עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by QQQ,

מהו הכרטיס מסך עם הביצועים הכי טובים במחיר של עד כ-1000 ש"ח? אם זה משנה, הנה המפרט שעליו הוא יהיה: מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-945P-DS3 זכרונות KINGSTON 1024MB * 2 DDR 2 667 MHZ CL5 חשבתי על הכרטיס GECUBE ATI RADEON X1950PRO 512 MB שעולה 1,061 ש"ח האם עדיף לי לקנות כרטיס שתומך DX 10 אם אני לא מתכוון להתקין ויסטה? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי 2 כרטיסי מסך GTX 760 GTX 750TI האם אני יכול SLI בינהם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gm446,

שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DimRah,

ניסיתי למצוא אבל באתר של Twintech לא רשום איזה חיבורים. האם זה 2x 6Pin או 1x 6Pin ו-1x 8Pin? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by fers,

שלום לכולם.. אני חדש בפורום הזה ושמעתי מימנו טובות אז החלטתי להירשם. הוא קצת איטי אבל נישרוד ,יש לי כמה שאלות אליכם אני ישמח אם תוכלו לענות לי: 1.אני רוצה ליקנות כרטיס מסך עוד כמה חודשים, אבל ניראה לי שהספק שלי לא מספיק טוב: super silent ezcool atx 450 w jsp ניראה שרשמתי דברים בנוגע לספק שלא קשורים אבל רציתי לפרט ככל האפשר . אני חושב שהוא לא יחזיק אבל סתם רציתי להיות בטוח. 2.אם הספק לא מספיק טוב כמה יעלה לי ספק אחר?500w או יותר 3.הכרטיס : http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4547 הצעות לשיפור היתקבלו בברכה אפשר גם להגיד אם החברה בסדר והכול . 45.הלוח אם יתאים ? Intel G31 BIOS for G31M-S2L אני קונה גם intel core 2 quad q9400 האם המחשב יסחוב על פי נתונים אלו? סל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה 1680X1050? ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זה הרי בעצם נותן לראות טלוויזיה במחשב וגם אפשרות להקליט שידורים.. אם אין כבלים בטלוויזיה בבית בכרטיס טלוויזיה יראו ערוצי כבלים? באיזה איכות התמונה? האם יש מריחות או ריצודים בתמונות או שזה איכות כמו טלוויזיה? אם המסך 1680X1050 והכרטיס טלוויזיה תמוך בפחות מה קורה? יש כרטיסי טלוויזיקה שתומכים ברוזלוציה 1680X1050?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Gigabyte Radeon 9200 128MB הוא עולה 715 ש"ח ואני לא יודע עם הוא PRO או רגיל וברצוני לדעת האם הוא טוב או סתם דפוק... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אנשים טובים, אני מעל 3 שנים משתמש בכ.מסך מסוג 6950 שנפתח ל6970. להלן המפרט המלא שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h סה"כ הכרטיס עושה עבודה טובה מאוד עדיין ברוב המשחק, אבל לצערי הוא לאחרונה מתחיל להתחמם ל100 מעלות (לעיתים יותר) וכל משחק עם מעט גרפיקה כבדה, המאוורר שלו הופך למכונת כביסה רעשנית שפשוט קשה מאוד לסבול . המחשב עבר ניקוי מלא לא מזמן, כולל הכרטיס עצמו שאף לפני כמה חודשים היה אצל KSP בבדיקה עקב כך שהמאוורר היה עושה רעשים של תקתוקים מוזרים שכאלה, אך נמצא תקין (מפתיע). כשבכל מקרה אני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס שלי וחשב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DXter,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואשמח להמלצות. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק... אבל ראיתי ש660gtx מאוד פופולרי. השאלה אם יש משהו אחר שיותר מתאים לי או פשוט יותר טוב לפי הדרישות (רצוי כמה שיותר חדש שיחזיק לכמה שיותר זמן). תקציב: עד 1000 שקל (אלא אם יש משהו ממש טוב שעולה 100 שקל יותר - 200 שקל גג). שימוש: משחקים בהגדרות גרפיקה גבוהות. כרגע משחק בעיקר בדיאבלו 3 (על הגדרות הכי נמוכות וזה מקרטע לפעמים). כמובן רצוי כרטיס שיחזיק משחקים חדשים נוספים של ימנו כמו murdered soul suspect וגם יחזיק לכמה שיותר משחקים עתידיים (על הגדרות גבוהות). כרטיס נוכחי: AMD ATI radeon HD 4770. חנות: סביר להניח שאקנה ב-KSP אבל לא נעול על זה (אקנה איפה שאמצא הכי זול). מעבד: i…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Lanzar,

נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?

13. בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי כרגע פנטיום 4 1400mhz עם כרטיס מסך geforce2 mx 400 32mb, כרגע רואים בו מצויין, אבל השאלה האם כדאי לי להחליף אותו? (ואני קונה גם עוד חודש עוד מחשב אני שם בו geforce 4 ti4200 של msi, הוא טוב?) תודה מראש, gonzila

15. Started by pumbatal,

9600XT עולה בערך 850 ש"ח 9800SE עולה 700 ש"ח מה עדיף אולי למשתמש קל עדיף לקנות את ה 9800SE

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by אוריפ,

יש לי את הכרטיס הבא: 3D Prophet 9800 Pro 128 MB Retail. שילמתי עליו 1720 ש"ח. האם המחיר הוגן או אולי יקר מידי? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Enable,

הבנתי ש HD4980 הוא כמעט באותו כוח של GTS 460 ויש לי אפשרות לקנות את ה HD4890 ב 650 שקל יד שניה אם עוד שנתיים אחריות או לקנות GTS 460 חדש ב 950 שקל בערך [728MB] מה הייתם עושים? הה GTS 460 שווה את האפרש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Access Denied,

יש לי שאלה בשביל חבר, שמחפש כרטיס מסך חדש למחשב יחסית טוב (פנטיום 4 2.4C) התקציב שלו הוא בדיוק 850 (אל תתחכמו ותתנו יותר, אם הוא יוסיף עוד מאה...), פשוט 850 הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה (עדיף כבר עם המשלוח למרות שלא חייב), תודה!

19. רכשתי מחשב חדש, עם יציאת VGA ולאחר הרכישה ראיתי שיש לוח אם עם אותם נתונים אך עם יציאת DVI . השאלה שלי האם שווה הטרחה שבהחלפת לוחות אם רק בגלל סוג היציאה למסך, והאם יש הבדל בצפייה במסך בגלל היציאות האלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ראיתי כרטיס מסך GF FX5700 LE מה זה אומר ה LE? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם היום יש פשוט המון מסכים רחבים וממש קשה לבחור מה הייתם ממליצים לרכוש כמסך רחב לשימוש כללי שהעיקר סרטים ומשחקים ונחשב בעל איכות תמונה טובה מאוד. חריגה של 300-400 ש"ח היא לא עקרונית תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ז"א שאני יוכל להציג משהו דרך יציאת ה VGA, משהו שונה דרך ה TVOUT ואם אני ירצה - בשניהם את אותו הדבר. יש חיה כזאת או שאני יהיה חייב 2 כרטיסי מסך? אפשר גם 2 VGA ובלי TVOUT, זה לא משנה. טנקס :-*

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RealTime,

שלום. הציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה- Gigabyte 9800GT. איך הכרטיס מישהו מכיר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by haimon_v,

שלום, אני מחליף את ה 7900GS המצויין שלי ל4850 החביב על כולם. רציתי לדעת איך נכון לעשות את ההחלפה. האם להסיר את הדריוורים של נווידיה ואז להוציא את הכרטיס הישן או קודם להחליף פיסית את כרטיס המסך ואז להסיר את הדריוורים הישנים ולהתקין את החדשים? :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by taotao,

הציון הוא 381 הגיוני בסדר גרוע ? זה בלי OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים