עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by djefi,

שלום חברים 1. האם לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה PCIE (חריץ אחד 16 והשני רק 8) יכולים לתמוך בשני כרטיס מסך לעבודה ב2 מסכים שונים כלומר כרטיס למסך A וכרטיס למסך B (ואני לא מתכוון לטכנולוגית הCrossFire או SLI) 2. בהנחה שהתשובה לשאלה 1 חיובית אז נניח בתקציב של 400-500 ש"ח מה עדיף? כרטיס מסך חזק (יחסית) אחד בעל 2 יציאות או 2 כרטיסי מסך (250X2 ש"ח) כאשר כל כרטיס מסך מתחבר למסך אחר 3. מעדיף כרטיס פסיבי ללא מאוורר 4. מה עדיף NVIDA או ATI? מה השימוש מולטימדיה בעיקר עריכת וידאו ומוסיקה לא משתמש במשחקים בכלל ומה המפרט שלי? מעבד: E8400 לוח: GIGABYTE GA-EP45C-DS3R PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x16 slot, running at x8 זיכרון: 4 GB מע הפעלה: XP

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן, מחר אני הולך לקבל תמחשב, רק יש בעיה אחת,אני הזמנתי 6600GT של GIGABYTE הדגם המלא(RETAIL) שבא בקופסא,עם קירור אקטיבי. והיום הייתי אצלו הוא אמר לי שיש להם תדגם רק ב BULK,ללא הBUNDLE,שזה המשחקים והקופסא, עקב בעיות אצל היבואן, אז האפשרות היא או לקחת אותו ולהוריד 70 ש"ח מהמחיר הסופי, או ללכת על חברה אחרת(LEADTEK) או לקחת את הדגם עם VIVO שבא עם קירור פסיבי בתוספת של 150 ש"ח. לא ממש בא לי לשלם עוד על מחשב גם ככה יקר, אז מה הכי כדאי לעשות, את הכטיס שבלי הקופסא ראיתי,הוא מגיע עם הכבלים,דרייבר. והוא נראה סבבה לגמרי, האם זה שהוא מגיע ללא הקופסא אומר שיש מצב שיהיה פגום ופחות טוב?! עצה מאוד תעזור לי. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofirdamr,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ראית שיצאו כרטיסים עם 2 ג'יגה .. זה נחוץ בכלל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ndnd,

אהלן המחשב שלי Q6600 @ 3.0GHZ 520W PSU, 19 INCH LCD שבוע הבא אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות בין שני כרטיסים - GTX 560 TI (1090 שח בKSP) או HD 6870 מצד אחד ה 560TI יותר חזק באיזה 15% ומצד שני אולי אני בכלל לא צריך אותו? עם מסך כזה קטן.. וה6870 צורך גם קצת פחות חשמל אם זאת בעיה.. מה אתם אומרים? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עם תג מחיר תחרותי ועיצוב שתואם את קו ה-Omen שלה לעולם הגיימינג, ה-Accelerator יוצא לדרך ומקווה להפוך את יישומי הגראפיקה החיצוניים לנפוצים קצת יותר לכתבה

8. שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by the ultimate,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by LooseCannon,

שלום, אני מחפש כרטיס זול אבל שיחזיק מעמד לתקופה ארוכה ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו HL2... אני עוד מעט מתגייס ככה שאין לי טעם להשקיע בכרטיס יקר, אז איזה כרטיס אתם ממליצים? ה9200 נראה טוב למחיר אבל השאלה אם הוא לא יתיישן מהר? ראיתי גם אנשים פה שאמרו שאפשר להפוך כרטיסים ל8 פייפליינס, זה אפשרי גם איתו? ויש אולי מצב שאני אמצא 9500 ב700 שקל? דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני קונה מחשב עם כרטיס HD4850 ורציתי לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס אם אני אקנה לוח אם עם PCIe1.1 או לוח אם עם PCIe2.0...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. X1950XTX זה לא כרטיס המסך החזק ביותר שקיים היום בשוק? המחיר לא היסטרי... 2,800.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על שלושת הכרטיסים הבאים, מה ההבדלים ביניהם ומי מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 1. Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI 2. Sapphire ATI Radeon 6870 Vapor X 1GB GDDR5 3. SAPPHIRE HD5850 Xtreme 1GB GDDR5 - RETAIL תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by XpideR,

היי אני רוצה ליקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10639 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=531 מה יותר משתלם ? אני קצת מפחד לקנות את 4770 כי זה חברה לא מוכרת המפרט שלי הוא כזה: e4500 שעשיתי לו אוברקלוק ל-2.8 לוח אם gigbyte 965 2 GB RAM וספק של hec win 550W זה ממש דחוף מחר אני רוצה לקנות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aviad91,

ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rafiisak,

עד כמה הכרטיס הזה טוב או גרוע למשחקים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך ואני רואה שהוא כבר כימעט לא סוחב מישחקים חדשים (לא מדבר על קרייסיס ) אפילו Test Drive Unlimited הוא לא יכול ליסחוב על הכי גבוה ועל הכי נמוך אני מקבל 40 FPS המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'רני ) הקטע שאני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול התקציב שלי הוא עד 2000 שקל והבעיה אם אני קונה משהוא רציני היה לי צוור בקבוק רציני ואני לא רוצה ליקנות משהוא מהדור של הדור הקודם (1950 ) (יש אפשרות שאני יקנה את המעבד הכי טוב שאני יכול וכרטיס מסך טוב ? )

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלםו לכולם, אני מניח שהתשובה לשאלה שתשאל היא לא, אך בכול זאת אשמח לדעת זאת בוודאות. הלוח אם שאני מחזיק בו הוא Gigabyte K8NF9 והמעבד הוא AMD 64bit 3000+ 939. עכשיו, אני לא רואה צורך להחליף את לוח האם ואת המעבד הקיים (בינתיים) אבל רואה צורך דחוף בהחלפת הכרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600GT VIVO לאחד מסדרת ה8. לכן, בהנחה שהתשובה היא לא.. אפשר להכניס כרטיסים של 8800GTS\GTX ללוח האם שמצוין לעיל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם אני קונה מחשב פשוט וזול לשימוש משפחתי רגיל (אינטרנט , אופיס, אימיול...) בנוסף אני רוצה שהילד בן 11 יוכל לשחק בו, לא צריך רזולוציה מקסימלית ולא את כל האפקטים שיש במשחקים אבל בהחלט שאפשר יהיה להתקין ולשחק את רוב (אם לא כל) המשחקים שיש. השאלה שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מובנה בלוח האם או שצריך כרטיס נפרד. ואם כן באיזה לוח או איזה צ'יפסט ( אם אני מבין נכון הכרטיס מסך הוא חלק מהצ'יפסט) אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם לגבי הכרטיס המועדף במגבלות הללו ביחס לעלות תועלת אני מעדיף לא לחרוג מ 1500 ש"ח בגדול חשבתי על AMD 4800 2GB RAM 160GB HARD DISK PSU - 300W תודה מראש לכל המגיבים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך אני יכול לנגן וידאו ב-4K (MKV או AVI) על מעבד Q6700 (מרובע ליבות) וכרטיס מסך ATI 5850? כשאני מנסה עם כל מיני נגנים זה מקרטע קשות.. האם יש דרך לנגן חלק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by sambusak,

יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.