כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, שימושי במחשב הם בעיקר שימושים כלליים, צפיה בסרטים ועריכת מעט תמונות ווידאו. אבל חשוב לי שכשג'וק יכה בי, או אחי הקטן ירצה לשחק במחשב לא נסבול. האם הבדל של 200 ש"ח בין הכרטיסים יצדיק את הזכרון המהיר יותר? המוכר בחנות הסביר לי שיש הבדל משמעותי.
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מה יש לכם להגיד על הכרטיס של החברה הזו ועל החברה בכלל, האם הכרטיס עם 128 מגה ביט +VIVO+DVI+TV שווה 995 שקל?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי כרגע 7800GTX, בשלבי גסיסה מתקדמים ומראה ארטיפקטים ירוקים על כל המסך. את ה Windows הוא מסרב להעלות ולכן אני כותב לכם מ-Safe Mode. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם הופיעו ארטיפקטים ירוקים. הכרטיס מת וחבל. לכן, אני מבקש ממכם, חברי פורום תצוגה וגרפיקה המלומדים, המלצה לכרטיס מסך חדש באזור ה 800 שקל. אני יודע שהמעבד שלי חלש וקצת מגביל את כל העסק. בOverClock ל 2.6 הוא משתווה בערך ל X2 5000, ככה שתהיו בעניינים. אני עדיין בעיצומם של כמה משחקים - GRID, WIC, FC2, Red Alert 3 - שאותם הרצתי על הגדרות בינוניות עם 20-30 FPS. אני מחפש כרטיס שיוכל לתת לי משחקיות קצת יותר חלקה בהגדרות קצת יותר גבוהות, וימצה עד תום את המעבד החלשלוש שלי. נכון לעכשיו, אני עובד עם מ…
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
במידה ויש כרטיס מסך מובנה G31 - 41 - 43 מה ההבדל בינם לבין 4350 - 4550 - G210 בביצועים ? יש הבדל בין כרטיס מובנה לבית כרטיס מסך יקר בכל מה שקשור לאינטרנט , אופיס , סרטים ? ואני צריך המלצה לכרטיס מסך 350 + - למשחקים תודה ! איך ה 9600GTS ? המלצתם עליו חשבתי ללכת על 9500GT / 9600GTS או ללכת על הדגמים החדשים G210 / G220 או 4670 ? G220 מתאים למשחקים ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני יושב לי מול המחשב.. ופתאום קופץ הדרייבר של הכרטיס ורושם לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא יוריד את הביצועים שלו לרמה מתקבלת על מנת שלא יווצר עומס... מה זה אומר? לא חיברתי את 2 יציאות הכוח של הכרטיס לספק אלא רק יציאה אחת עם הכבל כוח שבא איתו.. האם הייתי אמור לחבר את שניהן? האם עלי להחליף את ספק הכוח שלי? יש לי termaltake 360w אני יודע שהמינימום עבור הכרטיס הוא 350w.. (פלוס חיברתי 2 מאווררים מאחור במארז שיוציאו אוויר חם) תודה..
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
-
שלום רב! אני עומד לקנות מחשב השבוע ואני עומד בהתלבטות גדולה בין הכרטיסי מסך השונים בסכום עד 1000 ש"ח ראיתי את הדיונים בנושא שבלבלו אותי כי בהתחלה חשבתי על Gtx 960 ועכשיו אני כבר לא בטוח. אין לי בעיה גם לשקול לקנות מיד 2, הבעיה היחידה שעומדת בפניי זה האם המארז והספק יתאימו לחלק מכרטיסי המסך שנמכרים שם כגון הr9 280x או הradeon 7970. חשבתי על המארז antec gx500 עם ספק antec של 550W, השאלה האם זה יספיק או שכדאי מראש ללכת על ספק חזק יותר? אני לא ממש מכיר דגמים של מארזים וספקים. בכל מקרה אם ואחליט לקנות בכלל יד ראשונה איזה כרטיס מסך משתלם יותר בתקציב הזה? יש לציין שאני אשתמש במסך 21 אינץ 1080P תודה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדיה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כרטיס GForce 7600GS שיש לו 2 יציאות DVI חיברתי אותו למסך CRT דרך מתאם DVI ל VGA. במחשב מותקן Win7 כאשר המחשב עולה מגיעים למסך בו בוחרים מי המשתמש. לאחר שבוחרים את אחד המשתמשים, המסך נכבה לבערך 2 שניות ואז התמונה מסתדרת והכל עובד. זה די מעצבן. ידוע לי שהמסך תקין והוא מתנהג בסדר כאשר הוא מחובר לכרטיס המסך המובנה או למחשב אחר (עם WinXP) דרך יציאת VGA רגילה. האם זו התנהגות תקינה? האם הכרטיס תקול? תודה, קובי
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם... לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/- עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים... השאלה …
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש בשנה שעברה. ועכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב הוא משהו כמו 1500 פלוס מינוס.. אפשר להתגמש. אני רוצה כרטיס שיעבוד לי הרוב על high quality אז אם אני חי בסרט ואין במחיר הזה אז תגידו לי. זה המחשב שיש לי עכשיו: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ASUS M2N-E Westren Digital 1600AVJS 160GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe Raidmax SAGITTA HEC 500TDT 500W http://img218.imageshack.us/my.php?image=90004077kl9.jpg תודה מראש לכולם (: הספק שלי יעמוד בזה? יש לי 500W
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...
-
- 19 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי, הוא עובד סבבה אבל כבר לא מריץ משחקים חדשים במלא המרץ רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס ספציפי והאם הוא יבוא לידי ביטוי עם המסך הנוכחי שלי והאם הספק הנוכחי יסחוב אותו. המסך שלי הוא dell 2209wa הכרטיס מסך הנוכחי הוא GTX260 הספק כוח Enermax 430 אני חושב על ה GTX 660 כתחליף האם לדעתכם הוא עומד בקריטריונים שהצבתי?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
על איזה כרטיס לעריכת וידאו הייתם ממליצים - בתקציב של 1000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שאני משחק ב- GTA הוא מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות והמשחק מתחיל לקרטע למה? ובאיידל הטמפרטורה עמודת על 52 מעלותת האם זה נרומלי?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. מדובר ביצרן HERCULES. מי עדיף לדעתכם?? (תחשבו כאילו היה הכרטיס מסך הבא שלכם).
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם ... הייתי רוצה ייעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך חדש הנה פחות או יותר הרשימה של הדברים שאני חושב שיעזרו לכם לעזור לי בבחירת כרטיס מתאים http://img128.imageshack.us/img128/3643/111jc5.jpg http://img214.imageshack.us/img214/4047/222lu0.jpg http://img505.imageshack.us/img505/5469/333ji0.jpg Power supply = 500w max המחיר שאני מוכן לשלם הוא בסביבת 700 ש"ח רק אם אפשר לעזור לי בהקדם האפשרי בעקרון אני צריך כרטיס טוב ... בוא נגיד טוב למשחקים אהה ורוצה אותו PCI-E תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך, עם הדרישות הבאות: 1. AGPx8. 2. שני חיבורי DVI (אחד למסך, השני לטלויזיית פלזמה עם חיבור HDMI). 3. מחיר - עד 500 ש"ח. מפרט קיים: *מעבד - pentium 2.4 *אפיק - AGP *זכרון - 512MB *ספק - גנרי, 350W תודה מראש, PSben
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הלוח אם:http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 -נמצא גם במפרט. השאלה היא כזו, אם בהמשך אני אחליט שהביצועים לא מספקים אותי במידה ואני אוסף HD5870 נוסף(יש לי כבר אחד) האם הביצועים יגדלו פי 2? אם לא, מה תהייה תוספת הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-