעקבות המאמר : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539 ובעקבות הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471657.msg4030815#msg4030815 הבנתי כי תהליך ה- SOFTMODDING מצריך התאמה חומרתית לפני ביצוע התהליך. כמו כן הבנתי שהביצועים שמקבלים בפועל בתוכנות גרפיות פחותים משמעותחת מביצועי כרטיס הQUADRO שהיה זהה חומרתית לכרטיס הGEFORCE לאחר "ההשבחה". 1. מה הליבה האחרונה שבה ניתן להשתמש לSM ? 2. האם ההתאמה החומרתית צריכה לכלול דברים מעבר לליבה ? 3. האם צריבת ביוס X של כרטיס QUADRO על כרטיס GEFORCE בעל ביוס Y (כאשר ישנה התאמה חומרתית ביניהם) יישמו את המטרה של הSOFTMOD - יפתחו את האפשרות להאצת חומרה ? 4. מה מבין התהליכים עדיף ולמה ? 5. האם ידוע לכם על שיפ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by The Ball,

זה טוב או רע יחסית למפרט 3898? pentium 1.7 intel garibaldi 256 rdram geforce 2 gts 64 ddr 40 gb 7200 rpm win 98 ואם זה לא טוב אז תגידו לי מה לעשות לשפר להחליף... ותודה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by UberGitter,

שלום, מוכרים כיום 280X באיזור ה700-800 שקלים ביד2. יש האמת לא מעט כאלה. ברור שמדובר במיינרים לרוב, זה לא העניין וזה לא מפריע לי. העניין הוא, האם שווה בכלל לקנות עכשיו או שאולי כדאי לחכות ליולי/סוף יולי? אני לא יודע אם המחירים יעלו, או יעלמו לגמרי. אני לא לחוץ בזמן בגדול. כרגע גם ככה חודש וחצי לא יהיה לי זמן לגעת במשחקים, אבל אם עוד חודש לא צפויים שינויים גדולים אז אני אקח כבר עכשיו, כל עוד המחיר אטרקטיבי. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gggilad13,

אני מכנן לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים יהיו למשחקים (לא גיימר ממש רציני) וגם אני אשתמש הרבה בFLIGHT SIMULATOR 2004, שממה שהבנתי יש לו דרישות דיי גבוהות... אני חשבתי לקנות 6600GT PCIE אבל חשבתי שאולי הוא יהיה חלש מידי ואולי כדאי להשקיע עוד בX800 או X800XL... אז רציתי לשאול האם הX800 יספק לי קפיצה רצינית בביצועים? (בעיקר בFLIGHT SIM) הנוסף רציני לשאול, איזה כרטיס PCIE מגביל כיום בביצועים לR 9800XT 256MB? איך הR9800XT ביחד לX800XL?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by R_G,

היי יש ברשותי מערכת בת 6+- שנים שברצוני לשדרג לה את הכ.מסך ואשמח לעזרתכם. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). השימושים של המחשב זה בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה.. אבל כן יש רצון לפוטושופ (חובבני, תמונות ביתיות, לא דברים כבדים במיוחד) ובתקווה גם משחקים לא כבדים במיוחד (סימס 3 יעבוד במחשב הזה..? לפי גוגל נראה לי שכן..) עכשיו.. לפי גוגל הכ. מסך הוא Intel Graphics Media Accelerator 950. ויש בלוח אם כניסות של: 1 x PCI-E x16 @16 1 x PCI-E x1 2 x PCI 2.2 אין לי בעיה לקנות כ. מ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. זה הdxdiag של המחשב שלי משהו שיוכל להפעיל את company of heroes סביר אם אפשר גם בפחות מהתקציב ששמתי כיסי ישמח מאוד אם לא שיהיה התקציב הזה בעיקרון אני מעריך שזה AGP......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הכירו את Ponte Vecchio, מוצר מסחרי ראשון שיבוסס על ארכיטקטורת ה-Xe החדשנית - אשר תותאם לכל הדרגים החל ממערכי שרתים ועד למוצרי מובייל אולטרה חסכוניים לכתבה

17. Started by MisterL,

שלום, יש לי מחשב 'ישן' בבית שיש בו ג'יפורס FX5700LE 256MB 128BIT המפרט: p4 2.8Ghz 1mb cach 768MB DDR Asus p4s800 רציתי לשאול משהו לגבי 9700PRO...מביאים לי את הכרטיס מתנה (אני לא קונה או בוחר..) רציתי לשאול אם הוא טוב ומה המהירויות שלו...ואיך הוא בהשוואה לFX5700LE 256MB 128BIT.. והאם הוא ינוצל עד הסוף במערכת הזאת? חיפשתי פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שמראה בדיוק את המהירויות שלו והבנתי שהוא 256BIT ו-128MB DDR1 זה נכון? רציתי לשאול גם איך הוא בהשוואה למשחקים של היום? NFSW:MW,GTA-SA,FEAR,Quake4 וכו'...(לא חייב לתת פירוט עליהם, רק אם אפשר חוות דעת ממישהו שיש לו את הכרטיס..) תודה, ערב טוב.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, למי שלא יודע הכרטיס הנ''ל היה בKSP ושני אנשים או שלושה למיטב ידעתי מכאן הראו שהכרטיס מזוהה כ9800XT עם ליבה של R360 עם מהירויות של כרטיס פרו ולכן הוא XT מוחלש. חשבתי לקנות כבר מKSP אבל שנה אחריות הרתיע אותי, לכן הלכתי על בטוח Elsa Radeon 9800 pro + הקירור החדש של זלמן שלא מבטל אחריות לפי מה שהחנות אמרה לי. אבל לאחר דיבור לפני כמה ימים עם מנהל חנות נועה מחשבים הלא הוא יובל בכבודו ועצמו אתמול הוא בישר לי על ה9800 פרו של MSI עם שלוש שנים אחריות והנה הוא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80 לכן ביטלתי את ההזמנה של הElsa והזלמן. אולי בKSP יותר זול, אבל המחיר למזומן, השירות על הפנים, שנה אחריות ולא שלוש. מה גם שקיבלתי משלוח במידה ואני צ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by haimovichi,

שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by dor_guy,

שלום לכולם, יש לי HTPC עם Intel® Core™2 Duo Processor E4500 , עם 2Gb זכרון וכ.מסך מובנה בלוח אם עם יציאת HDMI. בסרטים מסוימים הסאונד מתנגן בדיליי (השהייה) ובחלקם יש גם קפיצות. המסך אליו מחובר ה HTPC הוא PHILIPS 42PFL8404H 42inch 1920x1080 עדיף שהכ.מסך יהיה פאסיבי (פחות חום ורעש במארז ה Antec Fusion ), התקציב שחשבתי עליו הוא עד 250, אלא אם כן יש קפיצה קטנה במחיר לעומת קפיצה גדולה בביצועים. תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם וחג שמח! היום שידרגתי את המחשב הישן שלי- החלקים שקניתי: מעבד G2020 לח גיגבייט H61M-S2PV 4GB זיכרון 1333 מארז זלמן זול וספק FSP 350W אני חייב להודות שלא ציפיתי שהליבה הגראפית של המעבד תיהיה יחסית כה חזקה! - כמעט 4000 נקודות ב3DMARK06! היא יותר חזקה אפילו מ8500GT עם 100% OC שהיה לי (3450 נקודות) הFPS בבאנצ' זהים וטיפה עדיפים לטובת האינטל. בחיי - כל הכבוד. אני אפילו מצליח להריץ WOT על 1680*1050 בהגדרות נמוכות +. אני יודע שלAMD יש ליבה עדיפה- אך לצערי התקציב הכריעה לטובת אינטל. התכוונתי להתקין את הHD3870 שלי אבל למרות שאייבורי ציינו בפני שהספק בעל חיבור PCIE- בעת ההרכבה גיליתי שלא :-(! כן, כן - תגידו למה לא בדקתי במקום- אכן לא מבין את עצמי- פשוט היה לחץ מהאנשים בתו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב הבא: core2 e6750 gigabyte p35-ds3l 2gb ram enermax liberty 400w 8800gts הכרטיס מיועד לגיימינג, וחשוב שיהיה לו קרור שקט וטוב (אני לא מתכנן overclocking בזמן הקרוב, אבל ממש אין לי ראש לבעיות overheating או רעשים של משאית מהמארז). כמו כן, חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב עם liberty 400 (שדרוג ספק לא בא בחשבון כרגע). לפי מה שהסתכלתי יש את ה550gtx, 6790, ו6850 - מי מהם הכי כדאי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by PuG3o6,

שלום רבותיי.. אני מחפש כ.מסך למחשב ישן ( 1.4GHZ) ב350שח AGP לא יותר שיתמוך עד 4X ראיתי בKSP את זה 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP‎ ב 350שח אם יש הצעות יותר טובות אז תודה אני רק רוצה שזה יריץ לי את Need for speed Carbon החדש עד תחילת השנה החדשה כשייצאו VISTA וכל זה אז אני ירכוש אחד חדש דנדש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by black T.I,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות באלף שקל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים