כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שאלה יש לי WIN 7 וכרטיס מסך של geforce 8500gt חיברתי כבל של DVI לHDMI שלי בטלוויזה יש תמונה אך אין סאונד מה אני אמור לעשות בשביל שיהיה סאונד ? איזה כבל אני אמור לעביר ולמה זה לא מעביר סאונד ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר כשקניתי את המחשב הלכו לי שני כרטיסי מסך מסוג HD 6950 אחד אחרי השני ישר כשחיברתי את המחשב לחשמל לאחר שהלכתי אל החנות ולקחתי את המחשב בעצמי הכרטיס השלישי עבד אצלי כ 3 חודשים היום אחרי שאני וחבר שלי ניסינו להפעיל מפות של סינגל פלייר במולטי פלייר בפורטל (אגב זה עבד ) המשחק קרס ונאלצתי לכבות את המחשב כשהמחשב נדלק מחדש עלו שלוש הודעות אחת אחרי השני 1 - היה רשום על המסך שקרה משהוא ולא הבנתי בדיוק מה 2 - המחשב ביצעה דוונקלוק לזכרונות ל 1333MHZ ועוד כמה דאונקלוקים 3 - הווינדוס הראה לפני שהוא עלה שפעם אחרונה הווינסוד לא נכבה כראויי ונתן לי שני אופציות בחרתי אחת מהם ואז היה לי נקודה למעלהה במסך מצד שמול והמחשב נכבה ונדלק שוב אחרי זה קרה לי בדיוק מה שקרה לי בעבר …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך NVIDIA בלי הגבלת תקציב שיהיה לי לשלוש השנים הקרובות כמו כן אני מוגבל אין לי כרגע PCI EXPRESS לכן אני צריך AGP איזה הכי כדאי ומה גודל המחירים תודה משה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את ATI 9600 XT 128mb ב 660 ש"ח ולעומתו את ATI 9600 XT 256 ב 950 ש"ח האם ההבדל בזיכרון באמת מצדיק את את ההפרש במחיר? לפי הבנתי, כיום כמות הזיכרון היא לא למעשה מה שהכי מדאיג מבחינת כרטיס המסך, אבל האם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לעשותל את השידרוג הזה? (אני בספק, אולי תשכנעו אותי אחרת?)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.. אני מעוניין לקנות אותו.. הוא מגיע עם COD4? ועוד משו.. המחשב הנוכחי שלי זה: AMD Dual core 3800 2GB RAM DDR1 יש טעם לשדרג ל9800 כבר? אני בכל מקרה מחליף מחשב בעוד שנה שנה וחצי... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4032 אני לא צריך אותו בשביל OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להוראות בזכות התוכנה הנהדרת 3D Analyzer אפשר לגרום לדמו לחשוב שיש לכם כרטיס Parhelia ולהריץ אותו (פועל רק על כרטיסי DirectX 8 ומעלה!). נ.ב. נראה פשוט מדהים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמליצו לי על הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. בעצם מה שיש במחיר הזה זה : R9600 עם 256 MB . R9600 PRO LITE (אבל הוא עולה 750 ואני לא בטוח אם חבר שלי יסכים). ויש את ה GF FX 5600 (שלפי מה שאני יודע הוא כמו ה GF 4200 או אפילו פחות טוב). זהו נראה לי ... אני בזמן האחרון לא מעודכן בחומרה כמעט :\ .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ונראה לי שלהשקיע כל כך הרבה כסף ב6800GT או אפילו בX800XL זה יותר מידי, אז חשבתי לקחת משהו קצת יותר זול: GF6800 או RX800. מה אתם אומרים? מי מבינהם עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוחות אם מכל המינים, מחשבים נייחים בכל הגדלים וגם ניידים, אביזרי גיימינג ודרקון אדום אחד עם בטן רכה - המערך של חברת המחשבים והחומרה בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה היה מרשים ומקיף באופן בלתי רגיל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, זה המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 955 4GB RAM (כנראה מוסיף עוד זכרון קרוב) Radeon 6850HD ספק של Seasonic 500W המטרה היא גיימינג ברמת העיקרון, התקציב עד 700 שקלים, אפשר לחרוג ממש בקטנה. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים והאם המעבד או הספק יגבילו כרטיס חדש באיזשהי צורה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תקשיבו מחר אני רוכש 2 מחשבים שלא ישודרגו במשך השנתיים-שלוש שנים הקרובות. אני מאד מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני יודע ש2 9600GT מגיעים לסביבות ה15-16 אלף נקודות ב3DMARK, ושה9800GTX יכול להגיע גם ל20 אלף נקודות. אני מאד מתלבט איזה כרטיס לקחת, בהנחה שאני עושה OC. חלק אומרים את ה96 וחלק אומרים את ה98. בעבר אני יודע ש2 76GT לא היו עוקפים 78GTX אחד, אותו הדבר גם עם סידרת 8. אני מתלבט קשות איזה אופציה לבחור. תשכנעו אותי כי אני ממש בדילמה!!! זה דחוף :s05: הוא יורכב עם מעבד Q9300, לוח ASUS P5N-D 4GB RAM 320GB HD מארז גדול ומרווח שיתאים גם לSLI של 8800GTX ספק כח TT TOUGHPWOER 600W H-E-L-P!!! (מצאתי את המשפט הנ"ל ברשת, האם הוא נכון? One powerful single card will always be bette…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדליף טוויטר מוכר מספק לנו תיעוד של מחשב עתידי - בעל מעבד Core מהדור התשיעי של אינטל וכרטיס ביניים מדור ה-Turing של NVIDIA לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים יותר כדאי לקנות(שניהם עולים כמעט אותו דבר)? מה ההבדל ביניהם ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יש לכם להגיד על הכרטיס של החברה הזו ועל החברה בכלל, האם הכרטיס עם 128 מגה ביט +VIVO+DVI+TV שווה 995 שקל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3102 זה טוב? המפרט למטה אל תשימו לב לR9600P זה 6600GT כשיו
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות כ. מסך איזה יותר טוב ? מעבד I7 920 לוח אם GIGABYTE EX58 EXTRIME זיכרון 3X1GB 1600MHZ CORSAIR ספק HEC 750 COUGAR דיסק קשיח 1TB WD מארז LIAN LI P80
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי כרגע הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (יציאת agp) בכל מקרה כרגע התקציב שלי הוא : 1100 ש"ח... השאלה מה ממולץ לי לעשות , אני יכול לשדרג כך: x800 gto agp http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14168 ב740 ש"ח.... (לא כולל משלוח) 512 ram http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=665 ב306 ש"ח (אגב שידרוג טוב , או שיש משהו אחר שכדאי שאני יעשה..?...) או שכדאי לי לחכות בערך עוד חצי שנה , ואז לקנות מחשב חדש ...? הבעיה בזה שאני חושב שזה יהיה בערך כשהוויסטה תצא , והכרטיסים החדשים יצאו לdx 10 . ואז אני יקנה את זה די ביוקר , אולי עדיף לי כרגע לשדרג ולהישאר עם המערכת הישנה , ורק בעוד שנה וחצי…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הבא: 3D Prophet 9800 Pro 128 MB Retail. שילמתי עליו 1720 ש"ח. האם המחיר הוגן או אולי יקר מידי? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-