כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש לכרטיס הזה בעיות בדרייברים אפשר בבקשה קצת יותר אינפורמצייה ?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e שעלותו מתוך הסך הכללי של המחשב הוא 1800 ש"ח..עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב הזמין והביאו לו בטעות 260gtx (לא 216 ) של zotac וכשאמרתי לו שאני רוצה את מה שהזמנתי במקור הוא אמר לי שהיבואן לא מוכן לקחת ממנו את הזוטק והוא יצטרך לשלם שוב אם ירצה את הכרטיס מקורי שהזמנתי, מה שאומר שאם אני אתעקש הוא יפסיד כסף..אז הוא הציע לי את הזוטק ב600 ש"ח הנחה כלומר שהוא יחזיר לי 600 ש"ח מה שבעצם אומר שעלות הכרטיס תהיה 1200 עכשיו אני מתלבט אם להתעקש על הbfg המקורי שהזמנתי שהוא גם 216 עם oc רציני וגם חברה יותר טובה וידועה או לוותר ולקחת את הזוטק שהוא לא 216 ובלי oc וחברה פחותה ובזה לחסוך 600 ש"ח..השאלה אם שווה לי..…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GTX 260 C216 ושמעתי ממישהוא שיש שמירת לוג ל OC בזכורונות של הכרטיס מסך כך שהחברה יכולה לדעת אם עשיתי OC דאך תוכנה... [לא BIOS] זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
NVIDIA שיחררו היום דריבר WHQL חדש 180.48 PhysX System Software בגרסה 8.10.13 כלול. * הדריבר מיועד לכרטיסים מ-8800GS ומעלה. Exciting New Features: * Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with the following GPUs: GeForce GTX 280, GeForce GTX 260, GeForce 9800 GX2, GeForce 9800 GTX+, and GeForce 9800 GTX. * Enables NVIDIA SLI Multi-monitor support, giving you the ability to use two monitors with your GeForce graphics cards in SLI mode. Now you can easily switch between multi-monitor desktop mode and full screen 3D gaming mode. * Enables NVIDIA PhysX acceleration on a dedicated GeForce graphics card. Use one card for …
-
- 89 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק.
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GF6200TC והוא לא מזוהה ב Win7 (הבטא החדשה), גם כשהתקנתי ויסטה הכרטיס לא זוהה. הלוח אם שלי הוא asus p5rd1-vm , עשיתי לו עידכון ביוס (לגירסה האחרונה - שאינה בטא). הלוח אם כולל כרטיס מסך OB (שלא בשימוש) - בביוס ה- Boot Graphics Adapter Priority מוגדר כ- PEG/IGD. הכרטיס מסך לא מזוהה ב- Device Manager וגם ב- GPU-Z הוא לא מזוהה. (ב- XP הכל עובד טוב) כשאני מנסה להתקין דרייברים של nvidia אני מקבל את ההודעה הבאה: מה יכולה להיות הבעיה? תודה, אלי
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס מבחינת טמפרטורה, איכות קירור ושקט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי את Zotac 9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיסים של xpertvision? קישור לאתר ראשי: http://www.xpertvision.com/ ברשותי קיים כבר כרטיס ישן שלהם FX5500 256MB/DDR ועד אחד שאני לא זוכר את שמו וגם היה ברשותי FX5700 ז"ל שהחזיק 6 שנים (הם נותנים אחריות בין שנה/שנתיים תלוי בכרטיס ואם רוצים להרחיב אחריות) וחבר של המשפחה שלי הוא יבואן והוא הציע לי להחליף את ה-9800GTX+ BFG שלי ב-280GTX/260GTX שלהם במחיר מצחיק יחסית (חבר טוב של המשפחה כבר 8 שנים) ויבואן ראשי שלהם בארץ (אני יכול גם לקחת את כרטיסי ה-ATI שלהם) במחיר טוב....... לידיעתכם xpertvision היא אחת מתוך שלוש חברות בת של PALIT (הוא מספק גם כרטיסים מעוד המון חברות). ולמי שלא ידע החברה מוכרת כיום בארץ ובחו"ל בכמויות עצומות וידועה במחיר זול מש…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-