כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו באוצר או במכס קם בבוקר עם קריזה חדשה ! מעכשיו יש מכס על כרטיסי טלויזיה למחשב כי זה "כמו מכשיר טלויזיה". הכרטיס הראשון שנפגע מזה הוא הכרטיס שהמלצתי עליו פה כל כך הרבה פעמים ה-CINERGY 400 STEREO של TERRATEC ! למה ? כי ליבואן אין אותו במלאי ועכשיו הם לא בטוחים שכדאי להם להביא את זה במחיר גבוה (לצרכן זה יעלה משהו כמו 600 ש"ח במקום 400 עכשיו). אותו דבר קורה עם רמקולים למחשבים (כי זה הרי מערכת סטריאו וחייב להיות על זה מכס) וגם ניסו את זה עם כרטיסי קול ובסוף ירדו מהעניין. מה יהיה ?? >
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=254&grp=3 שמעתי שאחלה כרטיס ומעוניין לקנות אותו מה דעתכם? יותר טוב מהHD 4870 ??? ודרך אגב מה אתם חושבים על המחשב שלי? Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz P5Q-E P45 WD 250GB 8MB Readon X1900 GT ( משדרג כרגע ע"פ הנ"ל) A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Power Supply Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman והמאוורר של המעבד הוא של zalman וכל מני דברים שהם כרגע שוליים רק רציתי לדעת איך המערכת בכללי? ולגבי הכרטיס מסך כתבתי שאני משנה אותו ע"פ ההתיעצות שלי כרגע איתכם.. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חלק מהמפרט Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K מעבד זה המפרט החלקי מבקש המלצות לכרטיס מסך תקציב 1000-2500 שח' מיועד למחשב גייימינג אפשרויות שראיתי GeForce RTX 2070 Super החל מ 2300 שח Nvidia GeForce GTX 1660 החל מ 1090 שח Nvidia GTX 1050 Ti החל מ-628 שקלים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המתאם ל VGA PORT ואת ה S VIDEO ל טלוויזיה וזה לא עובד מראה לי מסך שחור למישהו יש ניסיון אם מתאם כזה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מצאתי במחסן שלי כרטיס מסך רשום עליו Ati Rage Pro Turbo רציתי לדעת אייזה משחקים יעבדו עליו המלצות למשחקם יתקבלו ואייזה מהירות שעון וכמה הנפח שלו וכמובן דרייבר מעודכן תודה לעוזרים. http://forparts.ca/images/VIDEO%20CARD%20AT-58SA-XPERT98%20ATI%20RAGE%20PRO%20TURBO%20AGP%203D.JPG http://82.114.193.227/vga2/images/stories/vlask/ati/rageproturbo.jpg http://media.photobucket.com/image/ati+rage+pro+turbo+/jamnar1/Video%2520Cards/ATICompaqRageProTurboPN109-49800-11.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיתאים לי לשחק GTA IV ברזולוציה של 720P שיראו בן זונה...עד 1000 שח?... סבבה? סבבה!..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נניח ותהיו בסיטואציה הבאה: יש לרשותכם שני כרטיסים ואתם צריכים להחליט מי מבינהם להרכיב במחשב: הראשון- 9800GX2 1GB השני- 4870 1GB יש צורך להתחשב בכך שהמערכת מחוברת ל-LCD42 ברזולוציה של 1920X1080. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש למשחקים לגיימר כבד עד תקציב של 1500 שקל פלוס מינוס ועל כרטיס לכידת+עריכת וידאו חצי מקצועי או טיפה יותר טוב באותו תקציב בערך
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לשדרג לLCD מחפש עצות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1457 האם כדאי לקנות את הכרטיס? מישהו התנסה עם הכרטיס? אני מעוניין שיהיה לי 100 FPS קבוע ויציב במשחק CS 1.6. אשמח לשמוע את דעתכם על כרטיס זה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם 2 מחשבים המחוברים בקופסת מיתוג, KVM (אותו עכבר אותה מקלדת ואותו מסך לשניהם). אני רוכש עכשיו LCD, שיש בו DVI, אך הבעיה שה KVM תומך רק ב חיבור VGA רגיל. יוצא מצב שאני לא יוכל להשתמש ולנצל את חיבורי ה DVI של המסך והמחשב. 1. האם יש פיתרון? האם קיים KVM עם DVI? 2. אם אני ישים מפצל, מ DVI ל VGA בכרטיס מסך (קיים כזה), ומשם למסך, האיכות תרד בעצם לא? (יקבל איכות של ה DVI?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה עקבי או תלוי במשחק? ושאלת המשך - לאור הנ"ל, איזה מערך SLI/CF הכי משתלם היום לגיימינג על FHD בהגדרות גבוהות? ברור שהכי טוב 2XGTX580 או 2XHD6990 אבל אני מעוניין במשהו שגם משתלם למחירו ובהישג יד... נאמר בטווח של 1000-2000 ש"ח בערך. נניח לצורך הדיון שיש כבר לוח אם תומך, ספק/מעבד חזק ודי זיכרון. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-