עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omerha,

hi guys I saw once a roundup and I cant seem to find it can some help me decide which card is better? thanks

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by hagay21,

למישהוא יש פיתרון לבעייה?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  3. שלום, הבנתי ששומר מסך זה כדי שהתמונה לא "תקפא" על המסך ולא ישארו ממנה חלקים (במידה והיא מוצגת על המסך זמן רב), אז השומר מסך בעצם זה משהו שזז וכך המסך לא יכול להיהרס מזה שמוצגת בו תמונה עומדת. אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תקנו אותי בבקשה, בשביל מה יש שומר מסך... והשאלה העיקרית שלי היא, האם בימינו עדיין יכול להיות מצב שחלק מהתמונה "יתקע" על המסך ויהרוס אותו עקב אי שימוש בשומר מסך? יש לי Flatron795FT Plus וקורה שאני משאיר אותו דלוק כמה שעות בלי שומר מסך, אני לא רואה שום תקלות (חוץ מזה שבפינה הימנית העליונה נהיה לי צבע אחר, אבל זה נראה לי בגלל שהוא ישן...) תודה

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  4. היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by zabadak,

PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  6. שלום קניתי מIVORY לפני כקצת יותר מחצי שנה כרטיס MSI NX6600GT 128 DDR3 ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו לכרטיס יותר חזק בסכום של 600-700 שקל לא משנה לי אם זה יהיה כרטיס ATI או NVIDIA אז בבקשה תנו לי הצעות מהר ככל האפשר הם מתקשרים אלי עוד 30 דקות ו עוד דבר קטם האם הכרטיס שאתם תציעו לי עכשיו יריץ חלק משחקים? תודה ובבקשה מהר

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  7. אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שח שמתאים לממשק AGP וכרטיס מבוסס Nvidia למשחקים כמובן ראיתי בזאפ את הכרטיסים הבאים: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gainward ב837 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 256MB Gainward ב860 שח nVIDIA GeForce PX6600GT 128Mb Leadtek ב603 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte ב742 שח איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם ( או שפספסתי אפשרות אחרת )..... מפרט מחשב מעבד Prescott 3G 478 לוח אם של ASUS P4P800SE זיכרונות 256x2 Mosel

• 18 תגובות
    • 986 צפיות
  8. X1950XTX זה לא כרטיס המסך החזק ביותר שקיים היום בשוק? המחיר לא היסטרי... 2,800.

• 16 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by Eonblueapoc,

שלום חברה, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הבא: Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte GA-945P-S3 Kingston DDR2 2048GB 667MHz x2 NVIDIA GeForce 7600 GS HEC-400TR-TF 400W (אין OC על אף חלק) השידרוג הוא למטרת הרצה של משחקים חדשים היוצאים בארבעת החודשים הקרובים בהגדרות בינוניות - גבוהות כמו: COD6, Operation Fashpoint, AS2 וכו', ברזולוציה 1680X1050. בנתיים חשבתי על GTX 260 של PALIT, אבל אני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו, ואם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן. יש לי העדפה ל- NVIDIA ויכול גם לשדרג ספק אם צריך. אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

יש איזשהו אתר שיכול להראות כמה חשמל אוכל כל כרטיס מסך?? אם לא מי אוכל יותר חשמל GTX 275 או GTX 470 ???

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by Lahash,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD. כרגע המפרט הוא: Intel D945GCNL DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz 2GB RAM ATX-480 Power Supply אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק. מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על: Radeon HD 6750 1024MB GDDR5 או Radeon HD 6670 1024MB GDDR5 אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by yuvalki,

ברצוני לדעת איך הכרטיס GTX 285 חברה ASUS

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by Danman,

היי, אני רוצה לקנות את הכרטיסים שציינתי, אבל חושש מההספק של המערכת. הספק שלי הוא Enermax Pro82+ 625W, השאלה אם הוא יספיק לSLI GTX460 וCore I7 עם אוברקלוק רציני (3.8GHZ). כמו כן יש לי 4 הרדיסקים בRAID5. לפי מחשבונים ראיתי שההספק מגיע לבערך 590W בFULL LOAD (שהמעבד שלי אף פעם לא מגיע אליו), האם יש לי סיבה לחשוש? תודה רבה, דני.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  14. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של Nvidia. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by drok!,

היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  16. שלום לכולם ... הייתי רוצה ייעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך חדש הנה פחות או יותר הרשימה של הדברים שאני חושב שיעזרו לכם לעזור לי בבחירת כרטיס מתאים http://img128.imageshack.us/img128/3643/111jc5.jpg http://img214.imageshack.us/img214/4047/222lu0.jpg http://img505.imageshack.us/img505/5469/333ji0.jpg Power supply = 500w max המחיר שאני מוכן לשלם הוא בסביבת 700 ש"ח רק אם אפשר לעזור לי בהקדם האפשרי בעקרון אני צריך כרטיס טוב ... בוא נגיד טוב למשחקים אהה ורוצה אותו PCI-E תודה מראש

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  17. מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by hackermeir,

זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  19. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי ATI 1650PRO בכרטיס חדש, המחשב משמש בעיקר לרינדורים סרטים מוזיקה וקצת משחקים (הGTA האחרון) המסך שלי הוא 22" 1680X1050 כך שאפשר להבין שאת המשחק הנ"ל רואים ג ר ו ע אני לא משחק הרבה אז לא חשוב לי שהכרטיס יהיה מטורף אבל אני חייב לשפר את הקיים, רציתי המלצה על כרטיס שיביא יחסי עלות\תועלת מירביים לא איכפת לי לעשות OC לכרטיס ואולי גם להחליף את הקירור שלו אני יודע שה4850 כמו שהוא הוא הבחירה הכי מוצלחת בשבילי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו בכיוון אבל זול יותר ,נניח שבסוף יעלה באיזור 550-600 המפרט הוא Q6600 @ 3.4GHZ 4GB RAM Gigabyte G33M-S2 CORSAIR VX550 מסך 22 תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  20. היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by sby333,

מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים).

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  22. חיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי או שתתנו לי אתר טוב שאפשר להוריד ממנו בלי להסתבך תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by guyyug,

המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by Lev-UFO-Child,

25. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים