עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בהתאם לעצתו של חבר פואום החלטתי למכור את Crossfire ה 4850, ולהשתדרג ל 4870, מכוון שיש לי לוח EX38 אני אוכל אפילו להוסיך עוד אחד בשנים הבאות [במידה ויתקנו עד אז את בעיות ה CF]. מכוון שהכרטיסים בני שלושה חודשים בלחץ, + 3 שנים אחריות ואיזה מקורית וכו' זו לא בעיה כל כך. אני חושב לכיוון http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm מה דעתכם ? רזו 1680x1050 משחקים שאני משחק בעיקר Team Fortress 2 Crysis GTA IV - ???

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by itamariluz,

כרטיס מסך סבבה שיריץ לי משחקים חדשים ויחזיק לזמן הקרוב... דואל קור 2 גי'גה ראם 3.2 הרץ 300 וואט ספק כוח 400 עד 500 ש"ח תודה

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by aviad91,

ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by VoliSuS,

אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ita123,

היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור

10. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל לחבר שלי תודה לעוזרים ויום טוב

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dani2k,

היי יש לי שאלה קטנה, איזה כרטיס יותר טוב ?! x1950xtx או 9500gt ? אה ועוד דבר, איך ה x1950xtx יריץ את GTA IV על 1024x768 ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. יש לי כרגע 1GB זיכרון ואני רוצה לקנות עוד זיכרון שחלק ממנו יתווסף לכרטיס מסך, האם הזה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. אני מתכנן להשתמש בפילטרים בסיסיים. המסך יהיה 27" של Dell, דגם 2709W. שני מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM יכוונו עליו ישירות, כך שה-OC יכול להיות קיצוני. המערכת תהיה מערכת Core i7. אם הכרטיס לא יספיק, יש המלצה לכרטיס מסך כלשהו בתקציב בלתי מוגבל? אני לא רוצה סתם לקנות HD4870x2 מכיוון שהוא עלול להיות אוברקיל. תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!

16. Started by eliau21071981,

המפרט שלי רשום במקום החתימה מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה הכי יתאים לי אני משחק המון

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  18. יש לי מעבד בנייד 2.3 -~2.26 P8400 עם הכרטיס 9600M GT הוא עדיין לא הגיע אליי איך הוא יריץ את ה GTA IV על 1024X768 מדיום?? ולאן הוא יכול להגיע?? במחשק הזה בדיוק תודה שלומי

19. Started by danielzy,

ובכן, יש לי מערך Crossfire 4850 על לוח EX38 של Gigabyte מה יהיה הניצול הטוב ביותר ל CF ? איזה משחקים מנצלים הכי טוב Crossfire ? 4GB / 2GB זיכרון משנה ל CF ? 64bit \ 32bit ? Vista \ XP ? נ.ב. יש לי 2 גרסאות BIOS שונות ל 2 כרטיסים Club3D שאר המפרט בצד

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. ?? ומה יותר משתלם?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. palit hd3870 - http://tms.co.il/product/5940 או gigabyte hd4670 - http://tms.co.il/product/6140 אם אתם מציעים משהו אחר באותו תקציב אז בבקשה את ההצעה תביאו מTMS(פשוט בניתי מפרט משם,ואני מתלבט לגבי הכרטיס)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. שלום לכולם אתם מוזמנים לראות את המפרט שלי חשוב לציין שהמעבד כבר לא באובר קלוק וגם לא הזכרונות... אז ככה אני מריץ את GTA IV על מסך 22 ברזולוציה של 1050X1680 המשחק רץ בצורה כמעט חלקה...כלומר יש תקיעות מעצבנות ,לפי מה שאני יודע מחשב כמו שלי ללא אובר קלוק אמור להפעיל את GTA ללא כל בעיה במיוחד שהחלפתי את הכרטיס מסך לPALIT 4870 אני אשמח על פתרונות אפשריות...חשוב לציין שמבחינת קרור אין לי בעיה.. במארז יש לי מאוורר קדמי 140 מ"מ שמכניס אוויר צד של 25 CM שמכניס..שניים אחוריים של 80 מ"מ שמוציאים ועוד 120מ"מ למעלה שמוציא...המעבד מתקרר על ידי ZALMAN 9700 (אני לא אהבתי אותו כלכך) .. פתרונות שלדעתי אפשרייות רציתי שתגידו מה דעתכם.... 1: לנקות את המשחה התרמית ולמרוח חדשה...על המעבד …

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  23. הראשון - ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2882 מחירו 720 ש"ח השני - ‏9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=255&Itemid=350 מחירו 695 ש"ח יש לי מסך 19' אמור להספיק לי בינתיים, בעתיד אני אשדרג למסך 22', ואיתו את הכ.מסך בהתאם למסך. מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by nirtaz,

בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  25. היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.