עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 13245ron,

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטלי אפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by r1plet,

שלום, היום במקרה שמתי לב שכשאני משחק במולטי בCOD:WAW (בעיקר כאן שמתי לב לתופעה, בCOD4 וMW2 לא בדקתי את העניין כי אין נפילות FPS מתחת ל60 בכלל) הFPS מדי פעם נופל קצת מתחת ל60, דבר זניח אבל קצת מוזר כשמדובר בCOD:WORLD AT WAR, כ. המסך שלי עם OC לרמה של GTX285 אוכל אותו בלי מלח, הGPU USAGE תוך כדי משחק עומד תמיד בסביבות ה50 אחוז, עם זאת הCPU USAGE כל הזמן בסביבות ה80-90% ולפעמים קופץ לזמן קצר גם ל100%. דבר זה נראה לי לא הגיוני, במיוחד כשמדובר ב1680*1050 וCOD:WAW. מחקתי את כל הדרייברים עם DRIVER SWEEPER כמו שצריך והתקנתי 197.45 מאחר והדרייברים החדשים יותר משום מה גורמים אצלי לSTUTTERING בMW2. בכל אופן, הCPU USAGE עדיין בשמיים בלי סיבה כשהGPU יושב ומתפנן לו, בעוד שמדובר בהגדרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בעבר כשקניתי את המחשב הלכו לי שני כרטיסי מסך מסוג HD 6950 אחד אחרי השני ישר כשחיברתי את המחשב לחשמל לאחר שהלכתי אל החנות ולקחתי את המחשב בעצמי הכרטיס השלישי עבד אצלי כ 3 חודשים היום אחרי שאני וחבר שלי ניסינו להפעיל מפות של סינגל פלייר במולטי פלייר בפורטל (אגב זה עבד ) המשחק קרס ונאלצתי לכבות את המחשב כשהמחשב נדלק מחדש עלו שלוש הודעות אחת אחרי השני 1 - היה רשום על המסך שקרה משהוא ולא הבנתי בדיוק מה 2 - המחשב ביצעה דוונקלוק לזכרונות ל 1333MHZ ועוד כמה דאונקלוקים 3 - הווינדוס הראה לפני שהוא עלה שפעם אחרונה הווינסוד לא נכבה כראויי ונתן לי שני אופציות בחרתי אחת מהם ואז היה לי נקודה למעלהה במסך מצד שמול והמחשב נכבה ונדלק שוב אחרי זה קרה לי בדיוק מה שקרה לי בעבר …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by User_Name,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gggilad13,

מישהו יכול להביא לי כמה קישורים להשוואות בין הכרטיסים הבאים: X800/X800XL/6600GT/6800NU/6800GT איזה מבינהם הכי מתשתלם המבינת ביצועים/מחיר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ZiX,

.. אני מעוניין לקנות אותו.. הוא מגיע עם COD4? ועוד משו.. המחשב הנוכחי שלי זה: AMD Dual core 3800 2GB RAM DDR1 יש טעם לשדרג ל9800 כבר? אני בכל מקרה מחליף מחשב בעוד שנה שנה וחצי... תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by חצרוני,

שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני

13. Started by dorosh,

SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=254&grp=3 שמעתי שאחלה כרטיס ומעוניין לקנות אותו מה דעתכם? יותר טוב מהHD 4870 ??? ודרך אגב מה אתם חושבים על המחשב שלי? Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz P5Q-E P45 WD 250GB 8MB Readon X1900 GT ( משדרג כרגע ע"פ הנ"ל) A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Power Supply Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman והמאוורר של המעבד הוא של zalman וכל מני דברים שהם כרגע שוליים רק רציתי לדעת איך המערכת בכללי? ולגבי הכרטיס מסך כתבתי שאני משנה אותו ע"פ ההתיעצות שלי כרגע איתכם.. בתודה.

14. Started by gggilad13,

אני קונה מחשב חדש ונראה לי שלהשקיע כל כך הרבה כסף ב6800GT או אפילו בX800XL זה יותר מידי, אז חשבתי לקחת משהו קצת יותר זול: GF6800 או RX800. מה אתם אומרים? מי מבינהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RASTA^MAN,

שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TheDiesel,

שלום חלק מהמפרט Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K מעבד זה המפרט החלקי מבקש המלצות לכרטיס מסך תקציב 1000-2500 שח' מיועד למחשב גייימינג אפשרויות שראיתי GeForce RTX 2070 Super החל מ 2300 שח Nvidia GeForce GTX 1660 החל מ 1090 שח Nvidia GTX 1050 Ti החל מ-628 שקלים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

19. היי ... יש לי כרטיס מסך של לידטק - Leadtek GeForce 4 Ti4400 MyVivo עם יציאה לטלוויזיה (וגם כניסה) איך אני צריך להגדיר את הדרייברים (Detonator 41.09) כדי שבטלוויזיה מה שאני יראה יהיה אותה תמונה בדיוק שיש לי על מסך המחשב ? ניסיתי את אפשרות ה Clone ולא הצלחתי ( כבל RCA ) . כעת הטלוויזיה נמצאת כהמשך לצד הימני של המסך - אני רואה בטלוויזיה את הרקע של הDesktop ואם אני מזיז את העכבר ימינה אני רואה גם אותו ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברה תקשיבו מחר אני רוכש 2 מחשבים שלא ישודרגו במשך השנתיים-שלוש שנים הקרובות. אני מאד מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני יודע ש2 9600GT מגיעים לסביבות ה15-16 אלף נקודות ב3DMARK, ושה9800GTX יכול להגיע גם ל20 אלף נקודות. אני מאד מתלבט איזה כרטיס לקחת, בהנחה שאני עושה OC. חלק אומרים את ה96 וחלק אומרים את ה98. בעבר אני יודע ש2 76GT לא היו עוקפים 78GTX אחד, אותו הדבר גם עם סידרת 8. אני מתלבט קשות איזה אופציה לבחור. תשכנעו אותי כי אני ממש בדילמה!!! זה דחוף :s05: הוא יורכב עם מעבד Q9300, לוח ASUS P5N-D 4GB RAM 320GB HD מארז גדול ומרווח שיתאים גם לSLI של 8800GTX ספק כח TT TOUGHPWOER 600W H-E-L-P!!! (מצאתי את המשפט הנ"ל ברשת, האם הוא נכון? One powerful single card will always be bette…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. על איזה כרטיס מסך טוב למשחקים אתם ממליצים? תקציב של עד 500 ש"ח אם אפשר משהו שקיים במלאי של KSP כי משם אני קונה את המחשב ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by EyalOnn,

ראיתי ב-Ebay שיש להם כמה כרטיסי מסך במחיר יותר זול מבארץ, רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי אולי להזמין משם ולא מפה, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/231239329273?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מבחינת המחשב שלי הוא יכול להחזיק כל כרטיס מסך יחיד, אז אין בעיות של ספק כוח וכו'. (כרגע אני משתמש ב-GTX550 TI)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by black T.I,

אני רוצה מעבד חחלומי ואני רוצה שתרכיבו לי אותו

25. שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים