כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כנס 2025 GTC: חברת NVIDIA הכריזה היום על NVIDIA Blackwell Ultra, השלב הבא באבולוציה של פלטפורמת מחשוב העל של החברה להנעת מפעלי בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
למשל ב 4870, עד כמה באמת שווה להשקיע בגרסאות 1 גיגה? עד כמה זה חשוב היום למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים פיתחתי (להנאתי) בנצ'מרק לבדיקת ביצועי הפיזיקה של המחשב. מדובר באפליקציה פשוטה שמייצרת כדורים שכל אחד מהם בודק בזמן אמת התנגשויות, גביטציה, ותאוצה. כמות הכדורים גדלה עד שקצב הפריימים יורד מתחת ל-10. כמות הכדורים מוכפלת בכמות הפריימים ומקבלים נקודות. המבחן מחולק לשני חלקים: 1 - Physics Test - כולל מקור אור אחד בלבד, שיידרים פשוטים וקלים, טקסטורות קטנות וללא פרטיקלים או אפקטים. רק פיזיקה. 2 - Combined Test - כולל כמה מקורות אור דינאמיים, שיידרים מתקדמים וכבדים יותר, טקסטורות גדולות, פרטיקלים ואפקט מים בנוסף לחישובי הפיזיקה. יהיה מעניין אם תשתפו תוצאות ומפרטים כדי להשוות ביצועים. תהנו. קישור להורדה: https://drive.google.com/file/d/0B-iGj1OnRxA4X01…
-
- 18 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה אכזבה !!! זה כל מה שיש לי להגיד !!! http://www.tecchannel.de/hardware/1109/
-
- 75 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר קצת יותר מ-5 שנים של עבודה מאומצת, ה-LG 995FT הנאמן שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני מתכוון לנסות לתקן אותו, אבל אם הסיפור הזה זה לא יסתיים עם סוף שמח, אני אצטרך לקנות מסך חדש. הנטייה הטבעית של היא ללכת על מסך דומה של אותה חברה, אבל נראה שהביקורות על ה-F900P מאוד לא מעודדות. השאלה היא האם יש מסך אחר שיהיה קנייה טובה יותר ושיציע את התכונות הבאות: 1. מסך שטוח לחלוטין, מבפנים ומבחוץ 2. תמונה אחידה, ללא שני הפסים האופקיים הידועים לשמצה (שלשמחתי לא קיימים ב-LG שלי) 3. עבודה ב-1280x960x85 עם חדות טובה מפינה לפינה 4. אפשרות לעבודה ברזולוציה של 1600x1200 (ורצוי יותר) בקצב רענון של לפחות 75 הרץ 5. צבעים מדוייקים מאוד 6. ממשק משתמש נוח 7. אפשרות לתיקון אפקטיבי של עיוות…
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מעונין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב של כ- 750 ש"ח לעריכת וידאו. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד - e6600 לוח אם - gigabyte 965p-ds3 זיכרון - 2gb 667 cl5 כרטיס מסך - bfg 8800 gts 320 oc דיסק קשיח - wd 250gb 16mb ספק - liberty 500w צורב - lg h30n מסך - mag 17 8ms אגב לדעתי על הלוח אם יש מקום רק ל- PCI-e אחד של 16. אשמח לשמוע המלצות על כרטיס טוב במחיר כאמור. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
האם קיימת אפשרות להריץ physx על כרטיס של ATI הוא שזה שבב שמורכב על הכרטיסים של nvidia תודה לעוזרים יוני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש או יהיה QUAD CROSSFIRE? או ש הם לא מתכוונים לחצור מתחרה ל QUAD SLI?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.4gamer.net/news.php?url=/news/history/2007.04/20070403202840detail.html תהנו
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם של Gigabyte דגם EX58-UD4P. נצא מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בכרטיס המסך GTX260 ולא ב-4870. (העבר שלי הרבה יותר מוצלח עם nVidia...) עכשיו, היצרניות Asus ו-Gigabyte ידועות מאוד באיכות שלהן, אך ההפרש מחירים בין כרטיסי המסך שלהן (GTX260) יחסית משמעותי (200-250 ש"ח) כאשר Asus הזולה מביניהן. השאלה שלי היא באיזה יצרנית לבחור במצב הנ"ל ? והאם העובדה שלוח-האם הוא של Gigabyte אז כרטיס המסך שלהם יפעל בצורה יותר טובה איתו ? תודה רבה למייעצים ולעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני לא ידוע מה לקח אז אני צריך את עזרה שלכם בין שני כרטיסים 1. ASUS HD 7750 2.SAPPHIRE HD7750 ULTIMATE אז מה לקחת? תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זה קרה לי כבר כמה פעמים מאז שהחלפתי כרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר הזה החדש המחשב במצב עם מסך כבוי ואני מזיז את העכבר לצאת ממנו ..לקוקח כמה שניות..הוא נידלק ואז הווינדוס רושם לי שדרייבר AMD הפסיק לעבוד והוא שוחזר בהצלחה למה זה קורה?? איך אני יכול לסדר את זה? (זה באגים של הדרייבר או משהו אחר?)
-
- 51 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחשב חדש לא חשוב הנתונים כרגע לעניין, יש לי מסך CRT ישן של MAG יוני 99, VGA כמובן. כ מסך שלי EVGA 7900 GT CO OC, שתי חיבורי DVI-I. שאלתי , למה קיבלתי מתאם DVI-VGA, ועדין לא מצליח לראות תמונה במסך CRT שלי. אין לי LCD. אולי יש סוגי DVI שלא ממירים למסך שהוא אנאלוגי למרות הממיר שמתאים? מישהו? תמונות בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=78134477
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 כשהסתכלתי בכתבה באיזשהו אתר כאשר יצא ה9400 ראיתי השוואה בין כמה כרטיסי מסך בנוגע לFPS שלהם במשחקים שונים כגון CRYSIS וכדומה. וראיתי ירידה ניכרת בביצועים של ה8800GT 256MB אז ראיתי שזה משפיע אז רציתי לשאול אם שווה לקחת את הכרטיס הזה..
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לראות 6 מסכים על מחשב אחד עם 3 כרטיסי מסך יש לי כבר מחשב אחד עם 2 כרטיסי מסך ואני רואה על 4 מסכים איזה לוח אם תומך באפשרות כזאת (ואל תשלחו אותי לקנות כרטיס של MATROX שעולה כמו מחשב) תודה!
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-