עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שיש להם בעיות עם כרטיסי מסך של ATi. מהי הסבירות שבעיה כזאת תקרה גם לי ? (המפרט במפרט המחשב) חוץ מלחבר את הכרטיס לAGP ולהתקין את הדרייברים, יש אולי עוד משהו שאני צריך לדאוג לו ? ובכלל.. אני אמור לדאוג ? :-[

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ואני חייב לנקות אותו איכשהוא...אבל אסור לגעת בו אז איך מנקים אותו בלי לגרום נזק? מרוב ליכלוך התמונה כבר פחות חדה...

3. Started by RASTA^MAN,

שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ranker,

אהלן, זה המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 955 4GB RAM (כנראה מוסיף עוד זכרון קרוב) Radeon 6850HD ספק של Seasonic 500W המטרה היא גיימינג ברמת העיקרון, התקציב עד 700 שקלים, אפשר לחרוג ממש בקטנה. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים והאם המעבד או הספק יגבילו כרטיס חדש באיזשהי צורה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Aterial,

shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by vaknin,

עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idan.da,

זה נכון שהוא חזק יותר ב14% מהGTX 580? העם הוא נחשב לכרטיס טוב? (מומלץ)? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by swisaavi,

לפני איזה חודש קניתי 7600gt ל agp, ומאוד התאכזבתי ממנו, לא משנה מה עשיתי הביצועים שלו תמיד היו חלשים, אז החלטתי לשים אותו במחשב של אחי ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E. אז מה שאני רוצה זה פשוט כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים, הכי משתלם בטווח המחירים 1000-1500 ש"ח. תודה.

13. Started by GunBlade,

שלום לכם! בזה הרגע קניתי כרטיס חדש ונוצץ מדגם Leadtek A250LE Vivo מבוסס GeForce4 TI4200, בעל 128MB זיכרון. הכרטיס מגיע עם דרייברים משלו, ואפילו יש להם עדכון באינטרנט שכבר התקנתי. למרות זאת, כל מני בדיקות Benchmarking שעשיתי לכרטיס (כדוגמת התוכנה 3DMark2002) נמצאו ברמות נחותות לעומת מחשבים בעלי אותו מפרט כמו שלי שפורסמו באתרי Benchmarking שונים ברחבי האינטרנט. מערכת ההפעלה שלי היא WindowsXP ואני פועל על מעבד AMD Athelon 1.2GHz עם 256MB SDRAM ו AGP x4. כמה שאלות: אני משתמש בדרייברים של החברה, אך אינני יודע אם הם מתקדמים כמו ה Detonator של NVidia. מה עדיף לי להתקין? את הדרייברים של LeadTek או את ה Detonators החדשים ביותר? אם זה לא הגורם להאטה (וההאטה משמעותית לפי הבדיקות), א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניינת בקניית כרטיס מסך שאוכל להריץ איתו משחקים מהשנים האחרונות (למשל Sims3), לא חייב להיות על האפשרויות הטובות ביותר, בנוסף שיתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות ושימוש בממשק windows 7... מה הכי טוב שאני יכולה להשיג בסכום הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by papa duck,

שלום אנשים יקרים יש לי מספר שאלות בנושא עד לאחרונה היו 2 חיבורים למסך - VGA המוכר והישן וDVI שמתחבר לכמות הולכת וגדלה של מסכי LCD - (רובם עדיין בחיבור VGA) לאחרונה אני נתקל במסכים עם חיבור USB - בשביל הDATA שלהם...... לחלק מהם יש לפעמים מן USB HUB ביציאה קדמית למסך כדי שיהיה אפשר לחבר מקדימה - אל המסך התקנים כמו מקלדת עכבר - או מצלמה או USB FLASH - DISK ON KEY האם יש יתרונות או חלילה חסרונות למסך עם חיבור USB - האם מומלץ להשתמש רק בלוחות עם USB2 או שזה ממש לא משנה? ??? מה לגבי התאימות של משחקים ותוכנות - האם כאלה שדורשים גרפיקה גבוהה וביצועים כבדים לא כדאיים להשתמש בחיבור USB? או להפך? תודה רבה על כל העזרה בהבהרת הנושא :-*

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ובכן, המפרט שלי רשום ב"מפרט המחשב". הנה התוצאות שלי ב3D MARK : 3d mark 2001 : 9500 3d mark 2003 : 3100 בלי שינויים ברזולוציה ובהגדרות. קראתי את האשכול בהודעת עוגן, נכנסתי לאתר אך היו לי כמה בעיות איתו אז אני מקווה שתענו לי פה ולא תסגרו את האשכול. גרסת דרייברים : 3.2 (קטקליסט) האם התוצאה הזאת כמו שהיא אמורה להיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mokisho,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני חושש שהכרטיס גמור יש לי את הכרטיס כבר 4 שנים ... הפעלתי ת'מחשב ניכנסתי למשחק GTA SANRAS ופיתאום היתחילו לי נקודות אדומות נמרחות על כל המסך ניסיתי להפעיל משחקים אחרים אבל עדיין אותה הבעייה ברגע שמסיים לטעון תקבצים המשחקים נתקעים .. זה קורא גם כשאני מפעיל סרטים .. אפילו שומר מסך .. עם הכרטיס שלי באמת הלך אז לא תהיה לי ברירה וליקנות כרטיס מסך חדש ב400-500 שקל רק באסה נהנתי מאוד מה8800gts .. הפעיל לי כל משחק

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rony1880,

היי לפי האתר הזה רשום שיש , האומנם? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 רוני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Zeliran,

יש באפשרותי לקנות את ATI 9600 XT 128mb ב 660 ש"ח ולעומתו את ATI 9600 XT 256 ב 950 ש"ח האם ההבדל בזיכרון באמת מצדיק את את ההפרש במחיר? לפי הבנתי, כיום כמות הזיכרון היא לא למעשה מה שהכי מדאיג מבחינת כרטיס המסך, אבל האם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לעשותל את השידרוג הזה? (אני בספק, אולי תשכנעו אותי אחרת?)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shloosh,

בחיפושי אחרי מסך דק חדש נתקלתי במסך הזה של viewsonic כשכתוב שהוא עם 8MS. מה דעתכם עליו? המחיר די זול 1650 שקל. אפילו פחות מהסמסונד 710n שבא עם זמן תגובה של 12ms. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6771 לא מצאתי שום דבר עליו ובמחשבה שניה אני רואה שהקונטרסט 1:350 אעעע תוסיפו גם את הבחור הזה.. איך הוא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהו באוצר או במכס קם בבוקר עם קריזה חדשה ! מעכשיו יש מכס על כרטיסי טלויזיה למחשב כי זה "כמו מכשיר טלויזיה". הכרטיס הראשון שנפגע מזה הוא הכרטיס שהמלצתי עליו פה כל כך הרבה פעמים ה-CINERGY 400 STEREO של TERRATEC ! למה ? כי ליבואן אין אותו במלאי ועכשיו הם לא בטוחים שכדאי להם להביא את זה במחיר גבוה (לצרכן זה יעלה משהו כמו 600 ש"ח במקום 400 עכשיו). אותו דבר קורה עם רמקולים למחשבים (כי זה הרי מערכת סטריאו וחייב להיות על זה מכס) וגם ניסו את זה עם כרטיסי קול ובסוף ירדו מהעניין. מה יהיה ?? >

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים