כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ההשקות המיוחלות של גרסאות ייחודיות לכרטיסי ה-Navi של AMD מתקרבות במהירות, ודגם ראשון בעל קירור משולש אפילו מקבל תג מחיר מוקדם בחנות הענק המקוונת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7900GS או X1800GTO ?
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לכ.מסך הזה. זאת רשימת התמיכה של הלוחות שלו: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp?vendor=gigabyte יש פה בעיה, אני אולי קונה אותו, הבעיה היא שהלוח שלי הוא GA-K8N Ultra-9, כעיקרון הוא דומה 1 ל1 לGA-K8NF-9, יש להם אותה מבנה, אותה צורה צי'פסט על צ'יפסט ואפילו קופסה דומה ומקבלים איתם אותו דבר (יש אותו לחבר שלי אז עשיתי השווה) רק הבעיה שהלוח שלו תומך ושלי לא? האם זה אולי כי הם לא עשו בדיקות? כאילו אני רוצה לדעת אם הלוח שלי יריץ את הכ.מסך הזה או לא ?
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב רציתי לדעת איזה כרטיס יהיה הכי טוב בשבילי אני משחק ברזולוציה 1280*1024 אני מחפש כרטיס שיעיף לי את המשחקים בלי בעיה, עד 1400 ש"ח (אפשרי לחרוג אם צריך וכדאי) התלבטתי האמת בין 260GTX לבין HD4870 אם זה משנה, אז הלוח שאני מתכנן לקנות הוא GA-X48T-DQ6 של Gigabyte
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי אתמול את COD5. המשחק קורס לי כל פעם באותה נקודה: במשימה השלישית, כאשר אני נהרג. במקום להתחיל שוב, אני מקבל הודעה מ-ATI VPU שהדרייבר איבד קשר עם הכרטיס. נשלח אי-מייל אוטומטי עם קובץ בשם crash.dat ל-ATI. זה אינו קובץ טקסט, כך שאני לא יודע איך לקרוא אותו. טמפרטורה מקסימלית ל-4870 בזמן המשחק: 85c, לא משהו חריג. גם המעבד לא התחמם יותר מדי: 57c לליבה. באג במשחק? באג בדרייבר? מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בכרטיס מסך חדש: Twintech 9600GT XT (גרסה עם OC קטן מהמפעל ו-512 מגה זיכרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הורדתי והתקנתי דרייברים מהאתר של nVidia, ומה שהותקן זה NVIDIA control panel (גרסה 175.16), ששונה מהתצורה הרגילה שהכרתי מהדרייברים של לפני שנה-שנתיים. בכל מקרה, אני לא מוצא את המקום בו ניתן לבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שלכרטיסים של ATI יש GDDR5 ולNVIDIA GDDR3 והם נותנים ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/adobe_PremiereproCS5.html GTX 470 מופיעה ברשימה סוף-סוף
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בדקתי מחירים באתר של KSP ונגלה לי הנתון הבא: הגיוני שGTX465 עולה 1110 ש"ח לעומת GTX460 שעולה 1190 ש"ח או שסביר להניח שמדובר בטעות? שאלות נוספות: -עד כמה HD5850 טוב מGTX460/465? -עד כמה GTX465 טוב מGTX460? -האם GTX460/465 יריצו כל משחק באיכות גבוהה (very high)? -עד כמה GTX460/465 יהיו רלוונטים נניח בעוד 3 שנים מהיום באיכויות משחק? עדיין הם יריצו משחקים באיכות גבוהה? -האם המחירים של GTX460/465 צפויים לרדת בקרוב או להישאר באזור ה1100-1200 ש"ח? -האם החברה שממנה יוצר הכרטיס משפיעה על האיכות/איכות "חיים" (זמן שהוא יחזיק) למשל Inno3D מול Gainward? -מה הכוונה בנתון של Memory Clockspeed : 1800 Mhz בפירוט כרטיס מסך? האם הכוונה היא שעל הזיכרון במחשב להיות 1800Mhz כדי להרי…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
היי, כשאני בא לרכוש כרטיס מסך באותה הרמה;אז איזה סוג כרטיס מסך יותר טוב/מוביל/מתקדם/עדיף לאותם השימושים ו/או בקיצור - מהו יצרן/סוג כרטיסי המסך הטוב ביותר והמומלץ ביותר בעולם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 1500 שקל למשחקים כבדים ושיראו על גרפיקה טובה.. איך ה hd5850 ?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב של dell מדגם: http://www.dell.com/il/business/p/vostro-260/pd אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשבלו(ניסיתי לחבר את הכרטיס המסך הישן שלי וזה לא אותו חיבור) ומי שיכול אז לתת לי המלצה על המפרט של המחשב* תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים של אלבטרון, האחד ALBATRON 6600GT AGP 128MB עם 128 ביט השני -------------------------------------------------------------------------------- ALBATRON 6800 128MB עם 256 ביט ה6800 עולה 200 ש"ח יותר. האם ישנו הבדל גדול בין ה128 ביט ל256, ובין ה6800 ל6600. כיצד הם יריצו את half life 2' uvto vo ,unfho בdirect x 9? איזה מהכרטיסים הנ"ל הייתם ממליצים לקנות?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת ואני מתכוון לעשות SOFT MOD ל 6200 בתקווה שיצליח
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-