כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כ.מסך למשחקים זהו מפרט המחשב שלי מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5 GD2X זכרון:2.5GB DDR2 667 מסך: MAG 17 CRT כרטיס מסך נוכחי ASUS ATI REDION 2600HT 256MB 128BIT
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר? *בבקשה לא לנעול שוב. אני חיפשתי איך שיכולתי ולא מצאתי כלום, או שמצאתי יותר מדי דברים לא קשורים כך שהיה קשה לסנן מידע כה רב. פניתי אל מנהל בפרטי בבקשה שיכוון אותי יותר בחיפוש אבל לא קיבלתי תשובה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה. העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850. איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני בדיוק רוצה לקנות אחד ועכשיו נתקלתי בכתבה על ירידת המחירים, אני יודע שזה ספקולטיבי, אבל מנסיון העבר, כמה זמן לוקח למחירים להתעדכן אצלנו?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך. השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת: AMD 4400 ASUS A32NSLI DELUX 2 GB RAM VAPOCHILL PE SILVESTONE 650WATT אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0 מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870) תודה מראש, דין גפן
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן חברים..רק היום שמעתי על האתר הזה והתרשמתי אז נרשמתי. אולי תוכלו לעזור לי.. אני רוצה כרטיס מסך בשביל הgta 4 . אתם ממליצים על זה?מה שמפתה בו זה שהוא גיגה זיכרון Zotac nVIDIA GeForce 8500GT 1024MB PCIe זכרון 1024MB DDR2 128BIT תומך DIRECTX 10, OPEN GL 2.0 חיבור PCIeX16 הוא עולה 380 ש"ח..
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המפרט שלי מימין, חוץ מזה שיש לי 3 ג'יגה זכרון. האפשרויות שאני מצאתי אחרי קריאה של הדביק לגבי כרטיסים מומלצים: 9800GT 1GB 9800GTX 512MB HD4850 512MB המסך שלי הוא 19 אינצ',רזולוצייה 1440*900, מיועד למשחקים לפעמים כמו NFS,GTA IV וכאלה..
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום חברה קנייתי מחשב חדש עכשיו אני מחפש כרטיס מסך ב700-800+ ש"ח והייתי רוצה שתעזרו לי קצת לעשות את הבחירה הנכונה כרטיסי מסך שמליצו לי אלהם עם: BFG Geforce 9600 GT OC2, 512MB 256Bit Gigabyte Geforce 9800GT, 1024MB DDR3, 256bit, Zalman Cooling Gigabyte Geforce 9800GT Overclocked, 512MB DDR3 Sapphire ATI Radeon HD 4850 (Reference PCB), 512Mb DDR3, 256Bit Palit ATI Radeon HD 4850, 512Mb DDR3, 256Bit Palit GeForce 9800 GT, 512Mb GDDR3, 256Bit את כול זה המליצו לי עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי ליבחור כרטיס מסך אחד מי כול זה ועוד שאלה קטנה אל חברת PALIT אמרו לי בחנות שזהו היא חבר לא בטוחה ולא טובה הייתי רוצה לדעת עם זה נכון מיפרט מחשב: מעבד:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor …
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ושמתי לב שיש ביניכם לא מעט מקצועיים שיוכלו לכוון אותי לפני רכישת כרטיס מסך. אז כך, אני מרבה לצפות בסרטי HD ע"י חיבור המחשב למסך טלויזיה LCD SONY HD בעזרת יציאת VGA. את האמת אני מרוצה מאוד מהאיכות, למרות שיש מה לשפר. בנוסף אני עוסק בתוכנות פוטושופ למיניהם ותוכנות לעיבוד שבבים שדורשות כרטיסי מסך חזקים. וגם הצפי מהכרטיס מסך שיוכל להתמודד עם משחקי מחשב כמו COD5. חובה שכרטיס המסך יהיה לו חיבור HDTV או HDMI , על מנת להפיק את מירב הביצועים למטרת הצפיה בסרטים. הכרטיסי מסך שחשבתי עליהם: 1. Geforce 9800GX X2 1GB Sparkle Pcle (HDTV+HDMI - 512Bit) 2. ATI HD4870X2 2GB (HDTV 256Bit) 3. Geforce 9800GX2 1GB 4. Gefroce ENG TX280 HDTV 512Bit אשמח מאוד להצעות אחרות …
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
8800GT LEADTEK הכרטיס עצמו מחובר לחשמל + הכבל של ה6 פינים הלך לעולמו?
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז מצאתי עוד כרטיס נוסף בארון ההפתעות של הדוד, כמובן ששנינו נובים שלא מתעסקים כל כך במשחקים וכו'. חיפשתי בגוגל ומצאתי כרטיס MAINSTREAM מ2006, תומך בDX 9 ועלה בזמנו 1200 ש"ח. אלה הנתונים שמצאתי * Ultrathreaded SM 3.0 engine with fast dynamic branching * 500 MHz core speed * 1.0 GHz memory speed * 256-bit memory interface * 12 Pixel shader processors * 8 Vertex shader processors * 512-bit Ring Bus memory controller with 256-bit GDDR3 memory * 2 dual link DVI connectors * HDTV and ViVO enabled * HDCP option for board implementation נאמר שאני משפצר את המארז יפה יפה והוא מתוכנן להיות בOC מקסימלי עם הקירור סטוק שעליו, זה כרטיס סביר ? (סב…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אלמנטים: 1) ביצועים ! 2) קירור שקט. אז כרגע אני יודע על 2 דגמים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 ו- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4616 הוסיפו דגמים נוספים, אם יש, והביעו דעה על המומלצת ביותר. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HD הבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך. סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך. ASUS Radeon 9600XT יש לו יציאות DVI ו VGA. תודה.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-