עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by it_gr,

מדי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים... (WIC לדוגמא) במיוחד יחסית מעט זמן אחרי הדלקת המחשב המשחק לפעמים נתקע פתאום ואו מקפיא את התמונה או שהוא עושה לי מסך ורוד כזה... אבל הסאונד ממשיך לרוץ... וגם קורה שהוא מתחיל לקרטע ולעשות לי כאלה קווים מוזרים על אמצע המסך... זה די מתסכל כי אם הייתי באמצע משימה ושכחתי לשמור באמצע אז כל המשימה הולכת... מישהו יודע מה הבעיה...? המפרט שלי בקצרה הוא: E6750 2GB RAM ספק 450W... לא זוכר של איזה חברה אבל לא ספק מדבקה וכמובן ה8800GT למישהו יש רעיון? אגב המחשב די חדש...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by crowbar87,

יש לי כרטיס 4850X2 2GB. כשאני משחק Far Cry 2 אחרי כמה דקות של משחק הAA מתבטל לגמרי (אובייקטים ניראים מפוקסלים) וכל מיני אובייקטים ניראים מוזר. צירפתי תמונה להמחשה. אני משתמש בפילטר Edge-detect ובAAX4 במשחק יש למישהו רעיון מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  3. ...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by thegodx,

יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  6. תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by Big_White,

יש לי בעיה מוזרה... כל סרטון שאני מפעיל באיכות 1080P מיוטיוב... את זה לדוגמה: במחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT דרייברים עדכניים (הורדתי לפני שעה) דיירקטX 10 (כי הכרטיס לא תומך ב 11 לפי מה שאני יודע) הסרטון עובד בפריימים והאיכות על הפנים... עם מערכת הפעלה WIN 7 אולטימייט לעומת זאת במחשב השני שעומד ליד עם כרטיס מסך 8500 GT עם אלוהים יודע ממתי הדרייברים ודיירקטאיקס שאני לא בטוח שמותקן עליו בכלל... הסרטון עובד בצורה חלקה ובאיכות טובה... שעליו מותקן XP PRO SP3 מה אני עושה? כבר התיאשתי... תודה ענקית למי שעוזר...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מפרט: AMD Athlon64 3000+ 2.0 GA K8NS xfx6800nu 1gb a-data 400 HEC 525 ועכשיו לבעיה! פירמטתי את המחשב התקנתי הכל כהלכה , אני בא להריץ Aquamark3 והאף פי אס שלי על 60- שזה לא נראה לי הגיוני .... אממ אני משתמש על דריברXG 75.90 ניסתי להחליף דריברים ואותה בעיה נשארה ושמתי לב שכתוב בפרטים של הכרטיס "סוג אפיק: PCI x0 ולמיטב ידעתי הכרטיס לא אמור להיות על pci וגם ב rivatuner "agp transfer rate" זה על PCI .... עזרה בבקשה אני לא ממבין ממש בדברים האלה!! תודה =]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by def,

יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by politin,

יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by simplitech,

מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moog,

לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by gggilad13,

יש לי מסך LG מדגם 795FT PLUS ויש איתו בעיה מוזרה... הוא תמיד עבד לי ברזולוציה של 800*600 ולא היו איתו בעיות, אני ניסיתי להעביר אותו לרזולוציה של 1024*768 וכשאני מעביר אותו לרזולוציה הזאת הוא משמיע מן צליל בתדר מאוד גבוה וממש מעצבן... והוא לא מפסיק... למישהו יש מושג מה זה? יש לציין שהצליל הזה כבר הופיע פעם אחת ברזולוציה של 800*600 אבל כשאני כיתי את המסך והפעלתי אותו הצליל כבר נעלם, והפעם זה לא קורה... עריכה: שכחתי לציין עוד משהו... כשאני משחק במשחקים ואני מעביר במשחק את הרזולוציה ל1024*768 אז המשך עובד בצורה טובה מאוד, הצליל המעצבן מופיע רק כשאני מעביר את המסך לרזולוציה הזאת בהגדרות של הווינדוס.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by JohnClark,

היי! אחי קנה מסך LCD חדש של סמסונג (731B) מחוברת למחשב גם טלויזיית Toshiba הבעיה היא שהוא מנסה לראות משהו בMedia Player ואפשר לראות את הOverlay (התמונה עצמה) רק באחד המסכים: או בLCD או בטלויזיה הוא בוחר ביניהם במסך תצוגות כלשהו (לא ראיתי עדיין, הוא סיפר לי בטלפון) בכולופן, קיוויתי שאולי זו בעיה מוכרת ותוכלו להדריך אותי איך לטפל בה, אם לא אז אני אגיע מחר אליו ואני אתן יותר פרטים תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by eLeVaTor,

שלום.. קניתי לפני יומיים מחשב חדש, ואיתו את המשחק BioShock. יש לי בעיה מוזרה שכשאני משחק במשחק, אז לפעמים יש תקיעות קטנות ומעצבנות, במיוחד שאני משחק על רזולוציה נמוכה כל כך (1024 * 1280). המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 GHz GIGABYTE Ep43 DS3L Twintech GeForce 9800 GTX בקיצור.. יש תקיעות מציקות כאלה.. זה בעיקר קורה כשאני מגיע למקומות חדשים והמחשב צריך "לטעון" קטעים חדשים במשחק.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by Swimmer,

סליחה למחוק טעות שלי.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by elad1905,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד I5 2500 ובמשחק, הגדרתי את הגדרות הגרפיקה על HARDCORE. כל חצי דקה, המסך שלי יצא מתצוגה לגמרי למשך מס' שניות והיה רשום שאין אות. כשהחזרתי את ההגדרות ל- GAMER, המצב לא חזר על עצמו. כרטיס המסך הוא חדש לחלוטין. פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by singera,

אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by fofo66,

צץ לי בעיה חדשה בתצוגה במסך [ מקווה שז מתאים לפורום הזה ] הפומנטים בווינדוס השתנו לי לצורה מכוערת מאוד אני בדרך כלל מישתמש בתצוגה של ווינדוס קלאסיק וגם התמונה במסך כשמפעילים תוכנה במחשב התמונה נהיית מטושטשט עד כדי כך שלא ניתן לקרוא מה שכתוב גם הפונטים באינטרנט השתנו ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי התקנת java וגם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי מהר אני מתחיל לאבד את כושר הריאה שלי בגלל זה ותודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by Guy King,

כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nesber,

קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים